Günaydınnnn...
Mervecim maşallahhhhhhh Zeynep'e...Kuzey'e ... ve tabiki sana.... Çok güzel bir kızın var.. Kimse kapmadan kızına dünür olayım :)) Seninki sarı benimki sarı iyi olur işte :)))) Allahım sağlıkla büyümelerini nasip etsin.. Ekranda görünce içim nasıl güzel bir duygu ile kaplandı anlatamam..Misler gibi öpmek istedim.. Artık benim yerime kocaman öpersin gelinimi:)))
Ayşem maşallahhh.. Herşeyin yolunda gitmesine sevindim..nedense seninde kızın olacakmış gibi hissettim bir an.. Biliyorum erkek..Sağlıklı olsunda..
Diğer kaçaklar nerdesiniz yahu.... Arada gelinde haber verin bari... ASİYE,ŞEBO,AYLİN,RAZİYE,NAZMİYE,PINAR,SİNEMLER,ÇETREFİL,GÜLSÜM uzun zamandır gelmeyen kaçaklar bunlar sanırım...
Bize gelince: koşturmaca devam..Büyüdüklerini görmek güzel..Ama eski hallerini özlemiyor değilim nedense? Çok kavga eder olduk..Bir görseniz saç başa giriyorlar..Alp Naz'ın saçlarına yapışıyor. bir de parmaklarına doluyor saçları..Naz da tırnaklarıyla dalıyor Alp'e..Sanki düşmanlarına saldırıyorlar. . Sonra bir bakmışsınız can ciğer kuzu sarması:))) Birbirlerine yemek yediriyorlar :)))) Nasıl vazgeçireceğim bende bilmiyorum..Kızlar bu arada birşey soracağım.. Malum benımkiler arabayı sevmiyor biliyorsunuz. Tatile giderken uyku yapan birşey vermem gerekiyor.. A....x kullandım geçen sene ama fayda etmedi...Gerçi 1 kaşık felan vermiştim. Biliyorum zararlı ama onca yolu onların bağırtısı ile geçiremeyiz. Mecbur uyutmam gerekiyor. Ne kullanabilirim? Siz kullandınız mı hiç böyle birşey?
bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruzzzzz