benimkinin sorularını bilseniz.her akşam işten geldimi bango soru regl oldunmu.sonra geçen ayla bu ay arasında vucudunda bir değişilik seziyomusun.idrarın sarımı beyazmı.vs vs ayy bayılacam.
ya ben bi tuhafım da ondan sordum.göğüslerim yok denecek kadar az ağırıyo.ama adet sancım bazen çok belirgin geliyo ama bir kaç dk sürüyo geçiyo.dün baya tekrarladı şiddetli.bugün mesela bişey yok hayırlısı ya.
kız gülsüm kocana da öğretmişsin herşeyi haa belirtileri hep biliyo benimki pek ilgilenmez olsun ister ama olmazsada bi dahaki aya olur sıkma canını kaptırma kendini der
Ya kızlar dıger topıkte bı kız vardı hamıleydı sıgara ıÇıyordu ev tasıyacaktı ıstanbulluydu kocasını patronu dr.gıtmelerıne bıle ızın vermıyordu kımdı bu ayyy bılmece gıı oldu
günaydınhihoyyyt güzel hatunlar nasılsınız bakim dünden beri maşallah sabah sabah kaynatmışsınız ben geç kaldım malum bakıcı yok :1no2:kocişle babam gittiler sabah sabah çiftliğe sağıma
seherim gelmiş delikafaduldenhoşgelmiş canım taze annem nasılsınız bakim selenimiz nasılmaşallah berakallah allah nazarlardan saklasın onu
emelim kıdemli annem nasılsın bakim sabah sabah erkenden kalkmışsın
taze hamişim mervem nassın bakem
gülsümüm senin kocişte maşallah yakında onlarda öğrencek herşeyi prof olcaklar :roflol:
beyzam senin ateş süprizmi yapcek ne:CüvCüv:
cetrefillim dinleniyor herhalde:teselli:
asiyem hadi bakalım soğankürün inşallah işe yarar canım:Saruboceq:
emelrahel nerde şebnemde yok görünmüyor kaçaklar ayşe aylin pınar sinem merve2nerelerdesin uyuyormusun yoksa
aslımında az kalmış allahım bir solukta kurtarsın inşallah
günaydınhihoyyyt güzel hatunlar nasılsınız bakim dünden beri maşallah sabah sabah kaynatmışsınız ben geç kaldım malum bakıcı yok :1no2:kocişle babam gittiler sabah sabah çiftliğe sağıma
seherim gelmiş delikafaduldenhoşgelmiş canım taze annem nasılsınız bakim selenimiz nasılmaşallah berakallah allah nazarlardan saklasın onu
emelim kıdemli annem nasılsın bakim sabah sabah erkenden kalkmışsın
taze hamişim mervem nassın bakem
gülsümüm senin kocişte maşallah yakında onlarda öğrencek herşeyi prof olcaklar :roflol:
beyzam senin ateş süprizmi yapcek ne:CüvCüv:
cetrefillim dinleniyor herhalde:teselli:
asiyem hadi bakalım soğankürün inşallah işe yarar canım:Saruboceq:
emelrahel nerde şebnemde yok görünmüyor kaçaklar ayşe aylin pınar sinem merve2nerelerdesin uyuyormusun yoksa
aslımında az kalmış allahım bir solukta kurtarsın inşallah
dün olmadı çalışma ama karnım ağrımıştı acaba çatladımıydıki yumoşum:1shok: neyse bugün gece telafi edicez artıkinş razişim inş sende çalışmaları sıkı tut canımm
ah canım nazar duası okusaydın ya canım kıyamam ben ona allah nazarlardan korusunRazıyem ıyıyım dun bır gezmeye gıttım burnumdan geldı babasının banksındakıler nazar degdı galıba Çocuk hıÇ uyumadı uyuyo hemen aglayarak uyanıyo yıkadım sureler okudum olmadı en sonunda netten nas felak fatıha ayetel kursı dualarını ındırdım sabaha kadar dınledık sımdı uyuyo bende ayaktayım
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile5 olsun olsun demi yanisengözlerimebaksanabhoşgeldin raziş olurlar valla.
ınsallah hamıle kalırsın emelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?