İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya bende bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum bütün topik soğanlanalım biri bana nasıl yapıldığını söylesinnn ve ne zaman yapmak lazım ve kaç gün ??

canım sabah akşam yapıyosun iki yemeklik soğanı orta boy 2.5 bardak su bardağı klorsuz suda 5 dk kaynatıyosun.sonra ılımaya bırakıyosun ılıkken içiyosun.sabah akşam.adetine 10gün kala başlıyosun.yada adetten en erken 7 gün sora benim bildiğim.

Son düzenleme:
saraçoğlunun sitesinde yazıyo beyzacım 2 bardak klorsuz suya kaynadıktan sonra 1 yemeklik soğanın kahverengi olan kısmını çıkarıp 2 ye veya 4 e bölüp atıyosun 5 dk kaynatıyosun ocaktan alıyosun ılınınca yemekten 10 dk önce içiyosun ister sabah akşam ister öğlen akşam günde 2 kere taze hazırlıyosun mutlaka

tamam yavruummm sende gel haremime harem kuracam ben.daha gelmek isteyen varsa kapım açık.not : her zaman :roflol:
anaaa kociş duymasın bi daha yüzünü göstermez kk nınnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
kız ne haremiiiiiiii klava:klava:klava:
o mutfaklar varya o mutfaklar bizsiz yapamıyorlar kaydirigubbakcemile3ben eve gidince benide çok çağırıyor
soğan kürü bende mi yapsam acaba

sorma yaa 2 gündür ıspanak yapacam ptesi eltim vardı başka şey istediiii dün malum arkadaş çağırdı evde yoktumm bugüne Allah kerimm önce biraz toparlamam sonrada yemek yapmam lazım ama hiç yapasım yokkkkkkk nolcek bu halimmmmm-tatlicadiarzu-
neyse canimm yok olursam bilinki mutfakla boğuşuyommmmdelikafadulden

aman aman istemzuk zaten bu kadar kadınla uğraşamam be.bazen ömerim için diyorum bana nasıl katlanıyo.:roflol:

bu daha güzel bi açıklama oldiii

aman aman istemzuk zaten bu kadar kadınla uğraşamam be.bazen ömerim için diyorum bana nasıl katlanıyo.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben demiyom valla ben ona nasıl katlanıyosam oda bana öyle katlanacakkkkk da yanicime bide şöle bişi varrrrrrr
bizimkisi bir aşk hikayesiiiiiiiii
siyah beyaz film gibi birazzzzzzz:asigim::asigim::asigim:

ayy ıspanağı pişirmesi problem değil temizlemesi problem çok zaman alıyor yıkaması allah kolaylık versin ayşem :))

ayy ıspanağı pişirmesi problem değil temizlemesi problem çok zaman alıyor yıkaması allah kolaylık versin ayşem :))

sağol canımmm ben sirkeli suda bekletiyom ama dün sanırım yemekteyizde de kız sirkenin yanında bi dünya tuz döktüü onu bilen varmı yaa işe yarıyormu acepppppCADIARZU

ya işin şakası buda.akşam çok kötü üzüldüm.koçişe bişey dedim aferin dedi çıktı markete gitti sonra geldi dadikalarca bana bir bakışı vardı utandım ben nasıl kırdım bunu diye ya ondan dedim.sonra sarıldım bende dakikalarca öle kaldık ağladım.aayy evlendim evleneli böle bir ortam olmamıştı.senağlamasenağlama bizim tanışmamız evlenmemiz çok çok farklı oldu.osman sınav bile öyle bi senaryo yazamaz.:roflol:

nevgülcüm sağolasın ayşeden oklavayı yedin ama :)))

Şeker kız hoşgeldin benim eşimde zonguldaklı

tanışma hikayesi hımmm nasılmış bizimle paylaşmak istersen seviniriz? kendi adıma söyliyim çok severim tanışma hikayelerini

tanışma hikayesi hımmm nasılmış bizimle paylaşmak istersen seviniriz? kendi adıma söyliyim çok severim tanışma hikayelerini

bende anlatmaktan zevk alıyorum canımsın.çünkü her anlatışımda o 5 yılı tekrar yaşamış gibi oluyorum.ama çok uzun bee sıkılırsınız.

bu ara herkes de var bi tuhaflık biz de eşimle doğum günümde kavga ettik sonra da barıştık hemide neden bile yokken
Bu arada cnm gülsünüm hikaye özel değilse anlatsana kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…