İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam canlar:)))
herkese iii haftalar sağlıklı gunler gecırelım hastalıklar uzak olsun kuzulardan:)))
emelcım canım sanada ogluna da gecmısolsun ..bidahada gelmesın hastalıklar...
ayşecim gecmısolsun allah analı babalı buyutsun....

herkesler ıyıdır umarım cok vaktım yok yazamıyorum ...bız haftasonu abimin nişanı için izmire gıdıp geldık yorgunluktan bıtmıs duruumdayımö...ecrin nazın da sıcaktan cok bunaldı..altımız pişik oldu yine bezdende kurtulamadık hala...ama bugunumuze cok sukur..
sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...

Ayşecim teşekkürler güzel dileklerin için..

Cucucu paşayı öp benim içinnnnn

öptümm canımmmpaşa çok huysuz yaa ben mi yanlış yapıyorum bizimki mi arıza anlamadımm nerdeyse iki hafta sadece geceleri emdi 4 gündür hiç vermiyorum ama hala geceleri kıyameti kopartıyor hani varya uykusuz her geceeeee aynen öylee:44:ne zaman alışacak yaaaaaaa:26:
nazmiyemm geçmiş olsun canımm bizde sizi öptük kocamannnn
inatçı annelerim ve anne adaylarımm (aday adayı kalmadı yuppiiiiiii:118:)nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm mucukksssss

Selamm...sizleri cok ozledim..biz iyiyiz cok sukur.. Aysenin dogumuna cok sevindim...rabbim bahtini guzel kilsin..hasta olanlara gecmis olsun kuzulara da..herkesi opuyoruz...

slm canlarım nasılsınız yoğunlukdan giremiyorum hepinizi çoook özledim
emelimle başlayım canım çooook geçmiş olsun. allah yardımcın olsun ayrıca büyüdükce iyice azıyor bu sıpalar ben pazar günü bittim annemlerin bağa gittik bi çocuk 5 dakka kıçının üstüne oturmaz mı yaaa oturmuyo topraklarla oynumakdan bembeyaz oluyo heryeri ben yıkıyorum üzerini değiştiriyorum hadi 10 dakka sonra yine aynı 3 kere üst değiştim en sonunda isyan ettim dayısına verdim gezmeye çıktılar. geçen hafta hastalık geçirdik bide yavrum bi gün kafasını kaldıramadı su içse kustu o halini gören babaannesi oturmuyo diye şikayet eden kadın aman tek oturma oğlum ama hastalanma dedi hiç alışkın olmadığımız bi durum çünkü :))))) batuhan ve sessizce oturmak.
ayşe doğum yapmış kızçesini almış kucağına geçmiş olsun canımmmm
asiye ve raziye evlerinizde ağız tadıyla güle güle oturun
cucucunun anası ayşem bırakamadınız mı daha batuhan zorlamadı yavrum beni maşallah darısı senin cucu cucuya:)))
merveciğim valla yazın tadını çıkardın canım ohhh ne güzellll
dünürüm sen nerelerdesin hiç görüşemiyoruz
şebbommm kuzum sen ne yapıyosun mert paşa nasıl
aylinciğim senin minikler nasıl 10 günden randevum var diyordun gittinmi kontrole
beyzacığım sende yat dinlen canım yorma kendini ve strese girme sakın meleğin sana sıkıca tutunmuşdur annesi rabbim korusun
sinemciğim ikiz anası olan sen nasılsın canım meleklerin nasıl
zeytin sinemciğim sen ne yapıyorsun babacı oğlun anne demiyormu
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum işden kaçamak yazınca böle yarım yamalak oluyo :)))

kocaman günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
bizler iyiyiz maşallah tatile giden gelenler
esma nasılsın benim paşa dede demeye başladı dede mama baba abba diyo şimdilik
nazmiyede gelmiş inş. bırakır nazımız bezi
hepiniz iyisinizdir umarım emel canım nasıl oldunuz inş. bir problem yoktur
mervişler yaşee meleğin nasıl canım allahım bütün hamişleri kurtarsın
o meleklerin kokularını almayı nasip etsin herkese aylinden haber alan varmı dün
kontrole gidecekti sanırım gazozcuların cinsiyetleri belli
olacaktı 2 erkek 1 kız geçti içimden ,
beyzam sen nasılsın
adaşım hemşerim esram asişim
şebbo nerelerdesin yaaa mert diş çıkardı mı
gülüm arada uğra canım yaa
raziş sen nasılsın seherr nerelerdesin

slm fıstıklar
dün yine biraz kanamam oldu dr 10 gün rapor verdi bakalım hayırlısı dinlenmeye çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin

Ayşecik anne olmuş maşallah kızınla beraber umarım bende o güzel günleri görürüm :)

slm fıstıklar nerelerdesiniz dünürüm kızçesini yatırıp gelecekmiş gelememiş

beyzacığım canım iyice dinlen yorma kendini rabbim meleğini korusun

Merhaba kızlar nasılsınız pc güncellenirken bi size slm vereyim dedim nasılsınız kayseri yanıyor dün balkonda bile yandık bu nasıl sıcak ramazanda allah yardımcımız olsun ayrıca kimdiden herkese hayırlı ramazanlar rabbim yar ve yardımcımız olsun hepinizi öpüyorummmmmm

günaydın kızlarr nerelerdesiniz ben iyiyim
bir yaramazlık yok
boddim nasılsın canım
batuş nasıl

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese
Koşturuyorum bu ara emlakçıdan emlakçıya yoğun bi dönem arkadaş izinde. Gelemedim doğru dürüst nasılsınız bakim inşallah herkes iyidir.

Adas neler anlaticaN MERAK ETTİM..İyisindir insallah..esmacim gercekten ramazanda allah yardimcimiz olsun cok uzun cok sicak gunler..ben 2hafta yazlikta sonuna kadar da bursa da tutucam insallah...herkes iyidir umarim...kuzey 2 yas sendromunda..herseye bagiriyo..biraz daha surerse psikiyatrist sart bana:)) hepinizi cok ozledim..optum kuzularinizi...

selam kızlar.... Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. :))) Ayrıca sitem içinde kusura bakmayın..Bu aralar fırsat bulup gelemiyorum.. Benımkiler iyice zıvanadan çıktı.. Ağızları 5 dk kapanmıyor..Gündüz uykularımız hala az. Nasıl düzene girer bende bilmiyorum. En azından gündüz uzun bir süre uyusalar bende dinleneceğim ama maalesef öyle bir şansım yok.. Mervecim ve Esmacım 2 yaş sendromundan bahsediyorsunuz ve beni iyice korkutuyorsunuz:))) Şimdiden bitmiş haldeyim o zaman ne yaparım bilmiyorum. Gerçekten çok zor ikiz büyütmek..Hafıza denen birşey kalamdı bende..Şöyle ki o gün cacık yaptım su yerine içine süt ekledim :)))))) Nasıl düzeleceğim bende bilmiyorum.. Aylincim valla sana şimdiden 3 bebekle bolllllll sabır diliyorum... Allah yardımcın olsun...
Sinemim ikizdaşım hiç bakıcıyı felan bırakmayı düşünme..Boşver büyüsünler öyle bırakırsın. Yoksa benım gibi olursun :))) Nasıl senın bal bademleri..
Mervem teyzem hani gelememişsin bende merak ettim neler anlatacaksın? İnşallahh herşey yolundadır..
Sinemcim sen nasılsın? Oğlun nasıl?
Asiye sen nasılsın? Yeni ev baktığın için mi emlakçılarda koşturuyorsun?
Nazmiye sen ve kızında iyidir umarım..Wc alışkanlığı nasıl gidiyor. Bende başlayacağım ama bir türlü kendime gelemedim ki..
Ayşecim cucu ile aranız nasıl ? Uykusuz gecelere devam mı?
Beyzacım Allahım yardımcın olsun.. İnşallah sorunsuz geçer bundan sonra hamilelik..
Gülsüm ve gülcemali siz nasılsınız?
Esra göründün kayboldun nerelerdesin?
Esmaaaa batuma geçmiş olsun...
Merve2 ohhh maşallahhh ne güzel yazlıktasınız.. Kısmet ederse bizde bayramda birkaç günlüğünede olsa Amasra yapacağız bakalım...
Unuttuğum varsa affetsin.. herkesi öpüyoruzz..

sonunda gelebildim işyerinden ancak yazabilcem:)

allaha şükür herşey yolunda sağlık bakımından fakat nisa hanım cozutmuş durumda sanırım iki yaşı biz şimdiden yaşıyoruz bi kere herşeye hayır kızım onu yer misin ııı bunu yer misin ıııı uyur musun ııı atta gidelim ıııı giyinelim ııııı bir meme ister misin hıhı

tatile gittik geldik tepemden inmedi meme meme diye bir lokma yemedi bende dedim ki yok bu böyle olmıcak döner dönmez ilk işim kesmek sandım ki kolay hahah kırmızı ruj sirke bize kar etmedi gece uyutamadık bir türlü ağlamaktan kustu ilk kez nisa hiç kusmaz öyle diyim. ben dedim bu böyle olmıcak bari uyurken vereyim meme istedikçe kızım eee yaparken diyorum uyanık kızım hadii eee yatak diyor bana güler misin ağlar mısın uyuyacağından sanki.uyku deseniz hala hiç yok 3 saat uyursam ooo dünyalar benim oluyor sanki uykumu almış zinde kalkıyorum:90: amanın çok şikayet ettim azcıkta tatlı yanlarını anlatayım iyice dillendi kuzum piyensesim diyor bana ben onu öyle seviyorum diyee annnemmm diye gelip sarılıyor allah ozaman dünyalar benim oluyor al yavrum bütün memelerim senin olsun diyorum cidden zormuş çocuk büyütmek ben birinle başa çıkamıyorum allah yardmcınız olsun ikiz,üçüz analarım.

kız emel ben sana boşuna mı teyzem diyorum yaşlandın kuzucum uyku konusuna gelince diyorm acaba ilaç mı versem
aylinim allahım 3 tane bebeyi düşününce ben heyecanlanıyorum allahım nazarlardan korusun
beyzam canım arkadaşım rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al inşallahhh kaç haftalıksın şimdi işi falan boşver gülüm ya
razişim oğluşuna maşallah kocaman olmuş sen işe dönmedin değil mi?
şebooom nerelerdesin mertcikle geziyor musunuz?
sinem beyazıta kim bakıyor emiyor mu?
zuzu sinem pınara gittin mi nasıl uzun zamandır aklımda arıyamadım? ramazandan sonra inşallah bana gelin

ya daha yazacam ama iş fırsat vermiyor daha yazamadığım arkadaşlarım canlarım hepinizi çok seviyorum gelicem gene

Merhabalar kızlar.çok gelemiyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.benim büdüşüm daha yürümeye başlamadı.koltuklara tutunup yürüyor sadeca o.çok hastalandı.4 diş birden çıkarıyo çok ateşi düştü.3 gün hastanelerde gezdik.şükür şimdi iyi.eski keyfi yerine geldi.

Günaydın kızlar
Mervecim bildik dertler seninki bizde aynılarını yaşıyoruz benim tek artı yönüm meme emmemesi yoksa diğer huyları aynı tontişlerin.
Gülsümcüm geçmiş olsun cnm bizimde öle olmuştu çok ateş yapıyo diş bide bizim kız diş çıkarırken mutlaka başka hastalığa da yakalanıyo. Bide iştahsız oluyo
Biz ctesi doktora gittik kan tahlili yaptırdık kansızlık var maalesef bolca demir vitaminli şeyler yedir dedi ama yemiyoki zilli uğraşcaz artık ben emlakçıları hem evimi satmal,k hemde yeni ev alabilmek için gezip duruyorum emelcim sormuş sanırım kış gelmeden biyer bulup yerleşeyim diyorum ama fiyatlar tavan yaptı yandık yani bu gidişle evime geri döncem galiba.

günaydın nasılsınız kızlarrr
mervişim nasılsın senin kız meme hıhı diyo haa çok tatlılar yaaa
benimkine annem bakıyo emiyo canım daha bırakmadı allah şükür
bakalım ne kadar emecek
allahım bütün meleklere sağlık versin
gülüm nasılsın canım dişler çıkıyomuş kolayca çıkarır inş.
daha bizde bir belirti yok kaşıyo ama ne zaman çıkartır bilmiyorum
kendinden 20 gün büyükler üst dört dişi patlatmış alttaki yan dişlere geçmişler
ben geç çıkarmışım sanırım bana çekmiş oğlum

asişim sen nasılsın merviş sıcaklar çok fena hatay yanıyo bide nem olunca düşün halimizi
emel canım nasılsın bıcırıklar nasıl adaşım gelmez oldu pınarda artık uğramıyo işler zor allahım
bebişlere bakanlara yardım etsin kızlar kocam gelirse ikinci için çalışmalara başlayacam
allahım hakkımızda hayırlısını versin
öpüldünüz kocaman uğramayan hatunlar kaçaklar nerdesiniz seher esra beyza seher ayşe aylin raziş şebo
nazmiye emel2 feyza vardı o da uğramaz oldu
unuttuğum varsa affola

Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim bugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..

slm kızlar öncelikle bebişten haber vereyim 11+5 günlük olduk çok şükür

bana gelince evde sıkıntıdan patlıyorum işe gitsen bi dert gitmesen bi dert anlamadım gitti yahuu :)

neyse cuma devam sanırım raporum bitiyo rahatsız olursam yine alırım artık biraz işe gitmek bana da değişiklik olur heralde

gelişmelerden haber veririm öpüyorum hepinizi kocaaaamaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…