İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım istediğin vakitte gelsin o zaman 2.meleğin..bende yumurta takibi yapıyordum ayrıca eşim de korunuyordu..ama geldi işte kuzu...nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim..ama rabbim ol demişse önüne geçemiyoruz bunu anladım...

evet merveciğim doğru diyorsun rabbim ol desin yeterki bakalım kısmet bizim meleğimiz ne zaman düşecek yollara:))) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler rabbim ömür versin evlatlarımıza

cumartesi doktora gittim..bebeğim inanılmaz hareketliydi..çok tatlı kuzucum..erkek olduğu kesinleşti..rabbim sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin...yarın ikili test sonucumu alıcam..ense kalınlığı iyiydi..umarım sonuçlarım da güzel çıkar...gelen giden yok ama arada bakıp beni merak edenlere yazdım...

adaşımmm varya inanamıyorum senin hala ikinci bebişe hamiş kaldığına canım benim rabbim ikinci oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel kalpli arkadaşım kocaman bir aile olacaksınız ne kadar güzel darısı bizlere inşallah..

ben aslında ikinci bebeyi istiyorum ama doğum sonrası yaşadıklarım beni korkutuyor ya aynıılarını yaşarsam diye? malum kayınvalidem annem ikisi tartıştı birbirine girdi. sonra benim yaşadığım sıkıntılar git geller ne bileyim bunlar korkutuyor beni.kısmet bakalım..

pınarcım valla bende yaşadığın sıkıntıları yaşadım eşimle doğumdan sonra aram baya açıldı ben çok yalnış yaptım ama nisaya önem verdim kocamı ikinci plana atttım gibi gerek nisadan gerek benden kaynaklandı birşekilde uzaklaştık uykuszluk yorgunluk vs bi süre budurum oluyor ama büyüdükçe düzeliyor eski haline dönemesekte genede çocuklu karı-koca olmayı öğreniyoruz şimdi senin 2 bebe olması tabi ki zorlaştırıyordur ama eminim bu düzenede alışıp gene cicim moduna dönersiniz. sabır sabır kayınvalide kısmına gelince ya sabır diyorum.

evimize bu soğuklarda mantolama ve boya girişiminde bulunduk o yüzdende evde kalamıyorz 2 gündür annemdeyim kocam evde kalıyor nisa biraz öksürüyor evde kalıpta dahada üşütmeyelim dedik ama eviğmi özledim nisacık ise budurumdan gayet memnun meçut dede ananne diye geziniyor şenlik çıktı ona uykusuz kızım iyice uyumaz oldu eğlenmek oyun varken uykuda nee

şimdilik hepinizi çoook öpüyorummmmmmmmm gene gelcemmm..

işten yazıyordum hemen acil iş çıktı yarım kaldı

kızlar yine geldim ben ama zaten sizde sayfa sayfa gelmemişsiniz kendimi fazla suçlu hissetmeyeyim bari.

emelcim başınız saolsun allah rahmet eylesin canım benim. kalanlara sabır dilerim allahtan. gelin kızımız poposunu yirim ben kendini yerden yere atıyo istanbula götürün beni diye ama anlamıyosunuz siz kızın derdini tabi. neyse ben söyliyim benim oğlana da o gelsin görsün kızı

merveler gelmişler merve 1 çıtırım noldu kesebildin mi memeden nisayı evine döndünmü herşey yolunda mı
mervecim ikinci evladında erkekmiş hadi bakalım allah sağlıkla onu da kucağınıza almanızı nasip etsin. çok sevindim canım

batuya da bak sen demek çaktı bi tane anaaa korktum valla kardeş olayı da zor galiba ben daha ikinciyi isteyip istemediğime karar veremedim.

pınarcım inşallah herşey yoluna girer şimdi senin işin zor onlar seni idare etsin canım iki çocuklu kadın ne desen haklısın valla. hele ilk zamanlar sinirlerin tepende oluyo tahammül etmek çok zorlaşıyo allah sabır versin.

kız çetrefillli 2.5 ay olmuş daha yeni mi geldin meraktan çatlatma da çabuk gel. bize resim de koy görelim yeğenimizi.

herkese iyi haftalar kızlar öpüldünüz.

herkese selammmmm.........
Yine gelen giden olmamış..Esmacım gelmiş.. Canım hayırlı zaman hangi vakit ise ikinci bebeğin o zaman gelsin inşallah... Batu büyüdükçe kardeş fikrine daha çabuk alışır merak etme.. Malum gündüzleri yanında yoksun seni herkesten kıskanması gayet normal.. Ama yediğin tokatı bilemem :)))))) Tekrar düşün istersen :))))))))
Mervecim maşallah kuzuna.. Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz hep beraber inşallah.. Darısı tüm isteyenlere olsun...
Mervem teyzem gelmiş hoşgelmiş :))))) Nasılsın hayatım.. Nisa ya geçmiş olsun.. Maşallah bayağı bir dillendi demek. Bizim Naz hanım fena değil ama Alp de pek ilerleme yok :))) ne isterse istesin ııığğğğğ ağğğğğğğğğ hep böyle anlatıyor :)))) Ama ben anlıyorum:))) Yeni bir geliştirdik aramızda :))))
gelmeyen kaçaklar; Ayşe, çetrefil,sinemler,pınar,beyza,seher,şebo,gülsüm,asiye,aylin ve unuttuğum kim varsa nerdesinizzzzz?
Bize geldi sıra: Naz ve Alp grip dışında iyiler..burunları devamlı kızarık :)) Yaramazlık dizboyu.. sandalye üzerine çıkıp kapı açmaya çalışıyoruz :)) Artık masa ve tezgahta birşey bırakamıyoruz yetişiyorlar. zaman çabuk geçiyor. her geçen gün daha yaramaz olsalarda,çok keyifli anlarımızda olmuyor değil..çocuklardan haberler bu kadar. sıra bana gelince : geçen hafta cuma günü şiddetli kramplar şeklinde giren feci karın ağrım sebebi ile acile gittim.Kanımda mikrop çıktı. tsh maalesef hala yüksek ve şeker çıktı kızlar.. gerçi tek tahlil ile kesin sonuç olmuyor ama hamilelikten sonra ben hiç baktırmamıştım. biliyorsunuz hamilelikte şeker vardı. Antibiyotikler bittikten sonra tekrar gideceğim doktora tahliller için. umarım temiz çıkar. bugün daha iyiyim. Maalesef hasta olduğumu bildiği halde benımde kayınvalidem sadece telefonda sordu. Hastaneye mecburen yalnız gittim. eşim çocuklara bektı. demediki ben geleyim çocuklara bakayım sen eşinle git...eve bir geldim çocuklar ne yemek yemiş ne uyumuş. o ağrı ile onlarla uğraştım.. aman neyse.... aklıma geldikçe kızıyorum bende...
hepinizi öpüyorummmmmmm

şebom hoşgeldin... Nasılsın? Damadım nasıl? Doğru söylüyorsun ben hiç düşünememişim:))) Arada bi me..mee diyordu ama demekki Mert demek istiyormuş:))))))) Biz gelemiyoruz dediğin gibi siz gelin.. hem nerde görülmüş canım kız tarafının önce gitmesi:))) Kız evi naz evi :)) Bizimkide Naz ın evi :)))) Ayrıca başsağlığı için teşekkür ederim canım.. Bu arada gelininiz nasıl? Kaç haftalık oldu? Cinsiyetleri belli mi ikizlerin?

kızlar güzel dilekleriniz için saolun...
adaşım valla hala bende inanamıyorum canım 2 çocuk annesi olduğuma..ama doğunca sanırım daha bi anlayacağım..mecburen..rabbim ikisine de yetebilme gücü versin tek dileğim bu...
şebo canım hoşgeldin...mert paşa alıştımı bakıcısına...sen nasılsın..
emelcim sana nasıl imreniyorum bi bilsen..2 evladını da adam ettin sayılır..en zor zamanları geçti..evet çok zordu biliyorum ama büyüdüler işte..bak ben yeni baştan başlıyorum..allah gücünü de verir inşallah...
bu arada ikili testimin sonucu iyiymiş dr aradı bugün...değmeyin keyfime...çok şükür..inşallah doğumda da sağlıkla sıhhatle gelir kollarıma küçük erkekim..hepinizi koskocaman öpüyoruz oğluşlarımla....

selammm kızlar......
Hoş pek gelen giden yok ama olsun.. Belki gelirsiniz bir ara.. :)))))))
Mervecim gözün aydın..Sağlıkla devam eder inşallah hamileliğin.. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Büyüttük sayılır işte..Ama ben benden gittim inan ki :))) Kendime hiç vakit ayıramıyorum..o gün çekmeceleri düzeltirken ojelerimi gördüm.. Vayy be Emel neydin ne oldun dedim :)))) Çalışmak artık hayal oldu.. tek tesellim 3-4 yaşına geldiklerinde yarım gün bile olsa kreşe göndermek.. anca o zaman nefes alabileceğim sanırım..Bugün aşı yaptırdık. Boyları 84 cm kilolarıda Alp 11kg -- Naz 12kg olmuş... Herhalde normal :)))) neyse bizden haberler bu kadar.. gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzz

oje benim de en vazgeçilmez süsüm...şimdi arada sırada da olsa sürüyorum ama sanırım 2. de gelince bende rafa kaldırıcam..çalışmak bana da hayal emelcim artk..heleki yanında anne kaynana olmayınca hepten zor..hoş senin kaynana var da ne oluyo demi..yalnız başına hastanelere gidiyorsun..şimdi iyisin dimi canım...alp ve nazın boylarına kocaman maşallah canım gayet iyiler..kilo da çok güzel..ben kuzeyden örnek veriim..hala 13,5 kilo..boy uzuyo ama kilo yerinde sayıyo..napiim sağlıklı osunda gerisi boş...içimde bi minik erkek daha var bakalım o ne oyunlar yapacak dışarı çıkınca..umarım kuzey kadar sevebilirim..2.çocuğu olan anneler sevgileri aynı diyor hep..yaşayıp görcez..ama şimdiden onu da çok sevmeye başladım...

Merhabalar kızlar uzun zamandır yazmadım affedin.nicole merve hayırlı olsun ya darısı başıma inşallah.bizde oğlumla iyiyiz hamdolsun.oğlum 13 aylık oldu.yavaş yavaş yürümeye başladı.bi sıkıntımız yok.dilerim diğer kızlarda iydir.

selam kızlar........
yine pek gelen giden olmamış.. Merve ile ben buranın müdavimi olduk :)))) Haydı canlanın biraz yalnız bırakmayın topiği.. yoksa ben ikiz anları topiğine gideceğim bak :))) Merve'de ikinci bebişe hamile olanların topiğine gider :)))))))
Mervecim sevmez olurmusun, tabiki de ikinci oğlunuda en az Kuzey kadar seveceksin hiç şüphen olmasın.. Hem daha tecrübeli olacaksın. Seninde dediğin gibi ben bir kerede büyüttüm ikisini ama iş öyle değil inan.. Örneğin; Bizde herşeyi önce Naz yaptı. Naz ilk adımlarını atmaya başladığında sanki eşimle ben yürüyormuşuz gibi heyecanlanıyorduk. Kameralara çektik,hayvan taklitleri ile bize gelmesini sağladık felan.. Ama Alp de aynı şeyleri yapmadık (( Alp kendi başına yürüdü desem yeridir. Naz ile ilgilendiğimiz kadar onunla ilgilenmedik. Çünkü yeni yaşamıştık..Arada yıllar olsaydı daha farklı olurdu eminim. Biz birşeyleri unutmuş olacaktık ve o heyecanı yeniden yaşayacaktık. bunun gibi birçok örnek verebilirim..Kısacası; bebekmi büyütüyoruz pek anlamıyorsun inan.. o nedenle tek tek büyütün 10 tane büyütün :))))))
Gülsümcüm hoşgeldin.... Daha sık gelmen dileği ile....
Naz uyandı benım kaçmam gerek herkesi öpüyoruzzzzzzz

slm canlarım nasılsınız bizler iyiyiz allaha şükür
merviş meleğin erkek olacakmış hayırlısı olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam bizlere
kızlar işlerim çok yoğun okuyup geri çıkıyorum
denetimden sonra düzeltmeler var onlarla uğraşıyorum
4 te çıkınca işten yetişemiyorum
hepinizi çok özledim adaşım emel esma merviş hemşerim gülsüm şebo ayşeler beyza esra
ay kızlar unuttuğum varsa affola hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

sinemle gülsüm gelmişler...hoşgelmişler..paşalar nasıl...ara sıra böyle haberler verin işte kendinizden..biz emelle topiği ayakta tutanlardanız...bak onun 2 bebesi var hala geliyo...benim 1 tane ama bide yolda..hem kuzey hem gebelik..gene geliyorum..utanın ayol..silkinin bi kendinize gelin...sizleri çok özlüyorum ben kendi adıma..eminim sizlerde ama nerdesiniz yaaa?
emelcim evet ikiz hem zor hem çok güzel..ama rabbim herkese nasip etmiyor..sen 2 kat şanslısın..hem paşan hem de pamuk bi prensesin var...rabbim acaba banada nasip etmişmidir bi kızçe?herşeyin hayırlısı elbet...oğluşlarım da baldan tatlı..allahım hepimizin evlatlarını korusun...

slm kızlar. ne deseniz haklısınız ama inanın bir kahve içmeye bazen vaktim olmuyor. azra nehir de ek gıdaya başladı 1 aydır, bi onu yedir bi diğerini, bi onu uyut bi diğerini... hem de yardımcımız olduğu halde böyle.ama rahatladım. en azından kahvaltılarını hazırlıyor,ben kalkana kadar elayı doyuruyor, çorbalarını pişirip evi temiz tutuyor düzenliyor. demek olmasaydı kafayı yiyecektim ek gıdaya başlayınca vakit kalmadı hiçbirşeye. 2 bebem de hasta, grip oldular. ela damla bile damlatmıyor,şurubunu zor içiriyorum.geceleri uyuma saati 2 saati buluyor,işim bittiğinde saat en erken 11 oluyor gece. şimdi ufaklık da 2 saatte 1 kalkıyor burnu tıkandığı için. temizleyip uyutup yatıyorum tekrar. dışa deseniz bi yere çıkamıyorum.Sinem de aynı durumda.10dklık mesafemiz var ona ragmen bir kahve için bile görüşemiyoruz.ahh gurbet ahh.. onun yine arada anne babası geliyor benim baba hala azrayı görmeye gelemedi 6 ay oldu nerdeyse her yerden bi darbe geliyor işte allah bebişlerimize bize sağlık versin de gelen de gelmeyen de iyi olsun.geçen haftasonu arkadalarımız geldi, içmeyi o kadar özlemişimki 2 bardak votkayla çakırkeyif oldum, üstüne ela uyandı 2 kere uyut geri dön mahvoldum. artık keyif falan geçmiş bizden. ne oluyorsa gençlikte yaşanıyormuş. umarım sizler iyisinizdir. bebişleri yolda olan arkadaşlarım sağlıcakla kucağınıza alın inş. dikkat edin kızlar grip acayip salgın almış, kimle konuşsam ailecek hasta.o kadar vitamin vs boşa içiyoruz yine hasta yine hastayız. hepinizi öpüyorum kızlar. allah yar ve yardımcımız olsun,sağlıcakla kalın

yaa evet kız meme diyo anlamıyosunuz. tamam gelcek benim oğlum inşallah söyle naza beklesin. gelin 22 hafta oldu çok şükür herşey yoluna girdi mide bulantıları azaldı ilk başlarda fenaydı yemek yiyemiyodu şimdi artık kilo da almaya başladı bi kız bi oğlan aynı sizin marka canım allah izin verirse sağlıkla inşallah ocak sonu şubat başı doğacaklar inşallah.

maşallah ikinci paşaya herşey yolundaymış çok sevindim. maşallah size. bakıcıyla iyi anlaşıyolar çok şükür beklediğime değdi. galiba allah utandırmasın iyi birine rastladık. inşallah devamı da gelir. sabah 9.30 da gel dedim ben kendi işimiz olduğu için sabahın köründe gelmesine gerek yok eşim gidiyo o geliyo sonra ben 10,30 gibi çıkıyorum işe artık arabayla gelmiyorum yürüyorum yürüyüş olsun diye iyi de oluyo kiloları vercem kararlıyım. bu arada platese de başlıyorum inşallah. yaşımız geçiyo biz yaşlı anneyiz o yüzden oğlumun yanında genç ve fit kalmam gerekiyo dimi ama. sonra akşam 4 gibi 5 gibi eve dönüyorum ama yürüme mesafesi olduğu için gün içinde gerekirse gidip gelmem çok kolay allaha bin şükür. kız da iyi Merte oyun arkadaşı gibi yemeğini yediriyo ilgileniyo oyun oynuyolar parka gidiyolar kıyafetleriyle Mertle ilgili herşeyle ilgileniyo bide bize yemek yapıyo o kadar. ev işi bekleyemiyorum ben çünkü yatılı değil. yatılı olanlar evin işini de yapıyorlar. benim bi kadınım var 15 de bi geliyo o işleri hallediyo. bende arada bi yerleri çekip vileda bide toz alıyorum tabi. gerçi ben hiçbişi yapmıyomuşum gibi duruyo ama aslında ben de hiç boş kalmıyorum 10 a kadar ben merti emziriyorum kahvaltısını yediriyorum ne pişsin ne yensin alışverişi hazırlığı banyosu herşeyi bende aslında akşam zaten tam bi koşturmaca Mert bey uyuyana kadar bende pil bitiyo zaten e gece üç defa en az emzirmeye kalkıyorum Mert uyanıyo emmek istiyo yani.bi o kadar da ben kalkıyorum üstü açıldı mı yatağının en ilginç köşelerine büzüşüp üstünü açtığı için artık geceler soğuk kontrol etmekten benim uykum ... oluyo tabiiki. ama herşeye rağmen yaşım 40 oldu 41 sürüyorum ikinciyi bile istiyorum bazen. sonrada diyorum kızım manyak mısın ama yinede insan istiyo valla. allah önce olmayanlara sonra isteyenlere de versin hayırlısı neyse o olsun. kader kısmet işte böyle mervecim.

geçmiş olsun pınarcım bu arada düzeni oturtmuşsun eh ona da şükür. annelik zor zanaatmiş allaha çok şükür anneyiz allah herkese nasip etsin. maşallah ikinciyi de büyüttün kolay gelsin canım.

sinemcim gülsümcüm sizede selam iyi olmanıza sevindim. bende sık gelemiyorum ama arayı çabuk kapatıyorum çünkü fazla sayfa olmuyo.

slm güzellikler nasılsınız
işlerim çok yoğun ben gelince kimse olmuyo ben olmayınca burdasınız maşallah şaka şaka oğluşum hasta ishal oldu bugün azalmış allaha şükür neden oldu anlamadım 5 gün sürdü bide yavrumu yıprattı zaten boya sünmüşdü zayıf görünüyordu gözüme şimdi bide hastalık vurdu aman valla annelik zor zanaat akşam ben gidince uyuyo oluyo hastalığın yorgunluğu sonra 9da kalkıyo gece yarılarına kadar oturuyoruz babayla otursa gideip yatacam ama bende oturacakmısım onlarla sabah zor kalkıp geliyorum işe işlerde yoğun işde böyle kızlar yoğunum yorgunum hepiniziöpüyorum arada uğramaya çalışacağım

selam canlar.......
Gelenler olmuş.. Maşallahh hep böyle görmek isteriz sizi :))) Hepiniz yeniden hoşgeldiniz...
Pınarcım maşallahhh Azra da büyümüş..Yardımcı olayıda her zaman söylüyorum süper olmuş :)) Senin yazdıklarının hepsini ben tek başıma yapıyorum.. Düşün artık nasıl bir hatunum :))))Bazen ben bile şaşıyorum kendime :)) Allahtan artık çocuklara her zaman ayrı yemek yapma derdim kalmadı. Biz ne yersek ondan yiyorlar. Gerçi arada yine ayrı yemekleri oluyor çünkü herşeyi de yemiyorlar. Gurbet olayı için çok haklısın..Allah sabır versin.. ayrıca geçmiş olsun... Bizde 1 aydır hala atamadık gribi.. Dikkat et canım...
Şebom dünürüm maşallah damadıma... Bakıcı içinde nazar değmesin..Platesi harika düşünmüşsün. Bende çok istiyorum ama hala zamanım yok.. Eşim akşamları "ben tek başıma idare edemem" diyor. Ağır ağır veriyorum kiloları ama çok ağır gidiyor bu aralar :))) Bunca koşturmaya nasıl kilo veremiyorum bende anlamadım inan..Bana stres yarıyor demek ki :)))))))) Gelininize de maşallahhh... Demek bir kız bir erkek..Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.
Esmam Batu'cuğuma geçmiş olsun...Bu aralar salgın var canım.. Benım komşumun oğlu hastanede yattığı halde iyileşemedi. 4,5 Aylık bebek..Dikkat edin hayatım.. Özellikle sulara. Damacana kullansan bile kaynat. Ben öyle yapıyorum..
sinemcim sende hoşgeldin.. Beyazıt nasıl ?
Hepinizi öpüyoruzzz.. Benımkiler uyanmadan birkaç işim var onları halledeyim.. Malum benım yardımcım yok :))))

merhabalar kızlar ben geldiğimde kimse olmuyor bende yazıp çıkıyorum ya.asişi göremedim uzun zamandır ya.kızlar bi haber daha size ben ikinci bebeği istiyorum allahın izniyle.bana çok çok dua edin olurmu.daha sık gelicem ama sizde burda olun ya.

kızlar kısa yazıcam..oğlum başımda bekliyor..biz bugün bursaya gidiyoruz..2 hafta yokuz..bayramdan sonra görüşürüz...herkese şimdiden hayırlı bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…