İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya kızlar canım çok sıkkın bee.eşimin köyüne gidip tarla bellecez.hiç gitmek istemiyorum.

evet gülsümüm seni iyi anlıyorum be canım bizim ineklerede iki babam bakıyor bizde haftasonu çiftlikteydi yoruldum bende

SLM KIZLAR AFıYET OLSUN HEPıNıZE BADEGÜL NASILSIN CANIM
aiş raziş gülsüm nasıl gidiyoo yemeğe gittiniz mi

ben geldim kızlar hepinize merhabalar temizlik yapıyorum bende.....mecburen dikkat ediyorum ama annemde antalyaya erkek kardeşimin yanına gitti pazara dönecek ama o olsaydı bir iş yaptırmıyordu bana evde kalk gidelim diyor havada bir güzel bir karışık offffffffff offfffffffffff çamaşır sercem şimdi...,
asiyem hasta olmamışsın okudumda dr un verdiği ilacı kullanmadın mı

SLM KIZLAR AFİYET OLSUN HEPİNİZE BADEGÜL NASILSIN CANIM
aiş raziş gülsüm nasıl gidiyoo yemeğe gittiniz mi

iyi sayılırım canım ya ah bende açım ya biride beni doyursa ne güzel olurdu ...bulantıdan mutfağa zor giriyorum ya........çalışıyor olsaydım zamanda geçerdi evdede hiç geçmiyor....sen nasılsın canım nasıl gidiyor
:1hug:

hoşgeldin badegülcüm sanırım bulantıların var allah yardımcınız olsun napalım buda bebişinin nazları tek benimde bebişim gelsin razıyım bulantılara yaaa

hoşgeldin badegülcüm sanırım bulantıların var allah yardımcınız olsun napalım buda bebişinin nazları tek benimde bebişim gelsin razıyım bulantılara yaaa

ya tabi orası öle de güzelim ya bazende mahvediyor bakalım cumartesi gidicem dr kalbim yerinden çıkacak gibi ya keseyi görcez inşallah

canım hemen üzme kendini, umudunu yitirme, bebişin en uygun zamanda kucaklayacak seni de inş canım benimm

canım gelecek aya çalısmaları sıkı tut

cınsıyetı bellı olmadımı hala kuzu oglumun arkadasının

gunaydıın pınarcım cidden cinsiyeti belli olmadı mı?

günaydınn güzel anneee..

slm canlarımmmm, drdan geldimmm, kızım olacak allahın izniyle insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. allahım herkesin gönlüne göre versin ve sağlıklı bebeler ve doğumlar versin insallaaaah. siz nasılsınız bakalım canlarım benimm?

ay ne güzel ya allah herkeze bir kız versin derler ya hayırlısı kız evladı diye.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bende kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil değilmi

canım tekrar tebrik ediyorum seni, allahım hepimizin bebişlerini kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin, evet önce ssağlıklı olması önemli, aslında erkek diye alıştırmıştım kendimi çünkü herkes erkek diyordu istisna yoktu kız diyen, içimden hep kız geçti inanki, allahım herkesin gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı evlat versin canım benimm:1hug::asigim:

ayyy canımmmmmmmmm benim ne çabuk geçti zamanda kızın olcağını öğrendin maşallahh canım benim kızının adını ne koycaksınız merve mi

badegülcüm inşallah minik pıt pıtlarını duyacaksın c.tesi günü
pınarım tebrik ederim minik kızını sağlıcakla kucağına al inş. sağlıklı hayırlı evlat olsun

kolay gelsin badegülcüm dikkat et canım
hayırdır mervem nire gidiyosun bu kadar acil bizde seni öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…