kızancıklar napıonuz beyaaaf hazır işte öğlen arasındayken yazayım dedim kaçaklar tek tek dökülün bakayım?
adaşım ne alemdesin kuzeyi verdin mi kreşe kızçen napıyo? 2 bebeli annelik nasıl?
ayşem myhopem ne var ne yok az mı kaldı doğum?
razişim,pınarım,sinemlerim, asişim, seherim,dünürüm,teyzem emelim,esra,gülsüm,cetrefil ne alemdesiniz?
ben ise 3gün devam ediyorum işe ne eşim ne annem istedi fulle geçmemi bende işyerine ya işten ayrılcam yada 3gün dedim:) şimdilik galibim. buarada çok pis doğurasım var ama cesaretim yok eşime desem hemen hadi der diyom ki 1sene daha bekleyeyim ne dersiniz? kardeşsiz olmaz bu yavrular değil mi ama bana baya gaz ve güç sinir lazım malum etraftakilerle uğraşmaktan ne hamileliğimi ne doğumumu anlayabiliyorum sağolsunlar oyüzden sinirlerimi güçlendirip her lafa kulağıumı kapatıp hamile kalmam ve mümkünse doğum zamanı sülaleden bi annemin olmasını tercih ederimimkansız değilmi
nikolümm maşallahh prensesee Allah her iki yeğenime de hayırlı sağlıklı mutlulukla huzurla dolu upuzunn bir ömür nasip etsin inşallahhhhbizimkini uyuttum bir bakayım dedimm artık gündüzleri pc kapalı fişi baba takacak ee oda işe gitti yokk ancak oturttum gibi misafir vs gelip açmak zorunda kalırsam da(onun çocuğu ister vs)arıyorum babişi o izin verirse ancak yani topu eşime attım yoksa başa çıkılır gibi değildi neyse detaylı usg iyi çıktı hiçbir sorun yok şimdilik umarım böyle devam eder bu hafta şeker yüklemesi var diğerlerinde çıkmadı bunda da çıkmaz umarım neyse bizden böyleee hepinizi çok çokkkk öpüyoruz inatçı annelerimmm iyi geceler tatlı rüyalar mucukssssssss
Canım sen yine hamilemisin? Çok sevindim..
nerdeyse doğuracam gün sayıyorum doktorum 39. hafta alırız demişti ama bu hafta başka bir doktora denk geldim dandik biriydi iki hafta sonra normal kontrole çağırdı benim doktor yoktu niyeyse bende haftaya tekrar randevu aldım bakalım o zaman kesin tarih belli olur inşallahh sen neler yapıyorsun canımm nasıl gidiyor evlilikk
mervem sevindim çalışmaya devam etmenee hem ne cesareti kız bak biz ikiledik nerdeysee sıra zaten sana geliyorrr hehehee
daisymm biz 6 yıl uğraştık canımm Allah sana arattırmasın biran önce hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
inatçı annelerimmm aday kalmadı sanırım dimiii:44:nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksssss
Birinci için uğraşırken birinciyi büyüttünde ikinci yolda maaşallah..
Benimde evlilik iyi gidiyor.Artık yavaş yavaş bizde bebek düşünmeye başladık.Buralarda olmamdan anlamışsındır
Doğumevinemi gidiyorsun doktora.
bu salı kesinleşecek tarih inşallah canımmm bakalım hayırlısıyla bir alayım zatennnselam canlarım
öncelikle ayşem maşallah zaman nasıl geçti demek 2 haftan kaldı sağlıkla al meleğini kucağına alperen nasıl alıştımı kardeş fikrine
kızlar nasılsınız ben iyiyim
mayıs ve haziran aylarında kimyasal gebelik yaşadım ardı adına
şimdi ara verdim ama bu ay adet olmadım korunuyorduk
niye olmadım bilmiyorum
mervişler ayşeler emeller adaşım nasılsınız
gülsüm gelmiş ayşe gülsüm sağsağlim kucağınıza alın meleklerinizi
ayşee kız senle aramızda 1 hafta vardı 30 ağustosta bende doğuracaktım ama 2,5 aylıkken karnımda kalp atışı durmuş
kısmet artık kızlar benim sıpa çoook hareketli oldu bu aralar herşeye ağlıyoruz
9-10 dişlerini çıkarıyor zıları biraz geç kaldık önde üstte 4 altta 4 8 tane dişimiz var
kıvırcık saçları yok artık kestirdim çirkin ördek yavrusu oldu ama uzatacam
hepinizi kocaman öpüyorum denetim var haftaya işler çok yoğun pek sık girip yazamıyorum okuyup çıkıyorum öpüldünüz kocaman canlarım
canım çok uzun zaman oldu görüşemedik.Hatıladın mı beni??nasılsın.Efe nasıl neler yapıyor??bir zamanlar beraber bekliyorduk hamilelği..ben hala bekliyorum:)))şu an hamileyim Rabbim inşallah bu kez nasip eder.
canım az kaldı rabbim hayır sağlıklı evlatlar nasip etsin analı babalı büyütsün az kaldı 3 gün sonra mis kokulun kucağında olacakselam canlarrrrdoktordan geliyorum perşembe yatış cuma sezeryan şafak 3 anlayacağınızzzzzzz zeytinimm Allah hayırlısıyla tekrar meleğini sağlıcakla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallahh canımm yeğenim nasıll bizde de diş problemi var ramazanın başı istanbulda hastane hastane gezmekle geçti en son marmara üni. diş fakültesine gittik 15 ekimde arayıp randevu alacaz uyutulup dişleri dolgu olacak neredeyse hepsi çürük maleseff:44:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm nasılsınızz dualarınızı bekliyorummm hepinize koccaman muccuksssssssss
teşekkür ederiz rabbim tüm isteyenler nasip etsin evlatsız bırakmasın kimseyianne olmak isteyipte olamayanlar; inşallah bir gün amacınıza ulaşırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?