İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
kandiliniz mubarek olsun canlarım
allahım sağlık sıhhat versin bizlere

kuzey ve batu 11+5 ciler desene merve meraklı annesini merakdan erken kurtardı benim sıpam sağolsun yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum

kızlar hayırlı kandiller olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin.
ben busene leyleği havada görenlerdenim 4 günlüğüne kızım ve annemle babaanneme gittik babamızı çok özledik keşke oda gelebilseydi ama çalışıo diye gelemedi. bide pc miz babamızdaydı yeni kavuştuk inşallah ayrılmayız bidaha..

esmacım geçmiş olsun anneciğineeee rabbim inş hemencik iyileşir...

hoşgeldin dünürcüğüm bizde gidecekdik bu sene annem böyle olmasaysı analı kızlı ama kısmet değilmiş ama dünki kontrolünde doktor düzelme var demiş iyiyee gidiyor yani ama üzerine basamıyor tek iyileşsinde yavaş yavaş basarda

kızlar ben geldim doktora gittim bebişim gayet sağlıklı ikli test için kan verdim sonucu 8 ağustosta çıkacak doktor cinsiyeti tam belli değil dedi bişi sölemedi çok moralsizim doktora yanlız gittim eşim gelmedi

esracığım bebişinin iyi olduğuna çok sevindim canım eşininde işi vardır o yüzden gelememişdir benimde eşim olmadan gittiğim çok oldu inan onlar daha çok üzülüyorlar bebeklerini göremedikleri için moralini böyle ufak tefek şeylere takma canım bak bebişin gayet sağlıklıymış

esra bebeğinin iyi olmasına sevindim canım
merviş nasılsın esma karşılaşlamadık bir türlü
ben iyiyim kızlar kontrolü
dört gözle bekliyorum 10 gün var dahaaa

herkese günaydın canlar napıyorsunuz bakalım
sinemciğim 10 gün hiç geçmez valla bn gününü beklemiyordum çoğunlukla erken gidiyordum doktorumada söylemişdim 1 ay bana çok uzun geliyor diye oda tamam ne zaman isteren gel demişdi

mervecim selam nasılsın görüşmek zor oluyo artık
çok geçmiş olsun
bizde bi kulak enfeksiyonu bi boğaz enfeksiyonu geçirdik iki kere antibiyotik kullandık
berbat bişey hastalık halada tam düzelmedik
hastalıklardan nefret ediyorum
Allah sağlık versin inşallah
bu ay hiç kilo almadı oğlum

neden hiç kimse gelmez oldu buralara valla küserim herkese gelin artık yaaaa

slm esma nasılsın canım bende geliyorum bakıyorum kimsecikler yok
yazmakta gelmyor içimden herkes tatildemi
acaba bu arada tualina hamile canım bugün
kan testi yaptırdı 106 çıktı

evet bende geliyorum sinem kimse yazmayınca bende yazmadan kaçıyorum tualinaya çok sevindim inş güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alır bebeğini kucağına

günaydın kızla nassınız bakem gerçi kimsecikler yok kendi kendime konuşup dururun gari
konuşmayı bile unutturdunuz bane yaneee

nerelerdesinizzzzzz yaaaaa

slm canım nasılsın
kayseri nasılburalar yandı haftasonu
çatladım resmen sıcaktan
iyiyim ben gelen senden başka yok
havalar sıcak insan kılını kıpırdatmak istemiyo

kız hakkaten bi ara bi doluo topik bazende bi boşluk çöküo neler oluoo bize neler oluooo
seher nerelerde hiç görmez oldum haberi olan var mı

sinem allah kolaylık versn geçen sene bendim bu sene sen bu işler sırayla sende hayırılısıyla al inş kucağına

dünürüm gelmiş hoş gelmiş
ama başka kimse yok
aylin seher ayşe feyza esra şebbo sinem pınar nerelerdesiniz daha yazamadıklarımda vardır millet toplanınnn

bende gelmiyorum işde bi daha
ama aylini çok merak ediyorrum hamişse haber verin hıhhhh

slm kızlar esma kız gel senle ben geliyoruz mervişte gelmiş
aylin en son hamiş değildi bir faceden bakayım bugün fırsat bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…