İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar....
Asiyecim iyileşmenize çok sevindim.. umarım bir daha ciddi hastalık geçirmezsiniz...
Esmacım gözün aydın :)))) Hamile olmamana senin adına sevindim ... Hoş Batu artık büyüdü abi olma zamanı geldi :))))
sizlerden başka kimse uğramamış yine buraya....Kaçaklar çoğaldı...Nerdesinizzzzzzzzzz kızlar...... Aylin Seher Beyza Şebooo Ayşe ve çetrefil uzun zamandır yoksunuz.........
Bize gelince...çocukları uyuttum.. size bakayım dedim. Sabahtan yemeklerimi yaptım. iftara misafirim var..Koşturmaca devam..Çocuklarda iyi..Naz çok hırçın olmaya başladı.. istediği olmayınca kafasını yere vuruyor..elindekini kafama fırlatıyor :)) O gün oyuncağını attı kafam şişti :)))) Sabahta Alp yerde yatarken ayağıyla eline basıyordu. Anlayacağınız zor dönemler bitmiyor :))))
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun... Aileniz ve sevdiklerinizle daha nice bayramlar dilerim.. Pazar günü Amasraya gidiyoruz. O nedenle bir daha kutlayamam..Umarım güzel bir tatil olur benım için. Gerçi kayganalarla gidiyoruz ama napalım... Çocuklara bakarlar diye eşim başımın etini yedi.. bari gelsinler dedim :))))
bizden haberler bu kadar kızlar... Bu arada Naz'ı lazımlığa oturttum geçen günlerde ve çişini yaptı :)))))))))) İlgilensem söyleyecek cadı ama ben ilgilenemedim. uykudan uyandığında hemen oturtuyorum ve yapıyor. sonra gün içinde fırsat bulup tutamıyorum.. Büyük çişini yaptığında da "anneee kaki deyip bezini tutuyor" ama yaptıktan sonra söylüyor işte :)))))))
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzz

selam güzeller, nasılsınız?
biz iyiyiz şükür, dün kontrolüm vardı, bebekler iyi, benim kan değerim düşmüş, demir hapımı günde ikiye çıkardı, magnezyuma başladım... bayramdan sonra ayrıntılı ultrason randevusu aldık. bebişler halen iki çiçek bir böcük olarak görünmekte :)
öptümm

selam canım arkadaşlarımm

bende giremezsem birdaha hem şimdiden hayırlı bayramlar ve nice kandiller diliyorum...

asiyecim nasıl oldunuz asya iyileşti mi?
aylin tütütü maşallahh ayyy çook güzeller allah kolaylık versin şimdiden

esma kız cidden ikinci düşünmüyor musun bak vaktin gelmiş

teyzemm allah kolaylık versin yeminleeeeee ben birinle başa çıkamıyorum yaaa kucakta kucak deli dana gibi kızım devamlı tepemde dönemsel diye umuyorummm birde inat ııı ııı dedim mi iş bitmiştir geçen gece uyutcam bana geceliğimi giydirtmiyor çıkart çıkart heheh altımda tek kilotla uyuttum uyuyunca giyindim daha neler görcez biliyrm bazen diyorum acaba ben nerde yalnış yaptım

pınarım seni arıcam arıcam uzun zamandır aklımdasın bugün arıyım unutmadan
heyyyyy herkesler neredeee

güzeller kadir gecemiz mübarek olsun..
dua edelim inşallah bolca ve birbirimizi de unutmayalım.. kabul olur inşallah.

slm güseller nasılsınız valla batuhanın biraz daha büyemesi şart abi olabilmesi için ben hiç hazır değilim kendimi ne zaman hazır hissederim onuda bilmiyorum zamanı var daha yani:))
emelciğim senin kız fenaymış yaaa batuhanda öyle hepimizi dövüyor akşam kızıyorum küsüyürum ağlıyorum özür diliyo sonra tekrar yapıyo
ama hasta sıpam grip oldu dünde kulağım ağrıyo diye ağladı yemeği zor yaptım akşam inmedi kucağımdan ama düzeldi ilerleyen saatlerde
bende giremem bayramda artık şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun daha nice bayramlara hep beraber inşallah
aylinciğim ben bebeklerin cinsiyetlerini yeni öğrendim ve iki kız süper ya:)))
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
dünürüm sen nerelerdesin yaaa çok ösledim seni
işde bizden böyle canlar bugün çalışıyorum arafe günü çalışmamak için bunaldım evde işim dolu yarın tüm gün çalışacağım evde yandım valla

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür oğluşum büyüyor büyüdükçe yaramazlıklarıda artıyor arkasında koşturup duruyorum
asiyecim çok geçmiş olsun asya kızımız iyidir inşallah rabbim bebişlerimizi korusun sağlık sıhhat versin onlar hasta olmasın çok üzlüyorum esmam batuşada çok geçmiş olsun canım
aylincim canım benim demek 2 çiçekle 1 böcek gösterdiler kendilerini ayyyy sağsalim kucağına aldığınıda görsek beyzamla senin inşallah rabbim korusun sizleri maşallah
hepinizin bayramını şimdiden utluyorum allahım tekrarını nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
slm güzel arkadaşlarım

öncelikle bayramınızı kutluyorum sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirin inşşş

bana gelince çok şükür iyi diyelim iyi olalım :)

bebiş 16 haftalık oldu

dr oğluş diyo bakalım hayırlısı

sağlıklı olsun da rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmemi nasip eylesin inş

tabi tüm hamişlerin ve annelik özlemiyle yaşayanların da...

Merhaba kızlar geçmiş bayramızı kutlarım hepinizin. İnşallah hayırlı bir bayram geçirmişinizdir.
Biz iyiyiz şükür kızım iyileşti. Bayramda köye bile gittik ama acayip şımardı tam zilli oldu işimiz var bizimkiyle.
Esmacım sevindim adet olmuşun biraz batu büyüsün öle kardeşi olsun daha erken hem batuda bebekliğini güzel yaşamış olsun şimdi bebek olsa uğraşcaktın ikisiyle olmayacaktı.
Aylincim bebişler iyiyimiş Allah nazardan korusun inşallah sağlıkla doğarlar sende dikkat et kendine 3 bebek kollay değil.
Beyzacım sanada maşallah cnm oğluşun olcak demek sağlıklı olsun sağlıklı doğsunda her türlüsüne biz varız demi cnm
Emelcim bizimkide yavaş yavaş pis çiş diyo ama yapmış oluyo :))) Daha erken tabiz bizimki içinde bakalım zamanla unutmazsa belki erken çiş der.
Neyse ben çok konuştum görüşürüz gene işler birikmiş öptüm sizleri.

sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız ama ancak evime döndüm ve şimdi de burdayım..sizlere çok güzel bi haberim var...kuzey'im abi oluyo kızlar....2.ci kuzuma hamileyim...biraz şok yaşadım tabi öğrendiğimde ama şimdi eşimde bende çok mutluyuz...henüz 7 haftanın içinde..dün dr'a gittik..kalbi atıyordu kuzucuğumun...sadece yine kanamam oldu cumartesi gecesi..progestana başladım...şu an iyiyim ama dikkat ediyorum hareketlerime...kuzeyim kucağıma gelmek istiyor alıyorum tabii...rabbim içimdekini korusun ama oğluma haksızlık edemem onu korumak için..o da benim ilk meleğim...rabbim 2 meleğimide bana bağışlasın inşallah...benden şimdilik haberler böyle...yine gelicem sık sık...kendinize ve güzel meleklerinize çook iyi bakın....

herkese slm
görümcem düşük yaptı
kürtaj oldu
dış gebelik oldu
11 senelik evli tedavi tedavi
sonunda nedeni belli olmayan kısırlık dediler

sonra kendi kendine kaldı
11 sene sonra
ayında şu an
moralinizi bozmayın...

canım tebrk ederim seni . istiyomuşsunuz madem iyi olmuş valla. Bak kuzeye ya abide olucak maşallah ona . Dikkat et kendine canm darısı bebek bekleyen tüm güzel kadınlara inşallah. Allah sağlıkla bi solukta doğurmayı nasip etsin cnm :)))

nikolümm çokk sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhh
darısı benim başımaa malum cucuyuu yeni kestik ne tesadüftür ki gelemeyesiceler en son 2008 kurban bayramının 1. günü gelmişti şimdi de bayramın 1. günü teşrif ettii artık bebişe engel kalmadı yanii alpereni saymazsak tabiii
aylinim beyzamm hamişlik nasıl gidiyorr inşallah herşey yolundadır Rabbim hayırlısıyla sizinkilerin de büyüyüp ikinciyi beklediğinizi görmeyi nasip etsinnnn de aylinimm seni ayırıyom sanırım bayağı uzun bi süre istemezsin belkide hiç ee bir avazda 3 melekk Allah sağlıcakla mutlulukla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin canımm sana ve tüm anne ve anne adaylarımızaaaa
esmam mervem şebbom zuzum seherim rahelim asişim razişim pınarım gülsümüm zeytinim ayşem nazmiyem emoşum esram unuttuğum varsa affolaaa nasılsınız canlarımm hepinizi öpüyoruzzz mucukssss

Son düzenleme:
ahanda buldumm maşallahh listemizeeeee nazar değmesin inşallahhhh

Boddim.......esma.....batuhan........12.02.2009
emelyücel....emel......yiğit............14.03.2009
ssengün......seher.....selen...........27.04.2009
nazers........nazmiye..ecrin naz......05.03.2009
myhope......ayşe.......alperen........03.07.2009
nicole78......merve.....kuzey..........13.07.2009
nicole78...................kuzeye kardeş geliyooo
melankolia....pınar......ela merve....
melankolia....pınar......azra nehir....
cancer........merve.....nisanur.........21.12.2009
asiş............asiye......asya............27.02.2010
zuzu79........sinem......buğra-pelin...11.03.2010
rahel...........emel.......alp-naz........18.03.2010
raziş...........raziye......mehmet ege..01.10.2010
nevgül61.....gülsüm.....enes............28.08.2010
alabama......şebnem....mert............22.11.2010
zeytin1007...sinem......beyazıt efe...24.12.2010
çetrefilli.......ayşe.......bilge deniz.....
aylint..........aylin.......3 melek.........
bbaran........beyza.....yola çıktı geliyooo..

güzel dilekleriniz için teşekkürler...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...aylin beyza ve sonra da ben inşallah hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize...

arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.

aylin tütütü maşallahh ayyy çook güzeller allah kolaylık versin şimdiden

aylinciğim ben bebeklerin cinsiyetlerini yeni öğrendim ve iki kız süper ya:)))

aylincim canım benim demek 2 çiçekle 1 böcek gösterdiler kendilerini ayyyy sağsalim kucağına aldığınıda görsek beyzamla senin inşallah rabbim korusun sizleri maşallah

Aylincim bebişler iyiyimiş Allah nazardan korusun inşallah sağlıkla doğarlar sende dikkat et kendine 3 bebek kollay değil.
kıslar sağolun, çok şükür dün de detaylı ultrasona girdik, bi sorun görünmedi maşallah
oyyy oğluş mu geliyo beyzoşumm, maşallah ona büyümüş de

amaninn mervemmm çok güzel haber bu yaaaa, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin maşallah
vakti de gayet güsel bence
dinlenmeye bak ve bolca su içmeyi unutma hee
aminn ayşemm
güzel dilekleriniz için teşekkürler...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...aylin beyza ve sonra da ben inşallah hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize...
canım beniiim aminnn
canım sebebine göre tedavi değişir sanırım ama basit bir düzensizlik ya da pko ise yumurtlama tedavisi yapılır sanırım

selam kızlar.......
Merve2 cim canımmm çokkkkkkkkk tebrik ederim..Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Ben senin kadar cesaretli değildim maalesef(( Allahım affetsin diyeceğim ama ben affedemiyorum ki kendimi..Affedemeyeceğim de sanırım..Düşünmediğim bir gün bile olmuyor inanın..Diğer türlüde çok zor olacaktı biliyorum ama böylesi de zormuş..Senın adına ve meleğinin adına çok sevindim.. Allah isteyen herkese versin..Hiçkimseyi benım durumumda bırakmasın..Ufff neyse yine çeşmeler açıldı (( Tekrar tebrik ederim..
Aylincim maşallahhh meleklerine.. Demek 2 çiçek 1 böcek olacaklar :)) Herşeyin sorunsuz olduğuna da ayrıca sevindim.. Eeee isimleri ne olacak :?
Ayşecim gözün aydın uzun aradan sonra kırmızılar gelmiş... Sıra sende o zaman.. Hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz senden..
Hepinizi tek tek yazacaktım ama Naz mızıldanmaya başladı... Sonra gelirim ... Hepinizi öpüyorum......

aylincim çok saol canım..bende kendimi yazmaktan senin gazozcu bebelerin 2 çiçek bi böcek olduğunu bile görememişim...allah hayırlısıyla kollarına getirsin inşallah...
emel canım benim...nolur kendini suçlama...ben kuzey 2 yaşında ve tek çocuk olduğu halde hala düşünüyorum nasıl başedicem ikisiyle diye...ama allah gayretini vericek inşallah...
kuzey hala kendi başına oyun oynayamıyor ve çizgi film asla seyretmiyor...varsa yoksa anne hamur oynayalım anne boya yapalım..anne mutfağa gidelim yatağa gidelim...yapışık ikiz gibiyiz..biraz kendi oynasın istiyorum ama erken mi acaba...seneye kadar kendi kendine bişeyler yapmalı..yoksa ben bi bebek bi kuzey..tımarhanelik olurum...allah yardımcımız olsun hepimizin..

sağol tatlım işte büyümeye çalışıyoruz :)

canımm tebrik ederim 2. kez anne oluyorsun demek hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eylesin rabbim

çok şükür canım idare etmeye çalışıyorum iş ev arası ama böyle daha iyi dr umda diyo rapor almayı düşünmüştüm ama sen evde oturur kurarsın diyo vermiyo :) rabbim korusun inş

kıslar sağolun, çok şükür dün de detaylı ultrasona girdik, bi sorun görünmedi maşallah

oyyy oğluş mu geliyo beyzoşumm, maşallah ona büyümüş de

maşallah senin çiçeklere böcüğüne :) ayy aylinim hayırlısıyla kucağımıza da alırız inş

bu arada senin göbüşü çok merak ettim 3 bebe birden nasıl acaba, benim daha hiç belli olmuyo söyleyince herkes şaşırıyo aaaa hamile misin diye :)

beyzacım saol canım...2.kez aynı heyecanları yaşıyor olmak rabbimin bi hediyesi bana...allahım isteyen herkese versin inşallah...senin de oğluşun oluyormuş...hayırlısıyla gelsin annesine...annesi onu ne kadar bekledi bi bilse...öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin mevlam hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…