İnatla bir gün ANNE olacağım !

teşekkür ederiz feyza teyzesi
sinemciğim dün hiçbirşey yemedi ağzını kilitledi resmen çok az sütle bisküvü denedim en son tatlı belki yer diye onuda zorla yedirdim yarısını yedi öğürünce zorlamadım bırakdım öyle yattı ama sabah kahvaltısını yapmış ateşide vardı sabah bilmiyorum ne olacak
bende yıllar sonra ilk defa kızlarla bir plan yaptım bugün sinemaya gideceğim aklım gönlüm yüreğim evde nasıl olacak bilmiyorum keşke önceden planlanmamış birşey olsaydı ama kuzum daha iyyiymiş

aman inş. en kısa zamanda iyileşri melekler yaa
allahım sağlık versin
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

kızlar bu arada yarın itibari ile nete giremeyebilirim haberiniz olsun

ay ben burdayım ama işim var ancak biter 17:30 da da çıkıcam işten
kuşum erkek nasıl olmuş inş. daha iyidir

Merhaba kızlar nasılsınız bakim Batu iyiymiş sanırım inşallah Nisanur da iyidir.
Benim kızım biraz daha iii dün ilk defa patates ve kabak yedirdim yedi kızım sağolsun daha 4 aylık ama seviyo yemeyi sanırım. meyve piresi denedik bugün ama ekşi almışım yememiş olsun ne yapalım böle böle alışcaz dün yoğurt mayaladım beceremedim. Tutmamış yine deniycem bakalım bizde böle yani asyamıza bakmaya çalışıyoz .

kuzu uyuyo...nerdeyse uyanır...herkeslere iyi akşamlar...esmacım neden yarından itibaren giremicen nete bakiim?

günaydın...ne var ne yok bi bakiim dediydim..kimseler yok gene... hadi feyzacım bu ay da sen ver müjdeyi...aylin de arkandan...herkes kavuşsun inşallah meleğine...

inşallah mervecim bende çok istiyorum ama allahım bilir artık...

slm kızlarrr
melekleriniz nasıl oldu inş.
en kısa zamanda iyilşirler canlarım
feyza aylin kuş sizler çifter doğuracaksınız
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

kız sinem allahmı söyletiyor ben isterim valla zaten zaman kaybımda var inşallah ikiz olur allahım saglıklı versinde farketmez ...

günaydın canlarım nasılsınız
melekleriniz daha iyi inş.
allahım sağlık versin bizlere ve onlara
feyza canım inş. allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
sizlere hep dua ediyorum olmayan herkese yarabbim
ayşeee nerelerdesin bak sopa sana geliyo şimdi
esma canım arada cee de ya merakta bırakma bizi
aylin kuşş nerdesin canım
mervişler asiş öpüldünüz hepiniz kocaman

günaydın sinemcim..ay ne kadar çabuk 15 hafta oldun...bu gidişinde büyük ihtimalle belli olur bebişin cinsiyeti...rabbim sağlıklısını versin de...kız erkek farketmez..evlat baldan tatlı...

mervişim canım benim 1 hafta önde gidiyo gelişimi anası gibi uzun olacak
bu veled evet sağlıkl hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez
allahım herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı

merhaba kızlar nasılsınız butahan allaha şükür iyi bir uğrayayım dedim kaçamak :)))

sağolun kızlarr evet allahım bütün hamişleri
korusun mevlam
büyütüyoruz bebişi bakalım
haftaya gidicez inş. iyidir meleğim
seher esra nasılsınız kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…