İnatla bir gün ANNE olacağım !

esmamm kız sen batuşdan mı alperen den mi bahsettinnn ikiside dışarda uyuyoruz bizde misafirlikte bile napam memişler foraa saklıyom sözde ellerimleehe bu arada ben cukcuk diyordum ya bizimki k leri attıı bi başlıyor cucuuuu cucuuu diye millet kırılıyor resmen ama anne hala yokkkkkkbilerek söylemiyo kerata yaa dede dayı abi baba teyze bile var da bir anne mi yokk anlamadım gittiiiii:85:neyse senin şu uff işi aklımda bulunsun lazım olur bakarsınnn
asişimm iyiki doğurmuşun aysamızııı nice nice mutlu yıllaraaaaaa
kızlar daha yazacaktım emmeee birinin cucuuuu su tuttuu zor yazıyom hepinizi öpüyoruz canlarımmm gelebilirsem gelirim yineee:90:

adaşş işin olmamasına üzülsemmi sevinsemmi bilemedim..aynı duyguları yaşayan biri olarak...
esma hadi gayret canım en zor kısmını atlattın..memelerine de yaş nane yaprağı sarınca iyi geliyor ağrısına diye duymuştum bi araştır istersen...
gülsüm kocana bravo valla...ama sana daha büyük bi alkış...evin erkeği olmuşsun..eşin ne kursuna gidiyo ki?
asiyecim evet hiç kimsem yok benim izmirde..eşimin tarafındanda bi teyze var o kadar...herkes şehir dışı..olursa iyi bi bakıcı bulmak lazım yada kreş..neyse olsun bi bakalımda çaresine bakıcaz...
ayşee hoşgeldin fıstık...alperenin cucusunu yerim..emsin annesi bırak..bak benim içimde yaradır
emmek...keşke daha çok çabalasaydım diyorum.ama kısmet böylesiymiş herhalde...
kuzey çok yaramaz oldu..akşamları o uyuyunca eşimle resmen inşaatta çalışmışız gibi yorgun oluyoruz...ama o kadar güzel bi yorgunlukki...rabbim isteyen kullarını geri çevirmesin bu yolda inşallah...

kızlar merhabalr ya gündüzleri işim yoğun oluyo biraz.eşim kpss için dershaneye gidiyo.inşallah hayırlı bir sonuç alırım.
valla merve evin erkeği oldummu bilmem ama allah eşimden razı olsun.eve giderim ev düzenli süpürülmüş silinmiş.ogün ne yemek yapacaksam malzemeler hazırlanmış.yorulmuyorum fazla anlayacağın.

Günaydın kızlar.

İnşallah iyi bir sonuç alırsınız gülsüm cüm. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. Bu arada eşinin yükünü hafifletmesine sevindim.

Esmacım sen anlattıkça ben üzülüyorum benim kız hiç emmedi ya heves ediyo insan. Ama mecbur ayırıcan artık zamanı gelmiş.

Ayşecim bizim kız hızlı bir şekilde anne diyo dede diyo bide bişeyler geveliyo ama anlamyoruz. Baba demiyo babası sinir oluyo:)))

aynı bu meme aşıkları aysemm işlerini biliyorlar sıpalar

gülsümcüğüm öncelikle eşine helal olsun cidden ben eşimle oğlumu bir gün başbaşa bıraksam evi harabe gibi bulurum garanti
sütü çoğaltma işine gelince dünki yazdığım çıkmamış galiba ben 14 ay yılmadan düzenli sütümü sağdım canım bunun çok etkisi var ayrıca en memnun kaldığım sey dut kurusu hoşafı oldu suyu kaynatıyorsun altını kapatıp dutları atıyorsun ekstradan seker ilavesi felan yok sadece suyunu iç dutlarını yeme bide düzenli günlük 2 litre su iç canım severek isteyerek emzir ben şimdi inan çok üzülüyorum kesdiğim için bana kalsa emzirirdim ama kociş yetet artık dedi dalga geçti askere gidene kadar emzir istersen diye gaza geldim o gün akşam kestim
asiye asya neden emmedi canım

gülsümcüm ben benim yaptığım formülü diyim bol bol su içtim ve devamlı emzirdim gündüz işte olduğun için emziremiyorum dersen gece emmesi özellikle sütü çoğaltıyormuş haberin olsun hormon gece salgılandığı için süt öyle çoğalıyormuş lakin sorada benimki gibi gece emmesine devamlı alışır o ayrı:))

adaşom vaşşa bende hayırlısı ise diye dua etmiştim hep olmadı napalım ama olsun istemiştim en azından 3 gün değişiklik olcaktı seneye sözleşmeli öğretmenliğe başvurayım diyorum bakalım

asiyecim asyamızın yeni yaşı kutluuu olsun hayırlı yaşlara..

ayşe kız bizimkide adeee diyo anne yerine o nerden geldiyse

dünürüm kadın doktoruna sormadın mı ilaç olayını ah kuzum iyi gelirdi sanada..öyle ya ben tahmin ediyorum nası bişi olcağını hele benim kız çıldırcaktır bakalım nası atlatıcaz.zamanında kestin sen merak etme süt emdikçe gelecekti yani öle durduk yere bitmezdi 4,5 yaşına kadar emzirirmiş eskiler oda çoook bee

zaten mememizi görmeyen kalmadıı :26:

gülsüm ayşe napıo var mı haber?
esradan haber alan yok mu face ciler baksanıza

2 gecedir uyanmadan uyuyo diye sevinirmisin...olacağı buydu..hortladı gene çakii...sabahta 11 de anca kalktık..iştah ta pek iyi değil..köpek dişleri geliyo sanırsam...allah gayret vere...çalışırsam nolcak halim acep..

benidee işte hep bu uykusuzluk durumu düşündrdü çünkü biz her gece hortluyoruz:)
üst köpek dişi bizimde kabarık zor mu çıkıo cidden

benidee işte hep bu uykusuzluk durumu düşündrdü çünkü biz her gece hortluyoruz:)
üst köpek dişi bizimde kabarık zor mu çıkıo cidden

valla hayatım zor diyor çoğu anne..inşallah çok sarsmadan kuzumu çıkarıırız..oooooff çalışınca zor olur cidden gece uykususzluk..ama o zaman babası da kalkacak..dün geceki gibi yastığı alıp diğer odaya kaçmak yook...

slm güzeller nasılsınız bakalım ben bugün daha iyiyim benim silikonlar yavaş yavaş kendilerini bırakıyorlar batuda uyuyor sabaha kadar dün gece ağladı sonra kendiliğinden uyudu ağlayınca uyandım baktım oturuyordu sonra sustu yattı zannettim sabah bi uyandım oturur pozizyonda uyuya kalmış sıpam yorgana yaslamış sırtını
merve canım ben çalıstğım halde hiç görmedim ibonun gece batuyla ilgilendiğini boşa hayller kurmayın
dünürüm inan o kadar çok vizdan azabı duyuyorumki emzirmeyi bıraktığım için ki batu 2 yasını doldurdu sen erken bırakmayı düşünüyordun sakın yapma bırak emsin bana kalsa pazar akşamı kestim pazrtesi vazgeçmişdim ama ev halkı karşı çıkdı yoksa emzirirdim benn İNEĞİM uleeyyyynnnnn

Günaydın kızlar

Sağolasın mervecim büyüyoz artık yaşımızıda doldurduk .

Esmacım bizim kız hastanede beni sadece1 kere emdi sonrasında almadı hemşireler de aldıramadı bizde süt ağzına şakır şakır akıyodu o ağzını kapatıyodu. Mecburen biberonla verdik. Hep sağdım yani ben. 9,5 aya kadarda sağdım sonrasında azaldı bende kestim kendimi zorluyordum çünkü.

selammm hatunlar...
Ne yalan söyleyim benımde içimde yaradır emzirememek. benım hem sütüm olmadı hem ikisine yetmedi.zaten doğduklarında küvezde olduklarından emziremedim. makine ile sağdım ama bebeğin çekmesi ile aynı olmuyormuş. sonra stres sinir uykusuzluk olmadı işte Napalım bende üçüncüyü emziririm
Esmacım bence de artık memeden kesmen iyi olmuş. zaten yeteri kadar emdi hayatım..Meme yerine yorganamı sarıldı acaba Batu Yerim ben onu...
Mervem Nisa biraz daha emzin bırak.. Sonra kesersin inşallahhh..
Mervecim Kuzeyede ağrısız diş çıkartmalar dileriz. Yaa benım kızın hala 2 dişi var. Oğlumun sekiz ama kız neden böyle oldu anlamadım..
Sinemim ikizdaşım nasılsın? Bebişler yaşına girecek az kaldı. Bakıcıları gönderecekmisin Yürüme durumları nasıl? Naz hanım inat etti yürümüyor Ben kaldırıyorum o poposunun üstüne oturuyor.
Asiyecim tekrar iyi yıllar Asya ya.. Resimleri bekliyoruz. ben görmeden kaldırma
Pınar nerelerdesin canım.. Doğuma az kaldı sanırım...Allah kolaylık versin..
şebooo nerelerdesin.. damadım nasıl? Gelmez oldun ..
Beyzacım işin tekrar hayırlı olsun.. Darışı başımıza.. bende çalışmayı düşünüyorum ama iki cadıyı nereye kime baktırırım bilmiyorum..
Bize gelince Alp in bezeleri hala duruyor. bakalım haftaya cuma kontrol var ne diyecek doktor.iyice mızmız oldu oğlum.Alp anne diyor ama bilinçlimi bilmiyorum. Naz hanım babacı..Baba desede benım kucağımdan inmiyor. Sanki akşama kadar benımle değillermiş gibi babaları gelince ayrı bir üstüme düşüyorlar..Nefes alacak vaktim bile kalmayacak yakında sanırım..
herkesi öpüyoruz... buralardayız şimdilik...

valla şimdilik 18ay diyorum bakalım zaman göstericek nekadar daha uykusuzluğa sinir sistemim dayanırsa

dün hem nisa hem kociş ateşşlendi hangisine bakacağımı şaşırdım okadar yorgunum ki anlatamam başım çatlıo

herkese merhaba

ben anlamıyorum bizimkiler eskiden uyurdu şimdi ha bire mamaya kalkıyorlar..gecen su vereyim bi öğün dedm ..pelinimde tıkandı gece iki bucukta kikirdeşiyoduk....benim kızım cok erken anne diyordu şimdi aaaaaaaaaa diye bağırıyor girtlattan...oğlum baba bebe sayıyor bişeyler..o da dün gece pelin yattı busefer buğra üc bucukta neye korktu bilmiyorum bese kadar kucağımdan inmedi bakıcıyada gitmiyor..altıda uyuduk ..kızım yedide mamaya kalktı..bakıcı verdi ama cok ağladığı icin dayamadım kaltım..bu ara hep sabahlıyorum yahu...bu da bir yas sendromumu
bakıcıyı dün resmen kovdum ama aksam eşim gitmesin diye beni yumusattı...bzimkiler birde gece cakısmaya basladı..zaten mayısta ülkesine dönücek..bi daha almam herhalde bakıcı...gerci esim alalım birbiriize zaman ayrıyoruz işte diyor ama amannnnnnn bilmiyorum..

benim kızımında iki dişi var bi de ba alt cıkarmadan üst ikiyi cıkardık...ne bilim yetiyor herhalde

bu arada pınarın 9 haftası var..elayla gün geciriyorlar napsın..kaynanatörü her zamank gibi işbasında kızı cileden cıkartıyorlar..yine iyi dayaıyor masallah kuzum yaaa...bizim eski bakıcının tanıdığını ayarlıyordu ama kız genc diye tereddütlü...dün telefonlasmıstık sonra ela ağlayınca kapattık...

bu arada mervecim tüm ailene gecmıs olsun

emelim oğlusunda atlatır insalllah en kısa zamanda ama benmde souk algınlıgı sonrası olmustu böyle bir sey benim bile zor gecti koca kadın...umarım oğlusunun hemen gecsin....

şimdi cocuklardan biri kalkmadan yatayım...iyi geceler herkese

merhaba kızlar....
Mervem teyzem geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun.. Bak senınde iki bebeğin oldu birden Nasılmış anlat bakalım..
Sinemcim sorma benım oğlanda yaklaşık bir aydır gece doğru düzgün uyumuyor.Sabaha kadar 6 kez kalktığımı biliyorum. tam o uyuyor bu sefer babamız işe gideceği için ben Naz ın yanına geçiyorum.Anlayacağın bana uyumak haram buna da şükür sağlıkları yerinde olsunda..Bakıcı işine gelince sen yine iyi dayanıyorsun evde bir yabancı ile..Gerçi eşinde haklı birbirinize zaman ayırıyorsunuz en azından.. valla ben eşimin yüzünü günde 4 saat görüyorum o da çocuklardan fırsat olursa evlilik neymiş unutacağız yakında
herkesi tek tek soramayacağım.. hepinizi öpüyorum..

Allah ım pınara sabır versin yardımcı olsun kıza kimse yardımcı olmuyo.

Emelcim ya annelik böle bişey işte valla aslında şikayet ettiğimiz konular var yorgunluk, uykusuzluk, kendimize zaman ayıramama gibi ama genede şükür diyoruz halimize. Biz kadınlar süperiz valla dayanma gücümüz yerinde. Hele sen 2 çocukla bizim yaşadıklarımızın 2 katını yaşıyorsun tabi bide sinem var onuda unutmuyorum. Allah yardımcınız olsun cnm inşallah hayırlı evlatlar olur da evlatlarımız bugünleri gülerek anlatırız onlara.

Mervecim eşine geçmiş olsun cnm seninde 2 bebeğin olmuş baksan kızın yardım etmiyo mu? :)))

kızlar kuzumun ateşi düşmedi doktora götürdük kanda bişi çıkmadığından antibiyotiğe başlatmadı ama neden çıkıyo anlayamıyoruz dua edin geçsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…