İnatla bir gün ANNE olacağım !

eline sağlık Mervecim.. Cidden aylin nerde yaaa...
Gece gündüz düşünmene gerek yok Gülsüm cüm.. Geceleri düşünsen yeter :))) Ama yok illa Ayşenın taktiği uygulayacağım diyorsan gece rüyanda da görmen lazım :))) Malum sabahın 6 sında " Rüyandamı gördün derler" adama :))))))

çokmu sayın opr.drum ayşemm :roflol::roflol: doktor dedi bee çarşamba diye.yaw nasıl yarın sanıyonuz yarın günlerden nee neee.

valla bu kızların taktikleri işe yaramıyo.başkaa başkaa taktikler geliştirmek lazım.:roflol:

çokmu sayın opr.drum ayşemm :roflol::roflol: doktor dedi bee çarşamba diye.yaw nasıl yarın sanıyonuz yarın günlerden nee neee.

tamam kızma... ben bugün salı sandım naniknanik Ayşe de senın karıştırdığını düşünerek yarın gideceksin sandısırnaşık şey Neyse iştee sen çalışmaya devam et

kızlar ben yavaş yavaş kaçar... Malum mesaim bitti.. Benım patrondan önce evde olmam gerekiyor o nedenle hepinize iyi akşamlar..

saolun kızlr hosbuldukk bızımkı uyandı yzmadım ..cok sukur ıyıyız buyumeye calısıyoruz..neyse bugunlkuık cıkıyom benımkı aglıyo grş

perşembeeeeelülülülülülülülülülülülü
valla bu kızların taktikleri işe yaramıyo.başkaa başkaa taktikler geliştirmek lazım.:roflol:

yaramıyo muuuuuuuuu göbişime bak istersen davul gibin oldu oğluşum kıpır kıpır içinde huuu sabah 6 diye dalga geçeceğine sende kur saatiiiiiiklava:klava:klava:
-inşallah vakti saati de gelmiş olur da hayırlısıyla hamiş kalırsın canımmmm:1hug:-
nazmiyem yaa ben kızının adını sormayı unuttumm ne ismi yeğenimizinnnnn
rahelim sanada iyi akşamlarrrrrrrrra.s.

Cancer nasılsın canım? Nasıl gidiyor? Bu ay pas geçtim yine vardır bir hayır :) Bebişine kendine çok dikkat et emi Allah'a emanet olun:))

Cancer nasılsın canım? Nasıl gidiyor? Bu ay pas geçtim yine vardır bir hayır :) Bebişine kendine çok dikkat et emi Allah'a emanet olun:))

canımm iyim bende sana ovulasyon kısmından mesaj atmıştım.. sağol canım iyim ben henüz kalp atısı duyulmadı ama bakalım bekliyoruzz.darısı başına canımmm ...inşallah önümüzdeki ay için olurra.s.

sen diyince gördüm:))) Var bir vakti saati ne yapalım. Biz de biraz borca girdik bu ara kriz falan dinlemeyip araba aldık:))) Her şeyde var bir hayır işte:)

mervem bi sen varsın galibaaa kimsecikler kalmadı yahuuuuu zaten kaç kişiydikki dimiiii yok anam sıra dayağı istiyo hepsi ben gelemiyorum herkez burda almış başını gitmiş sayfalar ben geliyorum kimsecikler yokkk hiç mi gelmesem neeeCADIARZUama dayanamam kiiii:roflol::roflol:sonra kim sizi oklavalayacak dimiiiiiiiilülülülülülülülülülülülü
kalderam inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun canımmma.s.

Amin ınşallah :) Siz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…