İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyazıt güzel isim adıyla yaşasın ama çokda uzun olmasın ismi yazık oluyor bebeklere mehmet batuhan köseoğlu bizimki

nasılsınız kızlar..epey oldu girmeyeli topiğe...geçen hafta eşim iş için bodruma gidiyodu..takıldık oğluşumla peşine...arkadaşların yazlığa gitttik..2 gün de izin alınca eşim 4 günlük bi tatil oldu bize...anca toparlandım..şimdide misafirlerim geldi..hadi gene gelirim..byee...

sagol sinemcim isimde güzelmiş tek ismi seviyorum ben çift isim zor oluyor herzaman ..
mervecim oh valla busene geziyorsun desene degişiklik olmuştur senin için

selam kızlar.. bugün kocişimle evlilik yıldönümümüzdü...ilk defa bebekleri bakıcıya tek bırakıp uzun süre dışarda kaldık...yalnız ablamızda kızımı uykusuz ve biraz aç bırakmış oğlusumda çok uyumuş..gece ikiside o kadar huysuzdu ki kızım iki saat içli içli ağladı...oğlumda uyumak bilmedi...kocamda bana süpris yapıp gezdirdi bugün ama işe gitmemişti bütün işeri aksamış o da helak oldu..yani biraz keyif yapalım dedik bin pişman oldum yahuuu....ne varsa annelerde var yine kimse bebeklerin dilinden anne kadar anlamıyo hergün gelen yardımcu bile...resim koymayı bilmiyorum ki ben yahu..olmadı avatarımı değiştiririm bi deniyim kızlar...

merve tatil yapmışsın ahhhhhhhhh ah ne güselll az kaldı bende kuzularımı salcam ortaya seneye inşallah...

adaşım evlilik yıldönümün kutlu olsun meleklerinle
ve eşinle sağlıklı mutlu
nice senelere inş. canım tabiki anne gibi
hiç kimse anlamaz yavrusunun dilinden
canım evet ismi beyazıt olacak ikinci ismi kısa düşünüyorum
bakalım babası gelsinde karar veririz o zaman
sağlıkla doğsunda başka bişe istemem
esma batuşun ismide uzunmuş bayağı yaaa
bende hep iki ismi sevimişimdir
mervişim oh tatil yapmışsın darısı başımaıza inş.
seher nerelerdesin canım
aylin esra nerdesiniz kızlar arada uğrayın topiğe
feyza yerleştin mi canım kolay gelsin

sinemciğim nice mutlu uzun yıllara bebekleinizle berabaer mutluluklar dilerim bende geçenlerde akşam iş çıkışı eve gitmedim ilk defa akşam arkadaşlarla sinemaya flan gittik eşim evdeydi ama esma hep seni aradı gözü kapıdaydı peşimi bırakmadı dedi gittiğimi gideceğimi burnam getirdisempatiksalakcinni eve gittiğimdede uyumuşdu sıpam sabah iyice dayak yedim batudankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet sinemciğim çok uzun babası sağolsun son ana kadar sadece batuhan dedi babasının isminide koymak istiyordu bende yazdırma ama soranlara mehmet batuhan diyelim dedim tamam dedi uzun oluyor diye ama kayınbabamla beraber gittiler nüfus müdürlüğüne ilk batuhan köseoğlu yazıp vermiş kayınbabama bakmış üzülmüş tekrar istemiş memurdan mehmetide eklemiş hep batuhan diyoruz istisnalar hariçkaydirigubbakcemile2 zaten batuda babanesi dedesine mehmet dediğinden öğrenmiş dedesine nehnet diyo zemuszemus

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar zaman çok hızlı geçio baksana kuzey sıpası tatile bilem çıkmış feyzaa yeni ev inşallah bebek getirir sana ben hergün bu saatlerde geliyorum buraya haberiniz ola

sinemcim evlilk yıldönümünüz kutlu olsun..nice güzel yıllar geçirin eşin ve bebelerinle...ama sonu pek keyifli bitmemiş gecenin..neyse 2 bebeyle bu kadarına da şükür ama dimi...
demek beyazıt olcak adı bu sabrın meyvasının...allahım adıyla uzun seneler yaşasın...adı gibi padişahlara yaraşır bi hayatı olsun inşallah...
feyzacım yeni evin yeni güzellikler getirsin hayatına...ama en çok da bi kuzucuk getirsin artık yüce mevlam...
esma esra...kızlar sizden ne haber..batu yine ne yaramazlıklar yapıyo...esracım acaba neyin olcak..içine bi şey doğuyo mu...
adaş...dünür...siz artık hiç uğramaz oldunuz...özlüyorum eski şen günleri...gelmek için can atardım..oysa şimdi...biliyorum ki kimseler yok...
neyse...benim tospa çok yaramaz oldu artık..daha yürümüyo ama anamı ağlatıyo resmen..geçen hafta dr daydık...yürümesi için yaşıtlarından 1 ay daha fazla beklememiz gerek kuzey 35 haftalık çünkü dedi...içim rahatladı..yürümüyo diye takıyodum...ama normalde bile çocuklarda18 aya kadar bekliyoruz yürümesi için dedi dr umuz... kilo boy güzel dedi..herşeyi normal...dün de aşı olduk teyzeleri...çok şükür bi problem yaşamadık...bizden haberler bu kadar...

mervem içimden erkek geçio ama erkek istiyorum diil sanki erkekmiş gibime gelio ama rabbim hayırlısı neyse onu versin benim hissettiğim bu ama kızım olsunda isterim hanii

herkese merhabalar nasılsınız canlarım benim biraz canım sıkkın pazar günü annem bacağını yakmışdı çaydanlığın kulpu kırılmış ve yanmışdı dün doktor ameliyat demiş acilen hastaneye gittim ben gidene kadar yatış işlemlerini felan yapmışlar prof. plastik cerrah pazartesiye kadar düzelme olmazsa yapalım demiş çıkış işlemlerini yaptık tekrardan eve geldik bacak çok fena kızlar dua edin iyileşsin canı berk 3 gün gitmedi doktora eczaneden merhem almış onla idare etti dün zorla batunun ve kendi üzerime yemin verdim zor gönderdim iyikide gitmiş bende ona çekmişim canım berkdir ama annem sınırları zorluyo 2. dereceden yanıkla işe geldi gitti bebeğim 1 değil 2 değil valla

mervem içimden erkek geçio ama erkek istiyorum diil sanki erkekmiş gibime gelio ama rabbim hayırlısı neyse onu versin benim hissettiğim bu ama kızım olsunda isterim hanii

benimde hep erkek doğmuştu içime ilk öğrendiğim günden beri ve öyle de oldu..erkekim oldu çok şükür...ne yalan söyliim ilk bebemi hep erkek istedim allahtan..rabbim gönlüme göre verdi..inşallah 2.cide gönlüme göre olur...bi prensesim olur...inşallah...sende öyle hissediyosan erkektir belki de...sağlıklı olsun da gerisi cidden önemli değil canım...

geçmiş olsun esmacım...en kısa zamanda iyilieşir inşallah anneciğin...allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim merveciğim bugün ayağının şişi inmiş biraz

esmam annene geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir mervem hayırlısı neyse o olsun 12. haftada cinsiyeti çıkarmı kızlar

benim 13 .haftada dedi canım
esma canım annene çok geçmiş olsun
allahım acil şifalar versin
anneler hep böyle canları berk rabbim
onları başımızdan eksik etmesin
merviş canım yürür merak etme tosunun
aşı olmuş ateş falan yapmadı inş.
benimde hep içime erkek doğuyodu ama
hayırlısını versin mevlam sağlıklı olsunlarda
kız erkek fark etmez değilmi

esmam annene geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir mervem hayırlısı neyse o olsun 12. haftada cinsiyeti çıkarmı kızlar
teşekkür ederim esracığım
bu arada batuhanın 11+5de belli olmuşdu erkek olduğu

teşekkürler sineciğim amin gerçekden annemsiz bir hayat düşünemiyorumm

herkese günaydın hayırlı hafta sonları diliyorum nasılsınız bakalım gerçi kimsecikler gelmez bugün buraya ama olsun bn yinede yazayım

herkese günaydın nasılsınız canlarım kimsecikler yok neredesiniz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…