İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar.......
Dün gelemedim, arkadaşım vardı. sabah kahvaltısına geldi. Akşamada eşi .. Benımkiler bir yandan onun kızı bir yandan başımızı şişirdiler valla :))) Ne uyudular ne doğru düzgün oynadılar..Bugünde yine aynılar.. Zar zor uyuttum.. Artık çıldırdım diyebilirim..Gün geçtikçe düzelecekleri yerde azıyorlar bunlar:)) Napacam bilemiyorum vallahi... Sabah olunca uyanmak istemiyorum inanın. Hergün aynı şey..Sıkıntı içinde uyanıyorum. Kaç akşamdır doğru düzgün uyuyamıyorum da..Bütün bunlar kafayı yediğimin işareti sanırım..:)))
Neyse kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. herkesi öpüyoruz... Gidip yemek yapmam gerekiyor....Her iş bana bakıyor..

selam inatçı hatunlar
merve 2 canım seni çok tebrik ediyorum allah gönlüne göre vermiş kızın oluyomuş oh ne güzel. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah pemboşunu. vallahi bu oğlanlarınız benim gözümü korkutuyo. büyüdükçe işler zorlaşcak belli. allah yardımcımız olsun.

merve1 hayatım seninde gözün aydın meme olayını bitirmişsin. darısı bizlere inşallah. vallahi bende yandım diyorum çünkü bu çocuk memeyi bırakçak gibi görünmüyoru tam gaz devam. şimdiden kesmeli miyim diye düşünmeye başladım sen öyle yazınca. gece meme olmadan uyumuyo benimki de. yani bişi olsa ben olmasam gece uyansa meme olmadan uyumaz napsam da bu işi çözsem diyorum. acaba sağsam geceleri biberondan yine anne sütü vermeye alıştırsam alışır mı? bu arada kv ye görümceye takılırsan işin iş onları duyarsan çok kendini doldurursun duyma görme hı hı de geç. çünkü hiçbirzaman kimse karşısındakinin yerine geçemiyor gecemez. bu işler zor işler. uzatma da bence. eşininde durumu zor boşveeer diyip geçicen. aynı şeyler karşındakinin başına gelince sıra sana gelir konuşursun. görümcenin de çocuğu olur sende bu çocuğa hayır demeyi öğretin diyip geçersin.

esmacım batunun maceralarına bayılıyorum vallahi. sen kır çocuğun yatağını sonra da babası tamir etti de. nasıl vercez bu kiloları bilemiyorum. mert de 1 yaşını doldurdu vallahi inanamıyorum. batunun da 3 üne az kalmış. maşallah kuzulara.

emel şikayet hat safhada allah yardımcın olsun hayatım seni okudukça bizimkileri düşünüyorum yandılar ayy bir tanesi bu kadar zor ikisi kimbilir nasıl zordur. ve gerçekten çalışmak bazen nefes almak gibi geliyor. 24 saat sıyırmadan çocuklarla ilgilenmek bence fiziksel olarak imkansız. ama ben de şu an ikinciye hamile kaldığımı öğrensem bunca zorluğa rağmen sevinirim. nasıl bir duyguysa bu tarifi imkansız.

asiye canım sana da kolay gelsin kız çocukları da hiç kolay değil anladığım kadarıyla ev işi noldu o kısmı atladım galiba taşıncam diyodun taşındın mı ? yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.

sinemcim sen de yavaş yavaş işe başlıyacakmışsın oğlanın üst dişleri çıkıyomuş onca üzüntü sıkıntı yaşanan olaydan sonra sıpalarımız doğdu 1 yaşına geldiler çok şükür hamdolsun bugünlere. artık dişdi yürümeydi bunları konuşuyoruz. allah tüm isteyenlere nasip etsin.

beyzadan haber var mı? çetrefillli de gelmemiş kayıplarda aylin naptı acaba herşey yolunda mı, ayşe de uğramamış , pınar sinem nazmiş raziş seher herkes iyidir inşallah unuttuklarımdan affola öpüldünüz.

günaydın hatunlarr...biz kızımla kahvaltımızı ettik...oğluş uyuyo dahaa..fırsat bu fırsat attım kendimi kk yaa...şebom gelmiş...mert paşaya maşallah..annesi emsin emebildiği kadar bırak..ben emziremedim ukte kaldı içimde..bu emer inşallah...esmaa 86 kilo oldum ben de yine yaa...ama bu halim hiç çirkin gelmiyo bana...prensesim var içimde çok mutluyum...nasılsa veririm yine..sen de takma kilonu gördüğüm kadarıyla fıstık gibisin...emelcim benim bu oğlan babasını da beni de delirtiyo...ikiz annesi olarak ve tek başına bakıyor olmandan dolayı senin önünde saygıyla eğiliyorum kuzum...eli öpülesi annesin valla....

merhaba kızlar
yaaa valla batuhanın maceraları bitmez tam sıpa :)))
kiloma gelince evet şişkoyum 172 boya 75 kiloyum 72ye kadar düşmüşdüm ama geri aldım ama 75le hamiş kalmışdım malum öncesinde alınan kilolar yoksa idali 63 evlendiğimde öyleydim en azından:)))) bakalım tekrardan başladım diyete ne kadar başarılı olabirsem artıık
emelim sen iş arama meselesini hızlandır bence kuzum sen bebeklerine sağlıklı dinç lazımsın seni iyi anlıyorum çünkü batuyu ikiyle çarpıyorum dayanılmaz oluyo:)))
şebbom bence memeden kesme canım batuhan 25-26. ay arasında bırakdı bende hiç bırakmayacakk sanmışdım ama hiçde zor olmaadı tam tersi ben daha çok zorlandım hem psikolojik hemde memişler çok fenaydı doldu taş kesildi(
işde böyle canlar

e öyle diyosanız vermeye devam kendi bırakcaksa iyi ama şu gece uyama işini bari biberona devredebilsem daha iyi olmaz mı uyanında almadan yataktan dayasam ağzına biberonu içse uykuya dalsa. hayal mi kuruyorum.
merve inşallah kızında verirsin memeyi gerçekten bebek ve anne arasındaki acayip bi bağ bu meme olayı allaha çok şükür ben yaşadım oğlum yaşadı allah tüm bebelere annelere nasip etsin.
kilo olayına gelince kasmıyoruz ki gerçek anlamda kilo vermek için kendimizi kassak disipline etsek veriririz. biz hem kaçamak yapalım hem yiyelim hem kilo verelim diyoruz olmuyo işte. kilo vermenin ilk ve tek çözümü yemeyi kesmek. merve sen hamilesin boşver yemene bak. sonra artık verirsin kiloları bi şekilde.

şebbom gece biberon verebilirsin canım yatarken muhallebi yedir istersen hem tok tutar ama anne sütü çok önemli nasıl olsa bırakır emzir emzirebildiğin kadar bana kalsa hala emzirirdimde kocişim askere gidene kadar emzir istersen dediği için bırakdım ben:))) zaten 26. ayın içindeydi
kilo mu problem ediyorum ben özellikle 2.ciye hamile kalmadan kesinlikle 70 in altına düşmem şart yoksa doğurmam:)

günaydın inatçı anneler nasılsınız bakalım
ben donuyorum akşam gittim uykum var yatamıyorum işlerim vardı hallettim saat 22.30 yatacağım dedim saat 23 batuhan ille banyo yapacağım diye tutturdu batuhan lütfen yarın yapılaım bak hastayım diyorum yok banyoya girdik çıkmak bilmiyo ar...tık dedimki bak su sıcak akmaya başladı çıkmazsan yanarsın dedim:))) çok kötüyüm ama ne yapayım tamam o zman çıkalım dedi . babamın yanına gidiyim beni öpsün sıhatler olsun desin durda diyo herkese gitti hers söyledi. bu seferde uyumayacağım diye ağlama başladı batuhan hastayım yatalım dyorum yok en son babası kızdı gittik yattık ama benim uyuma hayallerim 2 saat ertelendi:) gecede yanımdaydı tepin tepin huzursz yatıyo çişi var sandım ama hayatta yapmıyo gece çişini:) batuhan çiş yapalımmı anneciğim dedim çişim yok anne dedi uykunun arasında :) yatağına yatırdım yeterince tekme yediğim için ama çok huzursuz oldum kıpır kıpırdı. arada çağırdı bende çiş yaptı sanıp koştum ama sabahd kuruydu inşalah hasta olmaz oda

esmacım geçmiş olsun canım...valla anlattıkların çok tanıdık geliyo bizim bu ara biraz daha çok oluyo bu diyologlar..geçici diyorlar öyle umuyorum..inşallah huzura ericez...ama benim 2.geliyo...daha bi 3 sene rahat yok bana..aallah acılarını göstermesin de razıyım herşeye...

selam kızlar biz hafta sonu doğum günü yaptık resimleri yarın yüklerim. pasta dahil herşeyi kendimiz yaptık bu sene çok heveslendim şeker hamurundan pasta ve kurabiye yaptık bizim gelin ile yalnız pasta biraz şekerli olmuş kv öle dedi

gel gelelim nisaya kuzum memeyi kestikten sonra sardı anne kucak memeyi tutcam anne içeri git anne odaya git anne şuraya git modundayız hey allahım kesmeseydim yatakta yatıyorduk en azından bakalım bu kriz ne zaman geçicek cuma akşamı çıldırdı hiiiç uyumadı sabaha karşı sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya bağırmaya tabi ben bağırınca o daha çok ağlıyor o günde bende temizlik var hem hazırlık var canım çıktı ve sonuçç bugün hastayım sümüklerim akıyor

şebocumm önce senden bahsedeyim sakın yapma bu hatayı bak daha büyüyünce çok daha zor olucak memeden kesme ama 7aydan sonra gece beslenmesine gerek yok kuzum gece bir ağlar iki ağlar sonra alışır su verebiliyorsa arada uyandığında su ver yatmadan öncede muhallebi yap tok tutsun diye. ama uyuturken emzirmeden uyutmaya alıştır mümkünse kendi kendine uyumayı öğrensin değilse ayağında salla ama memeyle asla uyutmaaa ben çoook çektim hala çekiyorum siz çekmeyinn bak uyku konusunda ne sorunuz varsa sorun cevap atayım ..

adaşım canım öyle seviniyorum ki kızının olmasına kuzumm çok güzel bir annesin zaten kız annesi olcaksın iki bebeli dahada güzel olcak inşallahh maşallah canım arkadaşımaa

kızlar yok mu ikinci düşünen? pınar merve sırada kim var bakalım kim patlatıcak bombayıııı

seher nerelerde baktım profiline eylülden beri gelmiyor

beyzayı aylini çook merak ettim gebeşler ne alemdeler?

selam canlarımmmm...
Ne güzel gelenler olmuş. keşke hep böyle olsa artık topik :))) Eskisi gibi:))))
Öncelikle Nisacığımın yeni yaşını kutlarım... Maşalllahhhh... Resimleri heyecanla bekliyoruz..Ayrıca geçmiş olsun Mervem..
Şebom öncelikle hoşgeldin. Hani sende doğum günü resimlerini koyacaktın nerde? :)))) Emzirme işine gelince ben bırak emsin derim ama Mervenın çektiklerinin aynısını eltimde çekiyor. Bir de bu yönü var bu işin. Üstüne üstlük kız memeden başka birşey yemiyor. Bir görseniz mücadelesini mideniz kalkar :))) Bir kaşık yemek ( o da ne olursa olsun blendırdan geçiyor, pütürlü olmayacak) hoppp ardından meme.. Yani kız ne yese meme de nasibini alıyor o yemekten hehehehe:)) Bir de işin bu yönleri var düşün artık...
Esmacım yandık desene gece bir de banyo işimiz mi çıkacak:))) Yahu ben kendimi yıkamaya üşeniyorum geceleri :)))) Anladın sen onu :)) Sana da geçmiş olsun canım...
Mervecim hamişim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. .. Bende sana şimdiden bollll sabır diliyorum. Sanırım ben sinirli biri olduğum için çok zor geliyor ikiz büyütmek:))) Çok çabuk sinirleniyorum. Bir o kadar da çabuk geçiyor öfkem.. Saman alevi gibi...Ama herşeye değerler bu konuda hepinizle hem fikirim...
Bir kaç gün gelemedim yine.. Büyüdükçe benım işim daha zorlaşıyor gerçekten.hiç vaktim kalmıyor. cumartesi misafirim vardı onlarla uğraştım. dün ise çocukları sirke götürdük.. çok fazla ilgilenmediler ellerindeki patlamış mısırlar daha çok ilgilerini çekti:)))) Ama yinede huysuzluk etmediler sağolsunlar.. Artık daha rahat çıkabiliyoruz dışarı. umarım bundan sonra daha güzel olur herşey...
İş konusuna gelince henüz bir gelişme yok. Ben araştırmıyorum zaten. Çalışmasam mı acaba diyorum bazen:)) Nedenine gelince: evimi kv oraya taşımak istemiyorum. o zaman hafta sonuda beraber olacağız. nereye gitsek onlarda gelecek ben biliyorum. Ne onlardan ayrı pikniğe ne de başka biryere gidemeyeceğiz. Tamam çocuklarıma bakacak biliyorum ama bizi hiç yalnız bırakmazlar. Kv gezmeyi çok sever. Hatta ben evde kalsam kendi oğluyla gezse memnun olur:)))) Evlendiğimiz ilk iki yıl yakında oturuyorduk aynen dediklerim başımdaydı:))) Neyse işte henzü karar vermedim çalışma konusunda..iyi bir iş olursa duruma göre bakacağım...
benden haberler bu kadar. benim sıpalar uyanmadan bir iki işim var onlarıda halledeyim.. gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz. unuttuklarım affola.. herkesi tek tek yazamadım....

adaşım nisa prensesin yeni yaşı kutlu olsun canım...sağlıklı uzun mutlu bi ömrü olsun..ve sende gör inşallah...
evet güzel arkadaşım bi prensesim oluyor benim de..içimde tarifi imkansız bi sevinç var..rabbim önce isteyen her kadına anne olmayı sonrasında da benim gibi gönlüne göre olmasını nasip etsin...sağlıklı ve hayırla inşallah tabii...
emelcim teşekkür etmene gerek yok çünkü gerçek yazdıklarım sende biiliyorsun..ikiz büyütmek tek başına...elleri öpülesi annesin valla..sinirlenme işine gelince kendini suçlama..ben tek çocukla çileden çıkıyorum..olası şeyler bunlar...bizlere annelerimiz hiç mi bağırmadı...terlikle bile koşturttuk peşimizden :)) bişeycik olmaz o kadar bağrışmadan canım...

kızlar bu arada prensesimin ismini takdim edeyim sizlere...ZEYNEP...

selam canlar
dünürüm kızçenin doğum günü bugün değilmiydi ben mi yalnış hatırlıyorum yaaa(( minik kelebeğim güzel gelinim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara oğluşumla bizlerle beraber
merveciğim kızçenin ismi çok güsel adıyla yaşasın sağlıkla kucağına al inŞALLAH
emelim canım kaynana işi zor benden iyi kimse bilmez ama sen kendin için en iyi olanı biliyorsun
bende çok yoğunum kızlar dün anel vardı oraya katıldım:) şimdi kayseriye açılan forum avmnin ekb belgesini düzenliyorum halim yok bitkinim aman aman

nasilsiniz canlarim size bir mujdem varrr
bugun test yaptim teyze oluyosunuz yeniden beyazit efem abi oluyorrrr
mervis canim nisanin dogum gunu kutlu olsun nice senelere
emel esma merviss nasilsiniz canlarim
ben nasil memeden kesim yaa eskisi kadar cok emmez oldu
isyerinde sagiyorum onu biberonla iciyo ama emmeyi az yapiyo
arada aylinimiz ucuzleri getirmis dunyaya kizlar sagliklilarmis kuveze girmemisler masallah
c.tesi yasimiza girecez aralarinda 19 ay olacak allah kismet ederse kese icin pazartesi gidecem dr
hepinizi kocaman opuyorum

merhaba kızlar nasılsıız
sinemciğim canım çok sevindim rabbim gönlüne göre versin beyazıd paşayada maşallah seneye kardeşiyle kutlar inşallah doğum gününü
ayinciğiminde sağlıkla meleklerini kucağına aldığına çok sevindim çok merak ediyordum onu

sağol esmam allahım hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hadi kızlarrr
sıra sizde arayı fazla açmayın daha zor oluyomuş fazla açınca arayı
mervişşş seni tek bırakmadımm
memeden kesme işini nasıl yapacam
fazla emmiyo işyerinde sağdığımı biberonla veriyorum
pzts dr. gittiğimde soracam bakalım ne diyecek

selam kızlar
sinem canım tebrik ederim çok sevindim gözünüz aydın iyi yaptın fazla arayı açmadan ikisini bir büyütürsünüz inşallah.
merve 2 canım adıyla yaşasın çok güzel bir isim seçmişsiniz ben çok severim Zeynep ismini.
kızlar doğum günü fotolarını kardeşim makinasıyla çekti çok yüksek çekmiş yükleyemedim bi türlü küçültülüp yüklenmesi gerekiyo ona da bu bilgisayar müsahit değil bi ara uğraşıp koycam inşallah.
ikinciye ben geç kaldım artık benim olmaz olsada çok geç diyorum tabi bilemiyorum allah büyük büyükde konuşmuyum. siz yapın çıtırlar.
aylin doğurmuş mu aman çok sevindim demek küveze bile girmemişler helal olsun valla ayline maşallah maşallah maşallah.

meme konusunda ben napcam bilmiyorum valla böyle devam etcem vermeye gece de bana çok zorluğu yok iki defa kalkıyo emip uyuyo aslında öyle fazla zorlamıyo beni. sadece akşam ilk uykusunda uyumak istemiyo kolay kolay o zaman biraz uzun sürüyo uykuya geçmesi. artık ona da razıyız napalım. bugünleri bi daha yaşamıcaz dimi. aklı erince kendi kendine uyumayı da öğrenir artık napalım.

selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
34+4 te aniden gelmeye karar verdiler
aynı gün 3 cm e yakın rahim ağzı ölçümü yapılmıştı :))
neyse, çok şükür bebeklerim iyiler, küveze girmediler çok şükür
evdeyiz ama hiç vaktim olmuyo..
yine gelmeye çalışırım
öptüm
(kızlar aylinin yazısını buldum :)

selam canlarım.......
Ne güzel haberler var bugün burada...:)) Öncelikle Sinemcim tebrik ederim. Allahım sağsalim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.. Ayrıca cesaretinden dolayı da tebrik ederim.. Ben senin kadar cesaretli olamadım maalesef(((
Aylincim senide burdan tebrik edeyim. Çokkk sevindim meleklerini kucağına almışsın... Allah yardımcın olsun....
Mervecim hamişim kızımızın ismi çok güzel.. Adıyla yaşasın inşallahhh...Abisi gibi sarı saçlı mavi gözlü olsun..Abisi çok uğraşsın :))))
Şebom dünürüm hoşgeldin... Emzir be gülüm haklısın...Ben o zevki yaşayamadım..Nasılsa bırakacaktır. İki yaşına kadar bırakmazsa o zaman düşünürüz:)))) Bu aralar benım oğlumda memeye sardı :)))) Sanki meme biliyorda...Kucağıma oturuyor meme meme diye açmaya çalışıyor. Birgün napacakmış diye açtım, emeceğine yalıyor :))))) Eltimin kızından gördü sanırım ama yeri tutturamadı :))))
Esmacım ve Batucum sizlerde iyisinizdir umarım.. Mervem teyzem nerelerdesin yine? Diğer hatunlar gelmez oldular. umarım hepiniz iyisinizdir. BU arada sinemin oğlu Buğra sünnet oldu :)))) Artık iyileşmiştir bile..Darısı diğer yiğenlerimize olsun...
Bizi soracak olursanız koşturmaca devam...Değişik birşey yok...Bugün akşam babaannemize aşure yemeye gideceğiz..Yemekler benden tatlı babaannemizden...herkesi öpüyoruz......

merhaba emelciğim ve şebbom nasılsınız canlar
emelim senin ufaklık yalıyor seni haaa:) alem bu bebeler yaa şimdiden afiyet olsun aşure içinde yemeklerde sendenmiş seni tebrik ediyorum 2 bebeyle kayganaya yemek yapıyorsun
şebbom sende emzir korkma nasıl olsa bırakacak en güzel temas o anneyle bebek arasında ben çok üzüldüm memeden kesince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…