yarın için bol şans o zaman Gülsüm cüm :)))
Niye sustunuz kızlarrrr... Ayşe bunlar oklavayı özledi sanırım.:)))
gıcııııkkkk :roflol::roflol: zaten merve gün aşırı deyip duruyo.bense hiç oralı değilim.:1closedeyes:
olma olma anamız ağladı bizim akşam sabah ooooooooo alpereni yakalayana kadarrr siz gün aşırıya burun kıvırınnnklava: klava: klava:
Gülsüm cüm inşallah büyümeye başlamıştır yumoşların bakalım ne diycek doktorun
bende soğan suyuna devam ediyorum hafif hafif bişeyler oluyo ama hala kırmızlar yok annemde tutturmuş gene test yap diye dedim gerek yok nasılsa yok bişey zaten olsada çocuk soğandan etkilenmiştir :))) Kahverengi lekelenmeler var ama sonuçta kan testi 4,8 çıkmıştı olsa çıkardı
gıcııııkkkk :roflol::roflol: zaten merve gün aşırı deyip duruyo.bense hiç oralı değilim.:1closedeyes:
yanlış anlama oldu..ben yarın çarşamba sandım :))) Doktorda bol şans diledim.. Ama yanlış anlayan sensin :)))) Eeeee aklından çıkmıyor tabi :))))) :roflol:
ee ne demişler çalışan rahim bebiş tutarrrrrrr:CüvCüv:ben yumurtlama zamanı günü hergün çalıştım buarada:))))))))))
yanlış anlama oldu..ben yarın çarşamba sandım :))) Doktorda bol şans diledim.. Ama yanlış anlayan sensin :)))) Eeeee aklından çıkmıyor tabi :))))) :roflol:
aylinden haber yok...
gönülllllllllllll sonucun ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?