İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar slmlar.ne guzel bırcogunuz hamıle kalmıssınız bırcogunuzda bebıslerınızi kucagınıza almıssınız.bende ıstıyorum ama olmuyor gercı bızım 3. denememız.sımdı cok erken dıyceksınız ama esımde varıkosel cıktı.amelıyat olursa duzelırmı.bılmıyorum.bu hafta yıne sperm testı yaptrcak.gecen ay yaptrdı sınırın ustundeydı degerler ama cokta yuksek degıldı.bakalım bu ay capada yaptrcaz nasıl cıkıcak.benım hormon testlerım normal cıktı adetım duzenlı.kıstım de yok hıc.rahım fılmı cektrcem bu pzt. bende anne olmak ıstıyorum.ama galıba bızı uzun bır surec beklıyor.bana onerılerınız varmı.uyguladıgınız seyler falan.
cancer senın yasadıklarını ovulasyon testlerı bolumunden okudum cok sevındım kendım olmusum gıbı.bebısın olup buyumus bıle.banada dua edın ne olur

günaydın kızlarrr
ayşeee kız kimse yoktu o zaman
aşağıda baktım bir tek esma vardı yoksa
niye sizede iyi akşamlar demeyim
ah ah eli soplı ayşem başladı yine
bize aba altından sopasını göstermeye
esma aylin ayşeee asiş merviş
günaydınnnn
hazel canım inş. hayırlı ve sağlıklı evlatşarın olur canım
eşine keçi boynuzu kürü uyguladın mı

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım
ayşe kız bende 172yim sölemesi ayıppp:))))))))))))))))))) kilolarda gidiyo seni geçersem küsme bana zaten yönetim kurulu başkanlığını kaptım gerisi boş

bu sabah batuhan beyle kavga ettik cep telefonumla şarkı dinliyorduk ben değiştimek için elinden aldım geri verince kaldırdı fırlattı eşşek sıpası telefonu bende ne yaptın neden attın diye sinirli sinirli bakınca annaaaaaammm bana bakışı görmeniz gerekirdi dövecek beni nerdeyse tabi yüz bulamadı ben hala sinirliyim oda döndü totosunu bana sonra barıştık tabi makinaya çamaşır koyarken geldi yanıma elimi tuttu bırakmıyo anladı gieceğimi oğlum elimi bırak hadi bebeğim diyorum yok beraber gittik odaya hacı yatmazı vr onu felan çıkardık sonra kanepeye çıktı dışarıyı izlerken kaçtım ben aşağıda servis beklerken balkona çıktı ağladı beni arıyor sıpa tbi bu arada ben servisi kaçırmışım tekrar eve çıktım batu anasını görürde bırakırmı dedesi çağırıyor gel batu diye kndi dilinde yok diyor sıpam gitmek için kalktım bu sefer o nasıl çığlıklar yarabbim yıktı evi tekrar döndüm geldim yanına kandırıp kaçtım oğlumu çok zoruma gidiyor onu kandırıp kaçmak :gitme::gitme::gitme:

İNATÇI BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN İNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gizemm79...................14 haziran
Aylint......................... 19 haziran
aabeyazmelek............?
yelizipucu....................?
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?
gultun..........................?

HAMİŞLERİMİZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık
esraa47..................?

BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALAN ANNELERİMİZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELİLİ…....... İdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.

günaydıııın
sen bendeki fiziği gör asılll 2 kilo daha verdimmi kızlık kiloma dönüyorum oğluş sayesindeeeebayanssulusmile
bizde seni öptük canımm iyi akşamlarrrr:1hug:

durun kızlar kavga etmeyin ikinizi de başkan yaptım gitti :))))))
canım eşin keçiboynuzu kürü yapsın sende sorun yokmuş ama güzel yumurtlamak için bal-tarçın-çörekotu karışımı yiyebilirsin.. inşallah bebeğiniz çabucak gelir..
günaydın sinoş
:)))))))) senin yönetim kurulu başkanlığını 7 cm.uzattım:1closedeyes:

anamm yasık kuzuya.. sana da çok zor gelir canım ya

esmacım rekor bende 1,81 sempatiksalakcinni deve kadar boy varrr
canım zor oluyodur meleğini bırakıp işe gelmek yaaa
allahım yardım etsin ben nasıl bırakıp gelecem acaba
aylin kuşşş afiyet olsun canım
ayşeee nerelerdesinn

hoşglin aylinciğim ben yötemin kurulu onursal başkanı olayım :::::DD

sen acemisin dahaaa ben en deneyimlinizim bir kere yıllarımızı verdik sempatiksalakcinni topiğin ilk anası ve en küçüğüyüm varmı cidden benden küçük ben 87liyim bilmiyorumkismile

anam ayşemle dünürüm gelmiş benim gelin kız güzellik uykusunda galiba

günaydın canımmmmopuyorumnanaktan
kimse yokmuşmuş yeşil yeşil yanmıyormuydu ışık bizim işimiz çok kızım 2 tarla 1 kafe arada ada oooo bi bura bir face yine iyi yetişiyorum vallaaaa:roflol::roflol::roflol:
boy 165 kilo 54 esma hatunnn 52 kızlık kilomdur yaniiii bilmem anlatabildimm miiiibayanssulusmile
batuşummmm esma inan okurken çok kötü oldum çalışmayı istemiştim bir ara şimdi iyiki başlamamışım diyorum sana ve senin gibi olanlara Allah sabır versin çok zor tahmin edebiliyorum ben fatura vs için 2 saatliğine anneme bıraktığımda bile içim gidiyor ki her zaman da değil ama neylersin onun için birazda katlanılıyor değil miii tek tesellisi de bu galibaaa:1hug:
günaydıııın
günaydınnnnnopuyorumnanaktan
geldimm geldimmm
hazelimm sende hoşgelmişsin topiğimizeeeeeeea.s.

amanınnn damat adaylarım artıyorrrr dermişim dünür beni yermişkaydirigubbakcemile3

şebnemimmmmmmm razişim allah hayırlı etsin kuzularınızı ne mutlu yaa acayip seviniyorum raabbim arttırsın inşallah..

ayşemmm valla kız seni atlar mıyımm hiç canım maşallah oğluna kocaman oldu yaşı yaklaştıı ne heyecan yaşadık yaf doğurduk doğuracaz derken bak bugünlere geldik cuma vakti hamdolsun dualarımız kabul oldu inşallah herkesin bebeği olur... valla ayşecim tüm gaz ilaçlarını denedim piyasada denemediğim kalmadı en iisi zinco geldi ama artık onuda vermiyorum bıraktım kendi haline..

buarada az emzirmeye alıştırcaktım güya geceleri dünkü nöbetlerimi sayayım 12-1-2- 5 arada bi 3 saat uyumuşum sora 6 dan sorasını hiç saymayım yok gibi bişi uykuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinifsinif:

sorma ayşem tek tesellim evde olsam kaygana yüzünden ruh sağlığımın bozlucağısempatiksalakcinni ve batuya yararlı olamayacağım hem onun için çalışıyorum ben

valla esma bende yatsam iyi olcak güzellik uykusuna ama yatak toplancak çamaşırlar var artı mutfak ve ben net başındayım:))))

allah razı olsun canım rabbim inşallah gönlüne göre versinn dualarım tüm isteyenlerle kimseyi boş koymasınnn:Saruboceq:

nasıl bir cimcime gelinim var benim yaaa ama söz tutmadınız sizedoğar doğmaz 1 çay kaşığı soda verin dedim ben verdim bişeymi oldu bebeğime hiç gaz sorunu yaşamadım doktor bu çocuk kolikli karnı çok sert demişdi 2. ay kontrolünde nasıl zorluyormu sizi demişdi bende yok gayet güzel gaz çıkarıyor dedi gerçekdende öle büyük adam gibi gaz çıkarırdı batu

valla esma bende yatsam iyi olcak güzellik uykusuna ama yatak toplancak çamaşırlar var artı mutfak ve ben net başındayım:))))

aman salla gitsin azcık konuşak dünür zaten damat adayları artıyor felan diyon harbi oklava istiyon senklava:

kuzum ben kendimde değildim ki ne sodası aklıma bile gelmedi doğum sorası zaten bebemi vermediler yanıma diye meraktan çatladım gaz aklıma bile gelmedi.. ya bizimkide çıkartıo artık ama çıkarırkende ıh ıh diye tepinio oda zaten beni uyandırıo

aman salla gitsin azcık konuşak dünür zaten damat adayları artıyor felan diyon harbi oklava istiyon senklava:

:1hug: cidden kız çok aday var bilemem yaniiii her görene güldüğü için bizimki bayılıyor herkes dün pazara gittik amanın sevmeyen kalmadı maşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…