İnatla bir gün ANNE olacağım !

tamam sinemim hadi kolay gelsin canım
beyzam hayırlısı olsun daha bişey yok bekle bakalım
tamam gülsümüm hep burdayımŞeniz ama birazdan yemeğe gidicem yerimseniben

canım ateşimi ölçüyorum ateş düşünce kırmızılar geliyo yani dün 36,5 di bugün 36,3 yarında kesin 36,1 olur ve kırmızılar gelirr bi bakıma güzel ümitlenmiyorsun

haa pardon canım demiştin benim aklım çıktı ya kusura bakma.hayırlısı ya.bana da arada sancı girip çıkıyo girip çıkıyo.

kızlar selamlar..ayşecim cnm geçmiş olsunn ama unutma cidden allah yazmış olsun yeterki olcağı varsa olur diyip sende içini rahatlat cnm.

ben kan sonucumu aldım çokşükür değerim artmış darısı diğer aşamalara..

canım ateşimi ölçüyorum ateş düşünce kırmızılar geliyo yani dün 36,5 di bugün 36,3 yarında kesin 36,1 olur ve kırmızılar gelirr bi bakıma güzel ümitlenmiyorsun

evet beyzacım haklısın ateş yöntemi ümitlenmene engel oluyor ama yarın ki değerin esas önemli bakalım hakkında hayırlısı :1hug:

selam millettttttt de 1 saattir kimse uğramamış kiiiii nerdesiniz huuuuuuuukaydirigubbakcemile
pınarım yeğenine çok geçmiş olsun canımm sen nasılsın meleğin nasılll:1hug:
asişimm sınıra yakın çıkmış dur bi doktorun ne diyecek bakalımm hayırlısı olsun bu ay olmazsa da fazla bekletmeden olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ayşemmm ne ağrısı kız bende olmadıydı bişii yani o işlem sırasında tabiki var da sonrasındaaa neyse canım öncelikle gözün aydın bunuda atlattınn sonrada geçmiş olsun hatta tıkanıklık gitmiş olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
benim kontrolüm süper geçti bir eli alnındaydı oğluşumunn hareket takibine başlayacaz artık bu arada nasip teyzesinin ördüğü cicileri de geldii atakan abisi de kot pantolla galatasaraylı çorap almış amma ben fenerliyimmm danam da fenerli olurdu kesinnn-bu razişin dediğinden heee oğluşum diil yanicimeee-:roflol:neyse resimlerini çekince eklerimm bizden bu kadarrrrr mervem hami$im razişim gülsümüm emoşumla yiğitimm beyzam zeytinim badegülüm rahelim şebbom aylinim nikolüm sinemim seherim feyzam semram ya kiminiz hepten kayıp haa yazarken farkediyorum hadi benim net yoktu diğerlerii-burda olanlar hariçç- nerdesiniz neyse hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

evet beyzacım haklısın ateş yöntemi ümitlenmene engel oluyor ama yarın ki değerin esas önemli bakalım hakkında hayırlısı :1hug:

evet canım haklısın en azından ümitlenmemi engelliyo fazla kapılmıyorum bi gün gelecek inş bebişim bak sen inandın geldi bebeğin bende inanıyorum

canım değerinin yüksek çıkmasına çok sevindim kaç çıktı değerin?

555 çıktı canım haftaya kontrole gidebilirsin dedi hemşire kız. bakalım neler yaşıcaz.beyza ben hep olacağı varsa olur dedim inan buay ona inandım sizde öle yapın rahatlıo insan allaha sığınınca.

ayşecim cnmm oy yerim oğluşunuuuu hadi bakalım sıra doğumda sende atlat..

kızlar ben geldim canalrım nasılsınız mervem değerinin yükselmesine sevindim canım gülsüm var mı bir gelişme canım cuma günü tatil kızlar bize size

kızlar ben geldim canalrım nasılsınız mervem değerinin yükselmesine sevindim canım gülsüm var mı bir gelişme canım cuma günü tatil kızlar bize size

hoşgeldin canım ya gelişme derken ara ara adet sancım oluyo ama bi giri bi çıkıyo.girdiği zaman diyorum ahanda oldm.mervenin dediği gibi be olacaksa olur.olmuşsa olmuştur olmamışsa olmdadı rabbim bilir.takmıyorum artık ya.sonuçta bizim elimizde bişey yok her şey rabbimin emriyle olacak.ne hayırlısıysa onu versin rabbim.:1hug:

bizedee tatiiiiiillllll.ama benden çok ömerime sevindimmm.onada tatiiiilllllll.:teytey:

canımmm çok güzelll Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahhhh
sezeryan olacağı kesinleştii hatta doktorum ilkinin dikişini beğenmedi bu sefer düzeltiriz dediii azramda tatildeydi malum aceleciydi kızım başka doktor yaptı sezeryanıı onu unutmuş amma ben nasıl böyle dikiş yapmışım diyoooo:roflol::roflol::roflol:
myhope ayşem hoşgeldin iyi olduğunuza sevindim.bende iyiyim hamdolsun.
hoşbulduk canımmm:1hug:

:roflol::roflol: önceki terzi demek deneyimsiz.bide bu denesin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…