:1hug: cidden kız çok aday var bilemem yaniiii her görene güldüğü için bizimki bayılıyor herkes dün pazara gittik amanın sevmeyen kalmadı maşallah kuzuma
kızlar bişi sorcam doktor daha muhallebi ver demedi ama ben milupanın pirinçli muhallebisini versem gece yatmadan tok tutsun uzun uyusun diye olur mu dersiniz bir arkadaş tavsiye etti
bende onu dedim zatenn CADIARZUanladık canimm uykusuzluk başına vurmuş da ondannn:teselli:ayşemmm valla kız seni atlar mıyımm hiç canım maşallah oğluna kocaman oldu yaşı yaklaştıı ne heyecan yaşadık yaf doğurduk doğuracaz derken bak bugünlere geldik cuma vakti hamdolsun dualarımız kabul oldu inşallah herkesin bebeği olur... valla ayşecim tüm gaz ilaçlarını denedim piyasada denemediğim kalmadı en iisi zinco geldi ama artık onuda vermiyorum bıraktım kendi haline..
buarada az emzirmeye alıştırcaktım güya geceleri dünkü nöbetlerimi sayayım 12-1-2- 5 arada bi 3 saat uyumuşum sora 6 dan sorasını hiç saymayım yok gibi bişi uykuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinifsinif:
canımmmm:1hug:sorma ayşem tek tesellim evde olsam kaygana yüzünden ruh sağlığımın bozlucağısempatiksalakcinni ve batuya yararlı olamayacağım hem onun için çalışıyorum ben
biri beni tariff ediii sanırsammm ütüm duruyor kaç gündür yaaa ee oğluş uyuyunca anca kahvaltı-hala etmedim-mutfak vs uyandı bittiiiiii herşeye elliyor ayağa kalkmayada başladı telle konuşamıyorumki o varken ütü yapammm tabi neti saymıyorummm ee oda varrrr-tatlicadiarzu-valla esma bende yatsam iyi olcak güzellik uykusuna ama yatak toplancak çamaşırlar var artı mutfak ve ben net başındayım:))))
amin canımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah razı olsun canım rabbim inşallah gönlüne göre versinn dualarım tüm isteyenlerle kimseyi boş koymasınnn:Saruboceq:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:aman salla gitsin azcık konuşak dünür zaten damat adayları artıyor felan diyon harbi oklava istiyon senklava:
canım yaaa ne cimcimedir şimdiiiii:1hug: cidden kız çok aday var bilemem yaniiii her görene güldüğü için bizimki bayılıyor herkes dün pazara gittik amanın sevmeyen kalmadı maşallah kuzuma
4. aydan itibaren diyor zaten üzerinde canımm verebilirsin yani ama sen verdinmi dersen bende gerek yoktu 6 ay sadece emzirdim bennn:ecrin_bebek:kızlar bişi sorcam doktor daha muhallebi ver demedi ama ben milupanın pirinçli muhallebisini versem gece yatmadan tok tutsun uzun uyusun diye olur mu dersiniz bir arkadaş tavsiye etti
neyse ya 20 gün sora zaten kontrol var ozaman der doktor. buarada ben hala regl olmadımmm sıkıntılar bastı ne zaman olcam acaba 1yılı geçtii olmayalı doğum sorası gelen kanamadan başka olmadım hiç
günaydın kızlarrr
ayşeee kız kimse yoktu o zaman
aşağıda baktım bir tek esma vardı yoksa
niye sizede iyi akşamlar demeyim
ah ah eli soplı ayşem başladı yine
bize aba altından sopasını göstermeye
esma aylin ayşeee asiş merviş
günaydınnnn
hazel canım inş. hayırlı ve sağlıklı evlatşarın olur canım
eşine keçi boynuzu kürü uyguladın mı
hey benim mankenim bea,selvi boylum göbüşlümesmacım rekor bende 1,81 sempatiksalakcinni deve kadar boy varrr
canım zor oluyodur meleğini bırakıp işe gelmek yaaa
allahım yardım etsin ben nasıl bırakıp gelecem acaba
aylin kuşşş afiyet olsun canım
ayşeee nerelerdesinn
oldun gitti kısolumunekankayizsmilehoşglin aylinciğim ben yötemin kurulu onursal başkanı olayım :::::DD
amanınnn kıs sen o kadar küçük müydün benden 8 yaş küçüksün, bana abla de bakimmsen acemisin dahaaa ben en deneyimlinizim bir kere yıllarımızı verdik sempatiksalakcinni topiğin ilk anası ve en küçüğüyüm varmı cidden benden küçük ben 87liyim bilmiyorumkismile
ayşem senle boy ve kilomuz tutuyor:) ikiz gibiyiz kısgünaydın canımmmmopuyorumnanaktan
kimse yokmuşmuş yeşil yeşil yanmıyormuydu ışık bizim işimiz çok kızım 2 tarla 1 kafe arada ada oooo bi bura bir face yine iyi yetişiyorum vallaaaa:roflol::roflol::roflol:
boy 165 kilo 54 esma hatunnn 52 kızlık kilomdur yaniiii bilmem anlatabildimm miiiibayanssulusmile
batuşummmm esma inan okurken çok kötü oldum çalışmayı istemiştim bir ara şimdi iyiki başlamamışım diyorum sana ve senin gibi olanlara Allah sabır versin çok zor tahmin edebiliyorum ben fatura vs için 2 saatliğine anneme bıraktığımda bile içim gidiyor ki her zaman da değil ama neylersin onun için birazda katlanılıyor değil miii tek tesellisi de bu galibaaa:1hug:
günaydınnnnnopuyorumnanaktan
geldimm geldimmm
hazelimm sende hoşgelmişsin topiğimizeeeeeeea.s.
amanın bi de bu var di mi,doğumdan sonra bi süre regl yok.. annem büyük abimi doğurmuş, daha adet olmadan meğer ikinciye hamile kalmış, süt korur derlerya,dikkat etmemiş,adet de olmadım daha diyee, ikinciyi daha düşünmüyosunuzdur,tikatli olun :)vardır tabi kız oğluna da benimki gibimidir bilememmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız evi naz evidir kaydirigubbakcemile3
neyse ya 20 gün sora zaten kontrol var ozaman der doktor. buarada ben hala regl olmadımmm sıkıntılar bastı ne zaman olcam acaba 1yılı geçtii olmayalı doğum sorası gelen kanamadan başka olmadım hiç
kıs senin oğluş bir yaşına basacak yakında :))desene bendensinnnn hala tık yok bendede anneme çekmişimmmmmopuyorumnanaktan
ooo süper tatlım,daha napıcaksın,işe yarar,şifa olur inşallahevet canım kecıboynuzu kürü uyguluyorum.pekmezını de verıyorum.bal-polen-arısutu karısımı yıyor,domates bol bol ve bazen havuc.cilek,muz ballı ve cevızlı.badem,bazen sıyah kurutulmus cekırdklı uzum.zeytınyagına yatırılmıs ıncır .valla 1 aydr uyguluyorum kılo aldı 3 kg falan.ıse yarasında.
canım yumurtlatmakta da işe yarar,yumurtluyosan bile daha kaliteli olur yumurtaların.. ama ille yapman gerekmiyo gibi duruyosun sen maşallahAYLİNT canım bal corekotu tarcın karısımı yumurtlama ıcınmı ıyı.ben hıc yumurta takıbı yaptrmadım eger rahımdede bısı cıkmazsa( fılm cektrcem pzt gunu)onuda yaptrayım dıyorum.duzenlı adet olunca yumurtlama olmazmıkı.ovulasyon testı kullanıyorum ıkı aydr.ondada cızgı koyulasıyor ıkısıde bu yumurtlama anlamına gelmıyormu.acaba yumurtlamıyor olabılırmıyım yınede.kızlar bılgı verırsenız sevınırım
ya işte bu rahim filmi olayı hep kafamı kurcalıyo.. daha çekilmediya.bilmiyorumkismile bi de habire soldan yumurtladımya, sol tüpte bişe mi var Allah korusun diye tırsıyorum...canım yumurtlamanda probelm yok o zaman senin
bu kürler ilk ay pek belli etmiyo kendini ikinci ayda inş. hamiş kalırsın canım
çekil rahim filmini için rahat olur o zaman belki kanallarda tıkanıklık falan vardır açılır
hamiş kalman kolaylaşır
sen de kendine çokk iyi bak tatlımburdayım canım
ama bende çıkıcam mesaim bitiyo
iyi tatiller esmaaa
kendine iyi bak
aman ayşeee sanada iyi tailler canım
yazalımda sopyı yemeyelim değil mi
aylin merviş asiş görüşürüz kızlarr
kendinize iyi bakın
kocaman öpüldünüzzz
hah şöyleeeeebiz de seni kocaman öpüyoruz oğluşumlaaaaopuyorumnanaktanaman ayşeee sanada iyi tailler canım
yazalımda sopyı yemeyelim değil mi
aylin merviş asiş görüşürüz kızlarr
kendinize iyi bakın
kocaman öpüldünüzzz
amaninn ikizim benimmmmmm:1hug:ayşem senle boy ve kilomuz tutuyor:) ikiz gibiyiz kıs
kıs senin oğluş bir yaşına basacak yakında :))
ya işte bu rahim filmi olayı hep kafamı kurcalıyo.. daha çekilmediya.bilmiyorumkismile bi de habire soldan yumurtladımya, sol tüpte bişe mi var Allah korusun diye tırsıyorum...
geçmiş olsun ayşeciğim ama düşe düşe büyüyorlar bu sıpalar yapacak birşey yok ne kadar dikkat edersen et illaki buluyorlar bir haylazlık neyse canlar kociş gelip alacak beni öpüyorum hepinizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?