İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün misafirler gelecek çok fazla giremem kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım byeee

ayy bende aldırim bari kocişe kızlar bide bugün rüyamda kendimi hamiş gördüm hayrolsun inşallah

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün misafirler gelecek çok fazla giremem kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım byeee
selam sinemcim iyiz seni merak ettim bende sabah göremedim
ayy bende aldırim bari kocişe kızlar bide bugün rüyamda kendimi hamiş gördüm hayrolsun inşallah

hayır olsunnnnnnn canım rüyann inşş doğru çıkarr..

inşallah mervem ama rüyamda inanamıyordum ki hamile olduğuma adetim gecikiyordu hamilelik belirtileri yaşıyordum kayınvalidem hareketlerime dikkat etmem gerektiğini söylüyordu seviniyordum ama şaşkındım çok tuhaftı hayırlısı olsun inşallah

ne kadar güzel dimi insan rüyasında görünce bile etkileniyor bütün gün etkisinden çıkamıyo.. bende çoook öle rüyalar gördümm.. inşallah seninde rüyann gerçek olur Şeniz

ben bayadır görmüyordum ama hayırlısı olsun evet çok etkilendim rüyamda bile inanamadım inşallah olur mervem okadar çok istiyorum ki anlatamam

ben bayadır görmüyordum ama hayırlısı olsun evet çok etkilendim rüyamda bile inanamadım inşallah olur mervem okadar çok istiyorum ki anlatamam

bilmez miyimm canımm benimm dua et allaha bol boll cnm.. bu inatlaa herkes hamiş kalcak topikteee hihoyyyt

Uykuya hasretım adamın kolunda uyumaya hasrtım adam gıbı kahvaltıya aksam yemegıne hasretım uzun uzun banyo yapmaya hasretım daha sayayım mı

slm kızlar nereye kayboldunuz ben geldim kimse kalmamış sanırım yemeğe gittiniz afiyet olsun hepinize öpüldünüz canlarım

ah canm benim birgün bende yaşayacakmıyım acaba bu hasretlikleri allahım hayırlı evlat versin bence değer

emel boşversene adamda daha iyi kıymet bilir.ben de yaşasam o günleri hayırlısıyla.benimki darlanıyomuş öyle uyuyamıyormuş ama bende inatla kolunun üstüne yatıyorum bazen sıkılıyom bende ama genede yatıyom.inşallah bebeşim olurda benimki çoookkk özler kolunda yatışımı çoooooookkkkkkkk:dilcikar:

ben celdüüüüm, sağ tüpüm kapalı kızlar, daha doğrusu kistten dolayı rahmimde yamulma olmuş:)))) ama tek tüpün açık dedi, druma göre 2 ay daha yumurta takibi gün cıkaralım sonra ameliyat derim dedi, fekat ameliyatı burada önermiyorum dedi, özel hastane gittiğim yer, ben de ankara ya da izmiri arastırıcam, önerilerinizi beklerim. ve druma şunu dedim, şu an istesem ameliyat olabilir miyim, elbette dedi, emremle konuştuk, üzerine düşünmek lazım, ne diyosunuz kızlar hemen ameliyat olup kurtarayım mı şu kistten yoksa 2 ay daha bekleyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…