İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız kimseciikler gelmemiş herkes bayram telaşında galiba bende bir daha giremem canlarım o yüzden hepinizin kurban bayramını kutluyorum. ailenizle sevdiklerinizle mutlu bayramlar hepinizi kocaman öpüyorum

merhabalar kızlar nerdesiniz yaa hergün girip bakıyorum kimsecikler gelmemiş olunca çıkıyorum bugün gireyimde kızayım dedim çok ayıp valla bu kadar da başı boş bırakılmaz ama demi pazartesi itibariyle tam kadro görmek istiyorum sizleri hadi bakalımmm

Herkese selam.....Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... Umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
Esmacım burayı çok ihmal ediyorlar haklısın :))) Ama bak ben pazartesi olmadan geldim :))) Kızlar canlanın biraz nerdesiniz yahuuuuuuuu... Ben sıpalarımı uyuttum size bakayım dedim. Yoğun bir bayramdan sonra altüst olan düzenimizi oturtmaya çalışıyorum..Bayram süresince bizi çıldırttılar desem yeridir. Valla en iyisi evden çıkmamak ama o da olmuyor işte..Ne uyku düzenimiz kaldı ne de yemek düzenimiz.. Nasıl gezdik ne yaptık hiç anlamadım inanın..Artık evdeyiz inşallah kısa zamanda eskisine döneriz.. bizden haberler bu kadar, herkesi öpüyoruz..

Merhaba kızlar. Bize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Emelcim ben kayınvaldeme yada anneme götürüyorum kızı sabahları ama battaniye içinde arabasında oluyo üşümeden varmış oluyoırum çok yakınız. Kızım sağolsun süt ve sudan başka bişey içmiyo az az ıhlamur veya çiçek çayı vermeye çalışıyorum iyi gelir diye. Yine hafif bun u akıyo ve öksürük var. Sağolsun cold mix le halletmeye çalışıyorum.
Mervecim resim demişsin ben yüklemeyi başaramadığım için koyamıyorum cnm aslında var resimleri pcm de
neyse arada kaçabiliyorum çok yoğunuz bu arada herkesi öptüm sizi özledim valla.

slm milleet yoğun bi hafta sonundan sonra yine burdayım işler biraz sakin hemen bakayım dedim sizlre
emelciğim bz batuyla zor bi bayram geçirdik sen iki sıpayla tahmin bile etmek istemiyorum ama inanın iyi günleriniz byüdükce azıyor sıplar batuhan bey şimdiden başladı onu giymem bunu giymem oraya gitmem felan demeye bayramda yeni ayakkabısını giydirmemiz 1 saat sürdü oda zorla gönül rızasıyla değil artık bana geldiler bağırdım oturttum ve giydirdim:)))görseniz çok fena sağlımız iyi ama tek sağlıklı olsun biz yine birbirimizi yiyelim napacağız :))))
haydıiiii inatçı anneler çıkın gelin artıkın özletmeyin kendinizi

herkese selam... Sıpalarım uyurken bir yandan yemek yapıyorum bir yandan da sizlere bakayım dedim. Hoş yine pek gelen giden olmamış..İyice sallıyorsunuz burayı haberiniz olsun :))))
Asiyecim Asya ya tekrar geçmiş olsun.. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Yemeyen çocuk daha zor :))) Benımkilerde zor yiyor ama sonuçta yiyorlar :))) Kilosu felan nasıl? Balık yağı vermiştin işe yaradı mı? Bende Alp'e düşünüyorum.Çok zayıf değil ama olsun biraz kilo alsa fena olmaz :))) Resim yükleme işine gelince cevap yazdığımız ekran var ya orada ataç işaretine giriyorsun gerisi kolay :)))
Esmacım maşallahh Batuşuma :))) Demek seni bazen çileden çıkartabiliyor :))) Valla sen böyle dedikçe beni korkutuyorsun..Ben büyüdükçe düzelecekler diye gözlerinin içine bakıyorum :))) Hiç akla gelmez şeyler yapmaya başladılar..Ellerine verdiğim yiyecekleri anahtar deliklerine sokmuşlar :))) Bende "ne çabuk yiyorlar" diye seviniyordum :))) Bu arada benim sıpalar çok konuşmuyor yahuuu:)) Sayılı kelimeler dışında birşey söylemiyorlar. Hele oğlumun kelime sayısı daha az..Daha erkenmi sizce?
Bizden haberler bu kadar gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz....

Selamlar herkese, ben de sabırla ve inatla bebişimi bekliyorum:) Burada vakit geçirdikçe rahatlıyorum. Okudukça da oldukça bilgilendim. Herşeyi herkesle konuşamıyorsun ya da derdini anlatamıyorsun soramıyorsun ama burada paylaşmak çok güzel olsa gerek..Sevgiler herkese...

emelciğim valla korkutmak gibi olmasın ama öyle uykusu düzenli yemesi gittikce kötüye gidiyor canı ne isterse onu yiyo ve istediği zaman geçen gece 23.00 de sucuklu yumurta istedi mesela yanında ayranla :) önceden bi şekilde yedirebiliyordum kandırmak daha kolaydı şimdi imkansız konuşmalarına gelince normal bence her bebek farklı zamanlarda konuşuyor 2 yaşına kadra hiç konuşmayan bbekler var takma kafana sen konusurrlar sonrada susturamazsın

uzun bi aradan sonra hepinize merhabalar...geçmişe bi göz gezdirdim..kuzulara maşallah çok tatlı olmuş hepsi...bi ara bende koyayım oğluşumu...herkes yuvar teker gidiyo gördüğüm kadarıyla...biz de aynen devam..inat kuzumla hayat nasıl geçiyo anlamıyorum bile..hamileliğimi bile yaşayamıyorum..allaha emanet 2.kuzum da..şimdilik herşey yolunda...kuzey uyurken bakayım dedim sizlere...yine gelmeye çalışırım..bu ara gündüz uykumuz yok..geç kalkıyor bi daha uyumuyor..o yüzden gelemiyorum..arada fırst bulmaya çalışırım..hepinizi öpüyorum güzel arladaşlarım benim...

batuhan bey bayram fotoları zorla çektik sıpayı:)

Eklentiler

• $batu2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $314691_2413858379232_1034469395_32452359_1571255901_n.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
selam... Öncelikle kocaman maşallahhhh Batuşuma.. Nazar değmesin. Koca adam olmuş.. Kravatda pek yakışmış :)))Esmacım sanada nazar değmesin :))) Allah İbo ya bağışlasın :)))) Kalbi gibi kendide güzel iri kıyımım benim :))))
Merve2 cim hoşgeldin... Nasıldı tatil? Maşallah ikinci bebekte kocaman olmuş..Allah kolaylık versin şimdiden.. Kuzey paşamızın resmini bekliyoruz...
Başka da gelen giden olmamış maalesef(( Hadi kızlar yaaa nerdesiniz canlanın biraz.. Bu arada unutmadan ikizdaşım Sinemin hepinize çokkk selamı var... 1-2 gün önce tel de konuştuk.. Kendi de bal bademleride iyiymiş...
bizi soracak olursanız: sıpalarımı uyuttum size bakayım dedim. Aynı koşturmaca devam. Valla bazen öyle bunalıyorum ki alıp başımı gidesim geliyor. Sinirden ağladığım günler oluyor..Haftada bir dışarı çıkmak bana yetmiyor. Çalışan hatunlar en iyisini yapıyorsunuz.Bebeğim bensiz büyüyor demeyin. Tamam o durumda zor ama benım gibi bunalımda olmak daha zor ( neyse bizden haberler bu kadar.. herkesi öpüyoruz... Artık canlanında gelin yahuu :))))))

merhabalar emelciğim hoş geldin iri kıyımki ne iri kıyım iyce kilo aldım ya diyete başladım bakalım ne kadar başarılı olabilirsem :)))) bu gidişe dur diyeceğim inşallah iltifatların içinde teşekkür ederim
merveciğim hoş geldin canım kuzey paşanın resmini eklede görelim sarısın yakışıklıyı minnakınında iyi olasına sevindim maşallah onada ne zaman doğacak hangi ay bende bu aralar istiyor gibi oluyorum sonra vazgeçiyorum önce hedeflerim var onları grçekleştireyim sonra gerçekleşmezse ikincide olmayı versin:))))))))) demeyeceğim tabi ama bilmiyorum bir yanım bebek istiyor yeniden anne olmak diğer yanım dur bekle diyor bu böyle 1-2 sene daha gider galiba :)))

12.12.12 yemi doğursam acaba kızlar :)))) sezeryan değil ama vazgeçtimmmm

slm kızlar neden kimse gelmiyor artık yaaaa herkesi çok merak ediyorumda aylinden haberi olan varmı minnakları nasıl acaba telefon numarası olan varsa ulaşabilsek bi nasıl olduklarını öğrensek

slm canlarım biz bayramda kv memleketi aydına gittik geldik . babaanneme felç gelmişti gelir gelmez adapazarına babaanneme gittik iyi ki gitmişim kızlar kızı uyuttum babaannemin yanına gittim bak biz geldik babaanne hadi kalk herke burda dedim halamınkızları,amcanın kızı herkesler vardı sofradaydılar bende onalrın yanına geçtim çayımı yudumladım içerden kuzen ile annemin gelin demesiyle öldüğünü anladık eğer görmeseydim konuşmasaydım çok üzülürdüm mekanı cennet olsun babanecimin ...

adaşım valla iki bebelileri görünce hoşuma gidiyor gaza geliyorum ama soradan vazgeçiyorum.dünürüm senin ne planların var bakayım sen ki hemen ikinciyi doğuruyodun :)))) zor zor teyzem çocuk büyütmek allah yardım etsin ama kendine vakit ayır bak olmaz dinle beniii .. bende ucundan döndüm iş çıkmasaydı karşıma kursa falan gitcektim.

asiyecim cnm çok geçmiş olsun bende çok sık gelemiyorum hayata yetişemiyorum gibi hissediyorum herşey yarımk kalıyor..bebekten önce nekadar boş zamanımız varmış..

bende seheri,aylinibeyzayı,razişi merak ettim epeydri gelmiolar.
dünürüm ay fotolara yorum yapmayı unuttum kız maşallah aynı senin gibi gözlerinin içi gülüyor sıpanınn

herkese selam kızlar
ballı böreklere maşallah hepsi birbirinden güzel maşallah. topiğin abisi de ağırlığını koymuş saat onbirde sucuklu yumurta ayran takılmış. eeee öyle anneye böyle oğul işte böyle dize gelirsin esmacım. allah uzun sağlıklı ömürler versin.

mervecim başın saolsun mekanı cennet olsun babaannenin. aynen ikinci konusunu bende seninle aynı fikirdeyi kalbim istiyor ama mantığım ıııhıııh diyor.

emelcim allah sana kolaylık versin ne diyim anlıyorum diyemesemde tahmin edebiliyorum senin işin zor. anahtar deliği demek vay anasını bakalım bizim kuzucuk ne harikalar yaratcak diye düşünmeye başladım.

asiye geçmiş olsun canım. umarım şimdi daha iyisinizdir.

merve ikinci hamişlik iyi gidiyormuş maşallah size allah nazarlardan korusun. seni de zor günler bekliyor valla allah yardımcın olsun cesaretinden dolayı kutlarım canım. ama kardeş bambaşka iyi yaptın inşallah kucağına da alırsın. güney mi geliyo du bu arada unutmuşum bakalım abi neler yapcak gelince.

mert paşa 3 kasım da yaşından 20 gün önce yürüdü üç adım attı. sonra bi hafta geçmeden harbi harbi yürümeye başladı şimdi evin içinde yürüyen bi tip var. salı günü yaşımızı kutlucaz allah izin verirse. doğumgünü resimlerinden koyarım sonra size.

diğer kızlar herkese ayrı ayrı selam ederim. takipteyim. öpüldünüz

merhabalar kızlar
öncelikle dünürüm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin. seni beklemiş babaannen herhalde öyle derler sevdğini beklermiş ( allah rahmet eylesin. dünürüm benmi hemen doğuruyordum ikinciyi yok bi yanlışın var ben hiç hatırlamıyorum valla hiç yüreğim yok hrşeyi sil baştan yaşamaya hala yorgunum ben gece 12-1 den önce uyumuyan oğlum var işde koştur evde koştur kaynana gönlünü yap hafta sonu gezmede koştur kendime şimdi yeişemiyorum ben 2 ile hiç yetişemem beklesin bakalım hayırlı zamanda gelsin minnak sıpammm
şebbom maşallah mert paşaya yürüyümüş zor günler başladı o zaman sizdede yeni yaşıda sağlıkla gelsin şimdiden kutlayayım fotolarını bekliyoruz
kızlar hadi canlanın azcık yaaaaaa

evet şekercim zor günler başladı valla gözümü korkutuyosunuz anahtar deliğine tıkılan yemekler gece istenen sucuklu yımırtalar felan. napacak bizim mert diye kabus görcem yakında artık her deliği kontrol ederim ben

selam hatunlar........
öncelikle Mervem teyzem başınız sağolsun tekrardan.. Allah geride kalanlarına uzun ömürler versin...
Şebom hoşgeldin... Damadımın yaşını şimdiden kutlarım. benım ve kızımın yerine kocaman öp olur mu? Ayrıca maşallahh, yaşına yürüyerek girdi:)) Yaramazlık meselelerine gelince; korkmana gerek yok. Sende bize burada yazacaksın damadımın neler yaptığını.Seni biraz daha zor günler bekliyor artık:)) Resim eklemeyi unutma ...
Esmacım bende hatırlıyorum ikinci bebeği hemen istediğini :)))) Hadi bizi yalancı çıkartma .))) Şaka bir yana çok zor , bence 5 yaşına gelsin öyle düşün. Hem senin yaşın genç.. bizim gibi yaşlı anne değilsin :)))
Herkesi öpüyoruz, ocakta yemeğim var ona bakmam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…