İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam canlar:)))
herkese hayırlı ramazanlar ..allah sabır versın yardımcımız olsun bu sıcaklarda...
esmacım gecmısolsun paşama.nasıl gıdıyo yaramazlıklar...
beyzacım canım işe baslaycam dıyosun aman cok dıkkat et yorma kendını..rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
merve cim ah o 2 yas sendromunu bız hala atlatamadık..ecrınde kuzey gıbı hersey sureklı bagırıyo..kreste belkı duzelır bırakır dedık ama malesef..ögretmenı benım cocuklarım hıc bagırmazdı ecrın naz gelelı hepsı cıglık cıglıga dıyo..onlarıda kendıne benzetmıs.:))
gülsümcüm gecmışolsun canım ah o ateş bıtırıyo kuzuları ya....
asiye kolay gelsın hayatım ev bulmak zor krediler yukseldı fiatlarda uctucanım kıyamam ya inşallah faydalı seyler yedırebılırsın kuzuya:)
mervecım işin zor canım allah guc kuvvet versın bız bırısıyle basa cıkamazken sız ıkı tane...sütlü cacık değişik bir tarif:)))))
bızı sorarsanız tuvvalet konusunda hala aynı yerdeyız.1 adım bışle ılerleyemedık..sabır dılıyorum allahtan evde halıları falan kaldırdık ..cok zorr nasıl alısacaz bılmıyorum.....bızım kuzu ıkıgundur bızımle sahura kalkıyo yıyıp ıcıp gerı yatıyo...bugun uyanmasın dıye sessızce kapısını cektım arkamdan mutfaga gelmiş gecenın 3 unde 'numuyta yiycem 'diyoo ...:))))
benden sımdılık bu kadar öpüyorum tum anaları ve kuzuları .....

selam kızlar... Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.. Allah sabır versin bu sıcaklarda işimiz gerçekten zor..
Gülsümcüm geçmiş olsun oğluna hayatım. sıcaklardanmıdır billinmez benım sıparlar geceleride uyumaz oldular artık :)) Hele Alp sahura kadar yatmıyor bende o saate kadar bitmiş oluyorum..
Nazmiyecim demek Ecrin geceleri yumurta yemek istiyor :)))))) Wc alışkanlığı içinde sıkma boşver zamanı gelince kendi söyler..
Mervem teyzem demek hala kesemedin Nisa yı memeden :))) Sende sıkma boşver :))) Yengem sirke ile bıraktırdı kızına.. Annemde kardeşimi tavuk tüyü ile bıraktırmıştı :))))))) Bir dene istersen :))))))))
Sinem maşallahhh bu ne hız ikinciyi düşünmeye başlamışsın:)) Allah gönlüne göre versin..
Asiyecim seninde Allah gönlüne göre versin. evet biraz ters zamanda kalkışmışsınız ev için ama dediğin gibi nasılsa evin orda duruyor. bu arada benım oğlumda bana çok zayıf geliyor. sen balık yağı kullandınmı faydasını gördünüz mü ?
Beyzacım maşallah 11 haftalık olmuşsunuz... Kendini çok yorma işyerinde...
kızlar herkesi yazacaktım ama Naz mızıldanıyor onu sallayıp geleceğim... bu arada son soru aranızda uyku için Atarax şurup kullanan oldu mu? tatile giderken araçta uyumaları için vermeyi düşünüyorum..

Günaydın kızlar

Emelcim ben balık yağı ve vitamin şurubu kullanıyorum. Ama ikisini aynı gün vermiyorum. bi gün vitamin diğer gün balık yağı. Doktor faydası olmuş baya dedi. 2-3 ay böle devam et dedi. bizim kız hiç kilo almıyodu bide sütten başka bişey yemiyodu biz öle başladık. Şimdi az da olsa bişeyler atıştırıyo gene sütünü içiyo . boyu uzamış dedi doktor yoksa gelişimini beğenmezdim dedi ama boyu uzaması iyi bişey dedi. Senin kız zayıf olcak demekki ama kansızlığını takip edelim dedi. Bakalım işte devam etcez. Atarax şurubu ben denemedim bizim kız sağolsun biz tatile gittiğimizde sabaha karşı çıktık uyuyodu varmamıza yakın uyandı dönüştede öle ayarladık uyudu o sayede.

asiyecim allah kolaylık versın canım ınsallah gonlundekı gıbı bır ev bulurusun...valla bızımkıne oyunla zarzor yedırıyoduk krese basladı baslayalı maasallah dıyım ıstahı cok güzel bide herseyı kendı yemek ıstıyoo...o kısım bıraz sıkınıtılı:))
wc olayına gelınce ecrın nazın hazır olmadıgını dusunmeye basladım artık yaklasık 2 aydır aynı yerde sayıklıyoruz ...son ıkı haftadır halılarıda kaldırdık bezde baglamıyoz ama daha bırkere bıle yaptıramadık ve benım sınırlerım bozulmaya basladı..evde sureklı bıyerlerı sılmekten sıkıldımhele ramazanda aksama kadar hasatım cıkıyo yemekten sonra ugrasamıyom..ara vermeyı dusunuyorum ne dersınız....

Nazmiyecim zor valla ramazanda ama sen bilirsin sonra baştan başlamış gibi olmayasın benim yeğen çabuk alıştı ama 2,5 yaşında o

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm grip oldum yaz günü hem oruç hem grip zorluyo ama rabbim güç versin allahdan iş yerim serin batuhan iyi yaramazlıklara devam geçen gün dışarı çıktık çıkarken sordum babası biraz önce ben çiş yaptırdım dedi iyi dedim yarım saat geçti geçmedi batu çişim geldi dedi :) babası arabayı sağa çekti ağaç dibine oturttu batuyu ağacı suladı sıpa ben sizi tanımıyorum dedim oturdum arabaya :)))
valla gittikce daha trajıkomik bi hal olıyo annelik babalık

merhaba kızlar kimse uğramamış yahu.
Neyse biz hastayız kızlar dün hastanedeydik tüm gün serum yedi kızım enfeksiyon kapmış kanında mikrop düzeyi yüksek çıktı. Hala ateşi yükseliyo iğne verdi doktor onları yaptırıcaz ama kaç gündür hasta yorgunluktan öldüm yani. Allah ım tüm bebekleri korusun valla hastane bebek kaynıyodu hep aynı hastalık dikkat edin bebeişlere kızlar baya zorluyo çocukları bu ara salgınmış ishal ateş ve boğaz ağrısı.

canımm kıyamam ya cok geçmişolsun..inşallah biran önce toparlar kuzum ..

slm kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar.Uzun zamandır giremedim.vaktim olduğunda topiği bulamadım olmadığındaysa facebooka söyle bi girip çıktım.Sağolsun raziyecim linki attı da girdim sonunda.Çok problemlerim var yine.Gerek kayınvaldemlerle,gerek eşile gerekse çocuklarımla.Zor bir dönemden geçiyorum,allah hepimizin yardımcısı olsun ve en hafif şekilde atlatalım inş. Ela hala sallanarak uyuyor ve ne yaptıysam yatagına alıştıramadım.drumuz bırak yatakta aglaya aglaya uyusun dedi ama onuda ben yapamam.ayaklarım şişti sallamaktan onda da 1.5 saat sallayarak uyuyor.uykuya geçişi kolay olsa sallamaya razıyım ama sallamadığımda aglıyor ve 1den önce uyumuyor.sabah 7.5ta uyandırdığım ve öğlen hiç uyutmadığım oldu gece uyusun diye ama o bile fayda etmedi.yine 1den 2den önce uyumadı.2 bebekle bu işler daha da zorlaştı ki çok başka promlemlerim de var artık dayanacak durumda değilim.sizler ne yapıyorsunuz nasıl yatırıyorsunuz?önerilerinize ihtiyacım var kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi ve yiğenlerimi, sevgiler...

Asiyecim kuzuna gecmis olsun canim...umarim simdi daha iyisinizdir..pinarcim kuzey de hala sallanarak uyuyo...ama 10 dk da uyuyo benim tospa..uykumuz iyi sukur..umarim sende sorunlarin buyumeden halledersin...cocuk tuzu biberi oluyo dimi?ama rabbim onlarin acisini gostermesin bizlere.. Bize gelelim simdi..kuzey her istedigi olsun isteyen bi cocuk oldu cikti basima..ama idare etmesi o kadar da zor degil...bez hala bagli...konusmasi artik cozuldu..cumleler ard arda geliyo..cok guzel konusuyo ama bi dinleyebilseniz keske..bursa yolcusuyuz yarin insallah..evimi ozledim..bayram donusu araniza geliyorum insallah..herkeslere hayirli ramazanlar..kuzulari bolca opup koklayin benim icin de...

selam kızlar........
Öncelikle Asiyecim Asya ya çok geçmiş olsun.. kısa sürede iyileşirsiniz umarım..
Pınarım hoşgeldin.. Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamakla kalmayıp yaşıyorum :))) Allah sabır versin diyorum herşeyden önce..İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer..herşey yoluna girdikten sonra senin psikolojin hangi yolda olur bilemem :))) Tabi benimki de :))))))))) Sanırım hala kayınvaliden yardımcı olmuyor sana..Allah güç kuvvet versin sana... İki çocuk zor...hemde çok zorrr.
Merve2 cim leyleği havada görmekle kalmayıp sen resmen uçuyorsun leylekle :)))))))) Maşallahhhh.. Kuzey paşamada maşallahhh.. benimkilerde artık yavaş yavaş söylediklerimi tekrarlamaya başladılar. :)))) Bitti gitti yok allah allah havhav yeni kelimelerimiz bunlar :))
uzun zamandır kimse gelmemiş yine kaçak hatunlar... bu arada sinemin ve şebonun sizlere çok selamı var... tel de konuştuk pek gelemiyorlar malum sebeplerden dolayı....
bize gelince babamız şehir dışında olduğundan birkaç gündür babaanne bizde..koşturup duruyoruz. evde bir kişinin varlığı bile benım biraz olsun dinlenmeme yetiyor.. hoş Naz hanım geceleri babaannesini yadırgadığından iki arada mekik dokumaya devam :))) bizden haberler bu kadar... tekl tek sormadığım herkesi öpüyoruz............

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim kızlar iyileşiryoruz Allah a şükür. Pazartesiden sonra ateşimiz hiç düşmedi perşembe sabah hastaneye yattık ateşimiz 40 a dayandı yatıralım dediler bizde tamam dedik. Cuma akşamı herşey düzene girdi öle çıktık. Ama kızım 2 lt serum yemiş oldu antibiyotik ve ateş düşürücüde sürekli serumla verildi . Kızım şimdi iyi şükür ama bu bebeklerin hastalığı anne babayı yoruyomuş baya izi yordu. İnşallah bi daha yaşamayız.

Merhaba kızlar dün kontrolümüz vardı baya geçmiş ama çok öksürüyo kızım balgamlı . Doktor asist verdi ama çok az ver dedi biraz daha öksürecek ama atacak inşallah dedi. Çok ağır bi enfeksion geçirdiniz bu kadar inatçı bi enfeksiyon olması benide şaşırttı kızınızıda çok yordu dedi ki öle valla kızımın yüzü bembeyaz oldu. Halsiz dalıp dalıp gidiyo. Yavaş yavaş eski haline dönüyo ama tam geçmeden rahat edemiyorum.

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bi sorunum var adetim 9 gün geçti hep düzenliydi ama ben bu ay gecikeceğini biliyordum fakat bu kadar olacağını tahmin atmemikdim hamile olma ihtimalim %1 çünkü bu ay eşimle 1 kere bereber oldum ondada böyle bikey olma söz konusu olamaz diye tah0in ediyorum sizce neden gecikmiş olabilir kist felan olabilirmi yardııııııımmm

canım olabılır ama ne zaman yumurtlayacagını bılmedıgın ıcın hamılede olabılrısın

selam kızlar........
öncelikle Asiyecim Asya ya çokkkkkk geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle hastalıklar... Ama bu aralar salgın var dediğin gibi arkadaşımın kızıda aynı şikayetlerden dolayı dün hastaneye yattı. Tesadüf onun adı da Asya :))))
Esmam yoksa hamilemisin :))))))))) Valla bu konuda yorum yapmayacağım çünkü başıma geldi..Allah gönlüne göre versin. bir test yapsaydın ya hayatım...
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.. Bizde yaramazlık dizboyu :))) Alp birkaç gündür burnumdan getiriyor herşeyi(( Devamlı ağlamama modunda.. Kucağıma alınca susuyor.Nazda kıskançlık yapıyor o zaman.. Ufffff valla artık çıldıracağım........
hepinizi öpüyorum...........

Kızlar merhaba biz iyileştik artık şükür.
Esmacım Emelcim ve diğer kızlar hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Esmacım ben panalgine ağrı kesici içince neredeyse 1 hafta atıyo içtiğin bi ilaç falandan da olabilir hemen kötü düşünme cnm

günaydın kızlar geçen gün yazdım silindi bidahada yoğunlukdan yazamadım cumartesi günü test aldım negatif çıktı akşamınada adet oldum zaten 10 gün geçti geçeceğini biliyordum geç yumurtladım ama bu kadar geç olmasını beklemiyordum o yüzden biraz korkular yaşadım ama geçdi gitti
oğluşum grip olmuş dun ama keyfi yerinde inşallah hemen atlatır işde bizden böyle umarım herkes iyidir bu arada burayı çok ihmal ediyorsunuzzz haberiniz olsun kaçaklar
aylin ve beyza neredeler melekleri nasıl acaba bilgilendirin bizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…