İnatla bir gün ANNE olacağım !

Niye sustunuz kızlarrrr... Ayşe bunlar oklavayı özledi sanırım.:)))

ne bilem yaaa kaç gündür site problemli malum bugün ne güzel tıkır tıkır işliyo bu seferde kimsenin çıtı çıkmıyooo oklava az gelir bence bunlaraaa:mymeka::mymeka::mymeka:
gülsümüm çarşamba kontrolüm var demişsin dee çarşamba bugün değil mi yaaaaCADIARZU

gıcııııkkkk :roflol::roflol: zaten merve gün aşırı deyip duruyo.bense hiç oralı değilim.:1closedeyes:

olma olma anamız ağladı bizim akşam sabah ooooooooo alpereni yakalayana kadarrr siz gün aşırıya burun kıvırınnnklava:klava:klava:

Gülsüm cüm inşallah büyümeye başlamıştır yumoşların bakalım ne diycek doktorun
bende soğan suyuna devam ediyorum hafif hafif bişeyler oluyo ama hala kırmızlar yok annemde tutturmuş gene test yap diye dedim gerek yok nasılsa yok bişey zaten olsada çocuk soğandan etkilenmiştir :))) Kahverengi lekelenmeler var ama sonuçta kan testi 4,8 çıkmıştı olsa çıkardı

olma olma anamız ağladı bizim akşam sabah ooooooooo alpereni yakalayana kadarrr siz gün aşırıya burun kıvırınnnklava:klava:klava:

abaaaoovvvvvv ben korktum valla bu oklavalardan.sustum ben.gün aşırııı hııımm hiç fena değil. (haftaya çarşamba canım):1closedeyes::1closedeyes:

bence anneni dinle test yap ya ne olur ne olmaz.allaha herşey kolay ya.inşallah büyür bir kaç tane şöle ikiz olacak şekilde.:1closedeyes:

gıcııııkkkk :roflol::roflol: zaten merve gün aşırı deyip duruyo.bense hiç oralı değilim.:1closedeyes:

yanlış anlama oldu..ben yarın çarşamba sandım :))) Doktorda bol şans diledim.. Ama yanlış anlayan sensin :)))) Eeeee aklından çıkmıyor tabi :))))) :roflol:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
28 nisan ....aylint
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia..
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

yanlış anlama oldu..ben yarın çarşamba sandım :))) Doktorda bol şans diledim.. Ama yanlış anlayan sensin :)))) Eeeee aklından çıkmıyor tabi :))))) :roflol:

evet bayağı bi yanlış anlama oldu.neyse no problem.heeee hiç sormaa gece gündüz onu düşünüyom.töbee töbeelülülülülülü

ben yumurtlama zamanı günü hergün çalıştım buarada:))))))))))
ee ne demişler çalışan rahim bebiş tutarrrrrrr:CüvCüv:

hah aldın mı cevabııııııı:dilcikar:lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol:
kız haftaya çarş çok değil mi kontrol için ben yarını kasdettin sanmıştımmm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…