İnatla bir gün ANNE olacağım !

benimkinin sorularını bilseniz.her akşam işten geldimi bango soru regl oldunmu.sonra geçen ayla bu ay arasında vucudunda bir değişilik seziyomusun.idrarın sarımı beyazmı.vs vs ayy bayılacam.

ne güzel işte gülsümcüm bak seninki ihtisas yapıyo

hayırlısı canım yaa inş güzel haberler alırız

kız gülsüm kocana da öğretmişsin herşeyi haa belirtileri hep biliyo benimki pek ilgilenmez olsun ister ama olmazsada bi dahaki aya olur sıkma canını kaptırma kendini der

öğrenecek ben neler çekiyom oda ilgilenecek anca beraber kanca beraber.şakkıdı yok inan hiiiçç kaptırmıyorum olmuşsa olmuştur olmamışsa olmamıştır.

Ya kızlar dıger topıkte bı kız vardı hamıleydı sıgara ıÇıyordu ev tasıyacaktı ıstanbulluydu kocasını patronu dr.gıtmelerıne bıle ızın vermıyordu kımdı bu ayyy bılmece gıı oldu

ben biliyom rasema semra gelmedi ben özelden yazmıştım ona

günaydınhihoyyyt güzel hatunlar nasılsınız bakim dünden beri maşallah sabah sabah kaynatmışsınız ben geç kaldım malum bakıcı yok :1no2:kocişle babam gittiler sabah sabah çiftliğe sağıma
seherim gelmiş delikafaduldenhoşgelmiş canım taze annem nasılsınız bakim selenimiz nasılmaşallah berakallah allah nazarlardan saklasın onu
emelim kıdemli annem nasılsın bakim sabah sabah erkenden kalkmışsın
taze hamişim mervem nassın bakem
gülsümüm senin kocişte maşallah yakında onlarda öğrencek herşeyi prof olcaklar :roflol:
beyzam senin ateş süprizmi yapcek ne:CüvCüv:
cetrefillim dinleniyor herhalde:teselli:
asiyem hadi bakalım soğankürün inşallah işe yarar canım:Saruboceq:
emelrahel nerde şebnemde yok görünmüyor kaçaklar ayşe aylin pınar sinem merve2nerelerdesin uyuyormusun yoksa
aslımında az kalmış allahım bir solukta kurtarsın inşallah

Razıyem ıyıyım dun bır gezmeye gıttım burnumdan geldı babasının banksındakıler nazar degdı galıba Çocuk hıÇ uyumadı uyuyo hemen aglayarak uyanıyo yıkadım sureler okudum olmadı en sonunda netten nas felak fatıha ayetel kursı dualarını ındırdım sabaha kadar dınledık sımdı uyuyo bende ayaktayım

hoşgeldin raziş olurlar valla.

ay canım benim iyimm çok şükür şimdilik .. şebom işleri bakımından yooğun gelir sonra. emelde buralarda gelcektir.. bekleniyosunnuzz teyzee emell.. kız teyze diye diye yaptım teyze seni emelcim sendende beklioommm :CüvCüv:

Kızlar günaydınnn... Çok sık gelemiyorum kusura bakmayın..Hepinizden özür dilerim :))) Umarım hepiniz iyisinizdir.. Ve inşallahh hepimiz birden hamile kalırız.. Günü yaklaşanlar umarım bu topik merve gibi sizede uğurlu gelir..
Ben bu aralar bir işler becerdim :))) Okumuşsunuzdur preseed diye bir üründen bahsediliyor bir topikte.. Ben bu ay onu aldım :))) Son çare onu deneyeceğim.. Ayrıca eşime arı sütü polen ve bal karışımı yaptırdım aktarda..Aynı zamanda mervecimin sayesinde ovulasyon testi ile günü saptayıp aldığım ürünü o gün kullanacağım.. Kızım olursa adını "preseed Merve" koyacağım :))))
Neyse işte bendeki durum bu.. Olurmu bilmem ama bir ümit bu ayda böyle deneyeceğim...

inş razişim inş sende çalışmaları sıkı tut canımm
dün olmadı çalışma ama karnım ağrımıştı acaba çatladımıydıki yumoşum:1shok: neyse bugün gece telafi edicez artık günaşırı oluyor
ah canım nazar duası okusaydın ya canım kıyamam ben ona allah nazarlardan korusun
hoşgeldin raziş olurlar valla.
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile5 olsun olsun demi yanisengözlerimebaksanab

kızlar günaydın, ben sonucumu almaya gidiyorum, allah herşeyin hayırlısını versin. dün şehit olan askerlerimizin ailelerine allahım sabır versin, rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

dönünce görüşürüz, çooook öptüm

hoşgeldim emelim presed ne bende alıcam arısütü polen ve ballı karışım bende yaptırtıcam ama burda yok maalesef aktar şehir dışına çıktığımda vaktimde olmadı ama en kısa zamanda yaptırcam
ayşem güle güle git bitanem

raziye cim preseed ; bitkisel bir yardımcı diyim .. Kesinlikle ilaç değil diyorlar..Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. Spermlerin içerde daha rahat hareket etmesini ve uzun yaşamasını sağlıyormuş.. Benımde istediğim bu zaten :))Tabii ki herşey Allah tan bunun bilincindeyim. ama bir umut deneyeceğim.Diğer karışımı eşim yaklaşık 2 aydır felan kullanıyor..Bakalım sonuç ne olacak :)))

ınsallah ıyı olur kızlar polenı tv ızledım ılık sute karıstırın ıÇırın dıyorlar sperm sayısını artırıyormus

ayşemmm hadi hayırlıı haberler hemen yaz nolurr meraktayımmm..

teyzemmm alkışşşşı hakediyor kızlar buay sıkı tuttu .. senin oğlun olcak emel:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…