İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende öyle diyodumm geçer kız merak etme hemde öyle bi geçer ki sende şaşırırsın bide bakmışın meleğin kucağındaaa:ecrin_bebek:

ay inşallahh canım ya şimdi kalp atışı için bile 2 hafta nası geçer diyomdaa ne bilim uzuuun gelioooo kaydirigubbakcemile3

ay inşallahh canım ya şimdi kalp atışı için bile 2 hafta nası geçer diyomdaa ne bilim uzuuun gelioooo kaydirigubbakcemile3

bilmem mi o pıt pıtı görene kadar öldüm öldüm dirildim ama tatlı bekleyişler bunlar Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin de işte şimdi bekliyon ama sonra ne çabuk geçmiş 30 hafta diyecen benim gibiiiii:1hug:

selam kızlar nasılsınız mervecım ayseden ogrendım azonce cok muıtlu oldum.allah tamamına erdırsın

çok şükür açılmış ya kk bü kaç gündür uğraşıyoruz tık yok...bir deneyim dedim ve ben geldim herkez iyi sanırım geçmişi okuyamadım ama iyisiniz iyisiniz

selam kızlar... Canımmm Nazmiyecim hoşgeldin.. seni burda görmek ne güzel.. Nasılsın kızın nasıl ?

çok şükür açılmış ya kk bü kaç gündür uğraşıyoruz tık yok...bir deneyim dedim ve ben geldim herkez iyi sanırım geçmişi okuyamadım ama iyisiniz iyisiniz

hımmm iyimiyizzzCADIARZUdur bi düşünemmmmiyiyiz diyem kız seni mi kıracammmmm hoşgelmişsinn siz nasılsınız bakalım taze annişşşşşşş:1hug:

iyiyim teşekür ederim ya bişey yiyemiyorum ya bulantıdan ne böyle anlamadım bir var bir yok bu bulantı ....ayyyyyyy çok açım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…