sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız ama ancak evime döndüm ve şimdi de burdayım..sizlere çok güzel bi haberim var...kuzey'im abi oluyo kızlar....2.ci kuzuma hamileyim...biraz şok yaşadım tabi öğrendiğimde ama şimdi eşimde bende çok mutluyuz...henüz 7 haftanın içinde..dün dr'a gittik..kalbi atıyordu kuzucuğumun...sadece yine kanamam oldu cumartesi gecesi..progestana başladım...şu an iyiyim ama dikkat ediyorum hareketlerime...kuzeyim kucağıma gelmek istiyor alıyorum tabii...rabbim içimdekini korusun ama oğluma haksızlık edemem onu korumak için..o da benim ilk meleğim...rabbim 2 meleğimide bana bağışlasın inşallah...benden şimdilik haberler böyle...yine gelicem sık sık...kendinize ve güzel meleklerinize çook iyi bakın....
sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız ama ancak evime döndüm ve şimdi de burdayım..sizlere çok güzel bi haberim var...kuzey'im abi oluyo kızlar....2.ci kuzuma hamileyim...biraz şok yaşadım tabi öğrendiğimde ama şimdi eşimde bende çok mutluyuz...henüz 7 haftanın içinde..dün dr'a gittik..kalbi atıyordu kuzucuğumun...sadece yine kanamam oldu cumartesi gecesi..progestana başladım...şu an iyiyim ama dikkat ediyorum hareketlerime...kuzeyim kucağıma gelmek istiyor alıyorum tabii...rabbim içimdekini korusun ama oğluma haksızlık edemem onu korumak için..o da benim ilk meleğim...rabbim 2 meleğimide bana bağışlasın inşallah...benden şimdilik haberler böyle...yine gelicem sık sık...kendinize ve güzel meleklerinize çook iyi bakın....
aylin tütütü maşallahh ayyy çook güzeller allah kolaylık versin şimdiden
aylinciğim ben bebeklerin cinsiyetlerini yeni öğrendim ve iki kız süper ya:)))
aylincim canım benim demek 2 çiçekle 1 böcek gösterdiler kendilerini ayyyy sağsalim kucağına aldığınıda görsek beyzamla senin inşallah rabbim korusun sizleri maşallah
kıslar sağolun, çok şükür dün de detaylı ultrasona girdik, bi sorun görünmedi maşallahAylincim bebişler iyiyimiş Allah nazardan korusun inşallah sağlıkla doğarlar sende dikkat et kendine 3 bebek kollay değil.
oyyy oğluş mu geliyo beyzoşumm, maşallah ona büyümüş deslm güzel arkadaşlarım
öncelikle bayramınızı kutluyorum sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirin inşşş
bana gelince çok şükür iyi diyelim iyi olalım :)
bebiş 16 haftalık oldu
dr oğluş diyo bakalım hayırlısı
sağlıklı olsun da rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmemi nasip eylesin inş
tabi tüm hamişlerin ve annelik özlemiyle yaşayanların da...
amaninn mervemmm çok güzel haber bu yaaaa, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin maşallahsizleri çok özledim...hep aklımdaydınız ama ancak evime döndüm ve şimdi de burdayım..sizlere çok güzel bi haberim var...kuzey'im abi oluyo kızlar....2.ci kuzuma hamileyim...biraz şok yaşadım tabi öğrendiğimde ama şimdi eşimde bende çok mutluyuz...henüz 7 haftanın içinde..dün dr'a gittik..kalbi atıyordu kuzucuğumun...sadece yine kanamam oldu cumartesi gecesi..progestana başladım...şu an iyiyim ama dikkat ediyorum hareketlerime...kuzeyim kucağıma gelmek istiyor alıyorum tabii...rabbim içimdekini korusun ama oğluma haksızlık edemem onu korumak için..o da benim ilk meleğim...rabbim 2 meleğimide bana bağışlasın inşallah...benden şimdilik haberler böyle...yine gelicem sık sık...kendinize ve güzel meleklerinize çook iyi bakın....
aminn ayşemmaylinim beyzamm hamişlik nasıl gidiyorr inşallah herşey yolundadır Rabbim hayırlısıyla sizinkilerin de büyüyüp ikinciyi beklediğinizi görmeyi nasip etsinnnn de aylinimm seni ayırıyom sanırım bayağı uzun bi süre istemezsin belkide hiç ee bir avazda 3 melekk Allah sağlıcakla mutlulukla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin canımm sana ve tüm anne ve anne adaylarımızaaaa
canım beniiim aminnngüzel dilekleriniz için teşekkürler...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...aylin beyza ve sonra da ben inşallah hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize...
canım sebebine göre tedavi değişir sanırım ama basit bir düzensizlik ya da pko ise yumurtlama tedavisi yapılır sanırımarkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.
Merhaba kızlar geçmiş bayramızı kutlarım hepinizin. İnşallah hayırlı bir bayram geçirmişinizdir.
Biz iyiyiz şükür kızım iyileşti. Bayramda köye bile gittik ama acayip şımardı tam zilli oldu işimiz var bizimkiyle.
Esmacım sevindim adet olmuşun biraz batu büyüsün öle kardeşi olsun daha erken hem batuda bebekliğini güzel yaşamış olsun şimdi bebek olsa uğraşcaktın ikisiyle olmayacaktı.
Aylincim bebişler iyiyimiş Allah nazardan korusun inşallah sağlıkla doğarlar sende dikkat et kendine 3 bebek kollay değil.
Beyzacım sanada maşallah cnm oğluşun olcak demek sağlıklı olsun sağlıklı doğsunda her türlüsüne biz varız demi cnm
Emelcim bizimkide yavaş yavaş pis çiş diyo ama yapmış oluyo :))) Daha erken tabiz bizimki içinde bakalım zamanla unutmazsa belki erken çiş der.
Neyse ben çok konuştum görüşürüz gene işler birikmiş öptüm sizleri.
nikolümm çokk sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhh
darısı benim başımaa malum cucuyuu yeni kestik ne tesadüftür ki gelemeyesiceler en son 2008 kurban bayramının 1. günü gelmişti şimdi de bayramın 1. günü teşrif ettii artık bebişe engel kalmadı yanii alpereni saymazsak tabiii
aylinim beyzamm hamişlik nasıl gidiyorr inşallah herşey yolundadır Rabbim hayırlısıyla sizinkilerin de büyüyüp ikinciyi beklediğinizi görmeyi nasip etsinnnn de aylinimm seni ayırıyom sanırım bayağı uzun bi süre istemezsin belkide hiç ee bir avazda 3 melekk Allah sağlıcakla mutlulukla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin canımm sana ve tüm anne ve anne adaylarımızaaaa
esmam mervem şebbom zuzum seherim rahelim asişim razişim pınarım gülsümüm zeytinim ayşem nazmiyem emoşum esram unuttuğum varsa affolaaa nasılsınız canlarımm hepinizi öpüyoruzzz mucukssss
kıslar sağolun, çok şükür dün de detaylı ultrasona girdik, bi sorun görünmedi maşallah
oyyy oğluş mu geliyo beyzoşumm, maşallah ona büyümüş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?