sen bendeki fiziği gör asılll 2 kilo daha verdimmi kızlık kiloma dönüyorum oğluş sayesindeeeebayanssulusmile
bizde seni öptük canımm iyi akşamlarrrr:1hug:
durun kızlar kavga etmeyin ikinizi de başkan yaptım gitti :)))))):1hug: opuyorumnanaktan
kıskanmayalım lütfenn boy pos yok diyen kimm 165 boydan posdan sayılmıyor muuuuboshayallersmilebayanssulusmile
bende kaçıyorum canımm mutfak beni bekler sonra yine gelirim benn öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz
canım eşin keçiboynuzu kürü yapsın sende sorun yokmuş ama güzel yumurtlamak için bal-tarçın-çörekotu karışımı yiyebilirsin.. inşallah bebeğiniz çabucak gelir..kızlar slmlar.ne guzel bırcogunuz hamıle kalmıssınız bırcogunuzda bebıslerınızi kucagınıza almıssınız.bende ıstıyorum ama olmuyor gercı bızım 3. denememız.sımdı cok erken dıyceksınız ama esımde varıkosel cıktı.amelıyat olursa duzelırmı.bılmıyorum.bu hafta yıne sperm testı yaptrcak.gecen ay yaptrdı sınırın ustundeydı degerler ama cokta yuksek degıldı.bakalım bu ay capada yaptrcaz nasıl cıkıcak.benım hormon testlerım normal cıktı adetım duzenlı.kıstım de yok hıc.rahım fılmı cektrcem bu pzt. bende anne olmak ıstıyorum.ama galıba bızı uzun bır surec beklıyor.bana onerılerınız varmı.uyguladıgınız seyler falan.
cancer senın yasadıklarını ovulasyon testlerı bolumunden okudum cok sevındım kendım olmusum gıbı.bebısın olup buyumus bıle.banada dua edın ne olur
günaydın sinoşgünaydın kızlarrr
ayşeee kız kimse yoktu o zaman
aşağıda baktım bir tek esma vardı yoksa
niye sizede iyi akşamlar demeyim
ah ah eli soplı ayşem başladı yine
bize aba altından sopasını göstermeye
esma aylin ayşeee asiş merviş
günaydınnnn
hazel canım inş. hayırlı ve sağlıklı evlatşarın olur canım
eşine keçi boynuzu kürü uyguladın mı
:)))))))) senin yönetim kurulu başkanlığını 7 cm.uzattım:1closedeyes:günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım
ayşe kız bende 172yim sölemesi ayıppp:))))))))))))))))))) kilolarda gidiyo seni geçersem küsme bana zaten yönetim kurulu başkanlığını kaptım gerisi boş
bu sabah batuhan beyle kavga ettik cep telefonumla şarkı dinliyorduk ben değiştimek için elinden aldım geri verince kaldırdı fırlattı eşşek sıpası telefonu bende ne yaptın neden attın diye sinirli sinirli bakınca annaaaaaammm bana bakışı görmeniz gerekirdi dövecek beni nerdeyse tabi yüz bulamadı ben hala sinirliyim oda döndü totosunu bana sonra barıştık tabi makinaya çamaşır koyarken geldi yanıma elimi tuttu bırakmıyo anladı gieceğimi oğlum elimi bırak hadi bebeğim diyorum yok beraber gittik odaya hacı yatmazı vr onu felan çıkardık sonra kanepeye çıktı dışarıyı izlerken kaçtım ben aşağıda servis beklerken balkona çıktı ağladı beni arıyor sıpa tbi bu arada ben servisi kaçırmışım tekrar eve çıktım batu anasını görürde bırakırmı dedesi çağırıyor gel batu diye kndi dilinde yok diyor sıpam gitmek için kalktım bu sefer o nasıl çığlıklar yarabbim yıktı evi tekrar döndüm geldim yanına kandırıp kaçtım oğlumu çok zoruma gidiyor onu kandırıp kaçmak :gitme::gitme::gitme:
esmacım rekor bende 1,81 sempatiksalakcinni deve kadar boy varrr
canım zor oluyodur meleğini bırakıp işe gelmek yaaa
allahım yardım etsin ben nasıl bırakıp gelecem acaba
aylin kuşşş afiyet olsun canım
ayşeee nerelerdesinn
günaydın canımmmmopuyorumnanaktangünaydın kızlarrr
ayşeee kız kimse yoktu o zaman
aşağıda baktım bir tek esma vardı yoksa
niye sizede iyi akşamlar demeyim
ah ah eli soplı ayşem başladı yine
bize aba altından sopasını göstermeye
esma aylin ayşeee asiş merviş
günaydınnnn
hazel canım inş. hayırlı ve sağlıklı evlatşarın olur canım
eşine keçi boynuzu kürü uyguladın mı
boy 165 kilo 54 esma hatunnn 52 kızlık kilomdur yaniiii bilmem anlatabildimm miiiibayanssulusmilegünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım
ayşe kız bende 172yim sölemesi ayıppp:))))))))))))))))))) kilolarda gidiyo seni geçersem küsme bana zaten yönetim kurulu başkanlığını kaptım gerisi boş
günaydınnnnnopuyorumnanaktangünaydıııın
geldimm geldimmmesmacım rekor bende 1,81 sempatiksalakcinni deve kadar boy varrr
canım zor oluyodur meleğini bırakıp işe gelmek yaaa
allahım yardım etsin ben nasıl bırakıp gelecem acaba
aylin kuşşş afiyet olsun canım
ayşeee nerelerdesinn
kızlar slmlar.ne guzel bırcogunuz hamıle kalmıssınız bırcogunuzda bebıslerınızi kucagınıza almıssınız.bende ıstıyorum ama olmuyor gercı bızım 3. denememız.sımdı cok erken dıyceksınız ama esımde varıkosel cıktı.amelıyat olursa duzelırmı.bılmıyorum.bu hafta yıne sperm testı yaptrcak.gecen ay yaptrdı sınırın ustundeydı degerler ama cokta yuksek degıldı.bakalım bu ay capada yaptrcaz nasıl cıkıcak.benım hormon testlerım normal cıktı adetım duzenlı.kıstım de yok hıc.rahım fılmı cektrcem bu pzt. bende anne olmak ıstıyorum.ama galıba bızı uzun bır surec beklıyor.bana onerılerınız varmı.uyguladıgınız seyler falan.
cancer senın yasadıklarını ovulasyon testlerı bolumunden okudum cok sevındım kendım olmusum gıbı.bebısın olup buyumus bıle.banada dua edın ne olur
valla esma bende yatsam iyi olcak güzellik uykusuna ama yatak toplancak çamaşırlar var artı mutfak ve ben net başındayım:))))
nasıl bir cimcime gelinim var benim yaaa ama söz tutmadınız sizedoğar doğmaz 1 çay kaşığı soda verin dedim ben verdim bişeymi oldu bebeğime hiç gaz sorunu yaşamadım doktor bu çocuk kolikli karnı çok sert demişdi 2. ay kontrolünde nasıl zorluyormu sizi demişdi bende yok gayet güzel gaz çıkarıyor dedi gerçekdende öle büyük adam gibi gaz çıkarırdı batu
aman salla gitsin azcık konuşak dünür zaten damat adayları artıyor felan diyon harbi oklava istiyon senklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?