İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem hoşgeldin oğluşun (tanan)nasılkaydirigubbakcemile3
mervem değerinin yükselmesine çok sevindim inadım inat dedin sıra bizde bizde inat ediyoruz eşin ne tepki verdi bu arada
beyzam hayırlısını istiyorum bende bakalım nasıl olcak tevekkül allahtan çalışıyorum bende sölemesi ayıp

çalış raziş çalış.ÇALIŞ BABAN GİBİ,ÇOCUKSUZ KALMA. :roflol:

babam gibi mi :1closedeyes: bence biz dedemler gibi çalışalımkaydirigubbakcemile3 birinde 9 birinde 6 çocuk var :roflol:

:roflol::roflol: önceki terzi demek deneyimsiz.bide bu denesin :roflol::roflol:
sezeryandan çok memnunum ağrım sızım vs olmadıı hatta eltim hala der soğuk havalarda dikişlerim sızlıyor diye ben yerini hatırlamam ama estetik dikiş yaptım dediii hala izi duruyor biraz kaba ama olsun yaa eşimden başka kim görüyor kiiiiiii dedim ya öteki türlü hiçbir şikayetim olmadıı inşallah bunda da olmazzzz
hoşbulduk canımmm çok iyi teyzesiiii:teytey::teytey:
babam gibi mi :1closedeyes: bence biz dedemler gibi çalışalımkaydirigubbakcemile3 birinde 9 birinde 6 çocuk var :roflol:
annemler 5 kardeş 2 kız 3 oğlan babamlar 5 kardeş 2 kız 3 oğlannn biz 5 kardeşiz 2 kız 3 oğlann bir tek kayınpeder işi bozmuş eşim 5 kardeş 5 ide oğlannnnnnn:roflol::roflol::roflol:
eee biz kim gibi çalışmalıyız bu durumdaaaa

dimi kız bi açtım topikk inatla anne olcam diye:) eşimde bende henüz olaya hakim değiliz yüreğimiz şimdilik ağzımızda ikimizde hele bi kalp atışını duyalımda diyip duruyoruz henüz sevinç çığlıkları atamadık kaydirigubbakcemile3

öle raziyecim napcan elimizden geleni yapalımda allahım versin sizleredee

marhaba kızlar doktorumu aradım adet olmam için bi ilaç söledi onu al adet ol gel dedi. ama ben almayacağım soğan kürü deneyeceğim adet oluncada doktoruma giderim :)))
Pco olduğum için işime yara diye düşündüm.

amin canım mervem allahım inşallah o minik kalbinin atışını duyarsınız sağlıklı sorunsuz bir şekilde doğurursun canım
ayşem valla bu durumda siz kim gibi çalıştınız bakim fisfisfisbence karışık bişiy olmuş hepsini örnek almışınız meyvesinide aldınızalkisalkisalkis bide çok çalışmalıyız demekki kaydirigubbakcemile

bu arada kızlar çok teşekkür ederim sizlere desteğiniz için ama bide soğan kürünü deneyeyim diyorum o hormonlu ilacı almak istemiyorum ben

asiyem evet bencede ilaçla olmuyor belki soğankürü işe yararda bi daha düzensizlik yaşamazsın 9 ay boyunca

ya bende bu ay soğan kürü deneyeyim diyorum bütün topik soğanlanalım biri bana nasıl yapıldığını söylesinnn ve ne zaman yapmak lazım ve kaç gün ??

ben varımmmm ama heran gidebilirim mutfak beni çağırıyooooo da gidesim yok işteee neyse şimdilik burdayım canımmm benle idare etttt:roflol::roflol::roflol:

tamam yavruummm sende gel haremime harem kuracam ben.daha gelmek isteyen varsa kapım açık.not : her zaman :roflol:

o mutfaklar varya o mutfaklar bizsiz yapamıyorlar kaydirigubbakcemile3ben eve gidince benide çok çağırıyor
soğan kürü bende mi yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…