Ayşecim teşekkürler güzel dileklerin için..
Cucucu paşayı öp benim içinnnnn
sonunda gelebildim işyerinden ancak yazabilcem:)
allaha şükür herşey yolunda sağlık bakımından fakat nisa hanım cozutmuş durumda sanırım iki yaşı biz şimdiden yaşıyoruz bi kere herşeye hayır kızım onu yer misin ııı bunu yer misin ıııı uyur musun ııı atta gidelim ıııı giyinelim ııııı bir meme ister misin hıhı
tatile gittik geldik tepemden inmedi meme meme diye bir lokma yemedi bende dedim ki yok bu böyle olmıcak döner dönmez ilk işim kesmek sandım ki kolay hahahkırmızı ruj sirke bize kar etmedi gece uyutamadık bir türlü ağlamaktan kustu ilk kez nisa hiç kusmaz öyle diyim. ben dedim bu böyle olmıcak bari uyurken vereyim meme istedikçe kızım eee yaparken diyorum uyanık kızım hadii eee yatak diyor bana güler misin ağlar mısın uyuyacağından sanki.uyku deseniz hala hiç yok 3 saat uyursam ooo dünyalar benim oluyor sanki uykumu almış zinde kalkıyorum:90: amanın çok şikayet ettim azcıkta tatlı yanlarını anlatayım iyice dillendi kuzum piyensesim diyor bana ben onu öyle seviyorum diyee annnemmm diye gelip sarılıyor allah ozaman dünyalar benim oluyor al yavrum bütün memelerim senin olsun diyorum cidden zormuş çocuk büyütmek ben birinle başa çıkamıyorum allah yardmcınız olsun ikiz,üçüz analarım.
kız emel ben sana boşuna mı teyzem diyorum yaşlandın kuzucumuyku konusuna gelince diyorm acaba ilaç mı versem
aylinim allahım 3 tane bebeyi düşününce ben heyecanlanıyorum allahım nazarlardan korusun
beyzam canım arkadaşım rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al inşallahhh kaç haftalıksın şimdi işi falan boşver gülüm ya
razişim oğluşuna maşallah kocaman olmuş sen işe dönmedin değil mi?
şebooom nerelerdesin mertcikle geziyor musunuz?
sinem beyazıta kim bakıyor emiyor mu?
zuzu sinem pınara gittin mi nasıl uzun zamandır aklımda arıyamadım? ramazandan sonra inşallah bana gelin
ya daha yazacam ama iş fırsat vermiyor daha yazamadığım arkadaşlarım canlarım hepinizi çok seviyorum gelicem gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?