İnatla bir gün ANNE olacağım !

nasılsınız kızlar
bizler idare ederiz beyazıt diş çıkarıyo babannem vefat etti
cuma günü tarsusa gittik gece acile kaldırdık beyazıtı kusma ishal serumla durdu
sabaha kadar hastanedeydik sabahta çocuk dr. götürdük iyi durumu dedi
pazar günü ben ishal oldum acile gittim serum yedim durdu ama
hala halsizliğim devam ediyo canlar
beyza oğluşun olcakmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nikol canım hamişmişsin çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inş. aylinim sen nasılsın canım hep dua ediyorum
ikinci çocuğa eşim gelsinde bende çalışmalara başlayacağım 3 aya kadar gelecem
diyo bakalım hayırlısı artık ayşe senin kırmızılarda gelmiş artık 2. bebişe yol açıldı :))

asişim mervişim emelim adaşım pınarım seherim esmam esram nazmiyem ayşem (taze anne)
unuttuğum varsa affola kızlar hepinizi kocaman öpüyorum allahım sağlık versin bizlere ve meleklerimizee
feyza vardı bir ara oda gelmez oldu

adaşım seni arıyorum ama bir türlü açık bulamadım hep kapalı diyor taze hamişim rabbimmm seni korusun meleğinide sağlıkla kucağına al bitanemm inanılmaz sevindim cesaretin iç,inde tebrik ediyorum:)))))))))))

beyzam güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşımmm rabbim oğlunu sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin cnm pınarla sinmele gün ayarlayalım bize gelin inşallah

herkesi bekliyorummm kızlar..

bizi soracak olursanız hala memeden kesemedim kikik gene girişşimde bulunduk fakat kızım sirkeli karışımı ağzına almasına rağmen meme meme diye gece 3lere kadar uyanık durunca 2.gece bayıldık erteledim nasılsa 2 yaşa kadar daha var bide annem diyor bana bırak unutur diye ama ahh allah ayırmasın nası bırakırım diye karalar aldı beni en iyisi evde beraber ağlarız daha iyi:)

nisacık iyice dillendi pek bir tatlı oluyor ya resmen muhabbet ediyoruz soru sruyor cevap veriyor baya baya cümle kuruyor :)
rabbim hep güzel günleri göstersin evlatlarımızın

Merhabalar kızlar
Sinemcim geçmiş olsun sanada beyazıtada. İnşallah etkilerinide kolay atlatırsın cnm ishal zor oluyo insanda can kalmıyo.
Merviş sen hala uğraşıyon mu kız. sanada zor oluyodur cnm ya.
Biz iyiyiz karma aşısı olduk geçen hafta ters tepti kız hasta oldu. Gecesinde acili boyladık bizde. Karma aşısı yan etki olarak binde bir alama krizine sokarmış bize denk geldi. Asya sebepsiz yere boğazı yırtılacak gibi ağlıyodu. İğne yaptılar ağrı kesici sakinleştiriyormuşta sakinleşti. Şimdide ikimizde gribiz geçemedi bi türlü. ne oluyo anlamadım nerede salgın var biz ikimizde asyayla hasta oluyoruz hemen. Bünyemiz kuvvetli değil herhalde.Neyse geçecek inşallah.

canım adaşım evet telefonum kapalı aveayı kullanıyorum...ben ararım seni müsait bi zamanda..valla cesaret deli cesareti bence :)) bilmiyorum belki de iyi oldu..beraber büyüyecekler...herşey güzel şimdilik biraz mide bulantım dışında...sen çalışmaya devam dimi...nisacık da emsin bırak kuzumu..daha 2 yaşına kadar yolu var...öp yerime çoookça...
sinem canım beyazıta da sanada geçmiş olsun..ayrıca başınız sağolsun...2.için acele etme derim biraz zor oluyo..gerçi senin annen bakıyo..ona zor olur sanırım...ilk gebelik başkaymış bunu anladım...kendimi dinlemeye vaktim olmuyo..kuzeyle ilgilenmek oynamak yedirmek uyutmak bütün günümü alıyo...yemek yemeyi unutuyorum desem..midem bulanmaya başlamasa hiç yemicem sanki..
asiyecim asya da sen de çabuk atlatın inşallah..bağışıklık güçlendirici önlemler alsanız..pekmez için mesela...vitamin takviyesi meyvelerden...en önemlisi dengeli beslenme...tabi hangimiz yapabiliyoruz ki...
haftaya kontrolüm var..şimdiden heyecan sardı..iyice belirmeye başlar artık küçük kuzu...rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun inşallah...

kıslar selam nasılsınız
ben istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi :)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...

bence de dinlenmenin zamanı gelmiş canım...kendine ve kuzularına çok iyi bak..biz de seni merak edicez..arada haberdar et kendinden..özlem de karşılıklı canım...biz de seni özlicezz...

beyzacım oğluşun olucakmıs allah sağlıcakla kucağına almayı nasıpetsın canım dınlen bol bol
aylıncım sende artık dınlenmeye cekıl ıstersen yorma kendını ıkı cıcık bı böceğinle
dunurum tebrık ederım canım sendekı ıyı cesaret ınsallah kuzey paşasıda uzmez senı buyur gıderler dınlen kendınıde pek yorma canım
benım hastalıklardan basım kurtulmadı kaynanam ve jayınpederle gectı koca yaz hastalardı sımdı hala hastalar sanırım bıktım artık ben ıkıncı bebek alanda zor gıbı gozukuyo basımda 3 tane varken
ayse sende basla calısmalara:)
aysenınde meleği buymustur hıc gırmemıs oda
mervecım cuk cuk cu bırakmadımı senı hala
esmacım aynı kafadayız bızımkılerın abı abla olması ıcın daha buyumelerı lazım
emelcım sende uzulme bak ıkı meleğin var allah göruyo senı yukarda ısteyerk yapmadını
aklımda kalan bunlar ara ara uğrarım gene

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun

beyzam güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşımmm rabbim oğlunu sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin cnm pınarla sinmele gün ayarlayalım bize gelin inşallah

herkesi bekliyorummm kızlar..

inş canım

aylincim sende kendine dikkat et nitekim 3+1 can taşıyosun yani :)

sağolun oğluşumun teyzeleri umarım size sonunda sağlıkla kucağıma aldım demeyi de nasip eyler rabbim

saol dünür...cesaret falan değil valla...kendisi gelcem dedi kuzu...biz de kıyamadık..ramazan günü öğrendim...rabbim göndermiş emanetini..bakmak büyütmek boynumuzun borcu artık..bundan sonra daha sıkı tutacaz artık bi kaza daha olmasın inşallah..2 evlat yeter..allah acılarını göstermesin..

sinemcim başınız sağolsun.topragı bololsun,sizlere de büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsınız.Anladığım kadarıyla 2. bebiş düşünüyorsunuz,rabbim gönlünüze göre versin inş.

maşallah Nisamıza,konuşmaya başlamış sıpacık,daha neler öğrenecekler hayretle seyredecegiz.bu arada memeden ayırmak istiyorsan eltimin yöntemini söyleyeceğim sana. annesinde kaldı 3 gün ve uyku saatinde annesi yatırdı kızını 3 gün boyunca gece uyanıp meme istedi,ama bulamadı tabiki.sonrasında ara ara sormuş o kadar.kesti gitti yani.inş sende kısa sürede bıraktırırsın dinlensin gögüslerin.

canım çok geçmiş olsun size, acil şifalar diliyorum,bebişler hastalanınca zor oluyor ama anne de hastalanınca daha da zorlaşıyor durum.inş bi an önce toparlarsınız birtanem.

mervecim çooooooook sevindim,çoookk tebrik ediyorum.ne güzel beraber büyüyecekler ama şunu bilki çook zor oluyor hamileyken de doğduktan sonrada yanında biri olsa ne kadar iyi olur.benim 2. hamileliğim çok zor geçti,üstün yapayalnızdım,allah yardımcın olsun ama her şeye deger inanki.hiç pişman değilim hatta 2-3 yıl sonra 3.yü bile düşünebilirim,sağlıcakla kucağına al bebişini inş kuşum

canım benim tekrar tebrik ediyorummm,hem de 3üz heeeee,süper ya,sağlıcakla kucağına alırsın inş meleklerini birtanem.bol bol istirahat et 3kendinle birlikte 4 can taşıyorsun kolay değil.kocaman öpüyorum ayliniim

seherim 2. bebiş zor diyosun ama selenimiz maşallah kocaman olmuş.insan zamanla rahata eriyor ve tam rahat ediceksin sonra hoop 2. sil baştan.tabi avantajları da var ara vermenin ama yaş ilerledikçe daha da zorlanıyormuş insan etrafımdan aldığım duyumlar böyle,allah gönlünüze göre versin inşselenimi de seni de öpüyorum kocaman

canım seni de tebrik ediyorum,sağlıcakla kucağınıza alın inş meleğinizi.ne büyük mutlulukmuş anne olmak.çook zorlanıyorum ama allah hayırlı evlat edip büyüdüklerini gösterdiğinde daha da güzel olacak her şey.

gelelim bana :) uzun zamandır giremedim,geçmişi okuyamadım.çok zor zamanlar geçrdim,inanın daha 1 haftadır rahatlamaya başladım.Bir taraftan kayınvaldem tarafı,bi taraftan gurbetin verdiği yalnızlık,bir taraftan bebişler... hamileyken aldım 14 kilo,4 ay içinde verdim 16 kg. psikolojim,vücut sağlığım hepsi kötüye gidiyordu.sonunda yatılı yardımcı almaya karar verdik.bulduk da. 1 hafta bi bayan çalıştı,ayrıldı sonra bi bayan geldi iş güç yaptığı yok geldiği gün postaladım ve haftalardır ugraştık sağolsun sinem çok yardımcı oldu ve sonunda kafamıza göre bi bayan bulduk.1 haftadır nefes aldığımı hissediyorum tabi bunun yanı sıra kayın babam duyunca olacakları da düşünüyorum.karşılar çünkü.ama hiç umurumda değil şuan eskiye göre rahatım,evim temiz,yemeğim pişiriliyor bebişlerle yeri geldiğinde ilgileniyor daha ne olsun.allah daim eder inş. elanın uyku düzeni yeni düzelmeye başladı.sabah 8.30da kalkıp öğlen 12-1 arası uyuyor gece en geç 22.30 da uyuyor.Azram allahıma bin şükür 100. günü tamamladı gazı geçti,her akşam 19.30da banyosnu yaptırıp karnını doyurup yatagına koyuyorum,biraz söylenip kendi kendine uyuyor.gece 12-1 arası sütünü veriyorum ve sabah 6-7ye kadar deliksiz uyuyuor.bir de elanın sallanma işini halletseydik tam olacaktı.hala kendi kendine uyuyamıyor.yanına yatsak aglıyor,illa sallayın diyor.allahım yardım etsin onu da halledersek tam olacak.kardeşine alıştı,çook da seviyor.illa içten içe kıskanması vardır ama sevgsi kıskançlığınsan daha büyük.inş azra ayaklanınca arkadaş gibi olacaklar,böyle güzel giderse 2-3 yıl sonra 3.cüyü de düşünebilirim.gerçi gelecek kaygısı egitimleri vs düşününce zor olur ama allah büyük önce bize ve kızlarıma uzun ömür versin de gerisi allah kerim.ne güzel bir çok arkadaşımız 1. bir çok arkadaşımız da 2. bebişlerine hamileler,allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inş. geçmişi okuyamadığım için diğer gelişmelerden haberar değilim.inş artık daha sık gelmeye çalışacağım.hepinzi özlemle çook çook öpüyorum,hepinizi çook seviyorum.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.sağlıcakla kalın kızlar

uzun bir aradan sonra herkese selamlar son iki sayfayı okuyabildim kızlar sinem aynı sorunu bizde yaşadık hemde 3 serum 6 iğneyle anca atlattık sayılır antibiyotik tedavisi hala sürüo dr lar mecburi erken sünnet dio hayırlısı allahtan 2. çocuk düşünenler hakkınızda hayırlısı merve 2 sağlıkla kucağına al inşallah pınar zor bir dönem ama hepsi geçer inşallah yarın size oğluşumun resmini yükliim bide size yorum yapıım olurmu hepinizi öptüm bebişleride

pınarcım seni çok iyi anlıyorum gurbette yalnız biri olarak..ama iyiki rabbim güzel evlatlar nasip etti bizlere...zor biliyorum ama iyiki de olmuş diyorum 2. için..hele bugün hareketlendiğini falan gördükten sonra...yardımcı da çok iyi olmuş...kendine zaman ayır biraz..bu günler geri gelmeyecek bir daha...
esracım teşekkür ederim güzel dileklerin için..sana ve oğluna da geçmiş olsun..foto koy da bi görelim paşayı..
ben de bugün meleğimi gördüm..kuzum belirmeye başlamış içimde...hareket bile ediyordu...çok güzel bi duygu..allahım anne olmayı herkese nasip etsin inşallah...

selam kızlar.......
Pınarcım hoşgeldin... Yardımcın hayırlı olsun..Çok iyi olmuş..Kendine ve eşine zaman ayırırsın. Keşke imkanım olsada bende birini tutabilsem..Bu yaşa geldiler ama hala çok zor..Bazen çıldıracak gibi oluyorum hatta gibisini boşver çıldırıyorum :)))) Ama ben kızınca gelip öpmeleri yok mu içimi eritiyorlar :))) Oğlum geçen sabah beni öperek uyandırdı hemde dudaktan :))))
Mervem teyzem boşver emzir sende Nisayı:))) Benim yiğenim kendiliğinden bıraktı. Annesi çalışmaya başlayınca gündüz emmedi gece de annesi verince kendi istemedi. Darısı başına... Belki kendiliğinden bırakır..
Aylinim maşallahh 24 haftalık olmuşsunuz.. Bencede dinlenme vaktin gelmiş..Allahım yardımcın olsun. hem şimdi hemde sonra :)))
Sehercim hoşgeldin..Uzun zamandır yoktun. geçmiş olsun hastalarına.. Allah sana kolaylık versin...
Mervecim hamilelik iyi gidiyor sanırım şimdilik. umarım sorunsuz geçer günlerin. bu arada Kuzeye tuvalet eğitimine başladınmı?
Esraaaa nerelerdesin? Batunun maceralarını bekliyoruz...
Sinemcim başın sağolsun.... Ayrıca geçmiş olsun...
Asiyecim sana ve kızınada geçmiş olsun...
Esracım hoşgeldin... Hadi oğlunun resimlerini koyda bakalım...
Ayşecim cucunun annesi sen ve Alperen de iyidir umarım...
Sinemim ikizdaşım sen nasılsın? Bal bademleri nasıl?
Şeboooo nerelerdesin bizi unuttun....
Nazmiyecim sen ve Ecrin nasıl? Artık bezden kurtuldunuz mu? Umarım öyledir :)))
Raziyecim sen ve oğlunda iyidir umarım...
Gülsümcüm sen nerelerdesin? Oğlun nasıl?
unuttuğum varsa affolaaaa

evetttt bizi soracak olursanız....
Geçen hafta eşimin yakın arkadaşının düğünü vardı ona koşturduk o nedenle kayınvalidelerdeydik. Çocukları oraya bıraktık kınaydı düğündü gezdik.. Ama acısı çıktı geldik hepimiz hastalandık.. Çocuklar bugün biraz daha iyi... Eşim ve ben henüz düzelmedik..Gündüzleri iyiyim ama geceleri boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığından yatamıyorum (( Malum gündüz de benım canavarlar canımı okuyor... Artık her dediğimi anlıyorlar. çalışma odasından çıksınlar diye "hadi şapkalarınızı giyin dışarı çıkacağız" dedim.. bir baktım ikiside kapının önünde beni bekliyor..:))) Gitmeyeceğimizi anladıklarında da kıyamet koptu ikisi bir yandan yarım saat ağladılar.. Artık şaka yapmayada gelmiyor bunlara :)))))) Bizde durumlar böyle kızlar henüz tam olarak konuşamıyorlar.. Hatta çok kelime bile söylemiyorlar sizce daha zamanı var mı? bu arada Naz ın wc eğitimi başlamadan bitti :)))) Bir türlü cesaret edip başlayamıyorum :))) Halıları yıkamaya verince başlayacağım artık.. Önce Naz sonrada Alp inşallahh.. ikisini birden başedemem sanırım...
şimdi gidip yemek yapmam gerekiyor... hepinizi öpüyoruzzzzzzzz

Merhaba kızlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. İyileştik çok şükür.
Emelcim geçmiş olsun cnm benim bizde yaşadık kötü oluyo ama ben aktardan bi karışım aldım çay yapıpda içtik iyi geldi cnm bize. Bir sürü çiçeği karıştırıp veriyorlar çay demliyosun iyi oluyo toparlıyo insnaı
Pınarcım yardımcı fikri süper olmuş senin yakınında yardım edeninde olmadığı için lazımdı sana cnm. Aferin azraya uyuyo demek Allah yardım ediyo Pınar ya Ela zorluyo seni ama azra daha rahat olucak inşallah.
Merviş bebeğin aş erdiriyo mu kız ne durumdasın.
Aylin 3 bebeğin olcak bol bol dinlen yahu işin zor senin

slm kızlar nasılsınız
öncelikle merveciğim çoook sevindim 2. meleğin geliyormuş rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin aayyy ben hiç düşünemiyorum yaaa bir yandan çooook istiyorum ama bir yandan hiç hazır değilim.
aylinciğim bencede dinlen canım hemde iyice dinlen malum haftalar sonra vaktin olmayacak.
seherciğim geçmiş olsun hastayla uğrasmak çok zor rabbim sabır versin.
asiyeciğim sizede geçmiş olsun.
sineciğim sende 2.yi düşünüyormusun helal diyorum sanada
esra yakışıklı oğlunun fotolarını koyda bakalım ayrıca geçmiş olsun
dünürcüğüm gelin kızım dillenmiş öp onun o minik dudişlerini
ayşem cucuyu bırakmışınız ne güzel darısı alperenin abi olmasına inşallah
pınarım yardımcı fikri süper olmuş facede fotolarınıza baktım gerçekden çok zayıflamışın kendine dikkat et 2 tane meleğin var
emelim bana esra yazmısın yazmısın ama neyse:))))) senin bıdıklarda çok fenalarr bu arada benden bahsedecem ama vaktim yok öptüğm sizi

saol esmacım inşallah isteyen herkese 2.yi zamanında versin rabbim...
emelcim kuzey herşeyi konuşuyo..bi cümleler kuruyo ağzımız açık kalıyo bazen..ama tuvalete gelince maalesef...bilerek yapıyo..söylemiyo daha..vakti var diyorum zorlamıyorum..elbet kendiliğinden hallolacak zamanı gelince...
asiyecim aş falan ermiyorum..kuzey de de böyleydim..ama bu daha güzel geçiyor..kuzey de midem bulanırdı biraz bunda hiç bulanmıyor diyebilirim..sadece çok çabuk acıkıyorum..2-3 saatte bir yemek yiyorum..umarım çok kilo almam...malum verirken tırmaladım resmen...
şimdilik gebeliğim güzel gidiyor..umuyorum 1 ay sonra daha keyifli günler başlayacak...içimde kıpırtılarını hissedicem yine..rabbim sana çok şükür...2.ye anne olmayı da nasip ettin bana...rabbim herkese yaşatsın inşallah...
hepinizi çook öptük oğlum ve minik kuzumla....

Son düzenleme:
kimseler gelmez oldu yine...hadi bi canlanın güzel annelerim..gelip okumakla olmuyo ama..yazın biraz da nasıl olduğunuzu bilelim dimi..
biz aynı..oğlumla oyun oynamalara devam tüm gün...küçük kuzu da iyidir inşallah..daha kendisini göstermeye başlamadı...bi hissetsem içimde kıpırdanışını...o da olacak elbet..herşey zamanında ve hayırlısıyla olsun inşallah...

slm canlarım 1 haftalık bodrum tatilinden sonra işe döndüm 1 haftadır çok yoğun olduğum için yazamadım batuhan beyi denizden çıkaramadık ne kolluk taktı ne simit tam sıpa bu velet korkuusuzki hiç sormayın gözü kara işlerim çoooook yoğun kızlar sizleri çok özledim arada uğramaya çalışacağım

selam kızlar.... Merveciğimin de dediği gibi kimseler uğramaz oldu :))) Neyse artık tatil bitti... Yazın son günlerini yaşıyoruz bundan sonra evde oturacağımız için sık geliriz umarım hepimiz :)))
Esmacımmm iri kıyımım benim.. Valla harf hatası yapmışım..Yoksa ben senin adını değiştirirmiyim hiç .. Hoşgeldiniz bu arada.. Maşallahhh Batu'ya.. Benımkilerinide zorla soktuk denize o da bir kere :))) Belki Batu abileri kadar olunca korkmazlar...
Merve2cim maşallahh size de.. ikinci meleğinide hissedeceğin günler yakında merak etme.. inşallahh sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...
geçen sefer kimi unuttum diye düşünürken gece rüyama girdin Beyza :)))) Canım kusura bakma seni unutmuşum.. Maşalllahhh senin oğlanda kocaman olmuş annesinin karnında...Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah...
sıra geldi bize :)))) Benim sıpalaraı uyuttum.. ütümü hallettim. ve size bakayım dedim.. babamız gelince alışverişe gideceğiz. ordanda biryerlere takılırız artık.. Çocukların ikisi de iyi Allaha şükür.. Her geçen gün yaptıklarıyla bizi şaşırtmaya devam ediyorlar.. Alp herşeyi Nazdan sonra öğreniyor derken 1-2 haftadır oğlum atağa kalktı.. Naz a gösterdiğim herşeyi anında o da yapıyor.. Bu da ikizler için iyi bir gelişme :)))
neyse bizden haberler bu kadar.. hepinizi öpüyoruz.. iyi hafta sonları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…