kız hakkaten devir daimm rabbime bak şimdi bebelerimizi konuşuorz ilerde torunlarımızı konuşuruz inşallahhhhhhhhhhhhhh tam 2 yıl oldu buraya yazalı hey gidi günler.. hepinizi çok seviyorum..
şebommmm tatlımmm hayatımm canım arkadaşımmm oğlun oluyomuş bitanem hayırlı uğurlu olsun teyzesi yesin onuuu..ay hepinize maşallahhhh..
damadımda sert bakışlı sankii benim kızda hep güler :)))maşallah kocaman oldu cidden esma sende başla ikinciyeee hehehe
pınar kız aferim sana yap kıs ne güzel .. pınar ben işten ayrıldım evdeyim tamamen sen ne zaman dersen gidelim sineme valla iyi olur.. haberleşelim cnm
günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
oh dün kaynatmışsınız maşallah
ben idare ederim işte devam
çalışıyorum nerde kaldını yaw kimse uğramamış sabahtan beri
şeboo nasılsın canım
dualarım hep sizinle allah hep isteyenlere versin diye dua ediyorum hiç merak etme.:) selam
şebom ucundan tuttuk tedavinin, klomen tedavisindeyim tatlım.. iki ay denedik, ilk ay tek dozla yumurta gelişti ama biraz geç gelişti ve o ay erken düşük yapmış olabileceğimi söledi dr., ikinci ay günde iki hapla çok güzel iki yumurtam oldu ama yine sonuç negatifti.. bu ay eşim şehirdışına gideceği için klomene ara verdik, doğal denedik,eşim yumurtlamaya yetişti sanırım.. hayırlısı. ama benim dr rahim filmi çekmeden 3-4 ay klomen deneyelim diyor, olmazsa rahim filmi çekilecek.. o korkutuyo beni,tüplerde bişey mi var acaba Allah korusun diye.. bu arada habire soldan yumurtluyorum.. bi de bu ay hayıt içmeye başladım... insan bi süre sonra hamile kalmak imkansız bişeymiş hissine kapılıyor.. inşallah hayırlısıyla olur... dua edin bizlere olur mu.
biz de seni seviyoruzopuyorumnanaktan
ilginçmiş CADIARZU
olumunekankayizsmileay ben size küsmüşdüm demi bak unuttum zemuszemus zemuszemus
canımsınnŞenizdualarım hep sizinle allah hep isteyenlere versin diye dua ediyorum hiç merak etme.
gözün aydın canım benimbu arada kızlar bende dün dr gittim ve kese göründü 9,6 mm acaba iyimi bu dr en fazla 5+2 veya 3 gün dedi ya tam günümü bilmemek te kötü ona göre takip edemiom acaba durumu iyimidir bebişimin
canım hayırlısıesram canım
bebişin görününce daha belli olur 3 hafta falan sonra
kesinleşir canım haftası
sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem
esmaaa günaydın aylin şebooo merviş
ayşeee seni unuttum sanma
sopayı yemek istemem
kızlar esma erkek olacak
dedi usg resmine göre 9 temmuzda
belli olur dr. kont. o zaman
allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip
etsin kız erkek farketmez
dr. bir tahminde bulunmadı
sadece baktı genital organı
var bak dedi
kızlar erkek bu haftalarda aynı
görününr diye gösterdi
canım tebirk etmişmiydim seni hatırlayamadım. çok sevindim allah kucağına da almayı çok güzel bi hamilelilk geçirmeni nasip etsin.inşallah görürüm sinemim inşallah
bende hatırlamadım :) allah razı olsun herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin:Saruboceq:canım tebirk etmişmiydim seni hatırlayamadım. çok sevindim allah kucağına da almayı çok güzel bi hamilelilk geçirmeni nasip etsin.
Günaydın fıstıklar
Esra hamilemisin kız Allah ım dualarımı kabul etti valla doğuma girerken dua etmiştim diğer arkadaşlarımda hamiş kalsın diye. Gözümüz aydın cnm Allah sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin sağlıkla doğsun büüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?