İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok canım normal estetik dikiş oldu ama karnım sarktığı için biraz korse olmayınca kötü oluyo gerçi doğumdan bana hediye 5 kilo kaldı fazla kalmadı şükür

Günaydınlar kızlar ancak gelebildim hayırlı cumalar olsun inşallah.
Daha hasta olmadım canlarım kirlenmedim hala tertemizim :)))))))))))))
Valla böle lekelenmeler var yarında olmazsam pazar günü gene test yapim diyorum işin kötüsü dün panalgine falan içtim başım çok ağrıyodu testi yapimde negatif çıkarsa saçımıda boyayacağım

slm kızlar kocamm gidebilir önümüzdeki haftaya belli değil ama hayırlısını versin allah
asişim hayırlısı canım
raziş nasılsın
seher nasılsın canım
kızlar merak etmeyin akşama misafir kabul etmem canlarım

Pınarcımın kızı olcakmış çok sevindim cnm ne güzel Allah sağlıkla kucağına alıp öpüp koklamayıda nasip etsin cnm benim.
sinemcim etme cnm zaten az vaktin kalmış kocan gidecekmiş zamanı değerlendir cnm
gülsümcüm köye gitmek için hevesliymiş gibi yap ki bu hafta gidesiniz diğer hafta boşalsın :))))))))))))) işiniz gücünüz var cnm sonuçta

kızlar ben geldim...kaç gündür siteye giremiyoduk şükür kapanmadı...geçmişe bi bakayım geliyom...

iyiyim sinemcim sen nasılsın çalış çalış durmadan yumoşun heran çatlayabilir
seherim kızçen alıştı demek sana ne güzel ameliyat zor dimi ben zaten normal yapıcam sanki hamile kaldımda doğurmam kaldı
mervem hoşgeldin canım nasılsınız bakalım egeyle
pınarım teyzesinin gülü minik prenses nasılsınız bakim
gülsüm sende sende ayy canım nasıl köye gitmek istedi dersin canım çekti köy havası diyip işini bitir hemen ordaki sonraaaaa gelsin çalışmalar

pınarım kızcen hayırlı olsun canım
valla razişim son ana kadar normaldi ama son dakka golü yedik sezeryan olduk belli olmuyo o iş anacım sen hamiş kalda çıkar anacım o yeterki dünyaya gelsin
merve 2 hoş geldin canım

aman kızlar ne çok yazmışsınız...okumiim diyom ama merak ta ediyom...neyse okudum bitti...
pınarcım tebrik ederim hayatın..kızçen hayırlı olsun...sağlıkla da doğsun inşallah...
sinem sen de sıkı tut bu günleri kaçırma...kociş gitmeden temeli atın...
beyzacım hayırlısı olsun canım...inşallah bi gün gelecek meleğin...az daha sabır canım...
asiyecim sen de hayırlısıyla gör bakalım kırmızı kartı da ilaç içmene gerek kalmasın...
raziyecim aramıza dönmene sevindim...
gülsüm ayşeler emeller seher nazmiye aylin badegül nasılsınız... unttuklarımvarsa offola...
adaşıımmmm seni unutmadım...assolistim benim..minik mucizenle seni unuturmuyum hiç...

teyzeleri çok teşekkür ediyoruz, allahım hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize ve sağlıklı doğumlar versin tabiiki de. pıt pıt oynuyo artık hissediyorum çok sık değil ama olsun ben burdayım anne diyo, heyecandan ölüyorm. dün alışveriş yaptım ilk defa, cicler almaya başladı annesi kızınaaa. sizler nasılsınız bakalım heyecandan gözüm görmüyo bişi delikafadulden

ay pınar eminim çok güzeldir bende hemen geçsin istiyorum :) kaç kilo oldu buarada iki zayıf olarak merak ettim gelecek halimi?

yerim onu ben...o pıt pıtlar sonra benim şimdi şu an hissettiğim gibi güm güm olacak...elini yerinden oynatacak...ama o kadar güzel bi duygu ki...rabbime her gece dua ediyorum...herkese bu güzelliği yaşat diye...
kızlar ismen tek tek söylüyorum samimiyetime inanın...

ben inanıyorummm çünkü beni rüyanda gördün vee hamile çıktımmm temiz kalpli arkadaşımmm adaşımmm alkisalkisalkis

ayyy kızlar şuna bakın 8 haftalık bebeğin kalbi nasılda pıt pıt atıyorr :1shok:

Eklentiler

• $8hg.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 27
ben inanıyorummm çünkü beni rüyanda gördün vee hamile çıktımmm temiz kalpli arkadaşımmm adaşımmm alkisalkisalkis

canııımmmm....herkes koca göbüşlü olsun istiyorummm....
salı günü fetal ekosu çekildi oğlumun..maşallah kalbi sapasağlam...şeker yüklemem yapıldı oda çok iyi...gerçi dr um daha görmedi ama yaptırdığım yerin dr u öyle dedi...tetanoz 2. dozumuzu da çarşamba olduk... bizden haberler bu kadar...içimde kıpır kıpır...teyzelerine şov yapıyo valla kuzum...

kızlar ben biraz alışverişe çıkıyom...gelince yazarım yine...hepinizi çoook öptük oğluşumlaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…