İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah bunda foto çıkar:))
emel senin zıpalar çok tatlı maşallah kız aynı sen aferin sana kendine benzetmeyi başardın:))))

Eklentiler

• $421013_300041696715680_100001295556892_739212_203773420_n.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $395231_300041876715662_100001295556892_739222_624540655_n.webp
    85 KB · Görüntüleme: 42
  • $395866_300041746715675_100001295556892_739215_1429270131_n.webp
    48 KB · Görüntüleme: 49
  • $402452_300041626715687_100001295556892_739210_906823060_n.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 43
slm kızlar biraz okumaya çalıştım sinemcim geçmiş olsun canım benim hayırlısı böyleymiş rabbim oğluşuna sağlıklı uzun ömürler versin inş
şebnemcim hala olmuş ayy onlar ne miniktir şimdi benim oğluşum gibi ama gerçekten çabuk büyüyorlarmış :)
batuhanımızda kocaman abi olmuş topiğin abisi maşallah
rahel senin ikizler de kocaman olmuş maşallah bende o güzel günleri bi görsem
mervecim inş zeynep kızımız zamanında gelir ama erken gelirse de üzülme tecrübelisin sende :)
evet bize gelince oğluşum başlarda hep uyuyordu allahım dedim bu çocuk hep böyle uyuyacak mı ne kadar sessiz ağlamıyo bile diye
ama şimdi gecelerin adamı oldu küçük vampsım benim :) düzene sokmaya çalışıyorum ama daha erken mi acaba bilemedim
bu arada sütüm de olmadı çok üzülüyorum bebeğimi hiç emziremedim başlarda sarılık diye sağıp biberonla verdim sonrada alamadı
mama çocuğu olduk anlayacağınız ama sağlık olsun büyüyo işte 2 martta 2 ayımız bitecek
bizden böyle öpüyoruz hepinizi

canlarım benim inanın hepiniz hep aklımdasınız çok özlüyorum ama ben tek bebeyle kendime vakit bulamıyorum yaaa. nisacık sanki çok uyuyormuş gibi öğlen uykuları uyumamak istemeye başladı banada heyheyler gelmeye başladı:))))))))))))))) öğlen uykusu uyumayıncada gece11den önce uyumuyo:) canı sağolsun zilli olmaya başladı ben bağırınca kızınca anne sen işe git ananenem gelsin dio:) acayişp cevap veriyorr yandık küçük ergen oldu.

adaşım aşk olsun kuzum sana darılırmıyım hiç bende zaten duramadım pek nisa kapamış pc yi,:))
zeynebim kızım dur azcık ağbine benzeneme cnm inşallah sağlıkla gelsin zamanında..

oy yakışıklı damadıma bakk yavrum valla aynı sen kız dana danaaa oldu bu bebeler eboyumuza geldi dünürüm sende sanki zayıflamışsın..
ememlim teyzemmm yaa hayranım valla uzaktan böle ikiz sevmek güzelmiş:))))) maşallah çook güzeller ikiside.

beyzam yaa öle daha dur büyüyünce ddaha fena oluo uyumıcam oynıcam diye sölencek:))) hehehe çok korkutmadım dimi seni..
kızlar pınarım telli varsa bana yollar mısıınız benim teli eşi,m bi ara kullanmıştı yok bulamamadım geçen gün arıcaktım.

şimdiş ben ekliyim size benim küçük danayı

dünürüüümmmmmmmm bu tam ergen olmuş nişan zamanı gelddiiiii anlaşılan yaza geliriz istemeye artık havalaar ısınsında:)))) gerçi benim oğlanın kızlarda gözü yok nisayı gösterdim şimdi banyoda olana ellerini yıkamaya gitmiş dedi diğerinede elleri üşümüş cebine koymuş diyo kız nasıl diyorum diyorum ya anne diyo :)))

selamm...
Esmacım çok güzel olmuş ellerine sağlık... ama nasıl yaptığını anlatmamışsın :)) Bu arada Naz babaya da benziyor:)) Aslına bakarsan karışık olmuşlar. Nazın gözler,burun,saçların dalgası ben.. ağız baba...:))) Alp'in gözler baba, ağız burun saç rengi ben:))) Yani kimsenin gönlü kalmasın diye karışık olmuşlar :)))) Hoş babaannemiz hiç bana benzetmez ikisinide ne hikmetse... Naz baba Alp ise amcaymış... Alakası yok işte ikiside bana benziyor...
Beyzacım maşallahh oğluna... Ama düzene sokmak için henüz çok erken canım.. kendini kandırma:))) O kadar çok huy değiştiriyorlarki sen bile şaşacaksın... İyi dileklerin içinde teşekkür ederim...
Mervem teyzem hoşgeldin... Maşallahhhh Nisacığıma.. kocaman olmuş...Yerim ben onun saçlarını...Büyüdükçe sana benzemiş.. Senın saçlarda mı kıvırcık...
Bize gelince: sormayın 3 gündür feci hastayız. Cumartesi gecesi Naz hastalandı sabaha kadar ateş kusma öksürük...pazar sabah götürdük doktora.. Aynı gün Alp te hastalandı 2-3 gündür sabahı sabah ediyoruz. Bugün babaannemiz gelecek yardıma.. Şimdi ilaçlarını içirdim yatırdım. inşallahh uyurlar..bende size bakayım dedim.. Bizden haberler bu kadar.. gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz

kızlar nasılsınız
emelim melekler hastalanmış geçmiş olsun rabbim şifasını versin
maşallah bizim topiğin melekleri çok tatlılar yaaaa
allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
denetim vardı fırsat bulup giremedim kızlar
şimdi biraz işim var ama bakmadan edemedim
beyzam nasılsın meleğin 2 aylık olacak maşallah canım her ay huy değiştiriyorlar
allahım canlarını sağ etsinde mervişlerr sizler nasılsınız nisa maşallah büyümüş canım yaaaa
merviş zeynep tahmini ne zaman gelecek inş. abisi gibi erkenci olmaz
esma batuş maşallah abi canım artık yaş günü güzel geçmiş
ben pc ye bir yükleyebilsem fotolarını
ekleyecem inş.
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım

adaşım maşallah nisa kuzuma ne kadar topik bişey olmuş...sana pek benzemiyor gibi sanki ama bilemedim yine de...
beyzacım oğlunun fotosunu koysana bi görelim o gül cemalini..huy değişme işine gelince daha kaç havaya dönecek bi bilsen..
emelcim kuzularına çook geçmiş olsun canım..inşallah çabucak atlatırlar..allah yardımcın olsun..ben kuzeyle başedemiyorum valla sana bravo...dün mesela resmen ağlama krizine tutuldum...bu ara onunla oyun oynayamıyorum diye sanırım çok hırçın oldu..yatmam lazım ama o da çocuk anlamıyor...inşallah bu ayı da bi geçirsek..sinemcim sormuşsun zeynep ne zaman tahmini doğacak diye aslında nisanın sonuna doğru ama benim bebeler beklemio ne hikmetse...kızım da erken doğmasın diye ilaca başlattı dr...inşallah nisanı görürüz...dua edin...
herkese iyi geceler.güzel anneler...

Son düzenleme:
emelciğim;
Malzemeler:

• 250 gram tereyağıyada margarin (oda sıcaklığında)
• 1 yumurta,1-2 damla çilek aroması(bunun yerine vanilya veya limon v.b kullanabilirsiniz)
• 1 su bardağı pudra şekeri
• 3,5 su bardağı un
• ½ su bardağı nişasta
• 1 paket kabartma tozu veya 1 çay kaşığı karbonat
Üzeri için:renkli şeker hamuru,bal veya su

Yapılışı:
1. Oda sıcaklığındaki tereyağı ve şekeri karıştırıyoruz
2. Yumurtayı da ilave edip karıştırıyoruz
3.unumuzu,kabartma tozumuzu,nişastamızı,aromamızı koyup hamurumuzu yoğuruyoruz.
4. Hamuru yarım saat buzdolabında dinlendirdikten sonra
5. Hamurun yarısını un serpilmiş tezgah üzerine alarak merdane ile 7-8 mm kalınlığında açıyoruz.Kalıp ile keserek yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye alıyoruz.
6.fırınımızı önceden 175 C de ısıtıp kurabiyelerimizi 10-15 dakika kadar pişiriyoruz.
7.kurabiyeleri fırından çıkarttıktan sonra tel ızgara üzerine alarak soğutuyoruz.
8.kurabiyelerimiz soğurken Şeker hamurunu çok ince açarak kalıplarla kesiyoruz.
9. Kurabiyelerin arkasına fırça ile çok az bal sürerek şeker hamurumuzu yapıştırıyoruz.
hangi kalıbı kullanırsan canım süsleme işide sana kalmış ben geçen sene b harfi yaptım bu senede mickeydi konsept cupcakeleride pişirdim üstüne şeker hamuruyla süsledim yine nasıl istersen öyle pişir sevdiğiniz bir kek tarifi varsa onu yap cupcake kağıtlarına dök kalın olanları tercih et pasta malzemleri satılan yerlerde oluyor ben birde şekilli merdane aldım:)

merveciğim doğuma az kalmış canım sağlıkla al zeynep'i

sınemcım cok gecmıs olusn canım alah oğlusuna uzun omur versın
esma hamarat hatun ellerıne sağlık senınde canım
şebocum hala olmussun tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun
masallah merve nısaya daha dur bunlar bıle ıyı gunlerın :)
dunurum sanada cok gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne mınık zeynep erken gelmesın allah yardımcın olsun canım
gecmısı fazla okuyamadım kızlar seloş bılg bozdu tam gırıyom derken 1 aydır bılg kaldık ceptend zor gelıyo bana gırmek nete kaynana hastanede gene babam amelıyat oldu oda hastanede ben ıkı taraf arasında surunmede nısanın ıkıncı haftasıda kardesımın nısanı var selende benle beraber kosusturmaca gıdıyo ıste sukur sağlığımız yerınde ya napalım dıyoruz
ayse emel sinem pınar raziş asiş aylin cetrefıllı gulsum daha aklıma gelmeyanler sızlerde ıyısınızdır ınsallah

beyzacım minnakına koskocaman maşallah..kim der prematüre diye...bi de bişi sorcam beyza oğlun ne kadar kaldı kuvezde...33 haftalık doğmuştu dimi...
dünkü dr kontrolüm pek iç açıcı değildi kızlar..zeynep kafasını anasının şeyine iyice sokmuş..tam doğum pozisyonunda..rahim boyum kısalmış...2-2.5 cm arası...dr.her an kendini dinle..ters bişeyde hemen haberim olsun dedi..yatıyorum ama kuzeyle ancak bu kadar oluyo...nidilat günde 4 kez alıyorum..bi de celestone ciğer geliştirici iğne vuruldum dün 12 saat arayla..dua edin 35.haftayı göreyim..kuzey gibi 35 te doğsa bişey istemicem..sağlıkla gelsin prensesim nolur dua edin..

canım küvezde 4 gün kaldı ama 24 saat oksijen vermişle diğer günler izlemek amaçlı kalmış 33+2 günlük doğdu bana da o iğneden yaptılar 2 kere benim rahim boyum hep 2-2,5 du ama bir anda açılmıştı benim 1 cm açılma vardı yani bende çok dikkat etmemiştim işten yeni ayrıldım diye hazırlıklarımı yapıp dinleneyim demiştim ama nasip olmadı ama korkma yani ciğer geliştirici iğneni de olmuşsun solunumunda bi sıkıntı olmassa problem olmuyo genelde kilosu nasıl o önemli yani 2 kilonun üstünde olsa süper olur hayırlısı olsun canım kafana takmamaya çalış

anladım beyzacım cevabın için saol..
dün gece kasılmalarım çok sık oldu..sabaha karşı 2.5 dk da bir gelmeye başladı...5 te doktorumu aradım..nidilatı 2 saatte bir al dedi..bide endol diye bi fitil al dedi..eşim nöbetçi eczaneden aldı kullandım...geçmezse gene haberleşelim seni hastaneye yatırcam dedi..ama şükür ki 8 gibi azaldı kasılmalarım..sabah yine konuştum doktorumla..nidilat 2 saatte bir devam bugün de..endol fitil de her gece...yarın görcak beni..bakalım inşallah rahim boyum daha da kısalmamıştır...çok şükürki suyum gelmedi kanamam olmadı...bu haftayı atlatsam hayırlısıyla..zeynep abisindende aceleci çıktı...ama sonuna kadar dayanıcam..yatıyorum şimdi kuzey babasıyla dışarda...bakalım yarına inşallah daha iyi olurum..dualarınızı esirgemeyin dostarım...

allah hayırlısıyla kurtarsın dunurum uzmez senı zeynep bekler ınsallah ama sen genede cok dıkkatlı ol dualarım senınle canım

selammm
Öncelikle Beyzacım kocaman maşallahhh bebeğine...Sen işe devam edecekmisin? O zaman kim bakacak paşaya?
Mervecim sanada çok geçmiş olsun.. İnşallahhh en azından bu haftayı bitirirsin de öyle gelir minik Zeynep..Gerçekten çok aceleci çıktı senın cadında..Umarım herşey yolunda gider..Bizi habersiz bırakmazsın umarım.. Dualarımız seninle...
Sehercim hoşgeldin.. Hastalarına geçmiş olsun. Sana da Allah kolaylık versin...Selen cadısı ne alemde:)) Hala aynı yaramazlıklar devam mı?
Esma cım tarif için teşekkürler... Umarım bir ara denerim.. Biz yaşgünü kutlaması yapmaktan vazgeçtik. Biraz büyüsünler hediyenın ve günün anlamını bilsinler öyle yapalım diyoruz.. İlk doğum günlerini yaptık nasılsa..Sadece kendi aramızda ufak bir pasta keseceğiz o kadar..
Gelelim kaçaklara::: Umarım hepiniz iyisinizdir..
bize gelince: koşturmaca devam.. Hergün aynı şeyler, sadece hafta sonlarımız biraz değişik.. Babamız evde olduğu için hafta sonları gezmelerde oluyoruz. Ama iki çocukla dışarı çıkmak çok yorucu:))) Bu aralar teyzemle uğraşıyoruz aynı zamanda. hatırlarsanız eşini kaybetmişti. şimdi bana yürüme mesafesinde yeni bir ev kiraladı. Bu hafta yine ona koştururuz sanırım. Babamızda kursa başlıyor. Akşam iş çıkışından sonra gidecek eve 23,00 gibi gelecek.. İyice kafayı yemezsem iyidir:))) Sıpalarım günden güne huy değiştirmeye devam ediyorlar. Alp artık Naz'ı hırpalamaya başladı.. eskiden Naz yapardı şimdi işler değişti. Kızımın heryeri tırnak izi. Alp bulduğu yerde sıkıştırıp ya saçını ya yüzünü yoluyor. olmadı ısırıyor(( Nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum..Ama herşeye rağmen çok tatlılar..Allah hepimizin evladını bağışlasın.. isteyen herkese nasip etsin..
Bizden haberler bu kadar kızlar... gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzzzzz

beyzacım maşallah sana ve oğluşuna çok tatlısınız..
adaşımmm canım tüm kalbimle dualarım sizinle olucak cnm benim bizde olmuştuk ciğer geliştirici iğne falan nisa güya geliodu açılmam başlamıştı doktorum heran gelebilir dedi bunu yaşadığımda 35 haftada falandım 38+2de sezeryanla aldılar yani doğmayacağı varsa bekliyor allah büyük dua edelim zamanında gelsin. cnm benim bana numaranı yollar msn kaydedeyim

seherim allah kolaylık versin babacına noldu cnm çok büyük geçmiş olsun. çok uzak kaldık ya
teyzem kızzz çok şeker oluolar dimi bazen bütün gece uyumuyo mıkır mıkır sölenio sabah uyanıo annecim seni çok seviyorum dioo allah bütün uykusuzluk bitio.

bize gelince iyiyiz çook şükür günden güne koca danama hayranlık bakıyorum. buaralar işten ayrılsam mı gibi kafamda düşünceler var işte ki müdürüm yıllardır çalıştığım işten ayrılıyor ve geride kalan genel müdür ile pek anlaşamıyorum sanki o gidince üstüme gelcek gibi gelio zaten full zamanlı çalışmaya geçmemi istiolar 5gün nası çalışcam öle bakalım neler olcak allah sağlık versinde

dualarınız için allah razı olsun arkadaşlar...ptesi dr kontrolüm pek iç açıcı geçmedi...2 cm açıklığım var kasılmalar devam...yatak istirahati verdi dr..eşim saolsun izin aldı kuzeyede banada o bakıyo...bu haftayı atlatırsam 2. kez ciğer geliştirici iğne olucam...ilaçlarla durduruyoruz doğumu şu an..eğer sık ve düzenli kasılmam olursa hastaneye yatıcam serumla durduracaklar..2 hafta daha dursun istiyorum..allahım kızıma sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

merhaba kızlar nasılsınız
mervem canım inşallah 2 hafta daha durur zeynep rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah eşininde izin alması iyi olmuş yokmu yanına gelebilecek biri annen kardeşin felan kayganan yoktu yalnış hatırlamıyorsam demi rabbim yar ve yardımcın olsun canım
dünürüm sen nasılsın gelinim nasıl
emelciğim senin zıpırlar ne yapıyor
beyzacığım meleğinde sende çok tatlısınız
şebbom nerelerdesin mert paşa nasıl
ayşeeee iyice boşladın buralarııı
sinemler ,çetrefilli ayşe, pınar , aylinnnnnnnn ve unuttuklarım nerelerdesiniz

biri bana seslenmiş sanırsammmburalardayım canımm ama bizimkinden yazmak ne mümkün şu sıralar araba yarışı merakı aldı gitti pc yi açmayı erteleyebildiğimce erteliyorum anne kalkacam kapatacam sözz açılımı kalk deyince kalkcan mı kalkcamm kapat deyince kapatcan mı kapatcamm söz mü sözzzz de uygulamaya gelince nanayyy bizi kandırıyo kerata baştan da pc aç yerine kalkcam kapatcam diyo fazlası zarar biliyorum ama hepten de yasaklamıyorum pc o yüzden ya kapalı ya da biri oyundabebişe gelince şu anda bir sorun yok 9 nisanda ikinci düzey usg ye girecem kalp için doktor daha tam belli değil dediği için özele gitmeyi erteledim de tabi birtek sen biliyorsun açayım konuyu devlete gittiğimden cinsiyet söylenmiyor doktorumda madem özele gidecen biraz daha zaman geçsin şimdi tam görülemeyebilir dedi bakalım ne zamana kadar sabredebilecemmişte böyle yuvarlanıp gidiyoruz işteeeee
nikolüm inşallah meleğin hayırlısıyla hayırlı zamanda kucağına gelir sen içini ferah tut Allahın izniyle 2 haftadan da fazla durur inşallahhh sende canımm
geçmişi okumadım bizimki rahat durmii inşallahh hepiniz çok iyisinizdirr esmam mervem rahelim sinemim seherim şebbom pınarım aylinim emoşum ayşem unuttuğum varsa affolaa:26:hepinizi öpüyoruz canlarımm Allaha emanet olunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…