İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervem kuşum benim yerime m geçtin tebrik ederim
kızlar sezeryan çok kötü valla hiç tavsiye etmem zar zor ayağa kalktım başka hamiş var mı ben yokken neler oldu deyiverin bakem benim kız uyuyoken

oyy oyy en taze anne gelmiş bebiş nasıl maşallah kaç kilo doğdu kocaman olmuş tabi içerde keyfi yerindeydi hanfendinin

sehercim hoşgeldin cnm geçmiş olsun tekrar benim yengem normal doğum yapmıştı zorlandı ama çabuk iyileşti dikkat et dikişlerine falan cnm
valla bugün topic sessiz ama olsun ben seviyorum topicimizi:)))))))))

cetrefil nerde uyuyo dimii kesiinn.ben sabah sürünerek kalktım sen uyu ayşe uyu.ömer bi sabah uyanmama bide gece lavaboya gitmeme hasta oluyo.kaydirigubbakcemile3

mervem kuşum benim yerime m geçtin tebrik ederim
kızlar sezeryan çok kötü valla hiç tavsiye etmem zar zor ayağa kalktım başka hamiş var mı ben yokken neler oldu deyiverin bakem benim kız uyuyoken
anamm kız maşallah çıkıverdin mi evinee.. bahtusada hamile cnmm.. evet bak kaptım ogün sen doğurdun ben hamiş oldğumu öğrendimm..ben sezeryan yapcam kız caydıramazsın benii kaydirigubbakcemile3

ben geldim bee bak şimdi nasıl şenlenecek topik:1closedeyes:

sende olmasannnn gülsümmcümm yandık kız sus pus herkesler..

sağol emelim kızcem 3300 gr 51 cm doğdu hık demiş babasının burnundan düşmüş bizim ufaklık gece gündüz ayrımını yapmayı öğrenmeye çalışıyo gece oturuyo gündüz uyuyo :)senin oğlan iyileştimi

ya ben kendimi direk hamişler bölümüne yazdırmak istiyorum inş artık ne kadar beklersem süpriz olsun :))

beyzaaa kız ikinci soruşum olcak ateşin kaç? bide sen gününü neden vermedin cidden? neyse direk hamişlere yazalımm inş:CüvCüv:

ay maşallahh seher ben babayı görmedim ama sanada benzettim bence sanada benzioo kuzuuuu

seher senin kızcen kaç aylık doğduda hemen gece gündüz ayırımı yapmaya soktun kızı bee.bırak önce dünyaya alışsın.

beyzaaa kız ikinci soruşum olcak ateşin kaç? bide sen gününü neden vermedin cidden? neyse direk hamişlere yazalımm inş:CüvCüv:

anladım merve senin aklın karnındaaa :roflol::roflol: söylediya 36,3 müş dün bugün 36.4 çıkmış.

OĞLUM IYI CANIM SIMDI AMA ERKEN SEHERIM KIZÇENIN GECE GUNDUZU AYIRT ETMESI IÇIN BAK BIZIM BILE YENI YENI OGRENIYO SIKINTIN OLURSA ÇEKINME SOR AYYY BEN RUTBELI ANNEYIM DIMI:roflol:

anladım merve senin aklın karnındaaa :roflol::roflol: söylediya 36,3 müş dün bugün 36.4 çıkmış.

harbiii mi kızzz anam ben görmemiş gözlerim mi bozuluyoooo kaydirigubbakcemile3

beyzacımmm demekki neymiş düşüş önemli değilmişş hem öle düşüşler için bebiş yerleştide diyebiliyorlarr bilemem artıkk inşşş kocaman yer edinmiştir ondandır heyecanla bekliyorum sonucunuuu delikafadulden

anam tam tamına 9 ay 10 gün karnımdaykende koca gün kıpırdamaz akşam oldumu durmazdı şimdide aynı sıpa
sağol mervecim ben doktor ilk gösterdiğinde eşime benzettim doktorda bana benzettiydi :)

OĞLUM IYI CANIM SIMDI AMA ERKEN SEHERIM KIZÇENIN GECE GUNDUZU AYIRT ETMESI IÇIN BAK BIZIM BILE YENI YENI OGRENIYO SIKINTIN OLURSA ÇEKINME SOR AYYY BEN RUTBELI ANNEYIM DIMI:roflol:

ben daha anne olmadım :çok üzgünüm: ama benbile biliyom.gerçi anne olmasamda 3 tan bebek baktım şuan boyları beni aştı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…