merhabalar kimsecikleri yok mervem dışında ama nyse bakalım burayı aksatanların kulaklarını çekeceğim haberiniz olsun
merveciğim inşallah 2li testin iyi çıkar canım ne güzel miniğini göreceksin ayyy ben nasıl heycanlanıyordum günler geçmek bilmiyordu 1 ayı beklemekden gidiyordum doktoruma:))))
kayganayla hep berabeeriz bizi çıldırtmazlarsa:)))) 3. bebek bende düşünmüyorum açıkcası 2 tae yeter o bile zorda oğluşumu kardeşsiz bırakmam ben yumurta takibi yaparak korunuyorum ayrıca kocişde korunuyo:)) zeten ayda bi kaç kere olunca yumurtlama zamanını bulmakda zor oluyo:))))) kızmet ne zaman hazır hissedersem batuhan o zaman abi olur zaten çok kıskanç dün misafir vardı bebeği sevdirmedi bana sevrken ansızın tokatla sarsıldım sevemedim anlayacağınız bakalımm kardeşi olunca ne yapacak o yüzden büyümesi iyi olacak :))
selammm kızlar......
Hoş pek gelen giden yok ama olsun.. Belki gelirsiniz bir ara.. :)))))))
Mervecim gözün aydın..Sağlıkla devam eder inşallah hamileliğin.. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Büyüttük sayılır işte..Ama ben benden gittim inan ki :))) Kendime hiç vakit ayıramıyorum..o gün çekmeceleri düzeltirken ojelerimi gördüm.. Vayy be Emel neydin ne oldun dedim :)))) Çalışmak artık hayal oldu.. tek tesellim 3-4 yaşına geldiklerinde yarım gün bile olsa kreşe göndermek.. anca o zaman nefes alabileceğim sanırım..Bugün aşı yaptırdık. Boyları 84 cm kilolarıda Alp 11kg -- Naz 12kg olmuş... Herhalde normal :)))) neyse bizden haberler bu kadar.. gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzz
yaa evet kız meme diyo anlamıyosunuz. tamam gelcek benim oğlum inşallah söyle naza beklesin. gelin 22 hafta oldu çok şükür herşey yoluna girdi mide bulantıları azaldı ilk başlarda fenaydı yemek yiyemiyodu şimdi artık kilo da almaya başladı bi kız bi oğlan aynı sizin marka canım allah izin verirse sağlıkla inşallah ocak sonu şubat başı doğacaklar inşallah.şebom hoşgeldin... Nasılsın? Damadım nasıl? Doğru söylüyorsun ben hiç düşünememişim:))) Arada bi me..mee diyordu ama demekki Mert demek istiyormuş:))))))) Biz gelemiyoruz dediğin gibi siz gelin.. hem nerde görülmüş canım kız tarafının önce gitmesi:))) Kız evi naz evi :)) Bizimkide Naz ın evi :)))) Ayrıca başsağlığı için teşekkür ederim canım.. Bu arada gelininiz nasıl? Kaç haftalık oldu? Cinsiyetleri belli mi ikizlerin?
maşallah ikinci paşaya herşey yolundaymış çok sevindim. maşallah size. bakıcıyla iyi anlaşıyolar çok şükür beklediğime değdi. galiba allah utandırmasın iyi birine rastladık. inşallah devamı da gelir. sabah 9.30 da gel dedim ben kendi işimiz olduğu için sabahın köründe gelmesine gerek yok eşim gidiyo o geliyo sonra ben 10,30 gibi çıkıyorum işe artık arabayla gelmiyorum yürüyorum yürüyüş olsun diye iyi de oluyo kiloları vercem kararlıyım. bu arada platese de başlıyorum inşallah. yaşımız geçiyo biz yaşlı anneyiz o yüzden oğlumun yanında genç ve fit kalmam gerekiyo dimi ama. sonra akşam 4 gibi 5 gibi eve dönüyorum ama yürüme mesafesi olduğu için gün içinde gerekirse gidip gelmem çok kolay allaha bin şükür. kız da iyi Merte oyun arkadaşı gibi yemeğini yediriyo ilgileniyo oyun oynuyolar parka gidiyolar kıyafetleriyle Mertle ilgili herşeyle ilgileniyo bide bize yemek yapıyo o kadar. ev işi bekleyemiyorum ben çünkü yatılı değil. yatılı olanlar evin işini de yapıyorlar. benim bi kadınım var 15 de bi geliyo o işleri hallediyo. bende arada bi yerleri çekip vileda bide toz alıyorum tabi. gerçi ben hiçbişi yapmıyomuşum gibi duruyo ama aslında ben de hiç boş kalmıyorum 10 a kadar ben merti emziriyorum kahvaltısını yediriyorum ne pişsin ne yensin alışverişi hazırlığı banyosu herşeyi bende aslında akşam zaten tam bi koşturmaca Mert bey uyuyana kadar bende pil bitiyo zaten e gece üç defa en az emzirmeye kalkıyorum Mert uyanıyo emmek istiyo yani.bi o kadar da ben kalkıyorum üstü açıldı mı yatağının en ilginç köşelerine büzüşüp üstünü açtığı için artık geceler soğuk kontrol etmekten benim uykum ... oluyo tabiiki. ama herşeye rağmen yaşım 40 oldu 41 sürüyorum ikinciyi bile istiyorum bazen. sonrada diyorum kızım manyak mısın ama yinede insan istiyo valla. allah önce olmayanlara sonra isteyenlere de versin hayırlısı neyse o olsun. kader kısmet işte böyle mervecim.kızlar güzel dilekleriniz için saolun...
adaşım valla hala bende inanamıyorum canım 2 çocuk annesi olduğuma..ama doğunca sanırım daha bi anlayacağım..mecburen..rabbim ikisine de yetebilme gücü versin tek dileğim bu...
şebo canım hoşgeldin...mert paşa alıştımı bakıcısına...sen nasılsın..
emelcim sana nasıl imreniyorum bi bilsen..2 evladını da adam ettin sayılır..en zor zamanları geçti..evet çok zordu biliyorum ama büyüdüler işte..bak ben yeni baştan başlıyorum..allah gücünü de verir inşallah...
bu arada ikili testimin sonucu iyiymiş dr aradı bugün...değmeyin keyfime...çok şükür..inşallah doğumda da sağlıkla sıhhatle gelir kollarıma küçük erkekim..hepinizi koskocaman öpüyoruz oğluşlarımla....
slm kızlar. ne deseniz haklısınız ama inanın bir kahve içmeye bazen vaktim olmuyor. azra nehir de ek gıdaya başladı 1 aydır, bi onu yedir bi diğerini, bi onu uyut bi diğerini... hem de yardımcımız olduğu halde böyle.ama rahatladım. en azından kahvaltılarını hazırlıyor,ben kalkana kadar elayı doyuruyor, çorbalarını pişirip evi temiz tutuyor düzenliyor. demek olmasaydı kafayı yiyecektim ek gıdaya başlayınca vakit kalmadı hiçbirşeye. 2 bebem de hasta, grip oldular. ela damla bile damlatmıyor,şurubunu zor içiriyorum.geceleri uyuma saati 2 saati buluyor,işim bittiğinde saat en erken 11 oluyor gece. şimdi ufaklık da 2 saatte 1 kalkıyor burnu tıkandığı için. temizleyip uyutup yatıyorum tekrar. dışa deseniz bi yere çıkamıyorum.Sinem de aynı durumda.10dklık mesafemiz var ona ragmen bir kahve için bile görüşemiyoruz.ahh gurbet ahh.. onun yine arada anne babası geliyor benim baba hala azrayı görmeye gelemedi 6 ay oldu nerdeyseher yerden bi darbe geliyor işte allah bebişlerimize bize sağlık versin de gelen de gelmeyen de iyi olsun.geçen haftasonu arkadalarımız geldi, içmeyi o kadar özlemişimki 2 bardak votkayla çakırkeyif oldum, üstüne ela uyandı 2 kere uyut geri dön mahvoldum. artık keyif falan geçmiş bizden. ne oluyorsa gençlikte yaşanıyormuş. umarım sizler iyisinizdir. bebişleri yolda olan arkadaşlarım sağlıcakla kucağınıza alın inş. dikkat edin kızlar grip acayip salgın almış, kimle konuşsam ailecek hasta.o kadar vitamin vs boşa içiyoruz yine hasta yine hastayız. hepinizi öpüyorum kızlar. allah yar ve yardımcımız olsun,sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?