İnatla bir gün ANNE olacağım !

uzun zaman oldu ama aklım inanın hep sizlerde...
şimdi bile iki kelam edip gidicem...hepinizi çok özledim öncelikle bunu söyliim...
kızım 3 aylık oldu..agular başladı..hele bi gülüyoki sormayın..kuzey olmasa hergün yalayıp yutucam prensesimi...ama abimizin azcık karnı ağrıyoo..o da çok normal...oğluşum da bu sene yarım gün okula başlıyo...yoksa ben kafayı sıyırcam...ikisi de ömre bedel sevgileriyle yaşamımıza değişik anlamlar yüklediler...kocamla oturup konuşmayı bile özledim inanın...ama yine de herşeye değerler....bizden haberler böyle...umarım sizlerde de hayat aynıdır...kendinize ve sevdklerinize çook iyi bakın..yeğenlerimi kocaman öpüyorum...sizleri de...

merhabalar canlar
öncelikle kendimizden başlayayım batuhan bey pazartesi günü kreşe başlıyor hergün gidecek ve tam gün gidecek bakalım dua edin bize kızlar zorluk çıkartmasın. dün ateşi vardı ama bugün iyiymiş sabahda yoktu ateşi mız mızdı akşam öldürdü beni bide babamlar vardı yanından kalktığım an ağlamaya başlıyordu kimse bişey yiyip içemedi. :)) sağolsun kayganada çok ilgilendi misafirlerimizle
bizden bu kadar gelelim sizlere
dünürüm zor bir karar ama kreşe göndersen haftada 3 gün 2 günde annen baksa bilemedim ama hakkında en doğru olan kararı sen vereceksin allah yardımcın olsun
emelim maşallah naza darısıda alpe inşallah bende 2. hamileliğimde ikiz doğuracağım yaa o yüzden bekliyorum :) gerçi kocişde hiç düşünmüyo 2. bebeği sağolsun
seher sende gönderecekmişin okula en iyisi ne kadar ilgilensende kreş farklı olacak ben buna inandırıyorum kendimi bakalım hayırlısı olsunda zaten çok bilmişler birde kreşe gidince nolacaklar merakla bekliyorum.
diğer kaçaklar sizlerden ne haber

selammmmm...
Yine yalnızları oynuyor burası(( Öncelikle hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun...
Merve2'cim maşallahhh Zeynep'de kocaman olmuş.. Kuzey'in okula başlamasıda süper olur. En azından biraz nefes alırsın. Hangi yaşta olursa olsun çocuk zor iş :))) İkiz daha da zor :))) Ama iki kat tatlı :))))
Mervem teyzem sen nasılsın? neye karar verdin.? İşi bıraktınmı devam mı? Nisacım nasıl?
Esmam iri kıyımım sen nasılsın? Batu nasıl? Kreşe alıştı mı? zorluk çıkartmıyordur umarım.. İkiz konusunda bir daha düşün derim:)) Hep diyorum gerçi 10 tane olsun tek tek olsun:)))
Gelelim bize: Geçen hafta hastalıktan kırıldık.. Önce Alp daha sonra Naz boğaz enfeksiyonu geçirdiler. 1 hafta hiçbirşey yiyemediler. Ağızları yara oldu(( Gece uykusu diye birşey yoktu.. Perişan haldeydik. kaynana eşimin kızmasından sonra geldi ve anca 2 gün kaldı gitti. "siz gelseydiniz " diyor. bilmiyor sanki iki çocukla nasıl rezil olduğumu..Neyse Allaha şükür iyileştik. Eski koşturmacaya döndük..Alp tam bir düz duvar hocası oldu.. Boyu biraz daha uzasa mutfak tezgahına çıkacak. şimdiden tırmanarak üstündekileri alabiliyor. Naz ise laf ebesi...Ayrıca çok hamarat :))) Bütün gün elinde süpürge ile geziyor. bir de "Alp çen çüpüremezsin..Çen erçecsin" diyor..:))) " kızım öyle deme sonra yapmaz" diyorum.... Bizden haberler böyle kızlar... hepinizi öpüyoruz...

kızancıklar napıonuz beyaaaf hazır işte öğlen arasındayken yazayım dedim kaçaklar tek tek dökülün bakayım?

adaşım ne alemdesin kuzeyi verdin mi kreşe kızçen napıyo? 2 bebeli annelik nasıl?
ayşem myhopem ne var ne yok az mı kaldı doğum?
razişim,pınarım,sinemlerim, asişim, seherim,dünürüm,teyzem emelim,esra,gülsüm,cetrefil ne alemdesiniz?

ben ise 3gün devam ediyorum işe ne eşim ne annem istedi fulle geçmemi bende işyerine ya işten ayrılcam yada 3gün dedim:) şimdilik galibim. buarada çok pis doğurasım var ama cesaretim yok eşime desem hemen hadi der diyom ki 1sene daha bekleyeyim ne dersiniz? kardeşsiz olmaz bu yavrular değil mi ama bana baya gaz ve güç sinir lazım malum etraftakilerle uğraşmaktan ne hamileliğimi ne doğumumu anlayabiliyorum sağolsunlar oyüzden sinirlerimi güçlendirip her lafa kulağıumı kapatıp hamile kalmam ve mümkünse doğum zamanı sülaleden bi annemin olmasını tercih ederim imkansız değilmi

bende bebek istiyorum ama 4 aydır olmadı hala inadım inat çalışmalara devam dıyorum bir yandan calısıyorum bir yandan ev birde bebek olunca nasıl bir hal alacak bilemiyorum :) bilen varsa anlatsın bakem

Canım sen yine hamilemisin? Çok sevindim..

Canım sen yine hamilemisin? Çok sevindim..

nerdeyse doğuracam gün sayıyorum doktorum 39. hafta alırız demişti ama bu hafta başka bir doktora denk geldim dandik biriydi iki hafta sonra normal kontrole çağırdı benim doktor yoktu niyeyse bende haftaya tekrar randevu aldım bakalım o zaman kesin tarih belli olur inşallahh sen neler yapıyorsun canımm nasıl gidiyor evlilikk
mervem sevindim çalışmaya devam etmenee hem ne cesareti kız bak biz ikiledik nerdeysee sıra zaten sana geliyorrr hehehee
daisymm biz 6 yıl uğraştık canımm Allah sana arattırmasın biran önce hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
inatçı annelerimmm aday kalmadı sanırım dimiii:44:nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksssss

Birinci için uğraşırken birinciyi büyüttünde ikinci yolda maaşallah..

Benimde evlilik iyi gidiyor.Artık yavaş yavaş bizde bebek düşünmeye başladık.Buralarda olmamdan anlamışsındır

Doğumevinemi gidiyorsun doktora.

merhabalar inatçı anneler.umarım herkes iyidir.ikinci bebeklerini doğurmuş ve bekleyen herkese burdan hayırlı olsun diyorum.bende prensesimi bekliyorum.oğlum ağustosda 2 yaşına girecek.bıcır bıcır konuşmaya başladı.oğluma eltim bakıyor.kızım doğunca ne yapacağız hiçbir fikrim yok rabbim düşünmüştür diye hiç takılmıyorumda hayırlısı allahtan.

aynen öyle oldu canım 3 doktor takviyesiyle diyeyim hamilelikten sonra ilk kez doktor yüzü görmeden kendiliğinden geliverdi meleğimm darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhilk öğrendiğimde doğumevine gittim sonra iki kere daha ama hiçç memnun kalmadım korucuğa gidiyorum inan özeli aratmıyordu son 1.5 aya kadar şu anda doktor sıkıntısı var anasağlıktan takviye doktorlar geliyor ki bu hafta denk geldiğim onlardan biriydi haliyle bir kopukluk oldu sanırım ama yine de şu hali bile anasağlıktan çokk iyi bence tavsiye ederimm
gülsümümm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canımmm

selam canlarım
öncelikle ayşem maşallah zaman nasıl geçti demek 2 haftan kaldı sağlıkla al meleğini kucağına alperen nasıl alıştımı kardeş fikrine
dünürüm 3gün en iyisi ya keşke bende 3 gün çalışsam:))
merve maşallah zeynep çok tatlı faceden takip ediyorum sizi:)
şebbooooo nerelerdesin sen
emelim senin zıpırlar napıyor
diğer bacılarım nerelerdesiniz.
batuhan kreşe gidiyor alıştı şükür bir sorunumuz yok. ilk günlerde biraz sorun yarattı ama şimdi normal. bende rahatım şükür babaanesinde uzaklaştı.
dünürümmm yap kız 2.yi ben 2.yi hiç düşünemiyorum eşimde öyle hayırlısı olsun biraz bebeği özleyelim sonra belki

selam canlarım
öncelikle ayşem maşallah zaman nasıl geçti demek 2 haftan kaldı sağlıkla al meleğini kucağına alperen nasıl alıştımı kardeş fikrine
bu salı kesinleşecek tarih inşallah canımmm bakalım hayırlısıyla bir alayım zatennnabisi şimdilikk çokk seviyor kardeşini de doğduktan sonra ne olur bilemem inşallahh böyle devam ederrben de alpereni anaokuluna göndermek istiyom ama erkenmi diye de ikideyim malum okul yaşı düştü 5 e bizimkide çok meraklı elinde boya kalemleri karalayıp duruyo onlar kesmiyo makas yapıştırıcı vs istiyor(tv saolsun)bende okula gidince diyorum bayağı hevesli gibi de bakalım icraata geçirebilecez mii:44:neyse bizden şimdilik bu kadarr koccaman öptük batuşumla seni canımmm

merhaba ayşemm allah kolaylıklar versin. sağlıkla kucağına al meleğini günü kesinleşince haber et bize:)
kızlarrrr aylin'in üçüzleri gördüm facede maşallah çok tatlılar allah kolaylık versin ayline ben 1 bebeyle zorlanıyorum. gerçi benimki abi oldu ama hala küçük

kızlar nasılsınız ben iyiyim
mayıs ve haziran aylarında kimyasal gebelik yaşadım ardı adına
şimdi ara verdim ama bu ay adet olmadım korunuyorduk
niye olmadım bilmiyorum
mervişler ayşeler emeller adaşım nasılsınız
gülsüm gelmiş ayşe gülsüm sağsağlim kucağınıza alın meleklerinizi
ayşee kız senle aramızda 1 hafta vardı 30 ağustosta bende doğuracaktım ama 2,5 aylıkken karnımda kalp atışı durmuş
kısmet artık kızlar benim sıpa çoook hareketli oldu bu aralar herşeye ağlıyoruz
9-10 dişlerini çıkarıyor zıları biraz geç kaldık önde üstte 4 altta 4 8 tane dişimiz var
kıvırcık saçları yok artık kestirdim çirkin ördek yavrusu oldu ama uzatacam
hepinizi kocaman öpüyorum denetim var haftaya işler çok yoğun pek sık girip yazamıyorum okuyup çıkıyorum öpüldünüz kocaman canlarım

canım çok uzun zaman oldu görüşemedik.Hatıladın mı beni??nasılsın.Efe nasıl neler yapıyor??bir zamanlar beraber bekliyorduk hamilelği..ben hala bekliyorum:)))şu an hamileyim Rabbim inşallah bu kez nasip eder.

Son düzenleme:
selam canlarrrrdoktordan geliyorum perşembe yatış cuma sezeryan şafak 3 anlayacağınızzzzzzzzeytinimm Allah hayırlısıyla tekrar meleğini sağlıcakla hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallahh canımm yeğenim nasıll bizde de diş problemi var ramazanın başı istanbulda hastane hastane gezmekle geçti en son marmara üni. diş fakültesine gittik 15 ekimde arayıp randevu alacaz uyutulup dişleri dolgu olacak neredeyse hepsi çürük maleseff:44:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm nasılsınızz dualarınızı bekliyorummm hepinize koccaman muccuksssssssss

canım seni hatırlamaz olurmuyum rabbim sağıkla mleğini kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese yüzünü görmeyi analı babalı hayırla büyütmeyi nasip etsin bütün melekleri

canım az kaldı rabbim hayır sağlıklı evlatlar nasip etsin analı babalı büyütsün az kaldı 3 gün sonra mis kokulun kucağında olacak
alp için geçmiş olsun imş. geçer canım yaaa küçücük dolgu olacak canım benim

anne olmak isteyipte olamayanlar; inşallah bir gün amacınıza ulaşırsınız..
teşekkür ederiz rabbim tüm isteyenler nasip etsin evlatsız bırakmasın kimseyi

ayşem sağlıkla al oğluşunu kucağına cnm benim şükürler olsn ne mutlu ikinci bebe gelio.
cnm alperenei şimdii verme keşke doğumdan önce verseydin diyo ki uzmanla rikinci bebe geldi oyüzden beni evden gönderdile rdiye düşünürmüş biraz geçsn bebe gelsin eve ondan sonra gönderirsin
bide dişlere gelince bizm kızında çürükm gece emmmeden dolayı nasıl olsa o dişle rdökülmicek mi neden dolgu yaptırıyosn?
ya dünürüm face yok ki bende ama yaaa bakamıyorum çatlıyorum..
sinemcim geçmiş olsn cnm kendi haline bırak nasıl olsa zamanla olur acele etme

Ayşem canım çok az kaldı miniğinin gelmesine sağlıkla al inşallah kucağına atakanı. dualarımız seninle bu mübarek günlerde.
sinem canım geçmiş olsun öncelikle inşalalh tekrar yaşamazsın canım sağlıkla gelir meleğin.
dünürüm çatlama kız sahte bir face adresi al cancer diye:) sadece bizleri ekle illaki isminle alman şart değilki
bize gelelim oğluşum kreşini çok seviyor allaha şükürler olsun akıllıca gidip geliyor. bayramdan hemen sonra tatile gidiyorum. 22 ağustosda yolcuyum 2 eylülde dönüyorum. kayseriden uzaklaşmak iyi gelecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…