İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlaar

benim kırmızılar teşrif etti sonunda ama bunada şükür sevindim olduğuna :)) ama karnım da ağrıyooo ( ya kızlar bu arada sabah dr a gittim kkb'ye hani geçenlerde hastaydım ya bademciğimin üstünde tonsilit kisti olmuş zararsızmış ama benimle kalacak anam benimde heryerimde kist oluyo yaa dr dediki bi zararı yok yanlızca bademciğin alınırsa gider dedi aman kalsın ben böyle iyiyim bu arada geniz akıntım geçmemişti onun içinde antibiyotik verdi sizce içsem mi? keser mi acaba kanamayı fikri olan var mı kızlar? yoksa bitince mi içsem o zaman da yumurtlamaya yaklaşıyo karar veremedim yardım edin...

beyzacım bazen hasta olmakda insanı mutlu ediyor bak ben hala olamadım
kızlar az işim var görüşürüz

emel (rehal) besmele çekmezsen günah.başlamadan besmele çekmek lazım sonra başlamak lazım.

ben iyiyim çok şükürde bu taze hamişle başımız beladaaa.hissetmiyom deyip duruyoo:tomato:
mervem tedirginliğini anlıyorum bitanem ama artık rahat ol netice herşey olcağına varıyor sen iyi düşünki iyi olsun hayırlısı olsun bak hatunlarıda telaşlandırıyorsun ona göreyasakkelime
raziyeeeeeeeeee dönmeneee çoooooooook sevindimm çoook iyim cnm benn sende iyi ol
ben de çok sevindim canım:sm_cool:iyiyim allaha şükür sizde iyisiniz bebişinde iyi allahın izniyle rabbim onu koruyor merak etme canım:Saruboceq:
Hoşgeldin Raziyecim... Özledik seni bizden ayrı kalamadın bak sende :)))
Merve okudum ben onu... Valla kendimi gördüm :))) İnşallahh bizlerde onun gibi Allahın sevdiği kullardan oluruz..
h.b emelim evet ayrılamadım sizden Şeniz

beyzacım bence şimdi iç.. Reglini kesmez merak etme.. Yumurtlama zamanında içme derim ben.. Malum antibiyotik vücudun heryerine etki ediyor...
Tamam Gülsüm cüm öyle yapayım.. Günah olusa günahı sana :))))

beyzacım bence şimdi iç.. Reglini kesmez merak etme.. Yumurtlama zamanında içme derim ben.. Malum antibiyotik vücudun heryerine etki ediyor...
Tamam Gülsüm cüm öyle yapayım.. Günah olusa günahı sana :))))

kız ben sana demedim mi öncedende besmelesiz başlanmaz diyee allah korusun sakat vs olur diyede duydum klava:

beyzacım geçmiş olsun bencede öle yap yumurtlama zamanına denk gelmesin

slm kızlar raziş nasılsın evet merviş vuruldum sabah iğnemi akşam çalışma cuma akşamı çalışma varrrr
iyiyim sinemim hadi hayırlı olsun canım benim bebişin inşallah bu ay göbüşüne düşsün bitanem:CüvCüv:
bende besmele çekilir diye duydumdelikafadulden kızlar çoğunlukla çekerim acaba CADIARZUkocişim çkiyormu ben içimden söylüyordum bidaha ona sorayım gerçi çalışmıyoz biz tartıştığımızdan beri ama sarılı uyuyom zaten sarılmadan uyuyamıyom ki :jeyyar:kolunun üstüne yatcem ohhhsüprizzzzz

gülsümüm neden ofladın kız sen zati trabzonlu değilmiydin:jeyyar: allah de bakim nedir sıkıntın:teselli:

çok içten of çektin gülsüm de bakemm..

raziş bende sarılarak uyuyamam kaydirigubbakcemile3

hem tartıştın hemde sarılı yattın.(tartışınca asla inadım tutar o sarılmadan aslaaa)benimkinin kolu üsüne yattığımda bazen sabrediyo bazen darlandım diye bunun üzerine tartışıyoz.bazen sırtını dönüyo bende ensesini koklayıp uyuyom.kaydirigubbakcemile3

benim kociş birazcık tombiş ya yumoş yumoş güzel oluypr ya ondan yani kaydirigubbakcemile3

Slm hatunlar nasılsınız canlarım arada gırıp Çıkıyorum bende sarılarak yatamam
beyzam geÇmıŞ olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…