İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayy inşallah inşallah.

varya benim kocişte geçenlerde ateşimi ölçtüğümü farketti niye ölçüyorsun dedi bende anlattım böyle böyle oluyomuş diye şimdi her sabah soruyo nasıl oldu düştü mü çıktı mı diye bende diyorum ki muallakta karar veremedi ne yapacağına ama pazara belli olur

emelim sarılıktan korkuyom olmaz die inşallah aşısını vurdular sarı örtü örttük şekerli suda verdik ama tedirginim sende böle bişi oldumu

anam tam tamına 9 ay 10 gün karnımdaykende koca gün kıpırdamaz akşam oldumu durmazdı şimdide aynı sıpa
sağol mervecim ben doktor ilk gösterdiğinde eşime benzettim doktorda bana benzettiydi :)

kız banada gosterın su kızçenın resmını bu arada bebekler anne karnında nasılsa doguncada bellı bır sure aynı olurlarmıs

ayyyy seher maşallah barekellah.allah nazarlardan saklasın kız.kaldır artık resmini.

maşallah kız nazar değecek ya kaldır resmi emel görünce
Gülsümcüm bizde taze anneler olcaz merak etme

benimki de öyleydi devamlı soruyordu kocişimm canımmm :1hug:

sehercimmmmmm gene maşallahh maşallahhhh

benimki de öyleydi devamlı soruyordu kocişimm canımmm :1hug:

sehercimmmmmm gene maşallahh maşallahhhh

benimkinin sorularını bilseniz.her akşam işten geldimi bango soru regl oldunmu.sonra geçen ayla bu ay arasında vucudunda bir değişilik seziyomusun.idrarın sarımı beyazmı.vs vs ayy bayılacam.

benimkinin sorularını bilseniz.her akşam işten geldimi bango soru regl oldunmu.sonra geçen ayla bu ay arasında vucudunda bir değişilik seziyomusun.idrarın sarımı beyazmı.vs vs ayy bayılacam.

kaydirigubbakcemile3 hadiii seninki olayı aşmış alkisalkisalkis helal ama ben size hatırlıo msnz idrarımda tortular var demiştim bide cidden bulanık karmaşıktı ben devamlı ovulasyon yaptığımdan ne oluyor demiştim idrar yolumdan üşüttüm mü diye düşündüm

ayy canım bana mı sormuştun anlamamışım yok sancı olmuyo ama belim ağrıyo böyle olur genelde benim göğüslerimde de hiçbir belirti yok ağrı sızı gibi sende durumlar nasıl

ya ben bi tuhafım da ondan sordum.göğüslerim yok denecek kadar az ağırıyo.ama adet sancım bazen çok belirgin geliyo ama bir kaç dk sürüyo geçiyo.dün baya tekrarladı şiddetli.bugün mesela bişey yok hayırlısı ya.

Son düzenleme:

oo benimki gülsüm doğum uzmanı olcek yakında. :roflol: evet öle demiştin.kaydirigubbakcemile5

kız gülsüm kocana da öğretmişsin herşeyi haa belirtileri hep biliyo benimki pek ilgilenmez olsun ister ama olmazsada bi dahaki aya olur sıkma canını kaptırma kendini der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…