esmam geçmiş olsun canımm kıyamam yaaa bizimkide dün burnunu çarptı soyuldu kenarı şimdi kırmızı bi burunla dolaşıyooo:gitme:esma hatun kuzeye az kaldı daaa alpereninki çok mu sankiiiiii şunun şurasında 5 güncük kaldııı huuuukaydirigubbakcemileama nikolünkü gibi bir orgazizasyon yok bizde hafta içi resim çektirip resimli pasta yaptıracaktık burun faktöründen rafa kalktı neyse bizde başka model yaptırırız dimiiiikaydirigubbakcemile2benimkiler eşiminkiler o kadar evde aile arasında küçük bişi olacak
aylinnn hayırlı olsun çokkkk sevindim deeeee gültün kim yaaaaCADIARZU
feyzammm biliyorsun umut hep var herşeye rağmen varrrr Allahın izniyle meleğin gelecek kollarına canımmm en kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:
nikolüm kuzeyimiz nasıll benimki oyuncakları dağıtıyor bozuk ara kablo var onunla oynar kanepelere tırmanmaya çalışır arada düşer biyerlerini kızartır morartır yürütece koyarım hoppp inivermiş aşağıya yürümeden tırmanışa geçti bizimkiii tembel dicem emmeee yok işine gelmiyo yoksa bal gibi yürür kerataaaagamyoncuiremsu
seherimm yazasım gelmiyor sadece Allahtan şifa ve ailesine sabır diliyorum canımmm hastane faslını en iyi bilenlerdenim malumm Allah kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı yaşatmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm öpüldünüz anacım mucukkksssssŞenizŞeniz
slm kızlarr esma geçmiş olsun batuşa canım
ayşe aylin seher mervişler esra öpüldünüz kocaman
tualina canım nasılsın
feyzam karşılaşamıyoruz artık
gültuna sevindim rabbim melek yüzlerini görmeyi cennet kokularını
koklamayı nasip etsin
isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
hayırla ve sağlıkla
evet mervem 10 temmuzda gitcem inşallah herşey yolundadır yaa
aylinim çok şükür iyiyim keşke böle sorunsuz geçirsem gerçekten büyüyomu bişi hissetmiom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?