İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar bişi sorcam doktor daha muhallebi ver demedi ama ben milupanın pirinçli muhallebisini versem gece yatmadan tok tutsun uzun uyusun diye olur mu dersiniz bir arkadaş tavsiye etti

:1hug: cidden kız çok aday var bilemem yaniiii her görene güldüğü için bizimki bayılıyor herkes dün pazara gittik amanın sevmeyen kalmadı maşallah kuzuma

allah allah benim oğluma başka kız yok yani ölemiiiii:dilcikar:

kızlar bişi sorcam doktor daha muhallebi ver demedi ama ben milupanın pirinçli muhallebisini versem gece yatmadan tok tutsun uzun uyusun diye olur mu dersiniz bir arkadaş tavsiye etti

dünürüm kendi fikrim milupayı felan boşver kendin evde yap kutu sütüyle mis gibi süt gaz yapar dersen laktoz freelerden al ama kendin yap

Bebe Bisküvimizin Malzemeleri
10 yemek kaşığı tepeleme un
100 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 çay bardağı üzüm pekmezi
1 yumurta
1 tutam vanilya tozu

Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açın. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı yada kurabiye kalıpları ile kesin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.

Bebe Bisküvimiz hazır. Afiyet olsun vanilyayı aktardan alınan katın diyorr bu arada
ben bunu evde yapacam hazırdan daha iyidir dünür sende yap meyvesine felan katarsın

Son düzenleme:
bende onu dedim zatenn CADIARZUanladık canimm uykusuzluk başına vurmuş da ondannn:teselli:
sorma ayşem tek tesellim evde olsam kaygana yüzünden ruh sağlığımın bozlucağısempatiksalakcinni ve batuya yararlı olamayacağım hem onun için çalışıyorum ben
canımmmm:1hug:
valla esma bende yatsam iyi olcak güzellik uykusuna ama yatak toplancak çamaşırlar var artı mutfak ve ben net başındayım:))))
biri beni tariff ediii sanırsammm ütüm duruyor kaç gündür yaaa ee oğluş uyuyunca anca kahvaltı-hala etmedim-mutfak vs uyandı bittiiiiii herşeye elliyor ayağa kalkmayada başladı telle konuşamıyorumki o varken ütü yapammm tabi neti saymıyorummm ee oda varrrr-tatlicadiarzu-
allah razı olsun canım rabbim inşallah gönlüne göre versinn dualarım tüm isteyenlerle kimseyi boş koymasınnn:Saruboceq:
amin canımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aman salla gitsin azcık konuşak dünür zaten damat adayları artıyor felan diyon harbi oklava istiyon senklava:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:1hug: cidden kız çok aday var bilemem yaniiii her görene güldüğü için bizimki bayılıyor herkes dün pazara gittik amanın sevmeyen kalmadı maşallah kuzuma
canım yaaa ne cimcimedir şimdiiiii
4. aydan itibaren diyor zaten üzerinde canımm verebilirsin yani ama sen verdinmi dersen bende gerek yoktu 6 ay sadece emzirdim bennn:ecrin_bebek:

vardır tabi kız oğluna da benimki gibimidir bilememmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız evi naz evidir kaydirigubbakcemile3

neyse ya 20 gün sora zaten kontrol var ozaman der doktor. buarada ben hala regl olmadımmm sıkıntılar bastı ne zaman olcam acaba 1yılı geçtii olmayalı doğum sorası gelen kanamadan başka olmadım hiç

ben uyusun diye vermek istiyorum zaten yoksa yakında kız beni kaldırcak ağırlaştıkaydirigubbakcemile3

neyse ya 20 gün sora zaten kontrol var ozaman der doktor. buarada ben hala regl olmadımmm sıkıntılar bastı ne zaman olcam acaba 1yılı geçtii olmayalı doğum sorası gelen kanamadan başka olmadım hiç

desene bendensinnnn hala tık yok bendede anneme çekmişimmmmmopuyorumnanaktan

evet canım kecıboynuzu kürü uyguluyorum.pekmezını de verıyorum.bal-polen-arısutu karısımı yıyor,domates bol bol ve bazen havuc.cilek,muz ballı ve cevızlı.badem,bazen sıyah kurutulmus cekırdklı uzum.zeytınyagına yatırılmıs ıncır .valla 1 aydr uyguluyorum kılo aldı 3 kg falan.ıse yarasında.

AYLİNT canım bal corekotu tarcın karısımı yumurtlama ıcınmı ıyı.ben hıc yumurta takıbı yaptrmadım eger rahımdede bısı cıkmazsa( fılm cektrcem pzt gunu)onuda yaptrayım dıyorum.duzenlı adet olunca yumurtlama olmazmıkı.ovulasyon testı kullanıyorum ıkı aydr.ondada cızgı koyulasıyor ıkısıde bu yumurtlama anlamına gelmıyormu.acaba yumurtlamıyor olabılırmıyım yınede.kızlar bılgı verırsenız sevınırım

canım yumurtlamanda probelm yok o zaman senin
bu kürler ilk ay pek belli etmiyo kendini ikinci ayda inş. hamiş kalırsın canım
çekil rahim filmini için rahat olur o zaman belki kanallarda tıkanıklık falan vardır açılır
hamiş kalman kolaylaşır

burdayım canım
ama bende çıkıcam mesaim bitiyo
iyi tatiller esmaaa
kendine iyi bak
aman ayşeee sanada iyi tailler canım
yazalımda sopyı yemeyelim değil mi
aylin merviş asiş görüşürüz kızlarr
kendinize iyi bakın
kocaman öpüldünüzzz

hey benim mankenim bea,selvi boylum göbüşlüm
hoşglin aylinciğim ben yötemin kurulu onursal başkanı olayım :::::DD
oldun gitti kısolumunekankayizsmile
sen acemisin dahaaa ben en deneyimlinizim bir kere yıllarımızı verdik sempatiksalakcinni topiğin ilk anası ve en küçüğüyüm varmı cidden benden küçük ben 87liyim bilmiyorumkismile
amanınnn kıs sen o kadar küçük müydün benden 8 yaş küçüksün, bana abla de bakimm
ayşem senle boy ve kilomuz tutuyor:) ikiz gibiyiz kıs

amanın bi de bu var di mi,doğumdan sonra bi süre regl yok.. annem büyük abimi doğurmuş, daha adet olmadan meğer ikinciye hamile kalmış, süt korur derlerya,dikkat etmemiş,adet de olmadım daha diyee, ikinciyi daha düşünmüyosunuzdur,tikatli olun :)
desene bendensinnnn hala tık yok bendede anneme çekmişimmmmmopuyorumnanaktan
kıs senin oğluş bir yaşına basacak yakında :))
ooo süper tatlım,daha napıcaksın,işe yarar,şifa olur inşallah
canım yumurtlatmakta da işe yarar,yumurtluyosan bile daha kaliteli olur yumurtaların.. ama ille yapman gerekmiyo gibi duruyosun sen maşallah
ya işte bu rahim filmi olayı hep kafamı kurcalıyo.. daha çekilmediya.bilmiyorumkismile bi de habire soldan yumurtladımya, sol tüpte bişe mi var Allah korusun diye tırsıyorum...
sen de kendine çokk iyi bak tatlım

cicişler ve aylin ablam ben kaçar kendinize iyi bakın yarın öğlene kadar buradayım ben haberiniz ola beklerim

herkese kocaman günaydın güzel anneler ve anne adayları bugün kimsecikler gelmez buraya yalnızım galiba evdeki annelerde öyle uyurlar tabi bebişleri izin verirlerse

aman ayşeee sanada iyi tailler canım
yazalımda sopyı yemeyelim değil mi
aylin merviş asiş görüşürüz kızlarr
kendinize iyi bakın
kocaman öpüldünüzzz
hah şöyleeeeebiz de seni kocaman öpüyoruz oğluşumlaaaaopuyorumnanaktan
amaninn ikizim benimmmmmm:1hug:
ne yakını tam 27 gün varr oğluşun doğduğu güneeeeeee:teytey:
kız niye çekilmedin halaa bende doktorlar ilk onu istemişti çekilmeden muayene bile yapmamışlardı demiştim belkide ama zaman geçti unuttummm neyse hatırlatmış oldummm:hulya:
dün ben mamasını hazırlarken oğluşu yanıma koydum sen sandalyeye tutunup-bide iki ayrı sandalyenin ayağına tutunarak-kalmaya çalış düşş başının iki tarafıda şiştiiiii:gitme:

geçmiş olsun ayşeciğim ama düşe düşe büyüyorlar bu sıpalar yapacak birşey yok ne kadar dikkat edersen et illaki buluyorlar bir haylazlık neyse canlar kociş gelip alacak beni öpüyorum hepinizi kocaman

geçmiş olsun ayşeciğim ama düşe düşe büyüyorlar bu sıpalar yapacak birşey yok ne kadar dikkat edersen et illaki buluyorlar bir haylazlık neyse canlar kociş gelip alacak beni öpüyorum hepinizi kocaman

sorma yaa herşeyi ellemeye çekmeye merak saldı çekmeceleri açıp kapıyor eli sıkışacak diye korkuyom-ki bir iki kere sıkıştı da Allahtan bişey olmadı-heryere uzanıyor düşerim korkusu yok off nasıl engelleyecem yaaabilmiyorumkismile
bizde seni kocaman öptük canımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…