sinemciğim nice mutlu uzun yıllara bebekleinizle berabaer mutluluklar dilerim bende geçenlerde akşam iş çıkışı eve gitmedim ilk defa akşam arkadaşlarla sinemaya flan gittik eşim evdeydi ama esma hep seni aradı gözü kapıdaydı peşimi bırakmadı dedi gittiğimi gideceğimi burnam getirdisempatiksalakcinni eve gittiğimdede uyumuşdu sıpam sabah iyice dayak yedim batudankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileselam kızlar.. bugün kocişimle evlilik yıldönümümüzdü...ilk defa bebekleri bakıcıya tek bırakıp uzun süre dışarda kaldık...yalnız ablamızda kızımı uykusuz ve biraz aç bırakmış oğlusumda çok uyumuş..gece ikiside o kadar huysuzdu ki kızım iki saat içli içli ağladı...oğlumda uyumak bilmedi...kocamda bana süpris yapıp gezdirdi bugün ama işe gitmemişti bütün işeri aksamış o da helak oldu..yani biraz keyif yapalım dedik bin pişman oldum yahuuu....ne varsa annelerde var yine kimse bebeklerin dilinden anne kadar anlamıyo hergün gelen yardımcu bile...resim koymayı bilmiyorum ki ben yahu..olmadı avatarımı değiştiririm bi deniyim kızlar...
merve tatil yapmışsın ahhhhhhhhh ah ne güselll az kaldı bende kuzularımı salcam ortaya seneye inşallah...
adaşım evlilik yıldönümün kutlu olsun meleklerinle
ve eşinle sağlıklı mutlu
nice senelere inş. canım tabiki anne gibi
hiç kimse anlamaz yavrusunun dilinden
canım evet ismi beyazıt olacak ikinci ismi kısa düşünüyorum
bakalım babası gelsinde karar veririz o zaman
sağlıkla doğsunda başka bişe istemem
esma batuşun ismide uzunmuş bayağı yaaa
bende hep iki ismi sevimişimdir
mervişim oh tatil yapmışsın darısı başımaıza inş.
seher nerelerdesin canım
aylin esra nerdesiniz kızlar arada uğrayın topiğe
feyza yerleştin mi canım kolay gelsin
mervem içimden erkek geçio ama erkek istiyorum diil sanki erkekmiş gibime gelio ama rabbim hayırlısı neyse onu versin benim hissettiğim bu ama kızım olsunda isterim hanii
herkese merhabalar nasılsınız canlarım benim biraz canım sıkkın pazar günü annem bacağını yakmışdı çaydanlığın kulpu kırılmış ve yanmışdı dün doktor ameliyat demiş acilen hastaneye gittim ben gidene kadar yatış işlemlerini felan yapmışlar prof. plastik cerrah pazartesiye kadar düzelme olmazsa yapalım demiş çıkış işlemlerini yaptık tekrardan eve geldik bacak çok fena kızlar dua edin iyileşsin canı berk 3 gün gitmedi doktora eczaneden merhem almış onla idare etti dün zorla batunun ve kendi üzerime yemin verdim zor gönderdim iyikide gitmiş bende ona çekmişim canım berkdir ama annem sınırları zorluyo 2. dereceden yanıkla işe geldi gitti bebeğim 1 değil 2 değil valla
teşekkür ederim esracığımesmam annene geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir mervem hayırlısı neyse o olsun 12. haftada cinsiyeti çıkarmı kızlar
benim 13 .haftada dedi canım
esma canım annene çok geçmiş olsun
allahım acil şifalar versin
anneler hep böyle canları berk rabbim
onları başımızdan eksik etmesin
merviş canım yürür merak etme tosunun
aşı olmuş ateş falan yapmadı inş.
benimde hep içime erkek doğuyodu ama
hayırlısını versin mevlam sağlıklı olsunlarda
kız erkek fark etmez değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?