pınar çok sevindim canım allahım hayırlısını versin
deneyin inş. zamanı gelince kendiliğinden gelecek melekler
allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
esma kuşum nasılsın canım
esra dr. gittiğinde cinsiyeti hakkında bişiler söyler
2 linin temiz çıkmasına sevindim
bu sene erkek senesi gerçekten
nasılsınız bacılar bız ıyıyız bı yaramazlık yok sukur
esım 1 ay evde ızne cıktı bızde tatıl yapmaya calstık az cok seloş tam bı cadı oldu artık dılıde elıde cözuldu yaramazımın
herkese hayırlı ramazanlar bu arada sıcaklar da zahmetsız atlatırız ınsallah
pınarım cok sevındım erkencısı sen ben daha beklemedeyım bu gıdıslede cok beklıcez ıkıncıyı esım ıstemıyo artık bu yeter dıyo o kadar dusunun :)
herkese hayırlı ramazanlar diyerek başliim söze...biz tatildeydik cümbürcemaat..görümcem çocukları kayınpeder kaynımın ilk eşinden olan kızı ben ve oğluşum...ilk hafta babamız çalıştı..2.hafta izin aldı beraberdik yine...ama okadar yorulmuşumki...pazar gecesi döndük..anca evi topla yıka ütüle sil süpür...bugün de allahın izniyle oruca başladık...çok korkuyodum dayanamıcam diye ama çok şükür bugün kuzeyle güzel geçti..geldiğimizin ilk günü oğluşum ağlama krizine girdi nerdeyse...eve alışamadı..şimdi daha iyi gibi...bizden haberler böyle...esracım kızın olabilirmiş..ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin bitanem...pınarrrr sende de ne cesaret var güzelim..valla bende gurbet ellerdeyim ama bi tane bu aralar canıma okuyo..önceden bende istiyorum diyodum ama şimdi biraz daha düşünüyorum...allah isteyen gönüllerin muradını versin bu güzel ayın hürmetine...dünür senlede konuşamadık ne zamandır..özledim...adaşımmm seni de çok özledim..msn de de yoksun...insan dost muhabbetlerini çok özlüyor...hepinizi tek tek sevgiyle kucaklıyorum canım arkadaşlarım...
hayırlı ramazanlar arkadaşlarım ben busenede oruç tutamayanlardanım benim kız sık sık emmekte ayrıca iyice kilo verdim çöpe döndüm şimdi hal bulamıyorum kendimde diye cesaret edemedim.(((
rabbim affetsin..
kızlar deneyimli anneler benm kız geceleri mıkır mıkır devamlı her saat yarım saatte bir devamlı bişiler istio bende emziriom susuyo ama olmuo böle napcam ben die nette araştırıom gece emmeye ve kucağa alıştığından benm kokumu arıormş bende bi odasında yerde bi yanımda bi oturma odasında heryerde uyuyorum bu durum nekadar sürer yada napayım?
saolasın sinemcim, zaten olması zor diye bu ay kendi haline bırakcam.olursa olur olmazsa yaza ya da seneye tüp bebek yine,allah kimseyi uğraştırmasın bu konuda, herkesin gönlüne göre versin kuşum.
seherim gözün aydın seloş konuşmaya mı başladı maşallaaah. Bence çok bekleme derim 2.ciye, ne kadar beklersen o kadr zor gelir sonradan, tmm belki benim için erken ama sen pek gecikme bak kocişin de 2.ciyi düşünmemeye başlamış, seloşuma bi kardeşi çok görmeyin :) öp sıpamı yerimee
tatiillere de gidilmiş oh kuzeyimizzle.. kuşum bakma ben bi düşünüom bi vazgeçiom ama çok istiyorum.tek başına büyüyor ela mervem, kaynımın 14 aylık bebeği var ama eltimle aram iyi değil yani bi sorun yok ama yaklaşmıyorum çok fazla, o yüzden yanına bi kardeş olsun saç başa gire gire büyüsünler istiyorum, biliyorum kolay olmayacak, belki sıyıracağım ama şimdilik böyle mantıklı geliyor, kaldıki kendiliğimden hamile kalmam %1 :))) yani hayal biraz zaten.hayırlısı olsun hakkımızda, kuzeyimizi öpp
canım benim tutma tabi, bebişini besliyosun sen,ben de 40 kg düştm, tutup tutmamakta kararsızdım ki regl oldum,havalar çok sıcak tutanlara allah yardım etsin ve kabul etsin. diğer konuya gelince benim sıpa geceleri hiç uyanmadı emmeye, zaten 6.5 ay emdi, o yüzden o konuda yardımcı olamicam, kaşık mamaları var gece tok tutanlardan, onu bi dene istersen canım.
hepinizi öpüyorum kızlar, herkese hayırlı ramazanlar, bu arada emeli gören var mı merak etmeye başladım.
canım bende günda kaçdefa
girip bakıyorum kimsecikler yok
bende çok özledim topiğin eski hallerini
bebişler var sıcak dediğin gibi ramazanda girince
pc başına oturulmuyo
inş. döneriz eski günlere
selam kızlar uzun zamandır kk ya pek giremiyorum. herkes iyidr umarım. şöyle bi son sayfaları okudumda bu yıl erkek bebek senesiymş maşallah sağlıklı bebekler versn rabbim hepimize ...eee bi de benden olsun... allah bağışlarsa inşallah şu an 4 aylık hamileym ve bebeğim erkek.. özledim sizleri. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?