İnatla bir gün ANNE olacağım !

esraa bugün sende gidecektin dr'a...nasıl meleğin?hadi haber ver bize..merakta bırakma cancazım...

kızlar ben geldim çok şükür kızım iyiymiş ciğerleri ii dedi alerji ilacına devam edicez bi süre daha kahvaltıya başlıyoruz bide gece 2 saatte bir uyanıo emmek içn dedim muhallebi vercem geceleri bide gece çayı inş ii gelirde uyur azcık.

adaşım cidden yemek yememesi çok kötü bişi insanın içi gidiyo benimki yemediğinden memeye düştü ama oda yetmio seni çok ii anlıyorum inş hemencik düzelir .

taze hamişler sinem esra bu sene erkek senesi sanırım ikinizinde oğlu olcak :)))

nisanurun iyi olmasına çok sevindim adaşım...bununla geçsin gitsin inş...evet yememeleri çok yıpratıcı...verdiğin emeğemi aç kalmasına mı vitamin alamamasına mı yanayım bilmiyorum...sabahları kahvaltı yapmamaya başladı...içi almıyo galiba..sadece azıcık süt içti sabah..şimdi de yeşil mercimek yaptım..acıktı tabi yedi biraz...işte öyle böyle büyüyolar...

günaydın kızlar

aman bebeişleriniz yesin yesinde büyüsün yememeleri zor kızlar yaa
evet bizim topikteki bütün kızların erkek sıra esrada bakalım onun ne olacak rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

herkese merhabalar
dünürüm çok geçmiş olsun gelin kızıma iyi bak gelinime karışmam valla :)))
valla yemeyen bebek çok zormuş bende bunu yeni anlaım batu hastlandıkdan sonra huyu değişti mervenin dediği gibi önlük takıldımı başlıyo ağlamaya kaşıklara yapıştırıyor üstümüz başımız yamek oluyo ama sayı saymayı öğrendi batuhan hemde 10 a kadar sayıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim bebişim gayet sağlıklı çok şükür eli ayağı kıpır kıpır oynuo bu arada sanki geç döllenme farkını kapatacak gibi dr a gittiğimiz gün 9+1 olması gerekirken 9+4 olmuş yaramazım:CüvCüv: onu öle gördüğümden beri çok keyifliyim inşallah hep böyle devam eder

canım ilk başta bebekler hep geriden takip ediyor gözlemlerim batuda öyle oldu ama sonra geçti bile bence sen satını göz önünde bulundur

canım ilk başta bebekler hep geriden takip ediyor gözlemlerim batuda öyle oldu ama sonra geçti bile bence sen satını göz önünde bulundur

inşallah dediğin gibi olur benim bayağı geri satla arada 2 hafta oynuo ne yapalım sağlıkla gelsinde

kıslar selam..
herşey yolundadır inşallah...
listeyi güncelledim..

İNATÇI BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN İNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint..........................21 temmuz
aabeyazmelek............22 temmuz
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?
gizemm79...................?
..yeliz...........................?

HAMİŞLERİMİZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık (erkek)
esraa47...................?
gultun......................?

BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALAN ANNELERİMİZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELİLİ…....... İdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.

aylinciğim az kalmış canım büyük güne inşallah olacak bu ay hayırlısıyla güzel haberler ver bize

merhaba kızlar nasılsınız bakem
Esra bebişini görmüşün buradaysan sana kızımın resmini gönderem gör de silerim tamam cnm

herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları
asiye aşk olsun küstü sana bize neden göstermiyorsun güzel kızını biz herkese gösterdik oğlumuzu bende bundan batunun fotosunu koymayacağım

slm kızlarr nasılsnız canlarım esra meleğini
görmüşsün canım çok güzel oluyo dr. kont. iple çekiyorum bende
esam nasılsın batuş saymayı öğrenmiş maşallah canım
daha konuşamayanlar var nazar değmesin prensimize
seher mervişler
aylin kuşum nasılsın

Teşekkür ederiz sinemciğim darısı senin oğluşuna inşallah
bu arada ayşe yazmamışın valla gelince oklavayı hyersin haberin olsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay valla doğru söyledin ayşede ne zamandır gelmiyo ama
kızlar hamilelikte unutkanlık oldu mu sizlerde bende çok olmaya başladı
bu veled benim aklımıda alıyo sanırım

bendede çok oluyordu unutkanlık ve bende kalıcılık yaptı geldiler ve gitmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…