İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım adaşım maşallah barekallah diyim öncelikle ne kadar tatlı ne kadar hoş bir lohusa olmuşsun yerim seniii saçlarına bayıldım cnm benimmmm.. kızınla oğluşunla sağlıkla büyüsünler inşallahhh..seni böyle iki çocuklu görünce imrendim annemde zaten baskı yapıyor ikinciyi yap diye:)) lakin benim kız hala uyumuyor ki nasıl olur gece ben hangisine bakarım çok yıpranırım hazır değilim ..
inşallah 35 e geleyim doğururum:))),

emelim cnm çözdük kız olayı arada kaçırmalar yapsada artık gece gündüz bezsiz bebe olduk ay bi tuhaf oluyo popiş bezsiz olunca yumuşl yumuşş yerimm .. iyice büyüdüğünü ve iyice söz geçiremedğimi farkediyorum çok fena laflar ediyor ağzım açık kalıyor:))
uyku yapıcı bişey bulursan banada yolla teyzemmm:)) biz gece çıkıyoruz ozaman ağlaya zırlaya yatıyor arka koltukta.

adaşım cidden anlatsana iki çocuklu olmak nası bişi geceleri gündüzleri herşeyi iyisi kötüsü anlatsana..

ayşemm ikinci kesinleşti oğluş mudur? sağlıklla kucağına alıverirsin inşallah cnm benim üçüncüyü yapıcan mı:)) kimse sormadan ben sorayım..

gülsüme teeeesüff ederizzzz bilmioıdum ben ikinciye hamile kaldığını..ayşeyle ikisi bıraktıı biziii...

saolun güzel arkadaşlarım benim...darısı isteyen herkese olsun..öncelikle ayşeme tabii...
adaşım 2 çocuk zor tabi..ama bir o kadar da güzel...düşünsene nisayı ne kadar seviyorsun...aynısından bi tane daha geliyor.. yüreğine bi sevgi daha ekleniyor..daha bi ANNE oluyorsun...sabrınla tecrübenle ve en önemlisi karşılıksız verdiğin sevginle başedemeyeceğin hiç bir şey yok evelallah...beni düşün..lohusalığımın 2.haftasına yalnız başladım ben çocuklarımla...eşim 3 gün izin aldı..ben istemedim 3gün yeterliydi...nasılsa yalnız kalmayacakmıydım evlatlarımla...ne kadar erken koyulursam yola o kadar yol alırım deyip..besmeleyle koyuldum yola..rabbim utandırmadı şimdiye kadar şükür ki..zeynep geceleri 2 ye kadar uyanık...gaz problemi yüzünden..kuzeyi de mecburen geç yatırıyorum ki sabah benimle uyusun biraz..bencillik diye düşünmeyin asla..asıl onun ruh sağlığı için yapıyorum bunu...çünkü ben ne kadar iyiysem ona o kadar iyi anneyim...uykumu almalıyım ki hem kızıma süt olsun hemde oğlumla oyunlar oynayabileyim..ben iyi olmalıyım önce...anneler bunu sakın aklınızdan çıkarmayın...çocuklarınıza yetebilmek adına kendinize iyi bakın lütfen...tabi sadece çocuklarla bitmiyor iş...ev iş ister,eş aş ister...ütü yemek çamaşır bulaşık...sıraya koydun mu hepsi oluyor..hem de yorulmadan...ama hepsini aynı gün yapıcam dersen sonuç hüsran tabi...bi gün yemek bi gün ütü...bazen hiçbişey...söyleyiver dışardan yemeğini...sen de tatil yap demi ama...robotmuyuz annemiyiz...günün büyük kısmı emzirmeyle geçiyor..arada da diğer işler işte..kuzey akıllı bi çocuk beni üzmüyor pek..kardeşini benimsarada kıskançlıklar oluyor ama o kadarı da olmasa olmaz zaten...haa bu arada segili kocam canım aşkım bana çok yardımcı onun hakkını yiyemem...hayat arkadaşımla omuz omuza verdik 2 güzel melek yetiştiriyoruz...bizden haberler şimdilik böyle...

nasılsınız kızlar bizler iyiyiz
maşallah mervişim kızınada sanada oğluşunada maşallah rabbim bozmasın mutluluğunuzu
ben kaçak olarak sizleri okuyordum ama cvp yazamıyordum işyerinde yasaklandı
ama şimdi nasıl yazıyorum anlamadım fırsat bulmuşken yazayım dedim
bizler iyiyiz ikinci melek için çalışıyorum ama tutturamıyorum :))
kısmet artık bizden bu kadar
EMELLER ,ASİYE,ŞEBO,MERVİŞ,AYLİN,RAZİYE,NAZMİYE,ESMA,PINAR,ESRA,SİNEM,ÇETREFİLLİ,GÜLSÜM,FEYZA,
ASLI ,AYŞE UNUTTUĞUM VARSA AFFOLA KIZLAR
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM

slm kızlaaaar, ne kadar oldu gelmeyeli bilmiyorum ama bi ay her şey yolundaysa diğer ay tam tersi oldu hep aksilikler vs. allaha çok şükür 1 haftadır düzene girmeye başladık yine. eski yardımcım geldi şükürler olsun. kızlar iyiler, ela haftada 3 gün yuvaya başladı, rahatladım biraz. sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım. hepinizi çook çook özledim

ha bu arada dogum kontrol hapımdan 3 fazlam çıktı, 3 gün içmeyi unutmuşum. regl olmayı bekliyorum bugün yarın. sizden ya da etraftan böyle bişi yüzünden hamiş kalan var mı kızlar?girmişken bi sorayım dedim.

selammm...
Canım Pınar'ım hoşgeldin.... Seni buralarda görmek ne güzel..Gözün aydın bakıcına kavuşmuşsun. umarım artık daha sık gelirsin. Nasılsın güzel kızların nasıl? Ne kadar oldular şimdi...? Seni çok aradım ama maalesef bendeki numaran eskiymiş. Sanırım Sinemde değiştirdi numarasını uzun zamandan beri ona da ulaşamıyorum. Sinem nasıl görüşüyormusunuz?
Kaçaklar nerdesiniz? Uzun zamandır kimse gelmemiş yine...
Sinemcim 2. bebek çalışmalarına başlamışsın. Allah gönlüne göre versin canım.. Beyazıt nasıl?
Mervem teyzem gözün aydın çiş olayını çözmüşsünüz. Darısı başıma inşallah.. Henüz başlamadım ben gerçi. Kakayı hallettik..Biz büyükden başladık :))) Küçük işlerle işimiz olmaz :)))) Ama oğlum ikisinide hala beze yapıyor. Şu aralar odalarına alıştırma çabalarındayız. Sonunda oda yaptım.. 2,5 yıldan sonra kocama kavuştum :)))
Mervecim Zeynep nasıl? Nasıl gidiyor 2 bebek.. Darısı diğer arkadaşlarımıza olsun...
Esmam iri kıyımım sen nasılsın? Nerelerdesin? Batum nasıl?
Diğer kızlar burayı iyice salladınız ama hayırlısı bakalım... Hepinizi öpüyoruz..
Bu arada kızlar size bir haberim var.. Ablam Hamile :)))) Biliyorsunuz ilkini kaybetmişti. Yalnız bir sorunumuz var. Başına böyle birşey gelen yok aramızda biliyorum ama tanıdığınız ya da dutduklarınız vardır sanırım. Adet tarihine göre 6 haftalık hamile ablam.. Kan hatliline göre 5 haftalık çıkıyor. Usg ye girdi kese var ama yolk sac görünmüyor demişler.. Ablam belli etmese de çok üzülüyor. Bende sıkma canını bekle bir hafta daha felan diye teselli veriyorum ama korkmuyor değilim. Böyle birşey duydunuz mu?

cnm benim pınarım benim kötü günleri atlatmana sevindim şimdi yaz geldi iki kızınıda alıp gezmelere gidersiniz ayyy çok şekersiniz mutlaka bekliyorum bizede:)) hap konusuna gelince gülüm unuttuklarını ertesi günü içmen gerekiyordu:)) jkutu bitince anladıysan bilmiyorum artık üçüncü ister misin:? buarada emzir miyor musun ? hap kullanmaya bende başlamadım daha başlasam iyi olcak aslında doğumdan önce kullandığım hapın aynısını alıp kullansam olmaz mı doktora bunun için gitmek istemiyorum(

emelim ay ne mutlu sana kocana kavuşmana sevindim benim garip hala koltuk tepelerinde 30aydır yatak yüzü görmedii eee napalım gece ağlama sesinden rahatsız olursa yatar koltukta dimi:)))) kızımaa gelecek olursaakkk hatun olayı abarttı emen bebe gibi kalkmaya başladı bende netten uyku meleği diye birinin önerdiği kitabı aldım okudum okudum sonuç kendi kendine uyumasını öğrenmeli.. bende başladım bizim kıza hayır kızım kucak yok yatarak uyunur herkes öyle uyur diyerek lakin bizimki cıyaak cıyakkk annee kalk kucak ben inat o inat şimdilik gece uykularında almıyorum aama gecenin bir yarısı ağlayarak uyandığında uykum yüzünden inatlaşamayıp kucağıma alıp evin içinde gezine gezine uyutuyorum sanırım bu günleride aşıcazzz dana gibi oldu ee kız 13 kilo ben 43:)) düşünün belimi kolumu boynumuuu

onun dışında maşallah dil pabuçç herşeye cevap:)) geçen günn barbilerine söyleniyorum hani kızım sen de anla gibilerinden barbi bak bu böyle olur şöyle olur diye nisa dinliyor musun dedim bana verdiği cevaba bak anne barbiye diyosunn:) yer misin btiiri misin naparsın koptum tabi ordaa:)))

bizden böyleee ; gülsüm cetrefil myhope seherim bir zamanlar gülşenim, sinemlerim adaşım esram,dünürüm teyzem razişim nazmişim bahtusam ara arada olsa az giren sevgili arkadaşlarım yazın iki satır özletmeyin kendinizi.

selammm..
Mervem teyzem hoşgeldin.. Maşallahhh Nisacığıma kocaman olmuş. 13 kg sana yetişmesine az kalmış :))) Yakında o seni taşır kucağında:)) Şaka bir yana da gece uyumama işini kötü yapmış:))) Biz o yönden süperiz.. İkisini koyuyorum odaya lambayı söndürüp çıkıyorum.. Arada bir girip ben burda oturuyorum hadi uyuyun diyorum.. Çok çektirdiklerinde babamız giriyor devreye ya da uyuyana kadar yanlarına uzanıyorum. Ama ben de gündüzleri ayağımda sallayarak uyutuyorum. Ondan nasıl vazgeçireceğim bende onu bilmiyorum :)) Barbie olayınıza da çok güldüm. "Bilmiş cadı" Gerçekten insanı şaşkına çeviriyorlar. Benimkilerde geçen akşam bir kutu vazelin kremi almışlar. Çadırlarına girmişler. sürmedikleri yer kalmamış. vıcık vıcık yağa bulanmışlar. Babamız gidip çadırı açmış "emel koşşş şunların hallerine bak" diye bağırıyor. Naz hanım'da "baba kyem bitti dit detiy" diyor. :))) neyse aldım banyoya girdim ikisinide yıkadım, kıyafetlerini değiştirdim. sözde çadırı sildim. tekrar girdiler çadıra. benım görmediğim yerde krem kalmış. aynı şekilde tekrar bulandılar. Çıldıracaktım resmen. ertesi gün "günüm" var hazırlık yapıyorum bir yandan saat oldu 23,00.. Tekrar girdik banyoya. Sabah baktım hala temizlenmemiş saçları. hadi yine banyo :))) ertesi gün yine banyo:))) Yani 4 kez yıkandıktan sonra çıktı saçlarından yağlar :))) Anlayacağınız büyüdükçe vukuatlarımız da büyüyor:))
Bizden haberler böyle kızlar.. Hergün aynı şekil koşturmaca. Çalışma hayatına dönmem çok zor bunlarla. Bir iki tane iş buldu eşim gitmedim. Aslında çalışmayı istiyorum ama evimi kv yanına taşımak istemiyorum. işe başlarsam çocuklara annem baksın diyor eşim. Onun içinde ona yakın kiraya gitmem gerekiyor. o nedenle çalışma işini erteledim. Ama ssk mı dışardan yatırmaya başladık. Bir süre yatıracağız bakalım. sonra belki girerim bir işe...
Neyse hepinizi gelen gelmeyeni öpüyoruzzzzzz

nasılsınız size bir müjdem var test yaptım teyze oluyosunuz bu sabah çift çizgiyi gördüm
rabbim isteyen herkese nasip etsin
hepinizi kocaman öpüyorum
EMELLER ,ASİYE,ŞEBO,MERVİŞ,AYLİN,RAZİYE,NAZMİYE,ESMA,PINAR ,ESRA,SİNEM,ÇETREFİLLİ,GÜLSÜM,FEYZA,
ASLI ,AYŞE UNUTTUĞUM VARSA AFFOLA KIZLAR
meleklerinizi de öptm kocaman
denetlemeler başladı fazla uğrayamaz oldum canlarım
ama uğramaya çalışacam byy

selammmmmm...
Sinemcim tebrik ederim... Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhhhhh..Beyazıt nasıl? Sen neler yapıyorsun?
Kaçaklar nerdesiniz ? Valla iyice boşlar oldunuz burayı..Uzun zamandır gelmeyenler o ladar çok ki hanginizi sayayım :))) Ama hepiniz iyisinizdir umarım..
Bu arada ablamın gebeliği "boş gebelik" çıktı kızlar. bugün tekrar gitti kontrole ama bebeği göremediler. Acil olarak başka bir hastaneye gitti kürtaj olacak (( Morali çok bozuk.. Bende gidemedim çocuklardan dolayı. Annem yanında. Allahım bir daha yaşatmaz inşallah... Hayırlısı böyleymiş demek..
bizde durumlar aynı. Hafta sonu çocukları köye götürdük. Kedi,köpek,at,eşek,inek,leylek ne varsa gördüler.. Kitaplardan gördükleri hayvanları hemen tanıdılar. ama hiç eşek görmedikleri için ona "havhav" dediler:))) Deli gibi gezdiler.. Bizden haberler bu kadar.. herkesi öpüyoruzzzzzzz

kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman

canım benim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahhh... Allahım Beyazıt'a sağlıklı uzun ömürler versin.. Allahtan umut kesilmez.Bakarsın meleğin sımsıkı tutunur sana.. Dinlenmeye çalış eğer mümkünse işyerinden izin al..
kızlar nerelerdesiniz.. gelen giden yok yine...Bizler iyi sayılırız. tam gaz devam..Bazen nasıl dayandığıma ben bile şaşırıyorum inanın.Çok tatlılar ama bir o kadar da zorlar..Sabahın 6 sında kalkıyorum.. gece 11 e kadar.... Banyo yaptırdım ve uyuttum. bu arada sizlere bakayım dedim.. Umarım herkes iyidir.gelen gelmeyen herkesi öpüyoruzzzzzzzzz

merhabalar canlarrr kaçak geldi:))
öncelikle merveden başlamak istiyorum merveciğim maşallahh kızın çok güzel sen çok güzelsin kuzey zaten yakışıklımız bizim ne güzel sen ikiledin darısı bizlere ben pek düşünemiyorum bu aralar gerçi bakalım hayırlı zamanda gelsin meleğim yaşım genç:))
ayşem seninde az kalmış canım doğuma 2. oğluş geliyor sağlıkla gelsin meleğin
dünürümmm canım kızçem halamı gece uyumuyor yaa bu kız oğlumuda uyutmaz :) çiş problemini çözmüşünüz maşallah size
emelim canım senin yaramazların vukuatları artmış canım:) allah yardımcın olsun ben tek batuyla başedemiyorum bazen:) ablanada çok üzüldüm hayırlısyla rabbim gönlüne göre versin
esra canım sen nasılsın kanamaların devam ediyormu canım inşallah meleğin sıkıca tutunur sana
pınarım faceden takip ediyorum senin güzelleri ikiside senin gibi güzeller
şebbom nerelerde mert paşa nasıl acaba
diğer kaçaklar nerelerdeler
aylini merak ediyyorum ben haberi olan varmı

kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacağım
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim

selammmmm..
kaçaklar nerdesiniz...? Sinemcim tekrardan hayırlısı olsun canım.. Allah gönlüne göre versin...
Kızlar Naz'a wc eğitimine başladık.. Bugün 5. günümüz. Her geçen gün biraz daha iyi gibiyiz bakalım.. Dün gündüz hiç altımıza yapmadık. Akşam yatmadan önce 2 kez kaçırdık. onunda yarısı altımıza yarısı wc ye.:)))) Ama henüz kendisi geldiğini söylemiyor. ben yakalarsam şayet yapıyor wc ye:)) İnşallahh fazla uzamadan hallederiz.. Sonra da gece eğitimine başlamamız gerek. Tabi sonra da Alp'e ... Anlayacağınız ben uzun süre wc den çıkamayacağım :)))) Büyüdüler gerçekten..
bizden haberler böyle kızlar.... Nerdesiniz sizler yaaaaaaa....

ay neler olmuş neler ben gelince kimse yok ben gidince herkes burda biz iyiyiz şükürler olsun ..

selam kızlar

sinemcim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah kanamaların bitsin bebeğin gelsin..
emelim bizim kız hala sölemiyor çişim geldi diyee ben yakalıyorum hep seninkide normal allah kolaylık versin cidden iki bebe tey teyyy
myhope cetrefil gülsüm napıyonuz gelmiyorsunuz
sehercim sen napıyosun
adaşımm iki bebeli hayat nasıl kızçen napıo?
dünürüm yakışıklım napıyo sen kreşe vermeyi düşünüyor musun?

kızlar ya bana gelince 3günlük çalışma hayatım sanırım sona eriyor ısrarla 5güne geçmemi istiyorlar napcam bilmiyorum ya işten ayrılcam ya annemi ikna edicem. off allah kolaylık versin bana dimi annem ki çalışmamı istemiyoırdu otur çocuğuna bak diyenden e bide annemin başında anaannem var ağbimin kızınada bakıyor 2gün ceren anaokula başlarsa o gün bana kalır diyorum aam anamada üzülüyorum yoruluyor çok kv gelince ona söylesem ne der bişlmiyorm ama hiç söyleyesim yok böhüüü gene yol ayrmındayımmm rabbim hayır etsin siz ne dersiniz?

slm kızlar uzun zamandır gıremedım
sınemcım ınsallah meleğin senınledır canım
emel masallah senınkılerde yaramaz aılesınden olmus
mervecım nısa hanımda pek bı cadı ıın var senın onunla ınsallah hakkında hayırlısı olur ıs konusunda
valla bıze gelınce elen tam bı felaket bılmısın onde gıdenı pat pat cevap verıyo benle bıle tartısıcak elınden gelse bu sene yarım gun okula verıyorum kayıt ettırdım sımdıden pek heveslı ama ne olucak bakalım sonumuz kayınvalıdeler koye tasındı yaz bu sene gezerek gecıcek bana bı orda bı burda
dunurum sende ıyısındır umarım kızcenle damadım uzmuyodur ınsallah senı

selammmmmmmm...
Umarım herkes iyidir.. uzun zamandan beri bende gelemedim maalesef..Çocuklar ev işi felan derken akşam olsada yatsam modundayım hep :))) şimdi uyuyorlar bende yemeklerimi yaptım size bakayım dedim.. Düşünceli kocam akşama yemeğe misafir çağırdı..:))) Gün geçtikçe daha çok yoruyorlar beni..Hem babaları hem danaları :)) Ama aksilik zayıflayamıyorum :))) Stres bana yarıyor :))) Naz hanımı çişe alıştırdım gibi birşey.. Gibi diyorum çünkü bugün yine altına kaçırdı :))) Ben yakalarsam yakalıyorum diğer türlü 2 söylese 1 altına yapıyor:)) Umarım fazla uzun sürmez bu durum. Alp deseniz tam bir eşkiya oldu..Devamlı kavga ediyorlar. Hiç yalnız bırakmaya gelmiyorlar..bugüne kadar yemedim kafayı ama bundan sonrası için şüpheliyim :)))
Mervem teyzem zor bir karar aşamasındasın seni anlıyorum..En iyi kararı kendin verirsin canım.. Şimdiden hayırlı olsun kararın :)))
Sehercim hoşgeldin canım..Selen kocaman olmuştur maşallahh.. Hadi artık ikinciyi düşün :)))
Diğer kaçaklar nerelerdesiniz? İyimisiniz? Herkesi öpüyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…