kızlar ben toplantıya girecem birazdan çıkınca görüşürüz tofaş geliyo yarın ziyarete onun için öpüldünüz canlarım
inşallah beyza da neden ne oluyoki ümidini kaybettin :çok üzgünüm:
canım ateşimi ölçüyorum ateş düşünce kırmızılar geliyo yani dün 36,5 di bugün 36,3 yarında kesin 36,1 olur ve kırmızılar gelirr bi bakıma güzel ümitlenmiyorsun
tamam sinemim hadi kolay gelsin canım
beyzam hayırlısı olsun daha bişey yok bekle bakalım
tamam gülsümüm hep burdayımŞeniz ama birazdan yemeğe gidicem yerimseniben
canım ateşimi ölçüyorum ateş düşünce kırmızılar geliyo yani dün 36,5 di bugün 36,3 yarında kesin 36,1 olur ve kırmızılar gelirr bi bakıma güzel ümitlenmiyorsun
evet beyzacım haklısın ateş yöntemi ümitlenmene engel oluyor ama yarın ki değerin esas önemli bakalım hakkında hayırlısı :1hug:
evet canım haklısın en azından ümitlenmemi engelliyo fazla kapılmıyorum bi gün gelecek inş bebişim bak sen inandın geldi bebeğin bende inanıyorum
canım değerinin yüksek çıkmasına çok sevindim kaç çıktı değerin?
kızlar ben geldim canalrım nasılsınız mervem değerinin yükselmesine sevindim canım gülsüm var mı bir gelişme canım cuma günü tatil kızlar bize size
kızlar ben geldim canalrım nasılsınız mervem değerinin yükselmesine sevindim canım gülsüm var mı bir gelişme canım cuma günü tatil kızlar bize size
yok ya bize de tatil değil benneyaptımki
canımmm çok güzelll Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahhhh555 çıktı canım haftaya kontrole gidebilirsin dedi hemşire kız. bakalım neler yaşıcaz.beyza ben hep olacağı varsa olur dedim inan buay ona inandım sizde öle yapın rahatlıo insan allaha sığınınca.
ayşecim cnmm oy yerim oğluşunuuuu hadi bakalım sıra doğumda sende atlat..
hoşbulduk canımmm:1hug:myhope ayşem hoşgeldin iyi olduğunuza sevindim.bende iyiyim hamdolsun.
canımmm çok güzelll Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahhhh
sezeryan olacağı kesinleştii hatta doktorum ilkinin dikişini beğenmedi bu sefer düzeltiriz dediii azramda tatildeydi malum aceleciydi kızım başka doktor yaptı sezeryanıı onu unutmuş amma ben nasıl böyle dikiş yapmışım diyoooo:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canımmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?