İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar topiğimizin aceleci bayram şekeri myhope ayşemizin ikinci oğluşuda ağbisi gibi erkenden gelmiş ayşe sizlere haber vermemi istedi busabah 8de hastaneye gitmişler. çok şükür iyilermiş... hayırlı bayramlar olsun şimdiden öpüyorummmmmmmmm

selam canlarım...
Öncelikle Ayşem: oğlunu kucağın almışsın, Allah analı babalı abili büyütsün inşallahh..
Merve2 cim sen nasılsın? Nasıl gidiyor iki çocuk anneliği:)))
Mervem teyzem sen nasılsın? Nisacım nasıl?
Esmam iri kıyımım sen tatildesin. Sen geldiğinde ben gitmiş olacağım. Umarım güzel bir tatil geçiriyorsundur.
Sinem,Gülsüm,Şebo,Esra,Beyza,Seher ve aklıma gelmeyen diğer tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Kısa kesmek zorundayım benim sıpalar uyandı.. yatakta bağırıyorlar.. Kısmet olursa bizde bu hafta sonu Antalya Manavgat tarafına tatile gidiyoruz.. Umarım bizim için eziyet olmaz... hepinizi öpüyoruzzz

3 aylık bir tatilin ardından gerçek hayatla yüzyüze kaldım...2 çocuk ev darmadağınık..eşyalar valizler bir yerde..yemek yok evde...neyseki bugün itibariyle biraz daha yaşanılır oldu evim..şimdi gelelim bizden haberlere...
ananem hastaydı biliyorsunuz..onu kaybettik 2 ağustosta....bir müddet ordaydık ablamla birlikte..anneme destek için...şimdi daha iyi..ama genede anne kaç yaşında olursa olsun...ordan dönünce yine yazlığa gittik..kuzeyi ve zeynepi tek başıma idare etmek çok zordu saolsun dedemiz çok yardımcı oldu...perşembeden beri evdeyiz ve kuzeyi bu sene okula vermekle ne kadar isabetli bi karar verdiğimi bi kez daha anladım...çok değişti kardeşi olduktan sonra..zaten inattı iyice arttı...okul ona iyi gelecek inşallah...bugün başladı oğluşum okula teyzeleri...bu hafta alıştırma haftaya tamamen yarım gün başlıyoz bakalım hayırlısı..prensesime gelince..oda 6.ayın içinde..artık biraz meyve pürelerine başlıcam ama emzirmek o kadar kolay ve keyifliki..hala tam anlamıyla başlamadım...kuzey emmedi ya..doya doya emziriyorum kızımı...hala inanamıyorum 5 aydır sadece anne sütüyle besledim zeynepi..demek emse kuzeyde de olacaktı sütüm neyse kısmetii o kadarmış oğlumun...
bana gelince...kocama güvenemediğimden gidip bugün doktoruma spiralimi taktırdım..düzenli adet olamadım emzirdiğim için..acaba şüphesi yaşamaktansa en güvenli yol bu şimdilik benim için...bi zeynep vakası daha kaldırmaz bünyem ziraa...
şimdi de sizlere gelelim...son sayfalarda çok güzel kuzular gördüm..allah bağışlasın emel ve adaşım..bende en kısa zamanda ekliim kuzularımı...ayşecim senin de gözün aydın..oğluşları çiftledin sağ salim...allah ömürlü etsin güzel arkadaşım...gülsüm de kızına hamile galiba...inşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun kızçesine...aklımda kalabilenler şimdilik bunlar...haa bu arada geçen gün feyza ile konuştum.. beyazmelek nickli arkadaşımız vardı yaa...nihayet onun da meleği gelmiş kızlar..24 agustosta..oğlu var adı ömer..çok sevindim duyduğumda...sizlere de haber vereyim dedim..
artık gidip yatayım..2 güzel melek uyurken bende uyuyayayım...sabah yine aynı hareket yine aynı yorgunluk...ama çook tatlı bi yorgunluk...sizler de biliyosunuz zaten inadına anne olan güzel arkadaşlarım...
tatlı rüyalar..meleklerinizi kocaman öpüyorum...iyiki varsınız..hepinizi çok seviyorum....

selammm..
Öncelikle maşallahhhh Nisacığıma... Kocaman olmuş. Çok da değişmiş..Yerim ben onun pozlarını....
Merve2 cim başın sağolsun canım.. Dediğin gibi kaç yaşında olursa olsun anne.. Yeri her zaman farklı...Ben bazen düşünürüm: "anneannemi çok sık göremem, sonra aklıma: Naz büyüyünce anneme karşı o da mı böyle olacak" diye gelir. İçimi tarifsiz bir acı kaplar..Yani "herkesin annesi kendine" sanırım... Sağlıklı olsunlar bizim annelerimizde torun çocuğu görsünler inşallahhhh... Maşallah Zeynep de kocaman olmuş... İki çocuk zor gerçekten. Allah sabır versin. Kuzeyi kreşe göndermekle süper yapmışsın. İnan bende 3 yaşlarını dört gözle bekliyorum. Gerçi hemen gönderemem sanırım. hem maddi hemde biraz 3,5 olsunlar diyorum bakalım.
Kaçak kızlar yine ortalarda yoksunuz...
Bize gelince tatilin ardından yine mesaiye başladım..Çok güzel bir tatil geçirdik. Tüm olumsuzluklara, ağlayıp zırlamalarına karşı yine de güzeldi.. Bana iyi geldi en azından... Yeniden evdeyiz..
hepinizi öpüyoruz.........

merhabalar hepinize kızlar.unuttum sanmayın si,zi haa.
ayşem hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin.
merve allah rahmet eylesin.bu arada kucukların çok tatlılar.
rehal senin kuzularıda kocaman öpüyorum.
diğer kızlar sizide çok öpüyorum.

benim doğumada az kaldı.kızım çok sabırsız çıkmak için yüzüyor resmen.kasımın ilk haftası doğum iznine ayrılacam inş.ve bu en çok enes paşamı mutlu edicek.artık işe gelmemi istemiyor.anne gitme diyor.bacağıma sarılıp anne sevecem seni diyor.kucağıma alıyorum anne seni çok seviyorum deyip sıkı sıkı sarılıyor.

herkese selam....
Topiğin yeni müdavimi ben oldum sanırım.. Benden fazla gelen yok maalesef...
Öncelikle Merve2 cim maşallah kuzucuklarına... Zeynep de abisi gibi çok tatlı.. Kuzeyde kız güzeli gibi maşallahhh :))) Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin tüm evlatlarımıza...
Gülsümcüm maşallah senin paşa da büyümüştür değil di? Sağlıkla kızını kucağına aldığın günleride görürsün inşallah.. İki çocuktan sonra çalışmaya devam edecekmisin hala...Kayınvaliden ikisine birden bakabilecek mi?
Mervem Teyzem nerelerdesin? Nisa cım nasıl?
Esmam iri kıyımım sen nerelerdesin? Batu nasıl?
Zeytin Sinemcim sen de iyisindir umarım..Oğlun nasıl?
veee uzun zamandır gelmeyen kaçaklar umarım sizlerde iyisinizdir..Arada da bir olsa gelip haber verseniz keşke...
Bize gelince: koşturmaca devam.. Hergün yeni bir huy çıkartıyoruz. Ne güzel artık benımle yatmıyorlar diye sevinirken. Alp bey yine bensiz yatmaz oldu.."Oğlum ben babanla yatayım" diyorum.. "yok doşdun (coşkun) dannız datsın sen benne dat" diyor..Herşeye aklımız eriyor ama hala çiş eğitimine başlamadık..( Gerçi benim tembelliğim.. Naz'cım oğluma göre çok daha akıllı.. "eee ne de olsa kız" gerçekten ikisini birden büyütürken bunu daha iyi anlıyor insan.. bizden haberler böyle kızlar.. hepinizi öpüyoruzzzz

Allahim cumlemizin evlatlarini bagislasin kizlar.gulsum az kalmis prensesinin gelmesine..adininne koyucan canim..emel de sormus ama bende soriim calismaya devammi 2ciden sonra da.saglicakla gelsin kizin insallah..emelcim sen de gelesen kimse yok burda.herkes iyice bosladi..demek kizlar daha akilli ve soz dinliyo..tek tesellim bu zaten kuzeyden sonra umarim kizim beni bu kadar zorlamaz..kuzey inanilmaz inat bi cocuk.sari inadi derler ya cidden oyle..neyseki okul yukumu aliyo biraz.ogleden sonra kizimlayim..cuma gunu de bayram icin ananemize gidiyoruz..bir hafta ordayiz insallah..simdilik bizden boyle haberler..arada sirada da olsa ugrayin yaaa... ozluyorum her birinizi...

nasılsınız kızlar ben iyiyim allaha şükür
emelim kız çocukları başka oluyor diyorlar gerçekten dur bakalım merviş de tastik etsin bize
sizlere bir müjdem var oğlum abi oluyor 11 haftalık hamileyim allah kısmet ederse doğumu mayısa canlarım
allahım hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin
fotolara bayıldım meleklerin hepsi birbirinden tatlı maşallah barekallah allahım nazardan saklasın
gülsüm sağlıkla al zamanlı al kızını kucağına canım
uğramayan kaçaklar nerelerdesiniz hepinizi kocaman öpüyorum

MERHABALARRRRR
Canlarım nasılsınız ne zamandır uğrayamıyorum okumaya geliyorum bakıyorum kimsecikler yazmamış bende kaçıyorum. işlerimde yoğunn
öncelikle bizden bahsedeyim oğluşum çok iyi kreşe devam çok memnunum ben bu durumdan babannesinde uzaklaştı bir arkadaş ortamı oldu oğluşumun oda memnun durumundan. kaygana derseniz aynı :))) maşallahhhh 2. bebişe cesaret eden arkadaşlarıma ben önümüzdeki 2 sene daha düşünmüyorum. oğlum büyüsün iyice
gelin kızıma maşallah dünürüm fıstığım benim
mervem maşallah zeynepde abisi gibi çok güzel sarı şekerler
emelim senin yaramazlarda çok tatlılar maşalalhhhh
sinemciğim maşallah 11. haftaymısın çok sevindim canım
gülsümcüğüm maşallah az kalmış doğuma sağlıkla kucağına al melekğini
kaçaklar neredelerrrrrr

emel,merve,zeytin,boddim kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.ikinciden sonra da iş yerinde işler güzel giderse çalışmayı düşünüyorum ama istemiyorum. ve bakıcımız eltim yani bakalım iki çocuğa ne kadar isteyecek onuda göz önüne alacaz tabi.hayırlısı allahtan.prensesimin adı EBRAR olacak inş.hepinizi öpüyorum.

Merhaba arkadaslar..bayram gecti ama yinede hepinizin bayrami kutlu olsun..sinemcim cok sevindim.bu sefer saglicakla al insallah minigini kucagina..cinsiyeti belli olunca yaz emi?herkes bi kosturmaca icinde..keske daha aktif olabilsek burda..neyse bunada sukur.birbirimizden haberimiz oluyo arada da olsa.biz aynen devam..kuzey okulda zeynep uykuda.benim bi suru isim var ..malum tatil arkasi..camasir utu temizlik..dun temizledim sukur evimi..simdide yemek yaptim..dinlenirken size yaziyorum..kizim kalkar birazdan yemegini yedirir devam ederim islere..hepinizi opuyorum..kendinize ve kuzulariniza iyi bakin..

Bakin benim fistigim...

Eklentiler

• $image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 41
mervem maşallah na kadar güzel zeynep aynı abisine benziyor 41. kere maşalalh
kimsecikler gelmemiş bizde durumlar aynı iş ev arası mekik dokuyorum oğluşum kreşte herşey yolunda
dünürüm gelin kızım nasıl çok şanslı gelinim oğlum hiç kızlara felan bakmıyo kızları sevmiyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…