kıslar selam nasılsınız
ben istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
beyzacım saol canım...2.kez aynı heyecanları yaşıyor olmak rabbimin bi hediyesi bana...allahım isteyen herkese versin inşallah...senin de oğluşun oluyormuş...hayırlısıyla gelsin annesine...annesi onu ne kadar bekledi bi bilse...öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin mevlam hepimize inşallah...
nasılsınız kızlar
bizler idare ederiz beyazıt diş çıkarıyo babannem vefat etti
cuma günü tarsusa gittik gece acile kaldırdık beyazıtı kusma ishal serumla durdu
sabaha kadar hastanedeydik sabahta çocuk dr. götürdük iyi durumu dedi
pazar günü ben ishal oldum acile gittim serum yedim durdu ama
hala halsizliğim devam ediyo canlar
beyza oğluşun olcakmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nikol canım hamişmişsin çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inş. aylinim sen nasılsın canım hep dua ediyorum
ikinci çocuğa eşim gelsinde bende çalışmalara başlayacağım 3 aya kadar gelecem
diyo bakalım hayırlısı artık ayşe senin kırmızılarda gelmiş artık 2. bebişe yol açıldı :))
asişim mervişim emelim adaşım pınarım seherim esmam esram nazmiyem ayşem (taze anne)
unuttuğum varsa affola kızlar hepinizi kocaman öpüyorum allahım sağlık versin bizlere ve meleklerimizee
feyza vardı bir ara oda gelmez oldu
beyzam güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşımmm rabbim oğlunu sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin cnm pınarla sinmele gün ayarlayalım bize gelin inşallah
herkesi bekliyorummm kızlar..
kıslar selam nasılsınız
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
beyzacım oğluşun olucakmıs allah sağlıcakla kucağına almayı nasıpetsın canım dınlen bol bol
aylıncım sende artık dınlenmeye cekıl ıstersen yorma kendını ıkı cıcık bı böceğinle
dunurum tebrık ederım canım sendekı ıyı cesaret ınsallah kuzey paşasıda uzmez senı buyur gıderler dınlen kendınıde pek yorma canım
benım hastalıklardan basım kurtulmadı kaynanam ve jayınpederle gectı koca yaz hastalardı sımdı hala hastalar sanırım bıktım artık ben ıkıncı bebek alanda zor gıbı gozukuyo basımda 3 tane varken
ayse sende basla calısmalara:)
aysenınde meleği buymustur hıc gırmemıs oda
mervecım cuk cuk cu bırakmadımı senı hala
esmacım aynı kafadayız bızımkılerın abı abla olması ıcın daha buyumelerı lazım
emelcım sende uzulme bak ıkı meleğin var allah göruyo senı yukarda ısteyerk yapmadını
aklımda kalan bunlar ara ara uğrarım gene
beyzacım oğluşun olucakmıs allah sağlıcakla kucağına almayı nasıpetsın canım dınlen bol bol
aylıncım sende artık dınlenmeye cekıl ıstersen yorma kendını ıkı cıcık bı böceğinle
dunurum tebrık ederım canım sendekı ıyı cesaret ınsallah kuzey paşasıda uzmez senı buyur gıderler dınlen kendınıde pek yorma canım
benım hastalıklardan basım kurtulmadı kaynanam ve jayınpederle gectı koca yaz hastalardı sımdı hala hastalar sanırım bıktım artık ben ıkıncı bebek alanda zor gıbı gozukuyo basımda 3 tane varken
emelcım sende uzulme bak ıkı meleğin var allah göruyo senı yukarda ısteyerk yapmadını
nasılsınız kızlar
bizler idare ederiz beyazıt diş çıkarıyo babannem vefat etti
cuma günü tarsusa gittik gece acile kaldırdık beyazıtı kusma ishal serumla durdu
sabaha kadar hastanedeydik sabahta çocuk dr. götürdük iyi durumu dedi
pazar günü ben ishal oldum acile gittim serum yedim durdu ama
hala halsizliğim devam ediyo canlar
beyza oğluşun olcakmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nikol canım hamişmişsin çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inş. aylinim sen nasılsın canım hep dua ediyorum
ikinci çocuğa eşim gelsinde bende çalışmalara başlayacağım 3 aya kadar gelecem
diyo bakalım hayırlısı artık ayşe senin kırmızılarda gelmiş artık 2. bebişe yol açıldı :))
asişim mervişim emelim adaşım pınarım seherim esmam esram nazmiyem ayşem (taze anne)
unuttuğum varsa affola kızlar hepinizi kocaman öpüyorum allahım sağlık versin bizlere ve meleklerimizee
feyza vardı bir ara oda gelmez oldu
adaşım seni arıyorum ama bir türlü açık bulamadım hep kapalı diyor taze hamişim rabbimmm seni korusun meleğinide sağlıkla kucağına al bitanemm inanılmaz sevindim cesaretin iç,inde tebrik ediyorum:)))))))))))
beyzam güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşımmm rabbim oğlunu sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin cnm pınarla sinmele gün ayarlayalım bize gelin inşallah
herkesi bekliyorummm kızlar..
bizi soracak olursanız hala memeden kesemedim kikik gene girişşimde bulunduk fakat kızım sirkeli karışımı ağzına almasına rağmen meme meme diye gece 3lere kadar uyanık durunca 2.gece bayıldık erteledim nasılsa 2 yaşa kadar daha var bide annem diyor bana bırak unutur diye ama ahh allah ayırmasın nası bırakırım diye karalar aldı beni en iyisi evde beraber ağlarız daha iyi:)
nisacık iyice dillendi pek bir tatlı oluyor ya resmen muhabbet ediyoruz soru sruyor cevap veriyor baya baya cümle kuruyor :)
rabbim hep güzel günleri göstersin evlatlarımızın
Merhabalar kızlar
Sinemcim geçmiş olsun sanada beyazıtada. İnşallah etkilerinide kolay atlatırsın cnm ishal zor oluyo insanda can kalmıyo.
Merviş sen hala uğraşıyon mu kız. sanada zor oluyodur cnm ya.
Biz iyiyiz karma aşısı olduk geçen hafta ters tepti kız hasta oldu. Gecesinde acili boyladık bizde. Karma aşısı yan etki olarak binde bir alama krizine sokarmış bize denk geldi. Asya sebepsiz yere boğazı yırtılacak gibi ağlıyodu. İğne yaptılar ağrı kesici sakinleştiriyormuşta sakinleşti. Şimdide ikimizde gribiz geçemedi bi türlü. ne oluyo anlamadım nerede salgın var biz ikimizde asyayla hasta oluyoruz hemen. Bünyemiz kuvvetli değil herhalde.Neyse geçecek inşallah.
canım adaşım evet telefonum kapalı aveayı kullanıyorum...ben ararım seni müsait bi zamanda..valla cesaret deli cesareti bence :)) bilmiyorum belki de iyi oldu..beraber büyüyecekler...herşey güzel şimdilik biraz mide bulantım dışında...sen çalışmaya devam dimi...nisacık da emsin bırak kuzumu..daha 2 yaşına kadar yolu var...öp yerime çoookça...
sinem canım beyazıta da sanada geçmiş olsun..ayrıca başınız sağolsun...2.için acele etme derim biraz zor oluyo..gerçi senin annen bakıyo..ona zor olur sanırım...ilk gebelik başkaymış bunu anladım...kendimi dinlemeye vaktim olmuyo..kuzeyle ilgilenmek oynamak yedirmek uyutmak bütün günümü alıyo...yemek yemeyi unutuyorum desem..midem bulanmaya başlamasa hiç yemicem sanki..
asiyecim asya da sen de çabuk atlatın inşallah..bağışıklık güçlendirici önlemler alsanız..pekmez için mesela...vitamin takviyesi meyvelerden...en önemlisi dengeli beslenme...tabi hangimiz yapabiliyoruz ki...
haftaya kontrolüm var..şimdiden heyecan sardı..iyice belirmeye başlar artık küçük kuzu...rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun inşallah...
kıslar selam nasılsınız
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun
inş canım
aylincim sende kendine dikkat et nitekim 3+1 can taşıyosun yani :)
sağolun oğluşumun teyzeleri umarım size sonunda sağlıkla kucağıma aldım demeyi de nasip eyler rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?