İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar canlarım öpüldünüz

iyi akşamlar canımmmma.s.
topik ruhsuz zaten bugün kimsecikler yokkk off bende mi çıksam nee de nereye gidecem kiiiiii alooo topik ahalisiii nere kayboldunuz huuu

burdayımmm kız takılıom işe,gücee bakıyorumm...otur kız nereye gitcen??

başka topikleree başka sitelereee hatta gittim bile de bi bakam dedimm sesimi duyan varmı diyeeeekaydirigubbakcemile3
seherle görüştüm ama o giremiyormuş siteye acaba diyom hala mı gelemiyorlarr bende site tıkır tıkır da ne bilemm kiminde hala problem var galibaaa:uhm:

ya kadınlar klub.comdan girilmiomuş galiba sen linki yollasaydın seher öle girsin

ya kadınlar klub.comdan girilmiomuş galiba sen linki yollasaydın seher öle girsin

sordum canım yazarken aklıma gelmişti de selenle ilgileniyor herhalde hala dönmedi banaa amaninnn iki ay sonrada ben böyle bi yazıp bi yokolacamm sonrada alperen şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatacam sizeee ardından sen başlayacan sonrada diğer herkez inşallah yaaa ay hayal etmesi bile güzelllllllkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 dimi şikayetler başlıcak uyamadı bu bebeler napcaz çok gazı var delikafadulden ayyyy gelsin o günlerrrrrrrr hemennncikk:dance:

kaydirigubbakcemile3 dimi şikayetler başlıcak uyamadı bu bebeler napcaz çok gazı var delikafadulden ayyyy gelsin o günlerrrrrrrr hemennncikk:dance:

gelecek kızz inşallah bir gün gelecek iğneleri hapları sabahın 6 sını değil bebişlerimizin boylarını kilolarını yok gazdı yok uyutmadıydı vs hep onları konuşacağız burdan inat ede ede bebişi yakalayanlar topiği olacak adımızzzzz inşallahhhhhhh

deminki mesajı nerdeyse 20 dakka önce yazmıştım ama gitmemişşşş bende geri yapa yapa tekrar bulup gönderdimmmm:lepi:
badegülüm sobeledim seniiiiiiii

inat ettik bi kere olcaz anne:)))))))))) hemde en cicisindennn.. herkeslereee iii akşamlarrr kızlar ben birazdan çıkarım.öptüm herkesleriiiiiii

inat ettik bi kere olcaz anne:)))))))))) hemde en cicisindennn.. herkeslereee iii akşamlarrr kızlar ben birazdan çıkarım.öptüm herkesleriiiiiii

hıh herkeziymiş sanki benden başkası var daaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar ben geldim kaç gündür giremiyom deli oldum ama ayşe sayesinde yeniden döndüm

kızlar ben geldim kaç gündür giremiyom deli oldum ama ayşe sayesinde yeniden döndüm

hoşgeldin canımm da şimdiden diyeyim kimsecikler yokk mervemle paslaşıp durduk oda gitti bi ara badegül vardı lobide ama yazmadan sırra kadem bastıı kaldın mı banaaaa:roflol::roflol::roflol:

ayyy canımmmmmmmmm benim ne çabuk geçti zamanda kızın olcağını öğrendin maşallahh canım benim kızının adını ne koycaksınız merve mi

di mi kız ne çabuk geçti zaman ama o zamanlar geçmiyo gibiydi canım ya, allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın insallah. Merve ismini koymayı çok düşünüyorduk başlarda, eşim bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyordu o da istiyordu ama bi kez daha düşüneyim istedim, garip bişi kızımda kardeşimi aramak ya da ona kızımla can vermek vsvsvsv.. kafam çok karışıkk

badegülcüm inşallah minik pıt pıtlarını duyacaksın c.tesi günü
pınarım tebrik ederim minik kızını sağlıcakla kucağına al inş. sağlıklı hayırlı evlat olsun

saolasın razişimmm, allah hepimizin gönlüne göre versin inşş

Ben demiştim sana Pınar cım kız olacak diye :jeyyar: Bildim kaydirigubbakcemile2

hepinize afiyettt olsunn:içelim:[/QUOTE]

saolasın emeliiim, güzel dileklerine katılıyorum, hadi iyi çalışın hepinizz kızıma kardeşler istiyorummmmmdelikafadulden

beyzam nasılsın pınarrrrrrr çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin kzını adını ne koyacaksın

canım benim saolasın, allahım sizlere de tattırsın bu duyguyu ve tüm hamişlere sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin allaaah.kaybettiğim kızkardeşimin adını koymayı çok istiyordum ama bi kere daha düşünsem iyi olacak, doğru mu yanlış mı karar vermem gerek :çok üzgünüm:

pınar kızının adı gözyaşı olsun..

neyin var canım benim neden bugün ağlamaklısın? havalardandır umarım yoksa üzüldüğünüzü duymim teyzeleri hıııısenağlama

canım geçmiş olsun dişin ne alemde? ay evet tembihliyodum ama dayanamadım napiim meraktan geberiyodum az kaldın hehehehhe allahım gönlümüze göre versin sağlıklıca inşş, alperen napıo kız uyutmuyo mu seni daha şimdiden :)

hoş geldin canım nasılsın?? bebişin nasıl ay yavrum yerim onu ben yerimmmdelikafadulden

günaydın kızlar dün akşam yapmadım çalışma çarş. yapmıştım çünkü
bugünden sonra full kızlar akşam 8:30 da 36, saat dolmuş oluyo artık 8 de başlarım kaydirigubbakcemile

daha burda kocam öbür haftaya haber beklicez artık
pazar günü evin temeli kazılacak kızlar inş. iki temel birden olur kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlarrrrr huuu neden kimsecik yoook? uykucu hatunlarr hayırlı cumalar olsunnn ..

herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınız bakalım biz bu gün dikişleri aldırmaya gidicez hayırlısıyla kızçeylede alıştık birbirimze artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…