İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kkızlar kandılınız mubarek olsun allah tum dualarınızı kabul etsın ıstedıklerınızı versın
ayseeeeeeeeee kaçak hemde ne kaçak

slm kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun rabbim duaşarımız kabul etsin inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamiş olanlara sağsalim kucaklarına almayı hasta olanlara şifa borçlularıda borcundan kurtulmasına yardım etsin inşallah

ayşem biz hala karıştırıyoruz çekmeceleri onu unutturmak çok zor senin unutturursan bana söle sempatiksalakcinni artık batu elini sıkıştırınca ağlamıyo bizi bile beklemiyo kendi kurtarıyor

slm kızlarr nasılsınız canlarım ayşee hoşgeldin
canım esma raziş seher aylin merviş esra
kandiliniz mübarek olsunn
allahım sağlık mutluluk ve huzur versin

kızlar ben yarın ve cumartesi gelemeyebilirim işdeyim ama yarın çok yoğun olacak gibi görünüyor beni merak etmeyin anacımmmm

kızlar selam
nasılsınız

6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran--------------gazoz---(ölçmedim) eşim bugün geldi
17.gün-6 haziran-----36,5---gazoz
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---gazoz
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7---gazoz---(bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---36,7
23.gün-12 haziran------------gazoz---(unuttum)
24.gün-13 haziran---36,6
25.gün-14 haziran---36,5---gazoz------yerleşme düşüşü de tamaaaam :1closedeyes:sempatiksalakcinni
26.gün-15 haziran---36,6
27.gün-16 haziran---36,7---gazoz
28.gün-17 haziran---36,3 VE KIRMIZI KARTI YEDİM!:tomato:
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
31.gün-20 haziran---
32.gün-21 haziran---
33.gün-22 haziran---

KIZLAR BİRİ bana bunu açıklasın lütfen???
18. gün yumurtlamış gibi görünüyorum tabloda.. dr sağdan ymurtlamışsın dedi.. yumurtlamamış olsam dahi solda kistim var,kist geciktirir.. neden 28.gün geldi kırmızılar??? önce ümit ettim yerleşme kanaması mı diye ama devamı geldi... hayıttan mı böle oldu? üstelik hiç de ağrısız diil, eskisi gibi aynı. acaba düzene mi sokacak hayıt.. kafam çok karıştı
bu arada regaip kandiliniz mübarek olsun...

inşallah canım bende kızıma hamile kalmadan kullandım olmadı bir dahaki ay herşeyi bıraktım oldu
yok canım yaparmıyım hiç relaxsımyerimseniben

aylincim bence sen 15 gün yumurtlamışsın oyüzden erken adet olmadın hayırlısı olsun...

sinemcim tahlillerin iyi çıkmış sevimdim..
ayşecim hoşgeldin canım maşallah allah kolaylık versin...
sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar...

ama 36,3 çıktı 18. gün? ya öyle mi diyosun tatlım, herkes 18.gün dedi...

herkese kocaman günaydın güzel anneler anne adaylarııı
aylinciğim canım kırmızılar gelmiş hemde tam gününde bencede 15. gün yumurtlamışındır yoksa gelmezdi kırmızılar hakkında hayırlısı bu sefer daha iyi çalışın ve ateş ölçme dışında akıntını takip et akıntının en yoğun olduğu gün boş durma boşlukları doldur

slm kızlarr dr. geldim şimdi kum döküyomuşummm
bebiş iyiydi allaha şükür
aylin kuş adet olmuşsun canım hayırlısı olsun
esma ayşee merviş raziş feyzaaa öpüldünüz kocaman

sinemciğim geçmiş olsun canım kendine dikkat et nerden çıkmış kum hamiş hamiş nasıl zor olur bol bol dinlen cnm

aman yarabbim nasıl yağmur yağıyor kaç gündür yağmur diye diye en sonunda yağdırdım valla azcık ıslansam bariiii çıkıp ancak serinlerim içim yanıyor

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

geldim canımm araya oğluş girdiiiiburası da yanıyor cayır cayırr ondan mı bilmem oğluş huysuz ağlıyo sebepsiz yereee:gitme:
zeytinimm geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine ve meleğimizeeee
aylinimm bu yediğin son kart olur 9 ay 10 günlük bir tatile girer inşallah senin kırmızılarrrrr:1hug:

Evet aylincim öyle diyorum tabloya göre ama sen kendini daha iyi bilirsin 18 gün uzayan akıntın falan varmıydı ...
Sinemcim geçmiş olsun sende daha öncede kum varıydı hamileykenmi çıktı yoksa...
Ayyy kızlar son 5 gün bugun evlilik yıl dönümümüz inşallah hediyemi alırım...

sağolun kızlar daha önceden vardı
arada döküyodum hamilelikte zormuş yaaa
kasıklarım sancıyınca
gittim dr. baktı bebekte bir şey yok dedi
sonra ben dedim idrarda yanma var
bunu söylemen iyi oldu dedi
idrar tahlilinde çıktı hap verdi onu kullanıyorum şimdi
bol bol da suuu

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım geçen hafta çok yoruldum dün yatıp dinlenecekdim ama önce batu sonra misafir hemde yatılı vardı hiç dinlenemedim sıpa alıştı sabah 6.30 7de kalkıyor ya uyumak istiyorrrummmmmmmmmm....
bu arada batuhan yukardan 2 azı dişini çıkarmış dün ananesi gördü çıkaralıda epey olmuş büyümüş dişler biz dün gördük ohaoldumsmile

haberiniz olmadan mı çıkarmış dişleri delikanlı
oldu artıkın annesii
allahım sağlıkl versin hepimizeee
kolay gelsin esmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…