yarın 2 de bellı olcak inş.tekrar test yaptım evde yıne ıkıncı cızgıyı gordumm...cok mutluyum.inşallah hamıleyımdır.:CüvCüv:
ee ne demişler çalışan rahim bebiş tutarrrrrrr:CüvCüv:
hah aldın mı cevabııııııı:dilcikar:lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol:
kız haftaya çarş çok değil mi kontrol için ben yarını kasdettin sanmıştımmm:uhm:
eline sağlık Mervecim.. Cidden aylin nerde yaaa...
Gece gündüz düşünmene gerek yok Gülsüm cüm.. Geceleri düşünsen yeter :))) Ama yok illa Ayşenın taktiği uygulayacağım diyorsan gece rüyanda da görmen lazım :))) Malum sabahın 6 sında " Rüyandamı gördün derler" adama :))))))
çokmu sayın opr.drum ayşemm :roflol::roflol: doktor dedi bee çarşamba diye.yaw nasıl yarın sanıyonuz yarın günlerden nee neee.
valla bu kızların taktikleri işe yaramıyo.başkaa başkaa taktikler geliştirmek lazım.:roflol:
valla bu kızların taktikleri işe yaramıyo.başkaa başkaa taktikler geliştirmek lazım.:roflol:
kızlar ben yavaş yavaş kaçar... Malum mesaim bitti.. Benım patrondan önce evde olmam gerekiyor o nedenle hepinize iyi akşamlar..
varsa bildiğin başka taktikler ben hazırım:roflol:
perşembeeeeelülülülülülülülülülülülüçokmu sayın opr.drum ayşemm :roflol::roflol: doktor dedi bee çarşamba diye.yaw nasıl yarın sanıyonuz yarın günlerden nee neee.
Cancer nasılsın canım? Nasıl gidiyor? Bu ay pas geçtim yine vardır bir hayır :) Bebişine kendine çok dikkat et emi Allah'a emanet olun:))
Amin İnşallah :) Siz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?