selam sinemcim iyiz seni merak ettim bende sabah göremedimslm kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün misafirler gelecek çok fazla giremem kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım byeee
ayy bende aldırim bari kocişe kızlar bide bugün rüyamda kendimi hamiş gördüm hayrolsun inşallah
inşallah mervem ama rüyamda inanamıyordum ki hamile olduğuma adetim gecikiyordu hamilelik belirtileri yaşıyordum kayınvalidem hareketlerime dikkat etmem gerektiğini söylüyordu seviniyordum ama şaşkındım çok tuhaftı hayırlısı olsun inşallah
ben bayadır görmüyordum ama hayırlısı olsun evet çok etkilendim rüyamda bile inanamadım inşallah olur mervem okadar çok istiyorum ki anlatamam
ya unuttum diyorsun canım benim annelik kolay değil ama ben göze alıyorum hepsini :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3Uyku ne olakı
teyzemmm alkışşşşı hakediyor kızlar buay sıkı tuttu .. senin oğlun olcak emel:))))[/QUOT
Teşekkür ederim canım.. İnşallahh hayırlısı ile bu işi kolay yoldaz çözeriz.. Varsın olsun Oğlum olsun :))) Ama göbek adı preseed olacak :)))))
Raziyecim rüyan hayırlara vesile olur inşallahhh
Sinemcim biz iyiyiz sen nasılsın ?
Emel cim sık dişini senın oğlan büyüdü bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?