beyza emel merviş raziş nasılsınız
besmelesiz çalışmayın asla olmaz.:1shok:besmeleyi unutmayın.
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mervem tedirginliğini anlıyorum bitanem ama artık rahat ol netice herşey olcağına varıyor sen iyi düşünki iyi olsun hayırlısı olsun bak hatunlarıda telaşlandırıyorsun ona göreyasakkelimeben iyiyim çok şükürde bu taze hamişle başımız beladaaa.hissetmiyom deyip duruyoo:tomato:
ben de çok sevindim canım:sm_cool:iyiyim allaha şükür sizde iyisiniz bebişinde iyi allahın izniyle rabbim onu koruyor merak etme canım:Saruboceq:raziyeeeeeeeeee dönmeneee çoooooooook sevindimm çoook iyim cnm benn sende iyi ol
h.b emelim evet ayrılamadım sizden ŞenizHoşgeldin Raziyecim... Özledik seni bizden ayrı kalamadın bak sende :)))
Merve okudum ben onu... Valla kendimi gördüm :))) İnşallahh bizlerde onun gibi Allahın sevdiği kullardan oluruz..
beyzacım bence şimdi iç.. Reglini kesmez merak etme.. Yumurtlama zamanında içme derim ben.. Malum antibiyotik vücudun heryerine etki ediyor...
Tamam gülsüm cüm öyle yapayım.. Günah olusa günahı sana :))))
beyzacım bence şimdi iç.. Reglini kesmez merak etme.. Yumurtlama zamanında içme derim ben.. Malum antibiyotik vücudun heryerine etki ediyor...
Tamam Gülsüm cüm öyle yapayım.. Günah olusa günahı sana :))))
iyiyim sinemim hadi hayırlı olsun canım benim bebişin inşallah bu ay göbüşüne düşsün bitanem:CüvCüv:slm kızlar raziş nasılsın evet merviş vuruldum sabah iğnemi akşam çalışma cuma akşamı çalışma varrrr
tamam uleenn
kız ben sana demedim mi öncedende besmelesiz başlanmaz diyee allah korusun sakat vs olur diyede duydumklava:
Kız öyle deme Allah korusun...Tamammm bundan sonra yapacam.. Yapıyorum aslında ama sonra allahım günah yazma diyorum lülülülülülü
gülsümüm neden ofladın kız sen zati trabzonlu değilmiydin:jeyyar: allah de bakim nedir sıkıntın:teselli:
iyiyim sinemim hadi hayırlı olsun canım benim bebişin inşallah bu ay göbüşüne düşsün bitanem:CüvCüv:
bende besmele çekilir diye duydumdelikafadulden kızlar çoğunlukla çekerim acaba CADIARZUkocişim çkiyormu ben içimden söylüyordum bidaha ona sorayım gerçi çalışmıyoz biztartıştığımızdan beri ama sarılı uyuyom zaten sarılmadan uyuyamıyom ki :jeyyar:kolunun üstüne yatcem ohhhsüprizzzzz
sağolun kızlar bari yarın başlayayım ilaca inş şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?