selam canlar:)))
Günaydın canım inşallah bizim kızda senin kız gibi kalkar da yumurta yemek ister:))) bizimki yemiyo fazla yedirmeye çalışıyoruz genede. Tuvalat için hazırlıklara ne zaman başlamam lazım 2 . yaşında mı ???
Evet fiyatlar uçmuş krediler yükselmiş yanlış zamanda düştüm ev alcam diye ortaya ama ne yapalım olursa olur olmazsa evim orda duruyo geri taşınırım diyorum hayırlısı bakalım
Sinem kız bebe büyümeden 2. yi mi istiyon maşallah sana be.
merhaba kızlar kimse uğramamış yahu.
Neyse biz hastayız kızlar dün hastanedeydik tüm gün serum yedi kızım enfeksiyon kapmış kanında mikrop düzeyi yüksek çıktı. Hala ateşi yükseliyo iğne verdi doktor onları yaptırıcaz ama kaç gündür hasta yorgunluktan öldüm yani. Allah ım tüm bebekleri korusun valla hastane bebek kaynıyodu hep aynı hastalık dikkat edin bebeişlere kızlar baya zorluyo çocukları bu ara salgınmış ishal ateş ve boğaz ağrısı.
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bi sorunum var adetim 9 gün geçti hep düzenliydi ama ben bu ay gecikeceğini biliyordum fakat bu kadar olacağını tahmin atmemikdim hamile olma ihtimalim %1 çünkü bu ay eşimle 1 kere bereber oldum ondada böyle bikey olma söz konusu olamaz diye tah0in ediyorum sizce neden gecikmiş olabilir kist felan olabilirmi yardııııııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?