İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam hatunlar.......
Gülsümcüm maalesef biz geldiğimizde de kimse olmuyor (( Nerde eski topik :)))) Bu arada ikinci bebek cesaretinden dolayı tebrik ederim. Allah gönlüne göre versin.. Senin yanında kayınvaliden var bakarsınız beraber. Keşke bana da yardım eden biri olsa da şu bunalımdan kurtulsam (
Mervecim iyi tatiller.. Sende gittin ben yalnız kaldım iyice:))) Bir sen bir ben vardık buranın müdavimi.. en kısa zamanda bekliyorum :)))
Nerdesiniz kızlar yaaaaaa... Bakın ben tüm olumsuzluklara rağmen sizden çok geliyorum..Benım sıpalar bu aralar yine çok mızmızlar.. ağızları kapanmıyor inanın. Sabahtan beri beni deli ettiler. Bağırmayım kızmayım diyorum ama olmuyor.Ne olacak benım halim bilmiyorum. Kışda geliyor artık dışarıda çıkamayız.. Uffff valla çok feci bunalımdayım.
neyse bizden haberler bu kadar... Gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzzzzzzzz

teyzem sen üzülme bir merve gider öteki merve gelir valla emel seni okadar iyi anlyorm ki tek bebem olmasna rağmen.. sen yücesinnnn kuzularn az daha büyüsün kreşe vermeni ve işe dönmeni tavsiye ederim.okadar şükrediyorum ki şimdi işe döndüğüme..

ikinci çocuğu yapan yapmayı planlayan ikiz analarnın alnndan öpüormmm.kız kucağmda emiyor kelimeler yarm yamalak gerçi ben artık bişi yapmorm o gelio ndi aço memeyi emio sora kapato halime görmeniz lazm zaten mememi görmedik bi siz kaldnız
beyzada yok bayadr haber alan var mıı asiş asya ile hastaydılar ama msn açk herhalfe işegelio. cetrefilim gelmiş maşallah.. işe başladn mı ayşe neler yaposun
sopla ayşem nerelerde ?
bide seher yok oda kayganas ile uğraşo herhelde
kzlar hadi bebeleremizin fotoların koyalm
şebom cnm okuduğun üzere aynen meme olayına devam :)))))
sende iyiki başlamışın kuzum işe yap kız ikinciyi seninde alnından öpeyim bende sizden gaza geleyim yapayım dicem ama hala yumrtlamıorm regl olmadımbayramdan sora doktora gidicem artık bi bakarsınnız ikinci bebe yoldaymış heheheheh
pınarım ah ah ne keyifi geççti ogünler artık annayız keyif meyif yok

yine yeniden selam :))))
Hoşgeldin teyzem Mervem... Öncelikle kocaman maşallahhhh Nisacığıma... Çok güzel bir kız olma yolunda ilerliyor....Nazar değmesin... Ayrıca bırak emsin:) Bak bu sayede regli derdin olmuyor..:)) Bu arada olmadı memenın fotosunu koyarsın bizde görmüş oluruz :)))) Bir biz görmemişiz baksana:)))) Canım kreş işini düşünmedim değil ama bir türlü karar veremiyorum. Arkadaş 2 yaşını geçtikten sonra kreşe verdi kızını işe başladı. 4-5 ay içerisinde bıraktı :))) Kızı devamlı hastalandı kreşte..Hem bu nedenden dolayı korkuyorum hem de benım 2 tane.. Aldığım para kreşe gidecek.. Ne anladık bundan diyorum. Yani nereye tükürürsen tükür gelip beni bulacak :))))) Daha öncede dediğim gibi hiç olmadı 3 yaşından sonra yarım gün göndereceğim. En azından yarım gün kafamı dinlerim..Tabi o zamana kadar bende kafa kalırsa :))) Bu saat oldu yeni uyudular.. Bende size bakayım dedim.. Şimdi kalkıp yemek yapmam gerekiyor.. Gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzz

ay emel maşallah ya kız aynı sen çekik gözler oğlan kime benziyor ? benim kızda şimdi uyudu bu saattte uyuyuncada gece 1den önce uyumuyor of off..valla emelim biizmki evde zırt pırt hasta oluyor pek bir fark etmiyor :))) ozaman sen 2 yaşını geçince yarım gün ver evden işe devam edersin kız deme senin kafa bize lazım topiğimizin şen şakrak kızı:))

ama resimlere bakınca bunnlara değer diyor insan yaa rabbim koruusun nazarlardan..
bende emsin diyorum emelim ama olur olmadık yerde meme diye tuttturyor bir rahat vernio hele bi yeere gidince dahada sapıtıyor .işten geliyırm ya anne geldi demiyor meme geldi diyor:))))))))))))))) hehehe okadar düşün yani..bazen ben yemek karıştırıyorum kız kucağımda beni emiyor :))
hayden bende ortalığı toparlığım sonra bende yatar nisacığın yanına inşallah uyurda azcık dinlerim

merto kasım 22 de 1 yaşını dolduruyo allahın izniyle.
Mervem benim de hala reglim yok bi kere geçen ay leke gibi geldi eylülbaşında daha doğrusu. bide dün yine lekelenme var ama bi türlü regl olamıyorum. ondan önce leke de yoktu. ne zaman regl olcam diye bekliyorum sanki bi regl olsam acayip rahatlayacakmışım gibi geliyor. yok anacım yok söylüyorum ama ikinci zor iş. benimki de meme olayında aynen eve gelince bana değil memeye seviniyo. resmen kullanıyo beni tipitipim.
emel kız çok güldüm nereye tükürsem bana gelcek demişsin ya :) valla sen büyüksün harbi önünde saygıyla eğiliyorum. allah yardımcın olsun. bide bunca işe güce suyu da kaynatıp içiriyosun demek valla helal.
boddi canım işler yoğun galiba kolay gelsin.

inatla anne olan topiğin güzel bebeklerini kuzucuklarımızı allah nazarlardan saklasın hepsi birbirinden güzel maşallah

topiği melekler basmışşşmaşallah yeğenlerimizeeee
biz oğluşla yuvarlanıp gidiyoruz cucuuyu bıraktıktan 40 gün sonra malum geldi gelemeyesiceler ama bende zaten bir rahatsızlık yaratmamıştı yokken daha iyiydi yanii neyse oğluştan fısat bulup bi icraata geçebilsek(bizimki doğal korunma yöntemi anam gece yatmaz gündüz kalkmazz)kardeş gelecek inşallah daa ben mi başaramıyorum bilmem bizimkinin bir uyku düzeni yok anca otutturdum köy sonra sapanca vs artık gündüzleri çok nadir uyuyor gece de 12 yi buluyor bazen geçiyor bile uyuması lazım aslında ama geç kalkıyor diye avutuyorum kendimii off ne bilemm evde duramıyoz ki her hafta var birşeyler haliyle düzen müzen de hakgetireee:44:bizden şimdilik bu kadarr hepinizi öpüyoruz inatçı annelerim ve anne adaylarımm mucuksss
bende ekleyeyim dedim ama başaramadımm biriniz açıklayın bakalım işin sırrını boyutu büyük diyor sanırım da nerden ayarlayacam boyutunu yaaa:26:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese. Herkes iyidir umarım. Ben bu ara pek gelemedim yaw kızmayın sakın.
Bizim kız gene hastaydı yeni iyileşti ama hala öksürük devam. Bizim kızdan mıdır genelde salgın mı var bilmem biz her ay mütemadiyen hastayız. 1-2 hafta iyi olup gene hasta oluyoruz. Allah a şükür grip tarzı hastalıklar ama hem çalışıp hem ilgilenmek zor oluyo. Allah 2. bebekleri olanlara yardım etsin Ayline de 4 katı yardım etsin biz 1 taneyle uğraşamıyoruz valla. Bazen diyorum bakamıyomuyum acaba neden hep hasta????
Neyse gene gelirim öptüm sizi kızlar.

kızlar benim oğlan 11 ay hep memede uyudu hiç başka türlü uyumadı. yeni doğduğunda yani ilk üç ay babasının kucağında falan da uyuyodu yada park yatağını sallama moduna alıp hafif sallayınca da uyuyodu. ama önce meme emiyodu. neyse bu böyle geldi hep ben olduğum için sahte meme de almadı öyle biberondanda beslencek bi hal olmadı ki sağıp bırakayım. neyse artık işe geliyorum ya ben yokken uyuması problem oluyo. bizim bakıcımız oğlanı giydiriyo dışarı çıkarıyo pusetiyle evin önünde bi tur gidiyo geliyo oğlan uyuyo. alıyo yukarı çıkartıyo kucağıına alıp yatağına koyunca uyuyo. başka türlü ıhıh uyumuyo uykudan kafasını kaldıramıyo ama asla koyup yatağına pişpişleyince uyumuyo. ya bende memede uyucak yada ben yoksam anlattığım gibi. nasıl olcak bilmiyorum. böyle bi durum yaşayan var mı yada bana ne tavsiye edersiniz. bu böyle ne kadar devam etcek. hadi ben varken sorun yok ben veriyorum memeyi uyuyo. ama bi yere gitsem anneme falan bıraksam uyutamıyolar nasıl olcak bilmiyorum. direniyo yani. hani koy yatağa ağlasın uyusun dimi yok anacım direk kalkıyo ayağa trabzana tutunuyo zaten yatmıyo yani. hadi buyrun burdan yakın var mı fikri olan ?

merhabalar güzel annişler ve melekleri
fotolara bittim hepine kocaman maşallah gelin kızım ne kadar güzel olmuş maşallah ona ayrıca nişanlısına çekmiş meme düşkünü:)))
batuhan çok fena oldu kızlar hastalığı atlattık her geçen gün şaşırtıyo bizi öyle şeyler şeyler söylüyorki ne çabuk büyüdü diyorum ben esma babası ibbamin arkadaşlarıyız beyfendinin canı isterse anne baba diyor iş yaparken geliyo esmacıım kolay gelsin diyo babasına ibbamin kalk sütümü getir diyo sunu al dersek almadan geçiyo sen al diyo daha neler neler:)))) vaktim yok çıkacağım bir ara anlatırım hepiniizi kocaman öpüyorummmmm

Öncelikle şebocum çok tebrik ederim memesiz uyuyamayan bebeler köyüne hoşş geldin.. kuzucum içini karartmayayım ama nisa 23 aylık hala meme dışında uyumazzzzzzz aslaaaaaaaa meme bıraktırma çabalarımızın sonun hüsran olması memesiz uyuyamadığından.. annem ya kucakta evin içinde dolaştırarak uyutur çoook zor kv ise salıncakta uyutuyor bu biraz daha kolay oluo kişiye göre uyuma seçiyor . mesela annem salıncakta uyutamaz. bana gelince hele hele memesiz asla. ben başaramadım henüz belki memeden kesince mecburen uyucak diye düşünüyor aman bırak emerek uyusun dediğimden nisa bunu hissediyor olabilir:))))))

ama ikinci bir çocuğum olursa yapmayacağım hatalardan biri kesinliklee memede uyutmıcam nisa uyusunda nası uyursa uyusun dediğimizden bunlar geldi başıma..

sana gelince mert maşallah çoook yakışıklı aynı sen:)) benim tavsiyem ve uyku üstüne okuduğum yazılardan çıkardğm öncelikli olarak emzir emzir ama dalmasına yakın yatağına bırak ( bu arada ben bütün yöntemleri denedim:)) baktın ağlıyor gene emzir sonra aynı şekilde gene yatağa bırak bi süre sonra vazgeçip uykuya dalacaktır diyor metotlar:) bu bir yöntem sonra ferber ve tracy yöntemleri var bunlarıda nette araştır oku istersen bulamazsan ben sana mail atabilirm. biraz uğraşırsan alışır bence alıştırda geçenler 39 derece ateşim var nisanın uykusu var ve memesiz babasıyla uyumayacağı için deli gibi titreyerek ateşler içinde memede 1 saat uyutmaya çalıştım resmen bana eziyet oldu.. sen bari yapma bu hatayı. mutlaka bu yöntemlerden birini uygula.

pınarımm cnmmm maşallah gülüm sana çoook tatlı gözüküyorsnuz azrada elada çook büyümüş.. sinem nerelerde cnm?

myhope ayşemmm kuzum malesef ki düzen bizdede yok dün gece 1e geliodu uyudu zilli hala yanımda yatıyor ah ah uykusuz bebenin azizliği tüm yalnışları yaptım olsun napalım canı sağolsun. memeden kesince biraz düzeldi mi uykular? gece kesintisiz uuyuyo mu?

dünürüm batunun resmini koymamışın?

asişim çok geçmiş olsn imuna mıdır bağışıklık güçlendirici kullandın mı? bide asyayı hiiç görmedik profil resmi yap bari..

seher ve beyzadan haber alan varmıı?

aylin nasıl acaba face olanlar baksanıza

nasılsınız kızlar bizler iyiyiz
sadece biraz soğuk algınlığıumız var
meleklere maşallah allahım nazarlardan korusun
kızlar fazla vaktim yok hepinizi kocaman öpüyorum allahım sağlık versin bizlere ve meleklerimize

selam hatunlar....
Dünürüm maşallahh damadıma:))) Kızımın yanına yakışacak :)) Biri sarı biri kumral güzel oldular bence... Uyku sorununa gelince bende meme yoktu ama sabaha kadar en az 6 kez uyanan oğlum keşke emsede uyusa dedirtiyordu bana.. Hoş iki tane olunca iş daha da zor..Canım ayakta sallamayı denemediniz sanırım hiç. Ona alışmasın diyeceksin biliyorum ama bazen çok işe yarıyor..Gündüzleri hala ayağımda sallayarak uyutuyorum..Allaha şükür benımkilerin gece uykuları düzene girdi sayılır. Naz 1 kere Alp 2 ya da 3 kez kalkıyor o kadar. Ve hala Naz babası ile oturma odasında, Alp benımle yatak odasında yatıyor :))) Naz yatağına alıştı ama bende Alp i yatağına alıştıramadım. İlla benım yanımda yatacak.
Pınarım maşallahhh meleklerine.. Ela aynı sen.. Allah nazarlardan korusun...Sen nasılsın? Biraz olsa da düzeldin mi?
Asiyecim çokkk geçmiş olsun. Asya kendi evinizde bakılıyor değil mi ? Yani sabahları anneanne ve babaanneye gitmek için evden çıkmıyor sanırım değil mi? Canım sabahları ıhlamur içirmeyi denesene.. Ben 6 aylık olduklarından beri devamlı içiriyorum. Allaha şükür çok hastalanmıyorlar.. Ondan mıdır bilmem ama bence çok faydası var..
Esmacım maşallahh Batuşuma...Ayrı bir hükümet olmuş baksana:))) Resim istiyoruz ayrıca...
Sinemcim hoşgeldin... Nasılsın? Beyazıt nasıl? Senden de resim istiyoruz...
Ayşem sende hoşgeldin... Siz nasılsınız? Resim ekleme işine gelince.. cevap yazdığımız yer var ya orada ataç resmi olan yere tıklıyorsun resmi oradan ekliyorsun... Çok açıklayıcı olmadı ama girince anlarsın zaten :)))
sıra geldi bize :))) Sıpalarımı uyuttum size bakayım dedim.. Hafta sonu bayram temizliği yaptık. Çocukları anneme yolladım.Yardımcı bayanla her işi bitirdik. Uzun zamandır bu kadar ayrıntılı temizlik yapamıyordum maalesef.. Bayrama hazırız...
Gelmeyen kaçaklar nerdesiniz? Sinem,Çetrefil,Raziye,Nazmiye,Beyza uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz?

slm kızlar nasılsınız batunun yeni fotosu yok tatil fotoları var ondan yükleyim olmazsa bende fena grip oldum 2 gündür hiç halim yok ölüyorum burnum kıpkırmızı oldu çok ağrıyo başım çatlıyo karnım bozulmuş hal fena :) bende niyetliyim :))) nasıl rabbim kabul etsin başladım sonunu getireceğim artık işde böyle bakamda size foto yükleyem

öncelikle bebişlere maşallah kocaman olmuşlar hepsi zaman nasıl da çabuk geçiyo...

hepiniz hep aklımdasınız kızlar ama malum işler ve adliyede çoğu yer sınırlı ondan giremiyorum eve gelince de yorgunluktan pert oluyorum bugün kendimi iyi hissettim heralde zaten bi yattım mı orada sızıp kalıyorum :)

1 haftadır bende hastaydım ıhlamur limon bana da iyi geldi sanırım hamileyken hasta olmak daha da kötü hissettiriyo insana kendini çok şükür iyiyim şimdi

bebişe gelince 24 haftamız bitti oğluş içerde yuvarlanıyo ama erken doğum riskim varmış 2 hafta önce gittiğimde serviks tam sınırdaydı benim hamileliğim de hep risklerle geçti bi sağlıkla doğursam da şu stresten kurtulsam artık dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaamann öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…