ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar canlarım öpüldünüz
burdayımmm kız takılıom işe,gücee bakıyorumm...otur kız nereye gitcen??
başka topikleree başka sitelereee hatta gittim bile de bi bakam dedimm sesimi duyan varmı diyeeeekaydirigubbakcemile3
seherle görüştüm ama o giremiyormuş siteye acaba diyom hala mı gelemiyorlarr bende site tıkır tıkır da ne bilemm kiminde hala problem var galibaaa:uhm:
ya kadınlar klub.comdan girilmiomuş galiba sen linki yollasaydın seher öle girsin
sordum canım yazarken aklıma gelmişti de selenle ilgileniyor herhalde hala dönmedi banaa amaninnn iki ay sonrada ben böyle bi yazıp bi yokolacamm sonrada alperen şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatacam sizeee ardından sen başlayacan sonrada diğer herkez inşallah yaaa ay hayal etmesi bile güzelllllllkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 dimi şikayetler başlıcak uyamadı bu bebeler napcaz çok gazı var delikafadulden ayyyy gelsin o günlerrrrrrrr hemennncikk:dance:
inat ettik bi kere olcaz anne:)))))))))) hemde en cicisindennn.. herkeslereee iii akşamlarrr kızlar ben birazdan çıkarım.öptüm herkesleriiiiiii
kızlar ben geldim kaç gündür giremiyom deli oldum ama ayşe sayesinde yeniden döndüm
ayyy canımmmmmmmmm benim ne çabuk geçti zamanda kızın olcağını öğrendin maşallahh canım benim kızının adını ne koycaksınız merve mi
badegülcüm inşallah minik pıt pıtlarını duyacaksın c.tesi günü
pınarım tebrik ederim minik kızını sağlıcakla kucağına al inş. sağlıklı hayırlı evlat olsun
slm canlarımmmm, drdan geldimmm, kızım olacak allahın izniyle insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. allahım herkesin gönlüne göre versin ve sağlıklı bebeler ve doğumlar versin insallaaaah. siz nasılsınız bakalım canlarım benimm?
beyzam nasılsın pınarrrrrrr çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin kzını adını ne koyacaksın
pınar kızının adı gözyaşı olsun..
dişim iyi canım geçici dolgu yapıldı şimdilik idare ediyorrrrr
pınarr hani tembihliyordun doktoru cinsiyeti söylemesin diyeee hani sürpriz olacaktııııı kız beni mi kandırdın yoksaaaaklava:şaka şaka ben dedim zaten bilmek daha güzel diyeee hayırlı sağlıklı olsun hep seninle olsun cimcimen canımmmm:1hug:
hoşbuldukk canımmma.s.
kızlar ben geldim kaç gündür giremiyom deli oldum ama ayşe sayesinde yeniden döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?