İnatla bir gün ANNE olacağım !

İNATÇI BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN İNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gizemm79...................14 haziran
..yeliz............................26 haziran
aabeyazmelek............22 temmuz
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?
aylint.......................... ?

HAMİŞLERİMİZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık
esraa47..................?
gultun........................? :lepi:

BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALAN ANNELERİMİZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELİLİ…....... İdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.[/QUOTE]

sagol ayşem inşallah yeni evime taşınırken bebegimle taşınırım inşallah...
geçmiş olsun alprenimize ..olsun bence öylede resim çektiriebilirsin hem anı kalmış olur dimi ama yerimseniben

evet öyle oluyor sinemcim iyi olmana sevindim canım..

günaydın canlarım nasılsınız
canım 9 temmuzda gidecem dr.
yani 10 gün kaldıı hayırlısı bakalım
cuma sabah 8.30 da randevu
ay çok merak ediyorum ne kadar
büyüdü iyimi acaba diyee
allahım korusun bütün melekleri
ayşe aylin esma feyza esra seher mervişler
hepinize kocaman günaydın

günaydın herkese
batuhan hasta kızlar dün ateşi devam ediyordu akşam kendi kendine bişey yemeden uyudu gece sürekli emiyordu 10dan 1.30a kadar emdi sonro bir uyandı istifar etti ama nasıl kendini nasıl zorluyor tüm safra çıkardı kuzum kıpkırmızı oldu çıkarana kadarda ama sonra rahatladı tabi yine bütün gece emdi sabah 6da uyandı ama hali yokdu süt verdim içmedi sonra yine uyudu inşallah geçdi gitti kızlar kusunca

ah dünürüm senin kuzuda mı hasta benimkide cuma günü aşılarını oldu ateşi çıktı aynı zamanda öksürüodu ben desen kızdan beterdim başımı zor kaldırıyodum gripten şimdi ben iileştim gibi ama kuzum hala öksürüo dün gene doktora götürdük bisürü ilaç verdi antibiyotik şurup onları içio inşallah ii gelir kuzuma dünürüm götürdün mü doktora.bizim kızda ağzını kapamayı öğrendi bi kilitliyo ilaç içirmek ne mümkün su bile istemio hemen zayıflamış

geçmiş olsun canım kıyamam aama neden antibiyötik yazdı test felan yaptımı valla bende 2 gündür ölüyorum uykusuzlukdan başım çatlıyo

ay kızlar geçmiş olsun yaaa
allahım sağlık versin bizlere ve melekerimize
inş. en kısa zamanda iyileşirler
canlarım

teşekkürler sinemciğim valla bebeklerin hastalanması kadar zor bişey yok batu birşey yemeyince ben hiç doymuyorum o doysada ben doysam gece bişey yemeden yattı sıpammm

Kızlar geçmiş olsun bebekleriniz rahatsızmış. Çabucak iyileşiversinler inşallah
Bizim kızda 4. ayını bitirdi dün aşı oldu kızcağızım huysuzdu bacağı kızarmış az biraz şişmiş ağrı kesicide verdim ama sanırım geçmedi. Bu arada ek gıdalara geçiyoruz hayırlısı bakalım sağdığım için sütüm azaldı biraz.
Hamişler nasılsınız bakalım inşallah iyi geçiyordur hamişlik valla derlerdi ki hamişlik daha iyi bebek olunca çok yoruluyor insan inanmazdım gerçekten öleymiş kızlar dinlenebildiğiniz kadar dinlenin

Hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımda kafanıza takmayın oluruna bırakın Allah istediğiniz zamanda yüzünüzü güldürecektir.

bebelere nazarmı değdi kızlar...allahım bu kadarıyla geçmiş etsin inşallah..gül yüzleri yeniden gül açsın meleklerimizin...nisnuruma batuşuma asyama çoook geçmiş olsun...
benim yaramaz iyice azgınlaştı...artık tut tutabilirsen...bütün çekmeceleri alt üst ediyo yürüteciyle...koymasam feryat figan...canı sıkılıyo artık oturmaktan...kendi gezmek istiyo..hergün en az bikez benle dışarı çıkıyo...bi deçok kudurursa gece de babamızla çıkıp geziyoz...işte şimdilik böyle...
esracım valla bende çok özledim eski sohbetleri...hadi bi gayret herkes toplansın yaaa...

sinemmm esraa...ay ne kadar heyecanlısınızdır şimdi...o heyecanın tadı hiç bişeyde yok...doğurunca hak vereceksiniz bana...keyfini çıkarın gebeliğinizin...sinoşş bakalım bu gittiğinde göstereck mi kendini beben...

aylinim çok şükür iyiyim keşke böle sorunsuz geçirsem gerçekten büyüyomu bişi hissetmiom :)

aylinim çok şükür iyiyim keşke böle sorunsuz geçirsem gerçekten büyüyomu bişi hissetmiom :)

maşallah maşallah, büyüyo tabi annesi :) bi hareketlerini hissetmeye başlasan :) tekmeler savurcak daha inşallah
kıslar bebeleriniz hastalanmış galiba geçmişler olsun...

evet aylin teyzesi benim sıpam hasta gelin kızımda hastaymış bakalım doktorumuz yarın akşama ateşi düşer dedi inşallah düşerde kurtuluruz sadece sabah kusmuş saat2 de aradığımda uyuyordu sürekli arayıp rahatsız etmek istemiyorum çünkü 2de aradığımda uyandırdım sıpamı

nisanur asya ve batuhana geçmiş olsun kızlar allahım acil şifalar versin inşallah..
esracım sinemcim az kalmış kontrola sinemcim netleşir artık cinsiyeti dimi..
esracım ilk aylar gerçekten insan şaşırıyor ben hamileyim inanamıyor hareket edince anlıyor insan ne oldugunu merak etme bir sorun yoktur canım...
aylincim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor senle ikiiz kaldık hamiş olmayan benim adetim bitti çalışmalara başlıyacagım..

günaydın...ne var ne yok bi bakiim dediydim..kimseler yok gene... hadi feyzacım bu ay da sen ver müjdeyi...aylin de arkandan...herkes kavuşsun inşallah meleğine...

slm kızlarrr
melekleriniz nasıl oldu inş.
en kısa zamanda iyilşirler canlarım
feyza aylin kuş sizler çifter doğuracaksınız
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…