kuzum benim aama ileride çok rahat ediceksiniz bak demedi demeyin. hakkaten oğluşun adı ne oluak ? rabbim elbet kolaylığüını veriri mesela ben inanaıyorum ikinci kuzum olursa eminim daha uslu uyuyan yemeğini yiyeyn bebe olcak nisadan çok çektim ya da ben salcam deneyimli olunca
anlaşıldı anlaşıldı işimiz gün geçtikçe zorlaşacak tamam peki napalım başa gelen çekilir. biz arandık arandık bulduk kuzucukları şikayet etmeye hakkımız yok dimi.
Canım hani nerde damadımın resimleri :))) Valla büyüdükçe zorlaşıyor haberin olsun :))) Ama dediğin gibi biz arandık :)) Hele ben ikiz diye diye ikiz yaptım :)))))
bugün kuzucuklar nasıllar bakalım...benim keçi uyuyo şimdilik..sabah erken kaldırdık mecburen dr a gittik...çocuk cerrahına...2 gün önce genel muayene için gittiğimiz dr teyzemiz testislerimizden birini tam eline alamadı...babamız da da bi panik bugün soluğu sünnet olduğu doktorda aldık sabah körü..çok şükür bişey yokmuş..ikisi de kanaldaymış..soldaki accık utangaçmış onun için saklanıyormuş...herşey normal dedi dr amcamız babamızda rahat bi nefes aldı..amaaann o çok önemli diyip duruyo dünden beri adam:)) genel kontrolü de iyi şükür..kan idrar verdi kuzucuk...değerlerimiz normal..hiçbirşeye gerek yok dedi 2 doktor da...boy 93cm kilo 14kg...ben demir eksikliği vardır diye korkuyordum..ama şükür ki iyi herşeyimiz...bizden durum böyle teyzelerimiz...öbür sıpacık da iyidir umarım..henüz kendini pek belli etmese de içimde bi mucizenin olduğunu bilmek inanılmaz keyifli...rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum meleklerinizle birlikte....
Canım geçmiş olsun Kuzey Paşa mıza.. Birşey çıkmamasına sevindim.. Babasıda endileşenmekte haklı.. Varsa yoksa bir pipileri var dimi ama hehehehehe:)))) Ayrıca boyunada kocaman maşallahhhh...
Sabahın köründe geldim kimseler yok tabii... Dün akşam amcamın kızının kınasındaydım..Valla iyice kurtlarımı döktüm:)) Eğer benım sıpalar benı çıldırtmazsa ben 1-2 gün bu moral ile yuvarlanır giderim :))) Hepinizi tek tek öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?