nnası yaa siz farklı bir gezegendemisiniz.merkür venüs jupiter hangisi.:roflol::roflol:
canımmm çok güzelll Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahhhh
sezeryan olacağı kesinleştii hatta doktorum ilkinin dikişini beğenmedi bu sefer düzeltiriz dediii azramda tatildeydi malum aceleciydi kızım başka doktor yaptı sezeryanıı onu unutmuş amma ben nasıl böyle dikiş yapmışım diyoooo:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canımmm:1hug:
ayşem hoşgeldin oğluşun (tanan)nasılkaydirigubbakcemile3
mervem değerinin yükselmesine çok sevindim inadım inat dedin sıra bizde bizde inat ediyoruz eşin ne tepki verdi bu arada
beyzam hayırlısını istiyorum bende bakalım nasıl olcak tevekkül allahtan çalışıyorumbende sölemesi ayıp
sezeryandan çok memnunum ağrım sızım vs olmadıı hatta eltim hala der soğuk havalarda dikişlerim sızlıyor diye ben yerini hatırlamam ama estetik dikiş yaptım dediii hala izi duruyor biraz kaba ama olsun yaa eşimden başka kim görüyor kiiiiiii dedim ya öteki türlü hiçbir şikayetim olmadıı inşallah bunda da olmazzzz:roflol::roflol: önceki terzi demek deneyimsiz.bide bu denesin :roflol::roflol:
hoşbulduk canımmm çok iyi teyzesiiii:teytey::teytey:ayşem hoşgeldin oğluşun (tanan)nasılkaydirigubbakcemile3
mervem değerinin yükselmesine çok sevindim inadım inat dedin sıra bizde bizde inat ediyoruz eşin ne tepki verdi bu arada
beyzam hayırlısını istiyorum bende bakalım nasıl olcak tevekkül allahtan çalışıyorumbende sölemesi ayıp
annemler 5 kardeş 2 kız 3 oğlan babamlar 5 kardeş 2 kız 3 oğlannn biz 5 kardeşiz 2 kız 3 oğlann bir tek kayınpeder işi bozmuş eşim 5 kardeş 5 ide oğlannnnnnn:roflol::roflol::roflol:babam gibi mi :1closedeyes: bence biz dedemler gibi çalışalımkaydirigubbakcemile3 birinde 9 birinde 6 çocuk var :roflol:
ayşem hoşgeldin oğluşun (tanan)nasılkaydirigubbakcemile3
yokmu kimsecukler
ben burdayum da
ben varımmmm ama heran gidebilirim mutfak beni çağırıyooooo da gidesim yok işteee neyse şimdilik burdayım canımmm benle idare etttt:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?