İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba Arkadaşlar....Ne güzel sizler zorlu mücadelelerden sonra bebişlerinize kavuşmuş arkadaşlarsınız heralde. Yeniden birbirinizle birşeyler paylaşmışsınız. Darısı biz mücadele edenlerin de başına diyorum. Başınızdan geçenleri dinlemek isterdim çok araştırıyorum bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterdim:::))) Herkese sevgiler:::))

Son düzenleme:
Canlarimmm hem turkcelim hem vodafone acik ikinide kullaniyorum degstrmedim hatta genelde turkcel hep elimde :) bebis 15 haftalik oldu henuz cinsiyet belli degil haftaya gidince belli olabilirmis ikili testte doktor yuzde elli erkek dedin:) hehe simdilik 3 gun calismaya devam ediyorum ama busefer daha cabuk agirlasiyorum hareketlerim daha yavasladi karnim simdiden kocaman oldu
Nisaya henuz soylemedim az az alistiriyoruz kardesin olsun mu diye istiyorum ama kiz diyor once okula alistirmam lazim yatagimizi ayirmam lazim.cok isim var hehe allah kolaylik verir dimi iki bebeli analardan tavsiyeler alabilirim
Sinemde dogurmustur herhalde
Emelim mervem aricAm sizi cok opuyorum herkes gelsin yazsin iki satircik

Sanada merhaba..Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allahım sanada nasip etsin..İsteyen herkesi evlat sevgisi ile sarsın. Tedavim Hacettepe'de gerçekleşti. Doktorumda Gürkan Bey'di. Daha doğrusu bütün tedavi boyunca Gürkan Bey ilgilendi. Yalnız transferim İbrahim Esinler tarafından gerçekleştirildi. Hamile kaldıktan sonra da Prof.Serdar Günalp'e devam ettim. Doğumuma da Serdar Bey girdi.Sormak istediğin her türlü soruda yardımcı olmaya çalışırım. Hastane hakkında çok fazla yorum yapamam. Özel hastane gibi değil tabi ki.. Ama benim en büyük şansım yengemin orda çalışmasıydı. Çok samimi bir arkadaşıda kadın doğum bölümünde hemşireydi. O nedenle ben çok sıra beklemedim hiç. Dr. Serdar bey özel olduğu halde hastası çok olduğu için beklemek zorunda kalıyordum. En büyük sıkıntı buydu benim için. Yer mekan neresi olursa olsun sadece aracılar.. Sonuçta nasip kısmet meselesi..Allahım verdikten sonra gerisi hikaye..Ama "tavsiye edermisin" dersen... Ederim.. :) Gürkan bey çok tatlı bir doktordur. Ondan çok memnundum.. biraz karışık oldu anlattıklarım ama sen istediğini sorabilirsin...
Aramıza yeniden hoşgeldin.. Hepimiz yardımcı oluruz..

Mervem teyzem hoşgeldin... Sonunda gelebildin... Maşalllahhhh 15 haftalık bile olmuşsun çıtır çerezim benim ... Telefonum hep açık deme bendeki hep kapalı :) Vodafone olan..ben diğerini silmişim sanırım.. Neyse aramanı bekleyeceğim...
sende iki bebeli olacaksın .. Çok kolay korkma :))) Zor olan Nisa :) hala yatakları ayırmadıysan işin daha da zor..Hoş sen alıştırdın mı desene.. Kızım alıştı ama oğlumu uyutuyorum yatağında sonra geçiyorum kendi yatağıma.. Gece uyanır uyanmaz "anneeeee nerdesin" diye bağırıyor.. hoppp yeniden ordayım, sonra hoppp kendi yatağım.. bazen bunu 5-6 kez tekrarlıyoruz. sonra sen benim halimi düşün :) umarım Nisa kolay alışır...Tüm gelişmeleri burdan isteriz haberin olsun... Eskisi gibi olacağız...
Canım, hazır aklımdayken sorayım. Sinem ve Pınar ile görüşüyormusun? Söyle onlarda gelsinler artık. Hatta messengerde,face de listemizde kimler varsa yeniden haber verelim... Hadi amaaa ben hepinizi çok özledim... Bu işi Esma'ya versek süper halleder.:) Esmaaaaaaaaaaa hadi nerdesinnnnn?

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için hoşbulduk. İnsan iyi tecrübeler yaşayanları görünce umutlanıyor işte. Ben daha önce Başkentte 1 tüp bebek tedavisi oldum ama negatif sonuçlandı. Aslında güya orası özel ama ben her gittiğimde 1-2 saat mutlaka bekliyordum. Bir de ne laboratuvarlarını, ne operasyon ünitelerini, ne de embriyoloji servislerini çok gözüm tutmadı. Bana tüp bebek sonrası 2-3 ay normal yolla da olabiliyor bazılarında, dene demişlerdi. Bu ay da olmazsa hemen gidicem. Ben Hacettepe'yi aradım. Gelmeyi düşününce 1 hafta önceden randevu alın dediler. Sence Gürkan Bey'den mi alayım?. Eğer sakıncası yoksa senin başından geçenleri de anlatırsan çok mutlu olurum. Yani mesela kaç yaşındasın,sorun neydi, kaç yumurta oluştu ve kaç embriyo transfer edildi.Ben 35'e girdim de bu ay çok korkuyorum yaşımla ilgili sorun olur diye.Ya kusura bakma çok soru sordum galiba sadece benim şansım ne kadar merak ediyorum çok teşekkürler şimdiden...Sevgiler

Merhaba Hope06 ... Öncelikle adım Emel. Biz burada birbirimize nicklerimiz ile değilde gerçek isimlerimizle hitap ederiz. Sakıncası yoksa ismini öğrenmek isteriz. Yardımcı olabileceğim her konuda soru sorabilirsin canım. Bende şu an 35 yaşındayım. Tedavime 2009 haziran ayında başladım.Yani 31 yaşındaydım.. 2010 Mart ayında ikiz bebeklerime kavuştum. Bizdeki sorun eşimdeydi. Çok ümitsiz bir vaka değildik aslında. Eşimin sperm sayımları arada uçurumlar olacak şekilde farklılıklar gösteriyordu. ilk önce aşılama yapıldı ama maalesef tutmadı. ikinci denemeyide aşılama önerdi Gürkan bey ama ben kabul etmedim. Tüp bebek yapalım dedim. Bana uzun prosedür uygulandı. yani sonuç almam felan yaklaşık 40-45 günü buldu. Benim 11 tane yumurtam oluştu. işe yarayan 5 taneydi. en son ise sayı 3 e düştü. ve 3 tane transfer edildi. Transferden sonra yaklaşık bir hafta boyunca wc dışında hiç kalkmadım desem yeridir. hayırlısı ile tedavine başla diğer sorunlarınıda yanıtlarım. Başkent hastanesini biliyorum. Dr Hulusi bey ile bende görüştüm. Bir de ben tedaviden yaklaşık 4-5 ay önce rahim ameliyatı oldum. çünkü rahimde perde vardı. Anlayacağın bende sıkıntılı dönemlerden geçtim. Ama hepsi unutuluyor..Umarım sende kısa zamanda kavuşursun...

Merhaba Emel tekrar...Benim adım Pınar. Canım çooook teşekkürler dileğin için, inşallah en kısa zamanda olur...Bizde sorun yumurta rezervimde azalma varmış. Bir de doktor tüplerde sıvı birikmesi var demişti ama rahim filmim normal çıktı ondan çok emin değilim yani.Ben de transfer sonrası hep yatmıştım. Canım annem gelmişti yemeğimi bile yatağıma getiriyordu. Ama olmadı, nasip değilmiş demek ki insan yinede sormadan edemiyor neden olmadı diye? Benim kısa protokoldü acaba ondan mı az yumurta oluştu bilmiyorum? Neyse artık Hacettepe bana uğurlu gelsin inşallah diyorum. Bu ay reglimi bekliycem ve sanırım ben de Gürkan Bey'den randevu alıp gidicem bakalım. Artık başlayınca birazcık daha başını ağrıtabilirim canım sorularımla::::))) Bu arada ikiz bebekler çok tatlı oluyor benim kuzeniminde ikizleri var onlar da tedaviyle oldu. Bakmak biraz zor oluyor ama sonrası için bir kerede 2 çocuk sahibi oluyor insan şimdi çevremde herkes 2. çocuk istemesine rağmen yapamıyorlar yeni büyüttüler korkuyorlar. Senin ikizlerini de Allah bağışlasın canım onları çok öpüyorum. Tekrar teşekkürler kendine iyi bak yine görüşürüz::))

Emelim dogru diyon vodafone eski telefona taktim sarji pek gitmio diye bakmiorm hehe yarin ariyim kiz turkceli kaydet sende

Yok be cnm ne sinemle ne pinarla gorusebildik ayarlayin gelin demstm ama ses cikmadi
Ya nisa cidden zor olacak hala memelerime sarilio benimkide uyurken ay dusunmek istemiorm ekimden sonra olacaklari biri emer biri salrili artik hahah
Emel saka maka buyuttun hee masallah seni gormek isterim ne hale geldin hehe
Pinar arkadasim hosgeldn rabbim gonlune gore versin sana da iki bebek nasip olsun

He bide hamileyken agda yaptiran oldu mu kizlar dusuk tehlikem gecti ama genede korkuyorum sanki cekistirilince bisi olcak diye

Merhaba Pınar..Şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım..Umarım hacettepe sana şans getirir. Bu vesile ile de bana dua edersin :) Herşey nasip kısmet.. Allah verdikten sonra gerisi boş. Olacaksa orda da başka yerde de olur. İnşallahhh senin içinde burası hayırlı olur. Ben hiç olmayacağını düşünmedim. Özellikle ailem sonra üzülmeyim diye "kötüsünüde düşün , ama yinede gençsin, çok ümit bağlama" deseler bile ben hep olacak dedim. sana da tavsiye ederim. Hatta transfer günü hastaneye giderken anneme "ben bebeklerimi alıp geleyim" demiştim ...:) İkiz hem çok güzel ama bir o kadar da çok zor..Çok zorlandım. çok sıkıntılı zamanlar yaşadım..eşimle bile aram açıldı bir zamanlar.. ama hepsi geçti gitti. şimdi kocaman oldular..herşeyi unuttum..ama kimseye ikiz tavsiye etmiyorum hele benım gibi tek bakarsa... Allahım seninde gönlüne göre versin. Gelişmeleri bizimle paylaşırsın umarım..

Teyzem Mervem aşk olsun neden yalan söyleyim. Bugünde aradım yine kapalı...
Güldürdün beni.. Bir memede Nisa diğerinde Paşa :) Bak oğlan olacak sanırım Paşa dedim:) Valla Allah yardımcın olsun..
Dediğin gibi büyüttüm ama gel bana sor..Emel' likten çıktım Temel oldum :) Tek çocuk ne ki ben havada karada bakarım artık :) Sıkıştığın yerde bir alooo de ben hoppp geleyim sana yardıma...

veeeeeeeeeeee kaçaklar hadi gelin artıkkkkkkkk

mervem maşallah o kadar oldu mu yaa günler su gibi geçiyor değil mi atakan da nerdeyse 9 aylık oldu vee şu anda bile alperenle boğuşuyorum bir yandan da yazmaya çalışıyorum başlarda fazla yoktu ama gün geçtikçe kıskançlığının dozu artıyor yanlız bırakamıyorum onları seviyorum zannediyor ama zarar verecek şekilde yakaladım bir kaç kere yapmadanda anlamıyor bu sıralar sıyırmazsam iyidir düzelecek elbet ama ne zaman bilmiyorum inşallah senin böyle sorunların olmaz kızlar daha anaç sanırım kardeş konuşunda en azından etrafımdakiler öyle bana gelinceeeee 2 ay oldu taşınalı evim 3+1 artık alperenin kendi odası var bazen geceleri uyanıp yanımıza gelse de genelde odasında uyuyor onu hallettik şükür vee 2 hafta önce 3. kez hala oldum yuppiiiiiimervem hamişim o sorduğun konuda da bir bilgim yok ben hep cırtmatik kullandım çünkü 6. aydan sonra kan gövdeyi götürse de ağda bana tersss(beceremedim gitti vesselamm)
rahellim sen nasılsın yeğenlerim nasıl canımmm
sinemim almıştır meleğini kucağınaa hayırla sağlıcakla büyütsün inşallahh
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksssssssss

Sagol Emel`cigim ne kadar icten temennilerde bulunmussun tesekkur ederim. Tavsiyelerini mutlaka dinliycem canim.Dogru ikiz bakmak zordur tabi. Ablam tek cocukla bile aklini kacirmak uzereydi ki onun yaninda hep annem vardi cogu zaman ben de yardimci olmaya calistim. Olsun buyumusler cok sukur atlatmissin canim Allah onlara ve sana esinle birlikte tabi saglik mutluluk versin. Gelismeleri hep paylasicam Allahim nasip ederse insallah sen de vesile olmus olacaksin ve inan bunu hic unutmayacagim canim tabi ki dualarimi alicaksin. Zaten olup olmamasi onemli degil bana cok hassas davradin ve yasadiklarini paylasiyorsun bu da yeter. Sen de her zaman iyilerle ve iyiliklerle karsilasirsin insallah canim. Gorusuruz iyi gececeler.::))

Adasimm demek erkek dedi :)) ay cok sevindim..ikisini de tatmak cok guzel..rabbime sonsuz sukurler olsun evlatlarimizi bize bagislasin..
Emelcim sen ikisini de bi cirpida buyuttun evet cok zordu ama bitti bike iste..simdi bizde sira..aslinda zeynep de buyudu sayilir..zor zamanlarini gectik sukur..simdi pek tatli...meme diye deliriyo nasil kesicem bilmem..kuzey emmedi icimde kalmisti bu da birakmicak heralde..adasim sen nisayi nasil kestin bi soyleyiver..gerci daha erken 2 yasina kadar yolu var..o da ben de cok keyif aliyoruz emerken..kuzey de iyice alisti okuluna..servisle gidip geliyo..ogleden sonrasi kizimla bana kaliyo..yoksa cok zor olurdu..simdi bile ancak yemek utu camasir ortalik topla ustten temizle derken bi bakiyorum aksam olmus..kuzey bi de evde olsa hayatta is yapamam..durmadan anne oynayalim diyen bi cocuk..daha yeni yeni cizgi film seyretmee basladi..ama ben de esimde televizyonla pek alakali degiliz ondan oksa gerek..bakalim zeynom nasil olacak..cekmecelere yeniden kilit vuruldu..herseyi karistirmaya basladi..bi de yuruse napicaz bilmem..ben yine spora basladim..saolsun esim destek oluyo..aksamlari gelince cocuklara o bakiyo ben 1-2 saat gidip desarj oluyorum..hem de sikilasiyorum..birazda yemeyi kesebilsem cok guzel olacak ama oda olur bigun insallah :))
Aysecim yeni evine gecmissin gule gule otur insallah..iki sehzade anasi olmak zor mu?valla bizim farkli cins olmasina ragmen kavgalar basladi..
Sanirim sinem de dogurmustur ege pasasini..saglicakla buyutsun insallah..
Adasimm cinsiyet kesinlesince haber ver bize..bir de bana ozelden tel nonu gonderirmisin..bendeki numara yanlis galiba..emelcim sen de gonder musait olunca.
.cok sey paylastik..kimsenin bilmediklerini soyleyediklerimizi..yeri geldi beraber agladik..her hamilelik haberine yurekten sevindik..sukurki mevlam kucagimizi da gonlumuzude evlat sevgisiyle doldurdu..hepinizi cook seviyorum.. Benim icin gercekten ozel ve onemlisiniz kendiside yuregide guzel arkadaslarim benim..
Kendinize ve emanetlerinize coook iyi bakin...

selammm
Ayşecim yeni evinde güle güle otur...iki erkek annesi olmak zordur eminim. Şu bir gerçek ki kız çocuğu gerçejten daha uysal. Ben ikisini aynı anda gördüğüm için bundan çok eminim.. Oğlum düz duvar hocası. Aklı hep cin fikirlere çalışıyor.:) Mesela birşey anlatayım. Bunu yaptığında henüz 2 yaşına yeni girmişti. Babaannemizin muhabbet kuşu var, onu çok seviyor.Ama kuş bir türlü kafasına konmadı. Hep babaannemizin kafasına gidip konuyordu. Alp'te ne yapsa beğenirsiniz. Babaannesinin başörtüsünü kafasından almış kendi kafasına örtmüş, kımıldamadan bekliyor :) Daha neler neler...
Pınar'cım hakkımdaki iyi niyetlerin için bende sana çok teşekkür ederim. Tedaviye başlarsan haberimiz olsun. hepimiz sana destek oluruz..
Merve2 cim, sanada maşallahh... Bak ikisinide büyüttün..Öyle de böylede büyüyorlar gerçekten...Allah can sağlığı versin yeter ki...
fazala yazamayacağım benim sıpalar yanımda sorularıyla kafamı şişirdiler...Hepinizi öpüyoruz......

Canlarim adasim ne guzel anlatmissin dostlugumuzu ben oyle guzel cumleler yazamiyorum simdi ama hepinizi cok seviyorumm

Yarin doktora gidiyorum hayirlisiyla bebemi gorecem bakalim artik cinsiyet belli olur

Adasim ve emelim ikinizide yarin ariyayim

Simdilik opuyorum nisacigi yatirma savasina girisicem

Canim benim hadi hayirlisi..saglikli olsun da gerisi onemlidegil..saglicakla da dogsun melegin insallah..
Bu arada hayirli kandiller arkadaslar...rabbim bu guzel gunde tum dualarinizi kabul etsin..hersey gonlunuzce olsun...
Burayi bos birakmayin bakiim herkes gelsin bekliyorum...

Canlarimmm oglum oluyooo cok sukur iyiymis hersey yolundaymis rabbim bu mubarek gunde isteyen herkese nasip etsin

Hayirli kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…