İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya adaş senin burcun neee allah aşkına birden ruh ikizi olduğumuza karar verdim:))) kocalarımızda ruh ikizi kesin ay bende öyle ya en ufak bişi desin ağlarımmm oda bana aynen senle bişi konuşulmaz der

kızlar herkes icli modda..valla eskiden bende öyleydim...eski bakıcımıza bile ses cıkarmıyordum ama kendime ediyormusum...inanın rahatsız olduğum seyleri anında söyleyince o ağlama modundan cıktım...
bebeklerle olan hayat değisikliği cok sükür hep hayal ettiğim durumdayım ama yorgunluğu kısıtlamaları zaman zaman insanı etkiliyor....hic birimiz sikayetci değiiliz aslında bu durumdan ama yorgunluğun acısı biselde cıkıyor..kimimizden ağlayarak kimimizden kükreyerek..
ne diyelim hayırlısı.....

Canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Hamiş olan, olmayı bekleyen umut eden, bebeği olan tüm arkadaşalarım yeni yılda istediklerinize kavuşmanızı dilerim. Hepinizi öptümmmm

herşey gönlünüzce olsun..sağlık ve huzur hep kalbinizde olsun...yeni yılınız kutlu olsun...

adaşım bu arada ben yay burcuyum..evet senle isim ve meslek de dahil olmak üzere tamamen ruh ikiziyiz

canım arkadaşlarım hepimizin çıktığı bu güzel yolda kimimiz ulaştık kimimiz varmak için çaba içindeyiz.. amacımız ne olursa olsun birbirimiz için dua ettik hep birbirimizin yanında olduk daha güzellikler için hep beraber nice yıllar geçirelim inşallah.sağlık mutluluk ve huzur hep bizlerle olsunnn...

o kadar şey yazdım hepsi silindi hepsini tekrar yazamayacağım
şebnem harika görünüyorsunuz mert çok yakışıklı maşallah
dünürüm gelin hanımı göremedim
merve spora başlamışın süper olmuş
lklz anaları allah size sabır versin
pınar canım senin işinde zor yanına yardımcı bulmak en iyisi
seher sende cadı kızında lylslnlzdlr umarım
ayşem sen nerelerdesln alperen nasıl
çetrefilli hamileymişin çok sevindim allah kucağına almayı naslpetsin
bizde lyylz bir hafta evde oğlumla beraberdim çok alıştı yine bana babaannesine hiç birşey yaptırmadı annem yapsın diye bugün sabahda yatakdan kalkmamış annem gelsin diye sıpam işde bizden böyle

slm kızlar nerdesiniz bakalım offf evde olmak çok güzeldi yaa iş sıkıcı

Son düzenleme:
esmacım tatil bitmiş..batu alışır gene babannesine canım üzülme sen..
biz diş seremonisindeyiz hala..gece uyumuyoruz yemek yemiyoruz durmadan boklu bez değiştiriyoruz...ve bol bol suyla yaşıyoruz...sinirlerim yeniden başladı gerilmeye...akşam bi iki koşup zıplayım da stres atayım...spora gidiyorum ama bi de şu boğazımı kessem..demin bi kase aşure yedim...en dayanamadığım şey..zaten senede 1 kez yiyorum...artık akşama ıspanak ve yoğurt dışında bişey yemem...İNŞALLAH...

dünürümmm hoşgeldin kız iki üç sayfa öne bak görcen msndende yollarım olmazsa..

buarada evde olmakta sıkıcııı sen şimdi iştesin diye sana tatlı geliodur 1 yıl evde ol bak gör:İ))):)))

ayyy adaşşş bende çıldırcammm benim kız genee hasta allah beterinden saklasınnn öksürüooo
uyuttm güya öksürmekten uyuyamıo bana da geliolar tabi..iştah zaten yok allahtan meme var.adaşım benm kız çorbalardan bi yoğurt çorbasını sevio bi dene istersen tek yedirebildiğim o:))

belki sizede faydası olur.

aman adaşım ye canın sağolsun ...yeterki gider akşama dökersin kurtlarııı..sorada meyve yersin tamam işte gitti aşure

valla başıma ağrı girdi keşke nisa hasta olmasaydı ben öksürseydim yavrummm yaaa dolu dolu öksürüoo nerde üşüttüyse hep evdeydikk

nasılsınız kızlar ben iyiyim bebişimiz geldi dünyaya aallaha
şükür spinal sezeryanla getirdim
sarılık oldu onunla uğraşıyorduk
sizleri merak ettirdiğim için üzgünüm
24.12.2010 da saat 9:40 da merhaba dedi bizlere beyazıt efemiz

sinemcimmm allahh hayırlı etsinn kuzunun resmini bekliyoruz sarılık he rbebede oluyoo inş hemen atlatırsınız bol bol meme ver

dünürüm ben cepden giriyorum pcnln usbsi bozuk nete girmiyo ondan göremidim galiba ama şebboyla merti gördüm
merve bu ara bende kilo aldım ama bende dayanamm aşureye.
Sporunu yap sen ne güzel bende evde yapabilsem ne güzel olur
sinem canım gözün aydın kavuşmusun meleğlne

herkese günaydın
dünürüm nasılsın gelin kızım nasıl oldu burnuna bolca damla damlat annesi kıyama ben ona öksürmesin o
kaçaklar neredeler yaaaa
özellikle aylinden haberi olan varmı

sinemcim gözümüz aydın...allah bahtını güzel eylesin inşallah..adaşımın dediği gibi sarılık için bol bol meme ver...öp kokla güzel oğlunu bizim için..
adaş nisanur kuzuma kıyamam..canım ıhlamur içiyormu nisa..içiyorsa hergün ver içine de bal yada pekmez kat...içini yumuşatır kuzumun...geçmişler olsun meleğime...
esma ya napcaz bu kiloları..spora gidiyorum ama boğaz pek durmuyo...akşamları yememeye çalışıyorum..mesela şimdi bi tabak peynirli makarna yedim..hiç de masum değil yediğim bence..ama aç açına da olmuyo ki be canım..

sinemcim Beyazıt hoşgeldi Allah ım sağlıkla büyümesini nasip etsin. Sarılık geçer merak etme. Hadi uğraş bakalım artık bebişinle.
Esmacım bizim kızda haftasonu bana alışıyo hafta içi babaanneye bazen kıskanıyorum valla.
Bende bu ara diyetteyim şekeri kestim artık çayımda kahvemde şekersiz. Yeşil çay içiyorum. arada zaman olursa spor yapıyorum akşamlarıda az yiyorum. bakalım verebilecekmiyim

günaydın kızlar nasılsınız
gelin kızım nasıl oldu dünürüm

merve canım bende oruca devam edlyorum bugün 29. Gün az kaldı lnşallah bi 15 daha tutırsam borçlar sıfırlanıyor haftaya tutamam hasta olacağım sonraki 3 haftada işlem tamam hafta sonu tatil bakalım
bende spor yapsam lyl olacak yoksa çayı kahveyi 8 yıldır şekersiz lçerima ama bünyede var lanet kilo

masallah beyazıta sağlıcakla buyusun
mervecım gecmıs olsun nısaya
bende aldım bu ara kılo gun mısafır derken ama vermyee nıyetım yok:) anırım
allah kabul etsın esmacım benımde 29 gun var tutukucak
seloşta bende hastayız bu ara bı grıp olduk gecmedı gıttı

Geçmiş olsun sehercim sana ve kızına bol c vitamini alın güzellerim
esmacım aferin sana kız borcu bitirdin benim 2 ay var tutmam gereken başlasam iyi olacak bi gayrette 1 ayı tutardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…