İnatla bir gün ANNE olacağım !

Ya arkadaŞlar ben sızlere bıŞı sorucam
eger yumurtlamada bır sorun yoksa spermlerde sorun yoksa tÜplerde sorun yoksa acaba dr. Nasıl bır tedavı uyguluyor ılaÇmı verıyor yanı aranızda yardımcı olan olursa Çok sevınırım

yıl 2003 kahramanmaraş devlet yurdundayım 1. sömestırın sonunda odamıza yeni bir kız öğrenci geleceğini duyduk.ve ertesi gün geldi.tokatlı bir arkadaşım.oda maraşa gelirken sevgilisinden ayrılıp gelmiş.ikinci sömestırın sonlarına doğru bu arkadaşım (emine ) yanıma geldi bana dediki ya gülsüm senden bişey isticem ama hiç hoşlanmayacaksın ben biliyorum.ama bunuda senden başka kimseden isteyemem.söyle dedim yapabileceğim bişeyse eğer esirgemem biliyosun.akşam 21:00 gibi. ya dedi birisi bana bir kere açık numaradan çağrı attın sonrada hep arayıp dinleyip kapatıyo.senin telefondan bi arasak baksak belki hakandır ( ayrıldığı erkek arkadaşı)benim sesimi tanır sen konuşurmusun dedi.bende nedense öyle şeyleri sevmediğim halde tamam dedim.neyse numarayı o okudu ben çevirdim aradık önce açılmadı tel.bi 10 15 dk durduk baktık aradığımız numara bizi arıyo açtım dedim kiminle görüşüym acaba ben ömer dedi.dedim sizin hakan adında arkadaşınız varmı dedim yok dedi.dedim e siz arkadaşımı arayıp neden rahatsız ediyosunuz.dedi ben kimseyi aramadım sizin numaranızı benim telde gördüm aradım.neyse özür diledim kapattık.bu döndü tekrar aradı ya dedi ben sizden yüz yüze özürdilemek istiyorum nerdeyseniz söyleyin oraya gelicem dedi bende dedim hiç gerek özrünüz kabul edildi tek ricam bir daha aramamanız.halbuki buda biz onunla dalga geçiyoruz sanıyomuş.tekar aradı dedim siz nerdesiniz dedi erzurum dedim tamam ozaman gelin benden yüz yüze özür dileyin bende maraştayım.yemin ettirdi falan.aradan bir kaç gün geçti klasik sözlere başladı yok sesiniz çok hoşta yok gerçekten tanışmak istrdimde.ben iyice sinir olmuştum.her sabah abartısız her sabah tel çalmasıyla yada mesajla uyanırdım.dedim en son sen bıkmayacakmısın.asla dedi taki tanışana kadar.istemiyorum desemde cidden vazgeçmedi.sonra sonra arkadaş gibi konuşmaya başladık.dedim nerelisin dedi trabzonlu.dedim ciddimisin evet dedi trabzon arsinli.dedim say ozaman trabzonun güzel yerlerini meşhur yerlerini hepsini yazdı.anca inandım.ben ona adımı ve şehirimi farklı demiştim.sonra dedim aslında cidden benim nereli olduğumu bilsen belki kaçarsın.nerelisin dedi dedim bende trabzon tonyalıyım(tonyalılar kabadayılıkları ile meşhurdur).bu gerçeği öğrenince samimiyeti dahada artırdı ama normal arkadaşız.bu arada bi ara bi sözüne acayip kırılmştım ve tam 5-6 hiç görüşmedik.o sırada okuldan başka bir çocuk bana teklif ediyo rizeli bende kabul ediyorum.3 ay geçti bu rizeli yan çizmeye başladı falan bir türlü ilişkinin taşları oturmuyo.bir gün öylece otururken aklıma ömer geldi dedim şuna bi çağrı atayım bakalım unutmuşmu arkadaşını.çaldırdım hemen mesaj çekti şu çağrını ne kadar bekledim bilemezsin diye.biz tekrar konuşmaya başladık.ve buluşup birbirimizi yüz yüzede tanımaya karar verdik.ama ala normal arkadaş gibi.2004 kpss sınavında olur anca dedim.randevu verdim.aksilik o günde babam tutturdu bende senle gelcem e babamın yanında tanışmam mümkün değil.beni akrabamızın kızlarına bıraktı babam kendi otele gitti.gece mesaj çektim ömere buluşamayız babam da gelcek diye.sınav yerine gelmesini istemiştim.neyse sabah babam aradı kabul etmeyecğini bile bile baba dedim sen gelme sınav yerine ben giderim dedim.nedense hiç ısrar etmedi tamam dedi şok oldum.bir daha mesaj çektim ömere tamam babam gelmicek gel dedim. neyse öle gördük birbirimizi ben önce hiç beğenmedim.arkadaşımda yanımdaydı.dedim çok yakışıklı değil ama yüzünde bir nur bi parlaklık var dedim (hala öle canımın yongası ayy şuan bi başka alemdeyim ya) sonra biz yine görüşmeye devam ettik.veee 14.10.2005 saat 00:00 bana bi mesaj geldi SENı SEVıYORUM ardında bi mesaj daha GERı KALAN HAYATIMDA BENıMLE OLURMUSUN.hiç cevap yazmadım ertesi gün cevap vermeni beklemiyorum merak etme ama düşünmeni istiyorum dedi.ne kadar istersen o kadar düşün dedi ben beklicem dedi.dedim şimdi hiç bişey diyemem bir daha görüşmeden bişey diyemem dedi.neyse ocak ta geldi görüştük sahilde oturduk kardeşimde bizimle.ben sadece onu izliyorum o hep konuştu ben ağzımı açamıyorum ama onlar kardeşimle koyu sohbete daldılar ve genelde göz göze geldik.kardeşimin düşüncesi izlenimi benim için çok önemliydi.ama fırsat bulup soramıyorum.sonra bize dediki ömer otogarda işim var beraber yürüyelimmi dedi tamam dedik.otogara gittik ben bahane lavaboya gidelim dedim kardeşime biz lavabodan girer girmez kardeşim ben sormadan ablaaaa çok tatlı çok hoş şeker bi adam dedi.ozaman içim daha da rahatladı.çünkü benide o zaman etkilemişti.hele o yanağındaki kocaman gamzesiii(yerim onu ben) eve gittim aradı cevabın ne diye sormayacağım dedi.ilişkimizi yereye götürürsen oraya gidiecek bende cevabının ne olduğunu anlamış olacam dedi.ve gerçekten hiç sormadı.(tabi unutmadan o rizelinin işi ömerle ikinci görüşmemize gitmeden aylar önce bitmişti) ve ömer bu süre içinde evlenme teklifi kaç defa etti hatırlamıyorum.ve cevabı ilişkimiz kendiliğinden verdi kocaman bi EVEEETT.2007 nin aralığına kadar 3 ayda bir ya buluştuk ya buluşmadık.nişanlandığımızda bile.hep kaçamak hep saklanarak.tabi b arada yattığım istiharelerde hep ömer çıktı.ben rizeli için yatsam da hep ömeri gördüm.ve ozaman ne alaka diyodum yani.işte işin kısası bu.uzununu yaşayanlar bilir valla.

ve ben bizim hikayemizin sonunda şu sonuca vardım o arkadaşımın sevgilisinden ayrılıp gelmesi bile bizim ömerle tanışmamıza vesile olması içinmiş diye düşünüyorum.

vee ömer hala der o gün ben telefonumu elime bile almadım yastığımın altında duruyodu ben etüdde ders çalışıyodum çay molası sırasında odama gidip baktığımda sadece sizin aramalarınız vardı. ve ben o numarayı asla ve asla aramadım.

vay vay gülsümüm kaderinde o varmış ve arkadaşın bilmeden vesile olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım

ayy ayy maşallah Allah bozmasın ne güzelmiş yaaa biz eşimle 4,5 ayda evlendiğimiz için böyle maceralarımız olmadı Allah bir ömür boyu daim kılsın mutluluğunuzu inş

hadi herkes tanışma olayını anlatsın :)) güzelmiş ben çok sevdim

siz istediniz şikayet edene ayşe oklavanı getir.tamam.:jeyyar:

getiririm deee kimsenin şikayet edecegini sanmam yanicimeeee eh bayağı bir olaylı olmuş heee herşey nasip kısmet işteeee Allah mutluluğunuzu daim etsin eşlerimizi başımızdan eksik etmesinnnnnnn
ben mutfak arası kaçamak yaptım yine kaçıyorumm arada gelir okurum ama bu saatten sonra pek kimse kalmaz gibime geliyorr neyse canlarımm görüşürüzzzz:1hug:

doktor bana farlutal günde 3 tane adet ol gel dedi. Merve ben sıkıldım adet söktürücülerden hormonlardan soğan kürünü deneyeyim adet olunca gene doktora giderim diye düşünüyorum belki işime yarar pco lu baz kişilere yaramış siteden araştırıyorum da

evet cnm soğan kürü ibrahim saraçta özellik pko lular için demiş sitesinde zaten tamam cnm benim dene bakalım inş ii gelcektir. haklısın yaa ilaçtansa bitkisel belki daha yararlı olur..

Yani sıkıldım yani o ilaçlardan nasılsa adet olunca gel dedi bunu bi deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı

merhabalr arkadaşlar ben ancak gelip oturdum pc nin başına...asiyeciğim haberlerini yeni okudum hayırlısı olsun canım benim..ama dualarımız kabul olacak.....bence ilaçlarınıda al soğan kürünüde dene sonuçta ilaçlarda bitki ve kimyasallardan yapılıyor.....ben bir yerde okumuştum önce soğan kürü sonra ballı tarçın vs.. sonrada incir kürü diye gerçi araştırınca bulursun sanırımda.......herkeze iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…