İnatla bir gün ANNE olacağım !

herkese selam...
Hepinizi tek tek yazamayacağım bebiş bekleyen annelerimiz adına çokkkk sevindim ve tebrik ederim..Uzun zamandır gelmeyen kaçaklarda gelmiş ne güzel:))) Umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir. son olark maşalllahhh damadıma... Küçük Şebo olmuş :))))Çok yakışıklı :))))))
Sıra bize geldi: Kızlar çok acı bir olay yaşadık..Bir kaç gündür o nedenle gelemedim. Teyzemin eşi eniştemi kaybettik ..Henüz 46 yaşındaydı.. Genç olmasından ziyade intihar etti ((( Çok acı bir ölüm oldu hem onun için hemde dünyayı sevenlerinin başına yıktı diyebilirim. Ankara da ikamet ettiği halde, geçtiğimiz cuma günü istanbul da akşam feribottan atlayarak canına kıymış. 24 saat teyzem kendisinden haber alamayınca abisine haber vermiş.Teyzemden 15 dk sonra felanda istanbul polisi eniştemin abisine ulaşarak durumu bildirmiş. apar topar Ankaradan çıkıp gitmişler.Tabi kalp krizi geçirmiş diye gidilmiş. Oraya gidince durum belli oldu.Teyzem hala gerçeği bilmiyor.İntihar ettiğini duyarsa onun için daha büyük bir yıkım olur. 22 yaşında bir oğlu var. Sebebi henüz net olarak bilinmesede borç yüzünden olduğu söyleniyor.Allahım affetsin.. Çok ama çok iyi bir insandı.Kesinlikle canına kıyabilecek birisi değildi, nasıl yaptı anlam veremiyorum.Allahım teyzeme bolll sabır versin..dayanılacak bir acı değil gerçekten. Teyzem ölüden farksız sapsarı dolaşıyor.
benden haberler bu kadar kızlar.. Bugün evdeyim anneannemde bende o nedenle gidemedim. Bir kaç gün kv vardı bende o sayede cenazede felan bulunabildim.hepinizi öpüyoruz..

çok üzüldüm böylesi daha da üzücü allah kalanlara yardım etsin. keşke birilerinden yardım alsaydı da bu günleri yaşamasalardı. ah ah bu borç harç allah tüm borçluluarın borçlarını ödemelerini kısmet etsin. çok üzüldüm. allah teyzene ve kuzenine sabır versin canım. daha çok gençmiş.

kızlar hepimizin çoluğunun çocuğunun rıskını allah versin kurda kuşa yem olmadan evlatlarımızı yetiştirelim inşallah. en önemlisi huzurlu yaşamak gerisi gerçekten boşş.

emel çok üzüldüm canım...allah teyzene ve kuzenine sabır versin..enişteni de rabbim affetsin inşallah...daha ne denir ki..bazen kelime seçemediğim ender durumlar oluyor...sanırım bu onlardan biri...zaman her yarayı iyileştirir...acısını veren rabbim zamanla sabrını da verecektir...

günaydın kızlar
emelciğim başınız sağolsun canım rabbim yakınlarına sabır versin onuda affetsin inşallah çok zor

sinemciğim bakarım tabi ama uzun zamandır hiç usg görmedim inşalalh yalnış bilgi vermem aranızdayım zaten önce siz doğurun onları sevelim sonra biz doğururuz sırayla bu işler

amanda aman maşallah ne mutlu yaa bu topiğin adını koyarken hepimiz acaba birgün anne olabilecez mi inat ediyoruz diye düşünmüştük ama ne mutlu hepimiz anneyiz hatta ikincilere hamile çoğu annelerimiz inanılmaz seviniyorummm.. myhope ayşemmm sana ayrı bir sevindim rabbim inşallah gönlüne göre veriri sağlıkla kuacğına alırsın ayyyyy çoooooooooooook mutluyum kelimelerimi dile getiremiyorum..

ememlim rahelim başınız sağolsun sanırım insanın bazı anları oluyor ki çözemeyip yalnış yollara sapabiliyor rabbim şaşırtmasın inşallah geride kalanlara sabır versin..
gülşencim gelmene çok sevindim nasılsın iyi misin? neden eskisi gibi giremiyorsun tamam bende çok yazamıyorum ama arda bir giriversen kendinden idilden bahsetsen :))
seherim senide çoook özledik birtanem depresyon senden korksun yaf sen kim derpreşmek kim.. selenede maşallah ikinciye gerek bırakmadı desene:)
sinem kız ben senin bukadar ikinciyi düşünceğini tahmin etmiyordum harbi ben çok cesaretsizim sanırım:)

geçen gece rüyamda gördüm ikinciyi oğlan doğurmuşum diyorum ki ay bak busefr doğumdan sonra kötü olmadım herşeyi hatırlıyorum sonra görümcem geliyo suatlı ay acaba gene mi bir sorun çıktı annemle mi bişi oldu diyorum hep bunlar korku benim için ya ikinciye hamile kalırsam hastaneye kimseyi götümeden gizlice doğuruurum:)) ama artık hiç düşünmeme niyetine girmiş bulunmaktayım yada en kötü ihtimal 35mde doğururum..
kısmet bakalım dünürümle biz tek bebeyle iyiyiz dimi

şebomm maşallah yaa merte cidden ikinci sen bukadar mı benzer

adaşım sen kaygana görümce düşünme hiç...2.bebeğinde daha deneyimli ve bilgili oluyo insan...kimseyi karıştırmazsın evelallah...nisa kızçe kardeşsiz kalmasın yaaaa...
şebnem yazmayı unuttum mert gerçekten senin kopyan...kuzeyle ben gibi :))
bugün kontrolüm var...bebişimi görücem..çok heyecanlıyım..

rahelim başınız saolsun canımm Allah rahmet etsin affetsin inşallahh geride kalanlara da sabırlar versin
nikolüm şebbom gülşenim zeytinim rahelim mervem hepinize çokk teşekkürlerrrr
şebbom maşallahh yakışıklıyaa Allah nazarlardan saklasın canımmm
nikolüm maşallahh kuzeye benimki hala bezleniyor malesef hiç de niyeti yok keratanın bir iki kere denedim bezini çıkarttım tak tak dedi tekrar taktırdı ee kış bastırdı mecbur yazı bekleyecez artık tekrar denemek içinn:26:bu arada bebişi gördünmüü ben haftaya çarşamba gidecem daha gitmedim doktora sanırım göremem şimdilik keseyi ancaaa:44:
zeytinimm öpüyorum kıvırcık paşayıı
gülşenimm bizde oğluşla kızçeni öperizzz canımm
mervemm biliyorsun değil mi ilk kez doktora gitmeden hamile kaldım yuppiiiiii bunun sevinci daha başka o yüzdennnnn Allah her isteyene de hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh
iyi geceler bugünün ve geleceğin inatçı anneleriiii hepinizi öpüyoruzzzz

ayşecim inşallah sende benim gibi elini yüzünü göreceksin günü gelince..biz ilk gittiğimizde kalp atışını duymuştuk..ama ben bayram araya girdiği için biraz geç gitmiştim doktora...sende beklersen kalbini duyabilirsin..5+5 di ben ilk gittiğimde...dünde gördüm prensesimi..allaha şükürler olsunki sağlığı yerinde..haftasıyla uyumlu..kuzey hep 1-2 hafta önden gidiyodu...kızçem minyon olacak galiba :))kuzey de iyi..sendromumuz biraz hafifledi gibi..daha bi sözden anlar oldu..ama yinede çocuk işte..belli olmuyor...bakalım zeynep gelince ev halimiz nasıl olacak...allah gücünü verir inşallah...hepinize kocaman öpücükler kuzucuklarımlaa...

herkese günaydınnnnnnn...
Öncelikle hepinizin yeni yılını kutlar,çocuklarınız, eşiniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yıllar dilerim..
Sabahın köründe kalktım yine uyuyamadım (( 5.30 dan beri ayaktayım. çocuklar uyurken yemeklerimi yaptım,çamaşırları katladım bu arada birde size bakayım dedim. Yeniden ikinci kez anne olacakları tebrik ederim.. Mervem Teyzeminde dediği gibi bir zamanlar anne olmayı hedeflerken maşallah şimdi ikinciler yola çıktı:) Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Ayrıca hepinizin baş sağlığı dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Teyzem hala berbat diyebilirim. Birkaç gündür bende gidemiyorum maalesef. Gündüz çocuklarla zor oluyor nasıl gideceğim, gitsem durmuyorlar, cenaze evi kendimi huzursuz hissediyorum benımkiler kudurdukça..Akşamları eşim gelince gidiyoruz...Şimdi teyzeme psikiyatrist ayarlamaya çalışıyoruz.Psikolojik destek alması şart. Eniştemin hala kalp krizinden öldüğünü sanıyor. kimse gerçeği söylemeye cesaret edemiyor. Sadece çok borcu olduğundan o nedenle ev ve arabanın borçlara gideceği söylenmiş. Şimdi dayım ve eniştemin abisi borç ve alacak durumları ile ilgileniyorlar. Eğer düşündükleri gibi olursa teyzeme ufakta olsa bir ev almayı planlıyorlar. Ama borç çok olduğu için o bile kalmayabilirmiş. Teyzem bunları duyunca daha kötü oldu birde intihar olayını duyarsa ne duruma gelir bilemiyorum. Haberler böyle kızlar. Allah yardımcımız olsun..
sıpalarıma gelince :) Gün geçtikçe kelime sayımız fazlalaşıyor. henüz cümle kuramıyoruz ama kelimeler çoğalıyor. Sağlık durumları iyi. Burunlarının akması dışında bir sıkıntımız yok.
bizden haberler bu kadar... gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz........

herkese merhabalar canlar nasılsınız bakalım
öncelikle 2012 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur ve şans getirmesini diliyorum çocuklarımızla eşimizle ve tüm sevdiklerimizle daha nice mutlu yıllara sizleri tandığım için çok mutluyum canlar. hepinizi kocaman öpüyorummm

hoşgeldin 2012 sağlıklı mutlu nice senelere kızlar
nasılsınız emel canım allahım sabır versin başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlık versin
bizler iyiyiz çarşamba günü keseyi gördük
ayın 16 sına kalp atışı için gidecem ama 14 üne çekebilirim
kısmet bakalım
hepinizi kocaman öpüyorum iyi seneler
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam amin

Merhaba kızlar 2012 herkese sağlık huzur mutluluk keyis heyecan ve aşk dolu gelsin diyorum.
Yeni hamileler varmış sinem ayşe maşallah kız cesaretliler sizi. Allah ım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Ben cesaret edemiyorum.
Aylinim doğurmuş maşallah ona vebebeklerine nazarlardan korusun Allah Biz iyiyiz hepinizi öpüyoruz

kızlar hayırlı cumalar herkese...nasılsınız bakalım..biz iyiyiz şükür...2012 inşallah hepimize mutluluk getirir....

herkese selam......
Uzun zamandır pek fazla gelen giden olmamış yine.. Bende gelemediğim için topik bayağı sessizleşmiş...:)) Sizi kaçaklar biriniz gelseniz diğeriniz gelmiyor.. Gerçi sağlık olsun, gönüllerimiz nasılsa bir...
Okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah...Bizde iyiyiz.. sıpalarımla uğraşıyorum işte.. Artık eskisi gibi zorlukları kalmadı.. biraz daha rahatım..:))) Yarın ne olur bilemem tekrar sapıtabilirim :)))) Her geçen gün yaptıkları ile bizi şaşırtmaya devam ediyorlar. Tam sevmelik oldular :))) Geçen gün Alp gaz kaçırdı.:) Bu konuda oğlum çok sağlıklı :))) Büyük insan gibi ses çıkartıyor. Gaz çıkartınca Naz gitti Alp'in poposuna elini koymuş "anne ap(alp) eeee kaka püüü" diye tükürüyor :))) Alp'de utandı sanırım "Naaa (Naz) hıııı" yaptı..Batuş gibi bizimde maceralarımız başladı sanırım... Bizden haberler bu kadar kızlar.. Hepinizi öpüyoruz. Vakit bulunca tekrar gelirim. ama sizde fazla boş bırakmayın

kızlar slm
haberleri aldınız sanırım
emel sitem etmiş unuttun diye ama gerçekten uyumaya vakit bulamıyorum...
çok şükür hepimiz iyiyiz maşallah
yarın kırkımız çıkacak inşallah
şimdi kızım göğsümde
sütüm artmadı daha kızlar yorgunluk ve uykusuzluktan sanırım
öneriler bekliyorum anneler :)

selam kızlar geç kalınmış bir yeni yıl tebriği kabul eder misiniz..

aylinim allah hayırlısı ile büyütömeyi nasip etsin bebelerin adını ne koydun canım? sütü arttırmak için gece emzirmesi ve su başşka hiğçbişi bilmem ben.. yardımcın var mı cnm nası bakıyorsunuz bebelere merak ettim:)
emelim evet gün geçtikce daha kolaylaşıo çok şükür nisanın uyku problemide olmasane güzel olcak hala uyumuyooo uyumuoo dün gece 1 de uyudu sabah 10da kalktı saat kaç oldu öğlen uykusu yok ve dirhem uyku yok gözünde allah başka şey vermesin ama bu kızın uykusuzluğu beni mahvediyo. bugün markete gittik annemle yan masada bir bebe 4aylık maksimum kadın eline mamasını yaptı verdi bebe kendi kendine içti döke saça kadın da bi güzel yemeğini yedi bebenin gıkı çıkmadı bitirdi anam şoook oldum nisayı bırak bebekken kendi kendne mamasını içmeyi o bebek arabasında yatıpda bana yemek yedircek nerdeeeee yarabbim ben çok dirençli anneymişim sanırım bana böle yerinde durmayan bebe verdin..:))))

bz son kalan azıları çıkarıyoruz tahmin edersiniz ki yememem artı mızmızlık hat safhada allah kuvvet versin:))

hey ben gene arada uğruyorumda uğramayan kızlar nerelrdesiniz pınar,zuzu,beyza,esra, beyza doğum yaptı mı acaba?

merhabalar canlar
aylinciğim hoşgeldin canım maşallah bebişlerine isimlerini ne koydunuz bende çok merak ettim:)) yardımcın var mı? ayyy 1 taşda 3 kuş nasıl güzel rabbim yardımcın olsunnn
emelim daha neler var neler geçen babannesi şunun doğum gününde napacaksa dedi batuhan döndü şumu ben şu değilim benim bi adım var taammı dedi :)) dün kahvaltıda menemen yaptım kahvaltılıklar vardı bana nasıl kızıyor hani yemek bana neden yemek yapmadın diye oğlum işde kahvaltı yapacaz diyorum ben bunları yemem kalk yemek yap bana dedi yaaa tam herif
dünürüm batuhanda gece 1 sabah 10 öğlen uykusu felan yok ben sabah 6da kalkıp işe geliyorum canım(

bu 2009 modeller aynı valla yaa...benim sıpa da gece 12-1 den önce uyumuyor..ee haliyle sabah uyanmamız 11 bazen daha da geç...öğlen uyumuyor kuzey de...ama günlük 10-11 saat uykusu var...şimdilik durum böyle ama zeynep gelince neler olacak çok merak ediyorum...
aylin evet gazoz çetesinin adını bi deyiver hele meraktayız topikcene...
kızlar şimdilik kısa kesicem kuzey tepemde...o ne anne bu ne anne deyip simgeleri soruyo bana...bi uygun zamanda gelmeye çalışırım..byeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…