İnatla bir gün ANNE olacağım !

çok sıcak sinem bu sıcakda nasıl olunursa bende öyleyim işde sürünüyorum resmen

evet sinemcim en uzun gecede doğum yaptım darısı başına sağlıkla doğum yaparsın inş.
oğluşunun adnı ne koymayı düşünüosn

slm esma nasılsın canım
ayşeeeee
nasıılsın

upss yakalanmışızzzbilmiyorumkismile
kaç gündür sıcak bi yandan oğluş bi yandan girdim çıktım kimsede yoktu yazasım gelmediii neyse biz iyiyiz canım oğluşun bademcikleri şişip peşine ağzı yara olup 2 hafta antibiyotik kullanmayı saymasann tabii şimdi iyi ama eski yemesi yok malesefff ben ise peşine koşmaktan pestil vaziyetteyim bizimki evi keşfediyor da çekmeceler hoppp dışarı ama hepsini de boşaltamam kiii ne bulsa ağzına ee 1 saniye yanlız bırakamıyorum bu yüzden ev desen hamam bu gidişle iğne ipliğe dönmesem iyidirrrr:roflol:
sizler nasılsınız bakalımmm(da sadece sen esmam arada mervem birde esram teee ne zaman yazmış kimse yok hayırdırrr hadi ben köydeydim siz nerelerdesiniz huuuu)inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzz mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

birgün girmeyim dedim ziyaretler çoğalmış işin sırrı topiğe benim gelmemem galiba tamam arkadaşlar gelmiyorum bidaha kaderimse çekerim ve çeker giderim:gitme:

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum bir pc yi açıyorum ama doruk hiç rahat vermiyor o yüzden açamıyorum ay 2 dişimiz çıktı alttan şimdi 2 üstler ve alt yanlar kabardı gece hiç uykumuz yok sürekli uyanıyor sıcaklardan uyuyamıyoruz..ve benim oğlan babasına bakıp bakıp BABA BABA diyor ya ölüyorum önce anne diyordu unuttu 7 8 kelime söylüor artık..Allah bebeklerimize sağlık versin herşeyide nasıl öğreniyorlar demi..hepinizi çok özledim ya ama galiba fazla rabette yok azaldık mı yaz gelince ne??

günaydın kızlar nasılsınız
ayşe yakalandın yaaa geçmiş olsun canım
inş. eski haline döner iştahı
sıcaktan çocuklarda haklı biz bile pestil oluyoruz
merviş beyazıt olacak bebişin adı
esraaa esmaaa nasılsınız kızlar
emel maşallah doruk beye
allahım hepimizin meleklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
feyza nerelerdesin kız aylinde gelmez oldu

adıyla yaşasın sinemcim hayırlı olsun..

esra seninkinin cinsiyeti belli mi bu sene erkek senesi:))

benm kız uyumuşken bakayım dedim eskiden ne rahat girebiliomuşm şimdi izin vermio atlıo pc ye

slm kızlar, şöyle bi göz attım maşallah herkesin keyfi yerinde, çok sevindim. Hepinizi çok özledim.He yeni bi haberler geldim,biliyosunuz bende pcos vardı bi tüpümde, diğeri de tıkalıydı, 3 aydır kontrol hapı kullandım, drum bu ay bırak bakalım reglin düzene gircek mi dedi ve dün hapım bitti, veee bu ay korunmayacağız, hani tutacağından değil ya yine de Allahın işi belli olmaz kızıma kardeş çalışmalarına başlayacağız :)) evet çok erken diyosunuz kesin ama gurbette can yoldası olasun bana ve ablasına di mi:)) Hepinizi teker teker öpüyorum,regl olduğumda tarih vereceğim tekrar listeye eklerseniz çok sevinirim,tatlı geceler :* (HA BU ARADA KK ARKADAŞLARIM HARİÇ KİMSE BU KARARDAN HABERDAR DEĞİL, SAKIN FACEBOOKTA AÇIK VERMEYİN CANLARIM ) görüşürüüüüzz,şimdiden hayırlı ramazanlar,allah bu hayırlı ayda tüm bebiş isteyenlerin göbüşünü doldursun,göbüşü dolu olanlara sağlıklı doğum nasip etsin ,bebişi olanlarrınkine de sağlık afiyet versin inş

pınar çok sevindim canım allahım hayırlısını versin
deneyin inş. zamanı gelince kendiliğinden gelecek melekler
allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
esma kuşum nasılsın canım
esra dr. gittiğinde cinsiyeti hakkında bişiler söyler
2 linin temiz çıkmasına sevindim
bu sene erkek senesi gerçekten

ayşeee
nerdesin yaaa
seherde girmiyoo
merviş minişin nasıl büyüdümü

oğluş bugün huysuz biraz teyzesiii uyudu geldimmm sıcaklardan herhalde heryerimiz kabardı isilik oldu buna bende dahilimmm kızamık çıkarmış gibi dolanıyoz evde ne evi hamam hamammmkafamçokkarıştıseheri ben de merak ettim facede de yok tatile falan mı gitti acepppCADIARZU
esramm gözün aydın inşallah herşey böyle yolunda gider sağlıcakla kucağına alırsın meleğiniii:CüvCüv:
mervemm daha başındasın bak biraz daha büyüyünce neler neler edecek o cimcimeeee:ecrin_bebek:
pınarımm hayırlısı olsun canımm senin kız benimki gibi yaramaz değil herhalde benim gözüm yemiyo şimdilik ikinciyi ki hemen isterdim önceden yok anam bu canıma okuyo büyüsün durulsun azcık öyle inşallahhh hee bu arada olurmu onu bilemem korunma bizde de yok bende doğal iki yöntem var 1:hala adet görmedim sütüm koruyor anneme çekmişimmmmbayanssulusmile2ğluştan pek fırsat bulup da sincap aramaya çıkamıyoz ayşemin kulakları çınlasınnnn:roflol: ama tabi herşey nasip bakmışın kardeş yoldaaa ama önce burdakiler oğluşuma kardeş yapsın hayırlısıyla sonra sıra yine bana gelir inşallahhhh
ramazanı şefirifiz hayırlı olsun kızlarrrr biliyorsunuz en son ramazanda gelmişti benim gelemeyesiceler sonrada oğluşum gelmiştiii inşallah Rabbim tüm isteyenlere bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine çifte bayram yaşatırrrr oğluş uyanmadan bitirem artık hepinizi öpüyoruz canlarım mucuksssss mucukssssŞenizŞeniz

kızlar ben size sölemedim ama dr 27 sinde gidince tahmin yaptı ama kesin bişi sölemediği için size yazmadım kızımın olma ihtimali yüksek salı günü yazarım size şekerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…