mervem kuşum benim yerime m geçtin tebrik ederim
kızlar sezeryan çok kötü valla hiç tavsiye etmem zar zor ayağa kalktım başka hamiş var mı ben yokken neler oldu deyiverin bakem benim kız uyuyoken
emeeeeeeellllll yavruummm kuşum nerdesin bak ağan geldii..:roflol::roflol:
ya ben kendimi direk hamişler bölümüne yazdırmak istiyorum inş artık ne kadar beklersem süpriz olsun :))
anamm kız maşallah çıkıverdin mi evinee.. bahtusada hamile cnmm.. evet bak kaptım ogün sen doğurdun ben hamiş oldğumu öğrendimm..ben sezeryan yapcam kız caydıramazsın benii kaydirigubbakcemile3mervem kuşum benim yerime m geçtin tebrik ederim
kızlar sezeryan çok kötü valla hiç tavsiye etmem zar zor ayağa kalktım başka hamiş var mı ben yokken neler oldu deyiverin bakem benim kız uyuyoken
ben geldim bee bak şimdi nasıl şenlenecek topik:1closedeyes:
:uhm:
:uhm::uhm::uhm:
ya ben kendimi direk hamişler bölümüne yazdırmak istiyorum inş artık ne kadar beklersem süpriz olsun :))
sağol emelim kızcem 3300 gr 51 cm doğdu hık demiş babasının burnundan düşmüş bizim ufaklık gece gündüz ayrımını yapmayı öğrenmeye çalışıyo gece oturuyo gündüz uyuyo :)senin oğlan iyileştimi
sağol emelim kızcem 3300 gr 51 cm doğdu hık demiş babasının burnundan düşmüş bizim ufaklık gece gündüz ayrımını yapmayı öğrenmeye çalışıyo gece oturuyo gündüz uyuyo :)senin oğlan iyileştimi
beyzaaa kız ikinci soruşum olcak ateşin kaç? bide sen gününü neden vermedin cidden? neyse direk hamişlere yazalımm inş:CüvCüv:
seher senin kızcen kaç aylık doğduda hemen gece gündüz ayırımı yapmaya soktun kızı bee.bırak önce dünyaya alışsın.
beyzaaa kız ikinci soruşum olcak ateşin kaç? bide sen gününü neden vermedin cidden? neyse direk hamişlere yazalımm inş:CüvCüv:
anladım merve senin aklın karnındaaa :roflol::roflol: söylediya 36,3 müş dün bugün 36.4 çıkmış.
OĞLUM IYI CANIM SIMDI AMA ERKEN SEHERIM KIZÇENIN GECE GUNDUZU AYIRT ETMESI IÇIN BAK BIZIM BILE YENI YENI OGRENIYO SIKINTIN OLURSA ÇEKINME SOR AYYY BEN RUTBELI ANNEYIM DIMI:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?