İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam milletttopuyorumnanaktan
bir ceee yapıp kaçacam oğluş huysuz bu günlerde çıkartamadı gitti 4. dişi o yapıyor herhaldee neyse inşallah hepiniz iyisinizdir canlarımmmm öpüldünüzz mucukksssssŞenizŞeniz
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn tüm güzellikler sizin olsun inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlarr
feyzaa ayşe gelen giden olmamış fazla
nasılsınız
seher aylin mervişler esra
nerdesiniz canlarım esra sende uğramamışsın melekleriniz nasıllar
inş. hepsi iyileşmiştir

iyiyim sinemcim napalım sıcaklarla ev toplamakla ugraşıp zaman geçiriyorum sen nasılsın canım öpüyorum kendine iyi bak..

slm esram nasılsın canım bebiş nasıl
ne zaman gideceksin kontrolee
buralarda da hava çok sıcak

ayşee esma mervişler seher aylin nerdesiniz kızlar yaaa
feyzam nasılsın kuşum havalar sıcak
uğraşıp duruyoruz

oğluşumun yaş gününü yaptık teyzeleri...daha yaşına var ama napalım öyle olması daha uygundu bizim için...çook güzel oldu..bi ara foto eklerim...face de var zaten...
evet kızlar çok sıcak havalar...suyun altındayız kuzeyle devamlı...

bende geldim kızlar kuzum alerjik bronşit olmuş iğne oluo içim acıo o iğne vurulurken acayip ağlıo inşallah geçer dua edin benim eşimin ailesinde alerji çok var inş kalıcı olmazda bunla atlatırız perşembe doktor kontrolü gene bakalım ne dicek
benim kız şurup veriorm sanıo en sevdiği elmayı bile istemio kızım yemedende soğudu insanın kuzusunun hasta olması zormuş cidden rabbim herkeslere sağlık versiin beterinden saklasınnnnnnnn...

geçmiş olsun mervişim
allahım sağlık versin bütün meleklere
merviş canım oğluşun doğu m gününü
yaptınız nice yıllara canım allahım analı babalı büyütmeyi
nasip etsin

nasılsınız guzeller
mervecım gecmıs olsun kuzunu ınsallah heme atlatı
dunurum pek guzel resımler masallah sıze
sınemım sen nasılsın
esracım kuzucuklar bıraz sıkıntı vercek ama ınsallah gecıcek hepsı

çok şükür bulantım yok kızlar bebekle ilgili sıkıntımda yok şimdi bende burun eti var o yazın azıyor ve nefes alamıyorum mesele o

adaşım geçmiş olsun kuzuma...inşallah dilediğin gibi kalıcı olmaz alerjik durum...bununla geçip gider inşallah...
dünür...erken daha yaşına var ama yaptık...kendisi gibi yaşı da erkenden oldu :)))
esra sinem..hadi güzel haberlerle gelin doktordan...
benim eşşek kafalı bişey yemiyo gene...dışarı çıkar çığlık çığlığa pek mutlu..ama daha önlüğü taktığım gibi başlıyo yüzünü ekşitmeye...önlüğü çekip çıkarmaya...sinir sistemim zayıflıyo..bakalım nereye kadar dayanıcam...

günaydın kızlar nasılsınız
merviş meleğin nasıl oldu
mervişim oğlun yemiyo demek
düzelir inş. canım yaaa
evet yarın dr. gidicem 24 saat
sonra meleğimi görmüş olacamm
allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar
nasip etsin
kandiliniz mubarek olsun kızlar

miraç kandiliniz mübarek olsun canlarım...hayırlara vesile olsun...

slm kızlar nasılsınız esma kuşuşm canım erkek bebiş geliyo bildin
allahım olmayan herkese nasip etsin
hayırlı ve sağlıklı bebişler
aylin mervişler seher esra ayşe

slm kızlar nasılsınız esma kuşuşm canım erkek bebiş geliyo bildin
allahım olmayan herkese nasip etsin
hayırlı ve sağlıklı bebişler
aylin mervişler seher esra ayşe

bende tahmin ediyordum hep erkek gibi doğdu içime..rabbim oğluşunu hayırlı kılsın canım...sağlimen kollarında da gör..cennet kokusunu doya doya içine çek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…