ne işin var tarlada ya işin gücün var senin belkide temiz hava iyi gelir kız
evet gülsümüm seni iyi anlıyorum be canım bizim ineklerede iki babam bakıyor bizde haftasonu çiftlikteydi yoruldum bende
SLM KIZLAR AFİYET OLSUN HEPİNİZE BADEGÜL NASILSIN CANIM
aiş raziş gülsüm nasıl gidiyoo yemeğe gittiniz mi
hoşgeldin badegülcüm sanırım bulantıların var allah yardımcınız olsun napalım buda bebişinin nazları tek benimde bebişim gelsin razıyım bulantılara yaaa
günaydın kızlar
hayırlısı buymuş demek vakti gelmemiş diyorum ne yapalım üzülmek yook ama buay uzayınca biraz umutlanmıştım açıkçası kızlar bahardan da olabilir bu uzamalar umarım hemen kırmızılar gelir
canım gelecek aya çalısmaları sıkı tut
cınsıyetı bellı olmadımı hala kuzu oglumun arkadasının
gunaydıın pınarcım cidden cinsiyeti belli olmadı mı?
günaydınn güzel anneee..
slm canlarımmmm, drdan geldimmm, kızım olacak allahın izniyle insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. allahım herkesin gönlüne göre versin ve sağlıklı bebeler ve doğumlar versin insallaaaah. siz nasılsınız bakalım canlarım benimm?
ay ne güzel ya allah herkeze bir kız versin derler ya hayırlısı kız evladı diye.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bende kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil değilmi
canım hemen üzme kendini, umudunu yitirme, bebişin en uygun zamanda kucaklayacak seni de inş canım benimm
slm canlarımmmm, drdan geldimmm, kızım olacak allahın izniyle insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. allahım herkesin gönlüne göre versin ve sağlıklı bebeler ve doğumlar versin insallaaaah. siz nasılsınız bakalım canlarım benimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?