İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın seherciğim nasılsın kızçen nasıl
kızzzz ayşeeee nerelerdesiiinn de bakemmm

aynen valla canım aşırı derecede sıcak bide yoğunum bu hafta

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım
esracım tebrık ederım canım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
Sınemcım oglan gıbımı hadı bakalım saglıklı olsunda...
Bende durumlar aynı aylıncım bende klomen kullanıyorum sendenım...
Çatlatma ıgnesı oldum ÇalıŞıyorum ıŞte hayırlısı olsun hakkımızda benım yırmılık dıŞımÇıkmak ıÇın ugraŞıyor ateŞımı etkılıyor sanırım ev arıyorum baŞka eve taŞınmak ıÇın bulamadım daha benden bu kadar ÖpÜyorum sızlerı

meleğimmm iyi olmana sevindim canım esma erkke dedi
bakalım iple çekiyoruz 9 temmuzu
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

hadi bakalım melek sıra senle senle aylinde bu ay güzel haberlerinizi bekliyoruz ona göre
nedense aylinin bu ay tuttu gibi hissediyorum ben aylinden güzel haberi alacapğız inşallah darısı sana

sagolun esma ve sinemcim inşallah bende buay haber veririm size..
esma aylini tutacak benim tutmayacakmı canım

olurmu öle şey inşallah seninkide tutacak güzel haberleinizi bekliyorum canım
ama sana bir tavsiyem var bende klomen kullandım ve kullanmadığım ay hamile kaldım sakın sters yapma ben çok stres yaptım çatladı oldu olacak sen ne yaapıyorsan kendin için yap anladın sen onu:kedi::kedi::kedi:

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann

iyi akşamlar sinemciğim bende çıkacağım birazdan herkese iyi akşamlar

günaydın seherciğim nasılsın kızçen nasıl
kızzzz ayşeeee nerelerdesiiinn de bakemmm

üzerime alındım ama başka ayşe olmasın aradığınnnbilmiyorumkismilemalum bir haftadır kayıplardayım ama sormayın halimi şu anda tam yorgun savaşçıyım boya badana işlerine giriştim malum oğluş olunca annemi bekledim o alperene baktı ben evee dün de elti günüm vardı inanın her gün yazacam dedim ama akşam olunca yorgunluktan pc başına bile geçemedimmm neyse bitti gitti döndüm burdayımm da bu saate kadar nerelerdeydin deseniz emoşun kulakları çınlasın bir oğluş bir ütü akşam ettimmm:roflol::roflol:eşim gelmeden bir cee yapam dedimm biz iyiyiz efem sizler nasılsınız bakalımm neyse bunu ilk okuyan bir haftanın özetini geçsin plizzz gelebilirsem gece yoksa yarın görüşmek üzere inatçı annelerim ve anne adaylarımmm öpüldünüz anacımmmmmŞenizŞeniz

bencede üzerine alın merak ettik anacım ne bilelim işe giriştiğini senin adam bir girer bilgi verir demi neyse bakalım tertemiz olmuş evin ağız tadıyla oturun alperen yürümeye başlayınca karalasın o duvarları kalemlerle kaydirigubbakcemile3
valla özet geçileceek tek şey sinemin bebeği bana göre erkek sempatiksalakcinni onun dışında aylin ve melekden güzel haber bekliyoruz işde böle

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsunn bugün birbirimize dua edelim
allahım bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
dertlilere derman hastalara şifa borçlulara borçlarının edesını göndersin
amiinnnn:Saruboceq:

inşallah o güzel haberi vermek her ikisine ve de tüm isteyenlere nasip olur mübarek günün hürmetine inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canımm tam bitmedi biraz iş kaldı ama günüm olunca yetişeni yaptım kalanı birkaç gün dinlenem öyle tamamlayacamm da sorma şu anda tu kaka cızzz modundayız oğluşla herşeyi elliyo çekiyo kaç kere parmaklarını sıkıştırdı çekmeceye nasıl öğretecem yaaabilmiyorumkismilekız batuş napıyo sen nasıl vazgeçirttin de bakalımmm:hulya:
huuuuuu huuuuu kimse yokmuuuuuu
ben geldimmm de diğerlerini bilmem kaçaklar huuu nerdesinizz baş kaçak geldiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…