slm kızlar
benim oğluş biraz hatta baya bi aceleci çıktı 33+3 de 02.01.2012 de dünyaya gözlerini açtı
31 inde suyum geldi sızıntı şeklinde yılbaşı gecesini hastahanede geçirdik ciğer geliştirici iğne yapıldı 28 saat geçmişti ki oğluşum kakasını yaptı yani bunu görsel olarak anladık benden gelen sızıntıda vardı hemen dr umu aradılar Allahtan hastahanedeydim gece saat 1 de drum geldi 1,30 da sezeryan için hazırlamaya başladılar beni kaybedecek vakit yoktu çok istemiştim normal doğurmayı ama nasip olmadı oğluşum 1.58 de doğdu neyseki iyiyiz çok şükür oğlum 2150 gr 46 cm doğdu 4 gün yoğun bakımda kaldı küvezde çok şükür şimdi yanımda biraz sarılığı dışında bi sıkıntısı yok çok şükür adını OSMAN EMİR koyduk adıyla yaşasın inş bu arada 10 gündür uyumuyorum buna bi çözüm var mı :) saka gibi ya nasıl dayanabildiğime hala inanamıyorum belki günde 1-2 saatlik uykularla duruyorum ne zaman bayrakları çekerim bilmiyorum ama sütüm bugün iyice azaldı yorgunluktan ve uykusuzluktan olsa gerek ve oğluşum sarılık hala ne yapıcam bilmiyorum dua edin hepinii öptüm
beyzacım gözünüz adın canım...oğluşunun sağlıklı olmasına çok sevindim...biliyosun kuzey de 35+1 de doğmuştu..erken doğumlarda sarılık biraz zor atlatılabiliyor...15. gün de yine hastaneye yatmıştı kuzey...1 ayda ancak düştü ...ama şimdi çok iyi çok şükür..osman emir de atlatacak...adıyla yaşasın paşan...süt için de emzirmekten ve bol su içmekten başka yapacağın bişey yok...bide düzenli protein ağırlıklı beslenme ve kaliteli uyku...uyku varda kalitelisi kaldı diyosun :)) hepsi geçiyo hayatım..unutuluyo..bak ikinciye bile cesaret ediliyo :))
kızlar selam
beyza Osman Emir hoşgelmiş çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim adıyla yaşasın. sağlıkla sıhhatle büyüt oğlunu. çok şükür bugünlere. tüm inatçı hatunlar inatla anne oldular eksik kaldı mı kızlar?
/QUOTE]
sağol canım benim umarım herşey herzaman yolunda gider mükemmeliyet konusunda da çok haklısın insan anne olunca bi tuhaf oluyo yani inanın 10 gündür uyumuyorum diyebilirim beşiği yanıma doğru çektim geceleri ağzına burnuna bakıyorum sürekli sizdede olmuşmuydu böyle şeyler yaa
beyza canım hayırlı olsun meleğim rabbim analı babalı büyütsün
sarılık için ben şekerli su vermiştim sonrada biraz normal su ,zor atlattı benimkide sarılığı
süt içinde hoşaf ve bol bol su iç canım bulgur pilavı ye stres olma yoksa stres sütün düşmanı
merviş nasılsın canım
emel esma nasılsınız kızlar benim bulantılar başladı arada çıkarıyorum
Emel, Pınar,Şebo,Asiye,Aylin,Raziye,Nazmiye,Gülsüm,adaşım,Ayşe,Çetrefil Ayşe,Esra,Seher ve unuttuğum varsa affola kızlar
öpüldünüz kocaman
sağol sinoşum ayy yaa benimki 10 günlük oldu cuma tekrar bakılıcak inş düşer de küveze girmeye gerek kalmaz dua edin bana kızlar öpüyorum hepinizi
selam sinemcim allah yardım etsin sana da ikinciye büyük bir cesaretle hemen hamile kaldın. sağlıkla gelsin inşallah. nasıl aynı heyecanları birdaha yaşamak güzel mi? ilkinde de bulantın çok olmuş muydu? bide çalışıyosun dimi valla helal olsun. eşinin de sık sık seyahatleri oluyo du napcan doğurunca artık emekliliğe ayrılıcan mı?beyza canım hayırlı olsun meleğim rabbim analı babalı büyütsün
sarılık için ben şekerli su vermiştim sonrada biraz normal su ,zor atlattı benimkide sarılığı
süt içinde hoşaf ve bol bol su iç canım bulgur pilavı ye stres olma yoksa stres sütün düşmanı
merviş nasılsın canım
emel esma nasılsınız kızlar benim bulantılar başladı arada çıkarıyorum
Emel, Pınar,Şebo,Asiye,Aylin,Raziye,Nazmiye,Gülsüm,adaşım,Ayşe,Çetrefil Ayşe,Esra,Seher ve unuttuğum varsa affola kızlar
öpüldünüz kocaman
emel biliyomusun Mert bulamaç kahvaltıyı 6 ay 8 ay arası yedi. 9 aylıkken yemedi ben de tek tek veriyim yicek mi diye denedim o gün bugündür tabağı kahvalt tabağı peynir domates zeytin tereyağ yumurta allah ne verdiyse. peyniri bigün başka bigün başka yapıyorum işte yeşil zeytin bazen yumurta akına biraz alerjisi var tam vermiyorum ama yumurta yı katı veya kayısı bazen yağda kırıp yada omlet falan yapıyorum bazen kahvaltıdan sıkılıyo kaşarlı veya kaşarlı sucuklu tost yapıyorum. büyük adam gibi alıştırdım ve yiyo çok şükür. sen yazınca şok oldum biz ne erken başlamışız diye. ayrıca ben alıştırdım dediğime bakma aslında mert öyle tercih etti desek daha doğru olur. mert gerçekten 9 aylıktan itibaren büyük adam gibi yedi. meyve püresi yerine meyveyi doğrattırdı parça parça yedi. patates püresi olmaz kare kare patates yani adam püre kıvamını istemedi açık açık.herkese selam...
Beyza'cım canım gözün aydın... Allahım sağlıklı analı babalı büyütsün inşallahh.. Adı ile yaşasın Osman Emir...İnşallah en kısa zamanda geçer sarılığınız..Benimde oğlum olmuştu hatta hastanede yatıyordu ışın tedavisi yaptılar yarım gün felan..Eve geldikten sonra devam etti ama geçti Allaha şükür. Darısı Emir paşamıza olsun...
Şebom dünürüm ne güzel ağzından bal damlamış keşke gelsen Ankara'ya..Kar yağsa ama hemen yollar açılmasa bizde mahsur kalsanız :)))) Valla söyle o damadıma sarkan kızlara, Naz gelirse yolar alimallah :)))) Bugüne bugün senin oğlanın başı bağlı :))) İkinci bebek olayına gelince siz ikide kalın ben üçüncüyü düşünüyorum :))) Şaka bir yana ama insan gerçekten istiyor. Ama henüz benim için erken. İşlediğim günah hiç aklımdan çıkmıyor.Allah kısmet ederse tekrar üçüncüyü cidden düşünüyorum.Bakalım tek bebek büyütmek ne kadar zormuş :)))))
Sinemcim demek bulantıların başladı..Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sefer de kıvırcık bir kızın olur..:))
Zeynep'in annesi sen nasılsın canım..Kuzey nasıl? Kardeş fikrine alıştımı yoksa henüz farkında değil mi?
Bu arada kızlar birşey soracağım: Benım sıpalar sabah kahvaltılarını hala bulamaç olarak yiyorlar..Tek tek yedirmeyi pek denemedim açıkcası. İki tane olunca zor oluyor:)) Birde öyle yerlerse doymazlarmış gibime geliyor. Gerçi yemiyorlar öyle..Orası da ayrı konu..Sizce ne kadar daha böyle devam edeyim..
gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzzzzzzz
emel biliyomusun Mert bulamaç kahvaltıyı 6 ay 8 ay arası yedi. 9 aylıkken yemedi ben de tek tek veriyim yicek mi diye denedim o gün bugündür tabağı kahvalt tabağı peynir domates zeytin tereyağ yumurta allah ne verdiyse. peyniri bigün başka bigün başka yapıyorum işte yeşil zeytin bazen yumurta akına biraz alerjisi var tam vermiyorum ama yumurta yı katı veya kayısı bazen yağda kırıp yada omlet falan yapıyorum bazen kahvaltıdan sıkılıyo kaşarlı veya kaşarlı sucuklu tost yapıyorum. büyük adam gibi alıştırdım ve yiyo çok şükür. sen yazınca şok oldum biz ne erken başlamışız diye. ayrıca ben alıştırdım dediğime bakma aslında mert öyle tercih etti desek daha doğru olur. mert gerçekten 9 aylıktan itibaren büyük adam gibi yedi. meyve püresi yerine meyveyi doğrattırdı parça parça yedi. patates püresi olmaz kare kare patates yani adam püre kıvamını istemedi açık açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?