İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcım maşallah kızın olacak demek ne güzel hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun da inş
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

slm canlarımmmm, drdan geldimmm, kızım olacak allahın izniyle insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. allahım herkesin gönlüne göre versin ve sağlıklı bebeler ve doğumlar versin insallaaaah. siz nasılsınız bakalım canlarım benimm?[/QUOTE]

Ben demiştim sana Pınar cım kız olacak diye :jeyyar: Bildim kaydirigubbakcemile2

kızlar herkese afiyet olsun.

sağoll canım sanada afiyet olsunnnnnhihoyyyt

pardon mervem takvimleriniz aynı pınarla sanırım ordan karıştırdım
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürük:a015:

hepinize afiyettt olsunn:içelim:

beyzam nasılsın pınarrrrrrr çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin kzını adını ne koyacaksın

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
geçmişi okumadım uçmuşsunuz yineee önemli bişi varsa özet geçsin birisiii neyse biz iyiyiz canlarımm hafiften başım ağrıyor sadece gece uyuyamadım sabahı sabah ettim ondan herhalde o yüzden bakmadım zaten geçmişeee umarım hepiniz iyisinizdirrr öpüldünüz anacımmmm mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

dişin nası oldu canımm geçmiş olsunn..

önemli bişiii pınarın kızı oluyoooo alkisalkisalkis

dişin nası oldu canımm geçmiş olsunn..

önemli bişiii pınarın kızı oluyoooo alkisalkisalkis
dişim iyi canım geçici dolgu yapıldı şimdilik idare ediyorrrrr
pınarr hani tembihliyordun doktoru cinsiyeti söylemesin diyeee hani sürpriz olacaktııııı kız beni mi kandırdın yoksaaaaklava:şaka şaka ben dedim zaten bilmek daha güzel diyeee hayırlı sağlıklı olsun hep seninle olsun cimcimen canımmmm:1hug:
hoşgeldin ayşee.

hoşbuldukk canımmma.s.

kızlar niye kimse yazmıyo ben bugün iğneyi vuruldum buakşam çalışma yapayım mı yoksa 26 saat sonra yarın akşam mı yapayım

kızlar niye kimse yazmıyo ben bugün iğneyi vuruldum buakşam çalışma yapayım mı yoksa 26 saat sonra yarın akşam mı yapayım

canımm sen işi sıkı tutt bu akşam yarın akşamm ertesii bak boş geçme eşin ne zaman gidiyoooo hani sabah 6 da vardı hatırlatamm bariiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…