selam inatçı hatunlar
merve 2 canım seni çok tebrik ediyorum allah gönlüne göre vermiş kızın oluyomuş oh ne güzel. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah pemboşunu. vallahi bu oğlanlarınız benim gözümü korkutuyo. büyüdükçe işler zorlaşcak belli. allah yardımcımız olsun.
merve1 hayatım seninde gözün aydın meme olayını bitirmişsin. darısı bizlere inşallah. vallahi bende yandım diyorum çünkü bu çocuk memeyi bırakçak gibi görünmüyoru tam gaz devam. şimdiden kesmeli miyim diye düşünmeye başladım sen öyle yazınca. gece meme olmadan uyumuyo benimki de. yani bişi olsa ben olmasam gece uyansa meme olmadan uyumaz napsam da bu işi çözsem diyorum. acaba sağsam geceleri biberondan yine anne sütü vermeye alıştırsam alışır mı? bu arada kv ye görümceye takılırsan işin iş onları duyarsan çok kendini doldurursun duyma görme hı hı de geç. çünkü hiçbirzaman kimse karşısındakinin yerine geçemiyor gecemez. bu işler zor işler. uzatma da bence. eşininde durumu zor boşveeer diyip geçicen. aynı şeyler karşındakinin başına gelince sıra sana gelir konuşursun. görümcenin de çocuğu olur sende bu çocuğa hayır demeyi öğretin diyip geçersin.
esmacım batunun maceralarına bayılıyorum vallahi. sen kır çocuğun yatağını sonra da babası tamir etti de. nasıl vercez bu kiloları bilemiyorum. mert de 1 yaşını doldurdu vallahi inanamıyorum. batunun da 3 üne az kalmış. maşallah kuzulara.
emel şikayet hat safhada allah yardımcın olsun hayatım seni okudukça bizimkileri düşünüyorum yandılar ayy bir tanesi bu kadar zor ikisi kimbilir nasıl zordur. ve gerçekten çalışmak bazen nefes almak gibi geliyor. 24 saat sıyırmadan çocuklarla ilgilenmek bence fiziksel olarak imkansız. ama ben de şu an ikinciye hamile kaldığımı öğrensem bunca zorluğa rağmen sevinirim. nasıl bir duyguysa bu tarifi imkansız.
asiye canım sana da kolay gelsin kız çocukları da hiç kolay değil anladığım kadarıyla ev işi noldu o kısmı atladım galiba taşıncam diyodun taşındın mı ? yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.
sinemcim sen de yavaş yavaş işe başlıyacakmışsın oğlanın üst dişleri çıkıyomuş onca üzüntü sıkıntı yaşanan olaydan sonra sıpalarımız doğdu 1 yaşına geldiler çok şükür hamdolsun bugünlere. artık dişdi yürümeydi bunları konuşuyoruz. allah tüm isteyenlere nasip etsin.
beyzadan haber var mı? çetrefillli de gelmemiş kayıplarda aylin naptı acaba herşey yolunda mı, ayşe de uğramamış , pınar sinem nazmiş raziş seher herkes iyidir inşallah unuttuklarımdan affola öpüldünüz.