İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar....
öncelikle Mervecim umarım iyisinizdir... İnşallah Zeynep vaktinde doğar.. Allah yardımcınız olsun canım...
Ayşecim hoşgeldin... Maşallahh sana ve bebişine...Alperen abi olmaya hazırmı :))))
hepinizi tek tek yazamayacağım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Biz maalesef hastayız..2-3 gündür Naz fenaydı bugünde bana geçti hastalık.. Üşüme boğaz ağrısı beni mahvetti.. ama mecburen kalktım.. benım yatmaya hasta olmaya hakkım yok (( Pazar günü doğum günümüzdü.. Kendi aramızda ufak bir pasta kestik o kadar. iyi ki de davet vermemişim Naz hasta..bizden haberler bu kadar.. hepinizi öpüyoruzzzzzz

selam canlarım...
hala yatıyorum...bu hafta sonu son kontrolüm var..dr ilaçlarımı kesicek doğumun başlamasını beklicez..önümüzdeki hafta doğacak inşallah zeynebim...bugün halam geliyor bursadan..geçen hafta görümcemde yattım...öyle böyle 3 haftayı bitirdik şükür...eşim olmasa halim nice olurdu..allahım onu başımdan eksik etmesin..şimdi kuzeye o bakıyor aldı gezmeye çıkardı..her iş üstünde..iyi becerdi valla ev hanımlığını...bizden haberler böyle...gene uğramaya çalışırım...dualarınızla geldim bugüne...bundan sonrada esirgemeyin...

merveciğim 35+2 ye geldin canım senin için zor geçmiş olsada zeynep prensesi kucağına alınca herşeyi unutursun inşallah tek sağlıklı olunda meleğinde sende herşey geçer unutulur rabbim yar ve yardımcın olsun yanındayız her zaman dualarımızla

selammmmm...
Mervecim maşallahhh... Umarım sorunsuz bir şekilde alırsın Zeynep'i kucağına... Dualarımız seninle...
uzun zamandan beri bende gelemedim. Bahsetmiştim Naz hasta diye.. Maalesef günlerce ateşi düşmedi. en sonunda idrar tahlili yaptırdık ve yavrum idrar yolu iltihabı geçiriyormuş.. Naz bir yandan hasta ben bir yandan ev revir gibiydi. Sağolsun babaannemiz geldi. en azından Alp'i oyaladı. Şimdi ikimizde iyiyiz Allaha şükür..Yaramazlıklar diz boyu.. Çok kavga ediyorlar. Bir görseniz ikisininde yüzü tırnak izi :))) Düşmanlarına saldırır gibi girişiyorlar birbirlerine...Yapma etme kardeş desekte yine bildiklerini okuyorlar..Yemek yememiz işkence(( Eskiden daha kolay yiyorlardı şimdi kırk nazla:))) Yumurtayı ikiside sevmiyor. sabah kahvaltılarımız daha bir işkence..Mecburen hala bulamaç yiyoruz :))) Kendi başlarına ne zaman yerler sizce :)) Hoş çocuktan çocuğa değişir bu durum öyle değil mi? Neyse kızlar bizde durum böyle... Umarım hepiniz iyisinizdir.. uzun zamandır gelmeyen kaçaklar var.. Asiye yok ne zamandır? Umarım iyidir herkes... Hepinizi çok öpüyoruzzzzz

kızlar merhaba
öncelik zeynep bebek doğmuş facede fotolarını gördüm mervenin numarası yok bende o yüzden arayamadım. ama çok şirin maşallahh sağlıkla gelmiş ailemizin son kızçesi:))
emelim çoook geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma. valla büyüdükce kuduruyorlar kim kimi dövüyo kesin naz alpi dövüyordur kızlar daha bi gözü açık oluyor
kimseler gemez olmuş dünürüm nerelerdesinnnn
kızlarrrrr sizler nerelerdesiniz yaaa

esmacım saol haber vermişsin...evet 3 nisan sabaha karşı 3.15 te doğdu prensesim...36 haftalık 3190 gr 48 cm.herşey yolunda..biraz sarılık dışında...evdeyiz..emiyoruz şükür...şimdilik bu kadar kızlar..gene gelicem..byee..

canımmm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırla mutlulukla dolu uzunn bir ömrü olsun hep seninle olsun inşallahhhhh maşallahh cennet kokulumaa bizim yerimize de kokla onu annesii çok çok öpüyoruz yeğenimiziii tabi yakışıklı abisini deeesarılığı da önemli değildir umarım biran önce atlatır inşallahh canımmbize gelinceee şimdilik oğluşum oluyormuşş(ancak alıştım oğlan fikrine birkaç kişi kız o içime doğuyor hem bak şununda erkek dediler 8.5 ay sonra kızı oldu vs dediler aklımı karıştırdılar neyse sağlıklı hayırlı olsunda oğlan kız farketmezzz)alperene soruyoruz kardeşin adı ne diye atakaa-atakan- diyor nasıl sizce şimdilik bebişimin adı belli doğuma kadar değişmezse tabiiptesi detaylı usg vardı hastaneden aradılar doktorun işi çıkmış 17 sine attılar biraz moralim bozuldu bir hafta daha bekleyecem meleğimi görmek içinn neysee benden bu kadarr oğluş yaramazlıklara tam gaz devam edii benim hala içim dışımda gel ağustos gel diye şafak sayıyomm günler geçip gidiyorr işteeinatçı annelerimmm hepinizi koccamann öpüyoruz muccukssssssss

amanınn maşallah merveeee allaha şükür sağlıkla gelmiş arıcamm senii cnm yaaa..

ayşemmm sağlıkla gelsinde cidden önemli değil isimde iyiymiş a lardan gidiyorsunuz hamilelik nası gidiyor cnm

ikinciler gelmiiş ayy ben çok mutlu oldum bizde iyyiz kızlar oğlum artık kendi kendine uyuyor memedende kesti emmedi (13 ay emdi yani) 3 aydır yürüyor yeni diş çıkardı benim oğluşum biraz terso millet önce diş çıkarır sonra yürür... öyle işte size daha çok vakit ayıracam inşallah bu da kuzumun fotosu

esracım kuzuna maşallah canım...ben 2 çocukla artık pek uğrayamıyorum ama diğer kızlar nerde cidden...
ayşecim demek 2 erkek anası olucan haa...banada 5.aya kadar erkek gibi demişti dr..ama sonra bi öğrendikki kızçeymiş..rabbime sonsuz şükürler olsun...daha ne isterim ki...bi oğlum bi kızım var...değmeyin keyfime...zor olsa da herşey yine de çok güzel...allah isteyen herkese yaşatsın..

selammmm...
Öncelikle Zeynep hoşgeldin..:))) Allahım sağlıklı,sıhhatli,analı babalı,uzun bir ömür nasip etsin inşallahh... Mervecim tebrik ederim sen ve aileni...
Ayşecim maşallahh senin oğlanlara da :))) Demek bir oğlumuz daha olacak.. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...
Esracım ve Adar sizlerde hoşgeldiniz... Veee kocaman maşallahhh Adar paşaya:)))
eeeee gelelim diğer kaçaklara.. Uzun zamandır gelen giden olmamış...Umarım hepiniz iyisinizdir..
bize gelince tam gaz koşturmaca devam.. Allaha şükür yaramaz bir durum yok.. Yaramazlıkları dışında...Çok kavga ediyorlar ne yapacağım bunlarla bilmiyorum. sabah kavga edeceğiz ve birbirimizden kaçacağız diye ikisi birden beşiklerinden düştü.. (( İkisininde kafaları şiş ((( Allaha şükür ciddi birşey yok. İyice konuşmaya başladılar. Akşama kadar kafam kazan gibi oluyor. Her defasında çıldırmadığıma şaşırıyorum :)))) Bazen çok bunalıyorum, alıp başımı gidesim geliyor. Sonra "nereye Emel kır k...nı" otur diyorum:))) Sen istedin ikiz :)))) Herşeye rağmen hepimizinde kabul ettiği gibi çok tatlılar gerçekten..
Neyse kızlar bizden haberler böyle...Hepinizi çokkkk öpüyoruzzzzz

kızlar ben buraya sürekli giremesemde face msn hep açık bilginiz olsun isteyenlere veririm :)

merhaba kızlar nasılsınız baklalım.
esra maşallah oğluşuna kocaman olmuş çokta yakışıklı allah nazarardan korusun.
ayşemmm oğluşmu geliyor sağlıkla sıhhatle gelsin kavuşsun anasına babasına abisine
mervem 2 çocukla nasıl oluyor canım zordur illlaki ama bi 3-4 sene sonra ohh iyiki hemen olmuş diyeceksin sen rahata erdiğinde biz çabalıyor olacağız:)
dünürümmm napıyosun canım kızçem nasıl iyi bakk kızıma üzme anlaştıkmı:))
emelim senin zıpırlar birbirlerinimi yiyorlar canım bırak yesinler dışarıya hazırlık yapıyorlar emel tekvando kursu:) ilerde lazım olacak
batuhan çok inat oldu kızlar çıldırtıyor inat damarı kalktımı bu yaş sendromları bitmedi gitti ümitle eylül ayını bekliyorumm kreşe vereceğim belki akıllanır sıpa:) işde bende böyle çalışmaya tam hız devam

selammmmm....
uzun zamandan beri bende gelemiyorum... Umarım herkes iyidir..hala gelen giden olmamış... Nerelerdesiniz kızlar... Eski günleri özler olduk..
Mervem teyzem asıl sana huhuhu :))) Nerdesin kaçak:)) Nisa nasıl? Çiş olayını bitirdiniz mi? Artık tamam mı? Tavsiyelerini bekliyorum.
Mervecim sen ve Zeynep nasıl? Nasılmış iki çocuk :))) Çok kolay değil mi? :))) Kuzey nasıl? Kardeşini seviyormu? Zeynep'in fotosunu koysana buraya nolurrrrrr....
Esmam iri kıyımım sen nasılsın? Batunun yeni maceraları yok mu? Kreş için neden Eylül ayını bekliyorsun..?
Esracım merhaba.. sende bir gözükmüş ve kaçmışsın? Adar paşa nasıl?
Veee diğer tüm kaçaklar yine soruyorum nerdesiniz yahuuuu... Bu arada tesadüf Gülsüm'ün yazısını okudum.. İkinciye hamileymiş.:) Benim mi haberim yoktu yoksa :)) Sizler biliyormuydunuz?
Gelelim bize: büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum bunu anladım.. 5 dk oturmuyorlar. Öğlen uykuya dalmamız işkence oldu.Hafta sonu kampa gittik. gece 4 de yola çıktık.. bağrış çağrış :)) Akşam 19.00 oldu düşünün daha uyumamışlardı:))) Allahtan yolda birazda olsa uyudular..Babamızla ben uykusuzluktan perişandık bizimkiler daha uyumasak duracaklardı... Anlayacağınız çok uyanık sıpalarım var :))) Neyse bizden haberler bu kadar.. Bu arada sabah 5,30 da kalkıp yürüyüşe gidiyorum.. Zayıflayacağım inşallahh :)) İşim zor :))) Hepinizi öpüyoruzzzzz..

mevlütten bir kaç kare...prenses kızım ve kuzey paşam...

Son düzenleme:
nikolümm maşallahh prensesee Allah her iki yeğenime de hayırlı sağlıklı mutlulukla huzurla dolu upuzunn bir ömür nasip etsin inşallahhhhbizimkini uyuttum bir bakayım dedimm artık gündüzleri pc kapalı fişi baba takacak ee oda işe gitti yokkancak oturttum gibi misafir vs gelip açmak zorunda kalırsam da(onun çocuğu ister vs)arıyorum babişi o izin verirse ancak yani topu eşime attım yoksa başa çıkılır gibi değildi neyse detaylı usg iyi çıktı hiçbir sorun yok şimdilik umarım böyle devam eder bu hafta şeker yüklemesi var diğerlerinde çıkmadı bunda da çıkmaz umarım neyse bizden böyleee hepinizi çok çokkkk öpüyoruz inatçı annelerimmm iyi geceler tatlı rüyalar mucukssssssss

Günaydınnnn...
Mervecim maşallahhhhhhh Zeynep'e...Kuzey'e ... ve tabiki sana.... Çok güzel bir kızın var.. Kimse kapmadan kızına dünür olayım :)) Seninki sarı benimki sarı iyi olur işte :)))) Allahım sağlıkla büyümelerini nasip etsin.. Ekranda görünce içim nasıl güzel bir duygu ile kaplandı anlatamam..Misler gibi öpmek istedim.. Artık benim yerime kocaman öpersin gelinimi:)))
Ayşem maşallahhh.. Herşeyin yolunda gitmesine sevindim..nedense seninde kızın olacakmış gibi hissettim bir an.. Biliyorum erkek..Sağlıklı olsunda..
Diğer kaçaklar nerdesiniz yahu.... Arada gelinde haber verin bari... ASİYE,ŞEBO,AYLİN,RAZİYE,NAZMİYE,PINAR,SİNEMLER,ÇETREFİL,GÜLSÜM uzun zamandır gelmeyen kaçaklar bunlar sanırım...
Bize gelince: koşturmaca devam..Büyüdüklerini görmek güzel..Ama eski hallerini özlemiyor değilim nedense? Çok kavga eder olduk..Bir görseniz saç başa giriyorlar..Alp Naz'ın saçlarına yapışıyor. bir de parmaklarına doluyor saçları..Naz da tırnaklarıyla dalıyor Alp'e..Sanki düşmanlarına saldırıyorlar. . Sonra bir bakmışsınız can ciğer kuzu sarması:))) Birbirlerine yemek yediriyorlar :)))) Nasıl vazgeçireceğim bende bilmiyorum..Kızlar bu arada birşey soracağım.. Malum benımkiler arabayı sevmiyor biliyorsunuz. Tatile giderken uyku yapan birşey vermem gerekiyor.. A....x kullandım geçen sene ama fayda etmedi...Gerçi 1 kaşık felan vermiştim. Biliyorum zararlı ama onca yolu onların bağırtısı ile geçiremeyiz. Mecbur uyutmam gerekiyor. Ne kullanabilirim? Siz kullandınız mı hiç böyle birşey?
bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…