İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim işe geldik kızlar hadi sizi bekliyorum nerde kladınız öptm görüşürüz

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr... ayşeee gittin mi kız naptın karar veriyodun?

aylin gene kayıplarda..

emelll aslıdan haber varmı?

beyzaa sen naptın kart geldi mi?

başkaaa asiş sen naptın canm?

Günaydın kızlar nasılsınız bakim bizim dün sürekli toplantımız vardı geliyorum tam size yazacam çağırıyorlar falan görüşemedik sizinle. mervecim ben soğan kürüne devam ediyorum arada bişeyler oluyor dün tam 1 hafta oldu başlayalı 1 hafta daha bekleyeceğim ve kürü uygulayacağım olmazsa ilacı alıp içicem mecbur kırmızılar yok hala çünkü

sinem çatlatma iğneni oldun mu canım?
gülsümmm naberrr kızzkaydirigubbakcemile3 seni görünce gülesim geldii..

asiyecim haklısın bekle bakalım elbet gelecek

kızlar hepinizin günü aydın olsun :))))
günaydınnnn emelimmmm amiiiiiin güzel bir günnn bugün aydınlık havadaa
mervişşş gel kız.günaydın nasılın.

sende bana sormuşunn ya ben iyimm hiçbişeyim yok neden yaaa hamile olduğumu uyumak dışında hissetmek istiyorummm yaaa delikafadulden bölede dertleri oluo işte

Sende buldun da bunama merve :)))) HAMıLESıN işte bebeğin seninle daha ötesi yok :))) Sağlıkla atacak kalbi de emin ol...
Sinemcim umarım iğnelerle çatlayan yumoşların bebiş olur...
Gülsüm sen nasılsın ... Şu amuda kalkma olayını düşünmedim desem yalan olur :)))) Ama bu ay amuda kalkmış kadar oldum ben :))))

hissedersin canım hissedersin arkadaşım hissedrsiiiiiiiiinnnnnn

:roflol::roflol::roflol: valla ben bu ay gayet sakin olacam.hiçbir taktiği uygulamayacam.herşeyi akışına bırakacam.:1closedeyes:

raziş geldii raziiiiiiiişşşşşş hoşgeldin.ya nerdesin sen yok aylin yok darlandık burda.

günaydın kızlar nasılsınız ben geldim sizi çok özledim bir bakim dedim bugün kendimi hem fiziksel hem zihinsel iyi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 allaha şükür diyelim
neler yaptınız bakim bn yokken varmı yeni hamişimiz
mervem taze hamişim nasılsın bakim :CüvCüv:

hoşgeldin hiçbişey yapmadık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…