İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşcım başın sağolsun gülüm...allah sizlere ömürler versin...huzurla uyusun babanneciğin...
mert kuzusu senin de yeni yaşın kutlu olsun bebeğim..inşallah hayatın boyu üstesinden gelebileceğin kadar zorluklarla karşılaşırsın...mutlu bir yaşamın olsun...
2. bebek?? valla ben karaları bağladım kızlar...kuzey inanılmaz inat bi velet oldu başıma...hayatı kendi adına ve özellikle de benim adıma çok zorlaştırıyor...bazen saçımı başımı ylasım geliyo...dün onun yaptıklarına sıkılıp ona hiçbişey dememek kızmamak bağırmamak için öyle sıkmışım ki kendimi bugün dudağımda uçuklar şeklinde gösterdi kendini...hangi birini anlatsamki..hiç girmeyeyim bence şebomun gözü daha da korkmasın...ben bu sıpayla başedemiyorum bide 5 ay sonra 2. bi sıpa geliyo...vay ki vay halime...allahım yardım etsin..işte biz böyle yuvar teker gidiyoz...bazen girdiğim ağlama krizlerini saymazsak genel olarak idare eder gibiyim durumu...
herkesin o güzel gönüllerine kucak dolusu bendenizden sevgiler...

mervem başın saolsun babaannenin yattığı yer nur mekanı cennet olsun inşallahh canımm.
nikolüm benimki de sapıttı bu sıralar hayırdır inşallahh nasıl başetçez bilmem ben bazen bağırıyorum sonra da kendime kızıyorum bizimki geliyor başını kucağıma koyuyor bazende vitrinin yanında köşesi var oraya saklanıyor kerata yaramazlık yapınca şu sıralar çok alıngan oldu birde oynarken bile bakıyorum koşup sarılıyor ağlamaklı bir suratla anlamıyorum bile ne oldu neyse hasta olmasınlar da yaramaz olsunlar ben razıyımm.
şebbomm salı oldu sayılır iyiki doğmuş paşamız iyiki doğurmuşsun annesiii Allah daha nice mutlulukla huzurla dolu yıllar nasip etsin paşamızaa benimki de doğum gününden bir gün önce atmıştı ilk adımını bizimki tembel geldi tembel gidiyorr(hala bez takmamızdan belliii)tembuşşş işte nolcekkk
mervem uykusunu sormuşsun bi yandan da geçmişe bakıyorum dailk bıraktığımda doğal olarak bayağı zorlandık malum cukcuk gittii ama fazla sürmedi alıştı şimdi gece uyanıyo desem değil ama ilk karyolasına koyuyorum bir süre sonra uyanıyor sonra hep yanımda uykuda elleriyle yüzümü elliyor yüzünü yüzüme dayıyor yapışık ikiz gibiyiz desem yeri var yaniii ama uyanmıyor bizimki hala gece yatmaz(yanımda kerata)gündüz kalkmazzz doğal olarak ta gündüz uyumazzz
rahelimm öncelikle o dediğin yere tıkladım zaten dedim ya file to large diye bir yazı çıkıyor boyutu büyük diyor sanırım da nereden ayarlayacam boyutunu bilemediğimden yükleyemedim resimlerii başka siteden de beceremedim kaldııbenimkiler konuşmuyor diyorsun yaa benimki iki yaşına kadar anne bile demedi kız şimdi maşallahı var takma sakın kafanaa zamanı gelince bülbül gibi şakıyacaklar hatta sussalarda biraz kafam dinlense diyeceksinnn
esmam maşallah batuşumaa
asişimm asyamız nasıl oldu geçmiş gitmiştir inşallahh canımm
pınarım zeytinim ayşem beyzam zuzum emoşum seherim nazmiyem razişim gülsümüm ve de bayağıdır kayıp olan aylinimm unuttuğum varsa affolaa nasılsınız canlarımm hepinize koccamann mucuksssssss

günaydın canlarr
şebbom şimdiki sıpalar çok fena kabus felan görme zamanı gelince herşeyi canlı canlı göreceksin dün akşam kızlala sinemaya gittik akşam eve gittiğimde 22.15 felandı içeri girdim geldi bacağıma yapıştı anneciğim seni çok özledim nerde kaldın sen diye hadi bidaha akşam çık dışarı zaten akşama kadar çalışıyorum ben dışarı çıkınca vicdan azabı çkiyorum yaaa
2. bebeğe gelince bazen oluyo hiç düşünemiyorum allahdan yaşım genç önümde geniş zaman var 30a kadar yolu var 30 yaşımada 5 senem var merve canım 4 aylıkmı oldu minnakın maşallah ona kuzeyde tam ben yaparım ben bilirim zamanında kendinide fazla yıpratma oyun grubu felan bul sende dinlen canım
ayşemmm hoşgeldin canım cukcukcu paşa senle mi uyuyor belli dönemlerde bizde öyleydik ama şimdi kendi yatağını terch ediyo gerçi içerde sızıp kalıyoruz sonra yatağa yatıyoruz ama uyanıp yanımaza gelmek fela istemiyo işde bizden böle kızlar hepinizi öpüyorum

selam... Ne güzel gelenler olmuş.. Keşke hep böyle olsak :)))
Merve2 cim seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamakla kalmayıp yaşıyorum :))) Şimdiden kolay gelsin:)) Allah büyük sabrını veriyor merak etme. O ağlama krizlerine ben nerdeyse gün aşırı giriyorum :)) En son dün akşam ağladım :))) Ben çok sabırlı bir insan değilim. Ne yalan söyleyim eskisi kadar olmasa da bağırıyorum( İçime atmaktan daha iyidir sanırım.. Yoksa ciddi rahatsızlıklar olacak..İnşallah ikinci bebeğin sakin olur ve sende kolay atlatırsın o dönemleri...
Ayşem hoşgeldin :))) Ne güzel fazla zorlanmadan bırakmışsınız cucuyu ..:)) Resim işine gelince, bir ara yüklersin inşallahhh...
Naz ağlıyor gidip sallamam gerek hepinizi öptükkk

Allah razı olsun kızlar amin huzur içinde yatsın inşallah..

şebom maşallah kız nekadar erken yürümüş allah kolaylık versin :))))))
dünürüm yaa bi ben değilmişim hatırlayan hehehe doğunca hele hele büyüyünce işler lafta kalıyormuş bende anladım ki hergeçen gün bebe büyütmek daha zorlaşıyor. şimdi anne ditmeee işe ditmee dio ay yüreğim parçalanıyor geçende gelmiş anne haçların(saçların) çoç düzel anne dedi..siz düşünün neler hissettiğimi annelik nekadar güzel bir okadarda zor.

ayşem nnerelerdesin diye sormayayım gündüz uykudasınız desene:) ya deliksiz uyusunda nasıl uyursa uyusun..memeden kesmek şart anacım. bezi sonradüşünürüz artık:)
adaşım benim yok yok aslında önüne senin kırmızı halı ile yaklaşmak lazım:) kuzum benim aama ileride çok rahat ediceksiniz bak demedi demeyin. hakkaten oğluşun adı ne oluak ? rabbim elbet kolaylığüını veriri mesela ben inanaıyorum ikinci kuzum olursa eminim daha uslu uyuyan yemeğini yiyeyn bebe olcak nisadan çok çektim ya da ben salcam deneyimli olunca

anlaşıldı anlaşıldı işimiz gün geçtikçe zorlaşacak tamam peki napalım başa gelen çekilir. biz arandık arandık bulduk kuzucukları şikayet etmeye hakkımız yok dimi.

saol ayşecim doğum gününü de kutladık aile içinde çok şükür. resim koycam bi ara müsahit olunca.

bizim çetrefilli sincabını buldu bi daha gelmedi galiba bi kere gelip haber vermiş sonra da daha gelmemiş. umarım iyilerdir. görürseniz selamımı sölersiniz. aslında ben de teli vardı bi arayım ben onu.

öpüldünüz kızlarr

bugün kuzucuklar nasıllar bakalım...benim keçi uyuyo şimdilik..sabah erken kaldırdık mecburen dr a gittik...çocuk cerrahına...2 gün önce genel muayene için gittiğimiz dr teyzemiz testislerimizden birini tam eline alamadı...babamız da da bi panik bugün soluğu sünnet olduğu doktorda aldık sabah körü..çok şükür bişey yokmuş..ikisi de kanaldaymış..soldaki accık utangaçmış onun için saklanıyormuş...herşey normal dedi dr amcamız babamızda rahat bi nefes aldı..amaaann o çok önemli diyip duruyo dünden beri adam:)) genel kontrolü de iyi şükür..kan idrar verdi kuzucuk...değerlerimiz normal..hiçbirşeye gerek yok dedi 2 doktor da...boy 93cm kilo 14kg...ben demir eksikliği vardır diye korkuyordum..ama şükür ki iyi herşeyimiz...bizden durum böyle teyzelerimiz...öbür sıpacık da iyidir umarım..henüz kendini pek belli etmese de içimde bi mucizenin olduğunu bilmek inanılmaz keyifli...rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum meleklerinizle birlikte....

Son düzenleme:

Canım "ümit fakirin ekmeğidir"... Sen öyle san :))) Şaka bir yana inşallahhh daha uslu bir delikanlı olur senın ikinci melek:)))

slm kızlar nasılısnız kuzey paşaya maşallah annesi boyu kilosu iyi herşeyide normal çıkmış maşallah
emelciğim sende dökmüşün kurtlarını darısı bize bizde dün abime kıza baktık bu sefer olacak gibi bakalım haber bekliyoruz olursa bizimkide yaza olur inşallah:))

oooooh kurtlar dökülmüş moraller düzelmiş...emelcim keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım...
esmacım abin ve sizler için hayırlıysa olsun güzelim...görümce olcan hee...görümce görümce görmiim ömrümce :)) hoş ben görümcemi başımda gezdiririm o ayrı ya..pek sevişiriz allah bozmasın..inşallah sizde muhabbetle geçirirsiniz ömrünüzü cancazım....
kızlar kuzey paşama maşallahlarınız için teşekkür ederiz...şimdi yeni yatağında uyuyo paşam...bugün geldi yatağımız..inşallah geceleri de alışır da uyur bebeğim..artık sığmıyodu park yatağa kuzucuğum iki büklüm...

selam kızlar......
Esmacım senin abin mi vardı ? İki kız değilmiydiniz siz :)))) Ben yanlış hatırlıyorum sanırım:)))) Allah hayırlıysa nasip etsin inşallahhh.. Darısı diğer bekarlarınıza olsun...
Merve2 cim Kuzey'in yeni yatağı hayırlı olsun... Valla bize de gerek yatak ama koyacak yer yok :)))) Hoş Alp hala benımle yatıyor. Gündüzleri beşiğinde yatıyor ama gece bir türlü alıştıramadım sıpayı..
Gelen gelmeyen herkes iyidir umarım... Biz hafta sonu yoğunduk.. Cumartesi nikah sonrası alışverişle geçti. Dün ise arkadaşlara davetliydik. Sağolsun benım sıpalarım misafirlikte bana çok çektirmiyorlar :))) Ev yabancı olduğundan keşfetmekle meşgul oluyorlar..:)
Kızlar eğer kısmet olursa biz eşimle bir karar aldık.. Düzgün bir iş bulabilirsem evimi kiraya verip kayınvalideye yakın biryere kiraya gideceğim. O çocuklara bakacak kısmetse bende çalışacağım.Gerçi bu sadece bir düşünce şimdilik. Henüz karar vermiş değilim. İyi mi olur bilmiyorum. Siz ne dersiniz? Kaynanaya yakın olmak hergün beraber olmak fikri pek hoş gelmiyor ama bir yandan da çalışayım diyorum.. Emekliliğimi doldurmama 7 yılım var. Yaş bekleyeceğim ama olsun. yıl bitsinde yaş nasılsa hemen oluverir :)))
bizden haberler bu kadar.. sıpalarım uyurken işlerimi halletmem gerek. hepinizi öpüyorummmmmm

slm fıstklar ve fıstık ezmeleri

oğluşum ananesinde, pazar günü akşam orda yattı bugün aradı gelip seni alacağım diye 2 saat geçti batuhan aradı anne hani beni gelip alacakdın diye akşam gelecm dedim tamam seni bekliyorum hadi öptüm görüşürüz dedi allahım öldürüyo beni onu böyle yesem yesem ama bitmese:))))) sıkıyorum yapışıp öpüyorum oda bana sarılıyo öpüyo seni çoook seviyorumm diyo anne olmak süpppperrrr vallaaa
neyse gelelim emelime canım bencede çalış emeklinede az klamış doldur primini otur evnde hatta oturma çalış o zamada bebeler büyür isteklri bitmez valla iyiki çalışıyorum tamam çok zor özlüyorum kıyamıyorum ama herşey onun için işde böle işime dönmem gerek herkesi öpüyorumm

merhaba kızlar nerdesiniz ya hergün giriyorum bakıyorum yazan yok çıkıyorum bugünde gireyim bi kızayım dedim çok boşladınız burayı çoookkk gelinde şenlendirin birazcık

selam kızlar...
Valla sinirden çatlamak üzereyim.tam bir saattir benım sıpaları uyutmaya çalışıyorum. Naz ı uyutmayı başardım. tekrar Alp'i ayağımda salladım yatağına yatırdım ama şimdi gittim baktım hala uyumamış ((( Ayyy valla delireceğim. Biraz kafam dağılsın diye size bakayım dedim. Bu sinirle içeri gidersem Alp'i iyi bir haşlarım ((( Napacam ben bunlarla yaaaa ((((( Uffff UFFFFFF...
Esmacım valla sen ve benden başka gelen yok :))) Bizde de birkaç gündür kayınvalide vardı o nedenle giremedim. Babamız hastaydı iki gün işe gidemedi. Hem o hem çocuklar valla bıktım artık.. Allahın gücüne gitmesin ama ikiz isteyenın aklı yok derim :)) Çok zor be inanın hayattaki en zor iş..:))))
Neyse ben bir bakayım şu sıpaya tekrar gelirim...

emelciğim hoş geldin canım senin yaramazlar yormuş seni inana ben bazen batuya dayanamıyorum rabbim sana kuvvet ve sabır versin zor ama biraz daha büyüsünler kreşe gönderirsin en azından haftada 2 gün bile yeter sana canım sende kafanı dinlersin bence yaza düşün kışı atlatında:) işe başlama düşünceside güzeldi kendini fazla yıpratma rahat ol kuzu zor ama öyle olman gerekiyor öpüyorum üçünüzüde

emelll...rabbim sana sabır güç kuvvet versin...ben son 2-3 gündür dokunsan ağlayacak moddaydım...kuzey inanılmaz inat ve huysuz bi çocuk oldu...bi de hamilelik eklenince....rabbim acılarını göstermasin ama gerçektn çok zor...bu ara çok gelemeyebiliriim..malum gündüz uykumuz da kalktı artık...çıldırmaya az kaldı......

merveciğim hoşgeldin canım bu sıpalar neden bu kadar inat yaaaaa galiba topikle uyumlu olmak için akıllı sıpalaımız diye yeni bi topik açalım bence allah yar ve yardımcınız olsun benim gözüm gün geçdikce korkuyor 2.yi ne vakit doğurursam artık

esmacım rabbim sana ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inşallah 2. beben..ama şunu anladım ki aralarında yaş farkı olmaması çocuklar için ne kadar iyiyse anne için bir o kadar zor...sen gözüm korktu diyosun ben napiim..3,5 atıyom nisanı düşündükçe:)) neyse inşalllah rabbim yardım edecektir...allahım uzun ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemize....

Herkese selammm...
Benım sıpaları yine güçlükle uyutabildim. İnşallah uyurlarda bende biraz nefes alırım. Dün yaşadığım sinir harbinden midir bilinmez akşam feci hastalandım (( Malum karın ağrım ve hemoroid ağrım tuttu. üstüne benım sıpalar(( Yaaa ben anlamıyorum hiç ağızları kapanmıyor. Ne yaparsak yapalım memnun olmuyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Mervecim şimdiden sana bolll sabır diliyorum. İnan çok zor. Gerçi senin biraz daha şansın olacak Kuzey yapma-etme denmesinden anlayacak inşallahh :))) Bende sana katılıyorum. Yaş farkı çok olmamalı ama annenın psikolojiside önemli.. Bence 5 yaş ideal:))) İkinciyi düşünenler bence hemen düşünmeyin :))))
Esmacım örnekleri gör ve ikinciyi ertele :))))) Hoş senin gözün zaten korkmuş :))) İnan büyümelerini 4 gözle bekliyorum..3 yaşına geldiklerinde hemen kreşe vereceğim..Çalışma işine gelince : dediğim gibi sadece bir düşünceydi. Daha kimseye iş arıyorum demedim. Yani bu durumda iş gelip beni bulacak :)))) Şaka bir yana eşim araştırıyor. Bakalım kısmet ne olacak...
gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz... Valla bu topik iyice dipleri görmeye başladı..başka topikleremi kaysak ne yapsak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…