İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba emelciğim ve şebbom nasılsınız canlar
emelim senin ufaklık yalıyor seni haaa:) alem bu bebeler yaa şimdiden afiyet olsun aşure içinde yemeklerde sendenmiş seni tebrik ediyorum 2 bebeyle kayganaya yemek yapıyorsun
şebbom sende emzir korkma nasıl olsa bırakacak en güzel temas o anneyle bebek arasında ben çok üzüldüm memeden kesince

günaydın canlar nasılsınız benim işler yoğun çalışmaya devam :)
batuhan bey iyiler akşam döğüş nizah yattık hiç hadi yatalım deyip yattığımızı hatırlamıyorumm öldürecek bu bebenin inadı beni yaaa:))

kızlar iki gün gelmedik neler olmuş yahuuu sinem hey maşallah diyorum ne cesaretlisiniz yahuuuuu helal alkışlıyorumm ikinci bebeni sağlıkla kucağına al inşallah....
aylinn yazısını nerden buldun dünürüm :) eski günlere döndün :)) aylincim maşallah allah nazarlardan saklaısın rabb,im üçüzlerinle mtlu mesut yaşamayı nasip etsin..
adaşım zeynep ismi çook güzel ve zeynep ismindeki kızlar çok sakin iyi huylu olur aynı senin gibi olcak deseneee maşallah sizede:)
dünürüm doğum günümüz çarşmabaydı evet biz önceden kutladık.
resimleri ekliyorm inşallah olur. kız uyurken bende işlerime kaçayım ne güzel haberler aldım:)))

he şebom gece 2 kere uyanıyıorsa hiçbişi diilmiş emzir gitsin :)) ben sonsuz kere uyanıyordum:) şimdi kesince 2 ye düştük:) emzirmeyiiiiiii hala çok özlüyorum çoook güzel bir duyguuu..

sinemcim çok sevindim canım..rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...sağlıklı olması tabi en başta geliyo ama bi kızın olsa ne güzel olur dimi canım...allahım gönlünüze göre versin inşallah..
adaşım ben mi sakinim:)) sen beni kuzeyle hiç görmedin de ondan öyle diyosun..gerçi bu ara maşşallah diyim oğluşuşm 2 yaş sendromundan yavaş yavaş sıyrılıyor gibi...yoksa ben kafayı sıyıracaktım o kaa yanii....
esma biz sence sakin uyuyor gibimiyiz :)) yatmak resmen işkence çocuğa yaa...sanki uyuyunca hayatı kaçıracak velet...neyse dedim ya bu ara biraz daha iyiyiz..daha da iyi olmak tüm temennim...
kızım da iyidir umarım..haftaya kontrolüm var...özledim prensesimi...
herkese bizden öpücükler...

slm kızlar bugün itibariyle doğum iznine (32 hafta) ayrılmış bulunmaktayım
inş daha sık gelicem bende
güzel haberlerinizi okudum son birkaç sayfa
sinoşş hayırlı olsun maşallah diyorum ikinci geliyormuş
mervecim seninde kızın oluyomuş rabbim gönlüne göre vermiş gerçekten
nisacığın doğum günü kutlu olsun o da artık abla olmayı hak etti mi ne :)
bana gelince çok yorgunum artık dinlenirim inş en azından işe gitmeyeceğini bilmek bile güzel :)
öpüyorum hepinizi iyi akşamlarrrr

selam kızlar nasılsnız biz iyiyiz çok şükr mehmet egem artık 14 ay 23 günlük hızlabüyüyor sanki küçük sıpam yaramazlıkları da hiç bitmiyor yanlız odada bırakamıyorum heryeri karıştırıyor
nikol mervem kızın olucakmış allah kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah darısı bana tabi şuan erken
aylin üçüzlerine kavuşmuş allahımmutlu etsin
sinemcim senide tebrik ederim ikinci geliyormuş
mervem cuk cuku bırakmışsınız nisama maşallah 2 yaşınızıda kutlarım nice sağlıklı güzel yıllara inşallah
şebbom bende devam ediyorum hala emzirmeye benimoğlanda bazen 2 kalkıyor bazen bir bazen sürekli emiyor geceleri allah sağlık versinde emzirelimdaha oğlanlar tüfek tutacak kayınvalidem öle diyor 2 yaşına kadar emermiş bende emzirmek istiyom
emelcim ikizlerle allah sana kolaylık versin ben bir taneyle çıldırıyom iki olsa kesin kafayı yerdim zaten az kaldı ya
esmam batunun maceralarını okuyorum küçük abi
beyzacım az kalmış evde dinlen artık bebişinle
unuttuğum varsa affola benimoğlanı uyuttum 45 dk uyuyor uyanıyor sonra tekrar ayağımda salladım uykuya devam nasıl bir uykusa var anlamıyom bizdenböyle hepiniziöpüyoruz

slm kızlar
oncelıkle dunurum tabrık ederım canım adıyla yasasın zeynep kızce selene gorumce geldı desene :)
sınem senıde tebrık ederım canım allah sağlıcakla kucana almayı nasıp etsın
mervecım memeyı bırakmıssınız ne guzel prensesınde 2 yas gunu kutlu olsun
esma batusa masallah sıpaya her gun bı macera deesenıze
aylınde almıs kuzularını kucağına allah sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın
emelcım ısın bızden zor bız bırıyle çıkıyoruz cıleden sende ıkı tane
beyza sende bı avazda kurtul canım
sebo sanada kolay gelsın meme bıraktırma ısı baya zor desene
raziş masallah mehmet egeye yaramazlıklar baslamıs desene
asıyecım sen nasılsın prensesın nasıl
aysem cetreıllı gulsum sınem pınar daha unuttuğum varsa af ola hepınıze selam ederım
bıze gelınce selen tan bı canavar oğlan olsaymıs anlardımda bu kız duz duvara tırmanan cınsten hala uyku sorunuz ve 2 yas sendromumuz devam edıyo aksam uyuyana kadar popom yer gormuyu anne anne sonunda stresten depresyona gırıp çıktım bı ama sukur genede sağlığı yerındeya gerısı muhım değil ole bole buyucek

slm kızlar nasılsınız kaçaklar gelmişler hoş gelmişler
dünürüm huylu huyundan vazgeçermi hiç napalım
raziyeciğim hoş geldin canım ne zaman 14 aylık oldu yaa ben daha doğum fotolarını unutamadım zaman ne çabuk geçiyor
beyzacığım sende güzelce dinlen canım tadını çıkar evde olmanın az kalmış hayırlısıyla kucağına al miniğini
seherciğim şimdikilerde kız erkek farkı yok canım üzülme hepsi aynı sendromlu dönemleride bitmiyor sağolsun ergen bunlar ergen:)
merveciğim kızçen nasıl oğluşun nasıl ne zaman doğumun hangi ayda gelecek meleğin
ikiz anası sen nerelerdesinnnn

aylinim gözün aydınn Allah analı babalı büyütsün canımm da sitemimi etmeden de geçemeyecem içimde kalmasın patlarım insan buraya da yazardı dimiii meraktan çatladık bee yazamazsakta arada geliyoruz okuyoruz seviniyoruz yaniii neyse bu kadar yeterr çok çok öptüm cennet kokulularımııı hee birde isimlerini de bi ara
zeytinimm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahh canımmm
öhüm öhümm aslında artık gündüzleri pc açılmıyor bizimki hemen aabaa aç diye tutturuyor çünkü amma size vermem gereken bir haber vardı daaa oğluşumun teyzeleriii hadi yine iyisiniz bir yeğen daha geliyorrrr
şimdilik ben kaçar bizimki tutturmadan kapatam hepinizi çokkk çokk öpüyoruz canlarımm Allaha emanet olunnn

FACEDE okudum hemen buraya geldim bakayım bize haber edecekmi diye ama yazmış bilemmm ayşeemmmm gözün aydıınnn sağlıkla kucağına al minik kelebeğini rabbim gönlüne göre versin ama bide pembiş olsa süper olur demi:) hadi kızlar yokmu ortıraannnnn

canımm hiç yazmaz olurmuyumm ilk gözağrım sizlersiniz az dualar etmedik birbirimize ama Allaha şükür şu anda annelerimizde adayları hamişlerimizde var hatta ikincileri sıralamaya başladık bekleyenimiz kalmadı çokk şükür Allah isteyen herkeze hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallahhhheşim ilk duyduğunda kızım geliyor dedi Allah da gönlüne göre verir inşallahhh sağlıklı olsun hepsi başımızın üstüne tabi ama biliyorsun biz alpereni de ilk kız istemiştik malum sebepten ee oğlan oldu çokk ta iyi oldu artık kızın zamanı inşallahhh ama ne çıkarsa bahtımıza tabiii
esramm bizde arada hainlik yapıyoruz merak etmeehoşgeldin canımmm

ayşem rabbim güzel gönlüne göre versin canım hayırlısyla sağlıkla kokla bebişini
esra kaçaklar listesindesin hoşgeldin canım arada bi uğrayın canım 5 dakkada mı vaktiniz yok eee anlat bakalım oğluşun nasıl

öncelikle ayşeemm çok sevindim canım...rabbim gönlünüze göre ama önce sağlıklı sıhhatli bi bebe nasip etsin canım...ooooh yalnız kalmadım valla sıraya döküldünüz...hadi esmacığımın dediği gibi yokmu arttıran...
sehercim canım nerlerdesin uğramaz oldun...selen prensesim çokmu çektiriyo sana haa...
razişim de gelmiş paşasını kocaman etmiş maşallah...
esracım ara sıra uğra yaa...adar paşa nasıl...bi anlat hele...
esma canım benim kızçe iyidir umarım perşembe yada cuma gidicem prensesimi görmeye...umarım yine bi şok yaşatmaz bize...kız der dr inşallah...tabii önce sağlıklı desin de...meleğim inşallah nisan sonuna doğru doğacak esma...bu kez de erken doğum şoku yaşamak istemiyorum rabbim zamanında versin inşallah kucağıma...
yarın şeker yüklemem var...rutin kontroller...bizden haberler böyle...oğluşum da 1 aydır çişi kakayı söylüyor..daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum...bezden kurtulduk şükür...artık tam abi olduk yanii...kuzey ve zeynep'ten mis kokulu öpücükler teyzelerine....

Emelcim emziriyorum merak etme hatta Mert gerçekten iyi emiyor 2 yaşına kadar da bıraktırmaya ya da azaltmaya niyetim yok. bak raziyenin kaynanası ne güzel demiş erkek o tüfek tutcak diye. ben sadece meme ile uyumasa kendi asilik etmese uykusu varken kafayı yastığa bi koysa istiyorum. yok anacım koymuyo kafayı yastığa. bende merak ediyorum hani bi gece biz olmasak gece 2 de uyansa nasıl uyucak meme olmadan. daha bugüne kadar hiç yanlız bırakmadım ben Merti. gündüz bir iki saat gitmişimdir 10 aylık olana kadar. ama gece falan yok. 10 aylıktan sonra bakıcı başladı ben de işe gelmeye başladım. artı bizim oğlan kesinlikle ne hazır mama ne devam sütü ne muhallebi ne biberonla su bile içmiyo ondan yani. suyu bile bardaktan içiyo anacım. neyse napalım böyle geldi böyle gitcek elbet bigün bu da çözülcek. gündüzleri bakıcı onu iki defa ancak salıncağıyla uyutuyo. salıncağı alana kadar da dışarı pusetle çıkılıyo du ancak dönüşte pusette uyuyodu. pusetten alınıp yatağa koyulurken uyansa bile kabul ediyodu abi. neyse bu günlere de şükür.

Valla Esmacım bende eminim memeden kesince üzülcem gerçekten haklısın o bambaşka bi duyguymuş allaha çok şükür yaşadık.

mervecim çıtırım evet en fazla 2 defa uyanıyo bazen 1 iyi doymuşsa 1 kere uyanıyo az yemişse 2 3 defa kalkıyo o kadar. çok şükür öyle ağlayarak falan da uyanmıyo ıh mıh diyo daya memeye emsin uykuya devam. inşallah 2.de de emzirirsin hayatım hadi bak inatla hamile kalanlar 2.geliyo haberlerini pat pat patlatıyolar. esma ve senden de bekliyoruz )

ayşecim tebrikler 2. geliyomuş çok sevindim. inşallah sağlıkla sıhhatla allah gönlünüze göre versin çoook sevindim.

raziyecim senin paşanda büyümüş maşallah aman nazar değmesin uykularına yemelerine içmelerine. hiç üzmesinler annelerini babalarını.
nasıl dişleri çıktı mı yürüyo mu neler yapıyo paşan.

esracım beyzacım selam hepinize

aylin üç taneyle uğraşıyodur buralara zor gelir biraz.

seher canım selenin de öp yanaklarından

herkese iyi seneler mutlu bereketli istediğiniz gibi güzel bir yıl diliyorum hepinize

mert den seçmeler. bizde bekliyoruz abilerinden ablalarından kardeşlerinden resimler.

Eklentiler

• $canımm.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $canımm2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $canımm3.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $canımm4.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
selamlar kızlar....
kk ya çok uğramasamda güzel haberleri esma aracılığıyla alıyorum çok şükür
2.bebeklerini bekleyen annelere kolaylıklar diliyorum..
Allah kucağınıza almayı ve büyütmeyi kısmet eder inş.
ilk sıpalarıda öperiz kızçemle...

merhaba fıstıklar ve fıstık ezmeleri:)
şebbom maşallah senin yakışıklı paşaya nasııl tatlı olmuş bu böyle küçük adam fanatik fenerbahçeli şuna bak yaa
2.ye gelince beni daha beklersiniz cicişler sırayı bozdular zaten ilk ben doğurmuşdum beni bekleselerdi çok beklerlerdi allah isteyen herkese versin önce olmayanlara versin ben sıramı bekliyim
merveciğim bu aralarda bende çok duydum önce erkek sonra kız dediğini doktorların ilk başta karıştırıyorlar nedensee seninle beraber 4-5 oldu hayırlı sağlıklı evlat olsundasonrada rabbim gönümüze göre versin:)

kızlarr nasılsınız canlarım maşallah hadi bakalım bende diyim arttıran yok mu kızlarrr
ayşem hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
senin sat ne zaman beraber mi doğurayacağız acaba
benim kasım 23
şebbo maşallah merte büyümüş abi olmuş canım allahım bütün meleklerimize sağlık versin
analı babalı büyütmeyi nasip etsin
emzirmek gerçekten anlatılamaz bir duygu ama maalesef yavaş yavaş bıraktıracağım
ben mecburen nette okuyorum bir zararı olmaz falan diyolar ama
bilmiyorum yinede bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
merviş canım kızının adı çok güzel
adıyla yaşar inş. canım
ayşeyle benim ne olacak bakalım
esmaya 3 aylıkken çekilmiş usg resmini gönderirim kız mı erkek vmi bilir değil mi esmacım
canım sende çok geç kalma yaaaa katıl aramıza
adaşım emel seher aylin raziş asiş merviş beyza ayşe esra nazmiye nasılsınız kızlarrr

hepinizi kocaman öpüyorum pc ye yüklersem resimleri topiğede koyarım canlarım
kıvırcık paşa oldu benim ki tam

bizim paşa yürüyo yaşından önce yürüdü maşallah 4 dişimiz var hala üstleride yeni çıkarttı 1 ay falan oluyo
ay gün gün hareketleri değişiyor kızlar yaaa
allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…